Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok güzel yumurtaların maşşallah,ne güzel mutlu olmuşsun neden karamsar düşünüyosun,kötüye dönmez,emin ellerdesin sende

Aaaa şaşırdım nazlı çiçeğimmm..Ben her gün sabah yerimm ve hatta sabah yemediysem akşam krizim tutar bazenn haşlarr 2 tane hüpletirimmm..

demek yumurta durumun o kadar fena..
bende sabahları yemeden yapamam..
hemde çift sarılı hele şimdi özellikle organik yiyorum bebelerim için..

bencede zor değil ama demekki herkesin bir mazereti oluştu...
neyse bende size canlı bağlantı yaparım 4 kişi olarız ...

canım 8 yıllık evliyim 38 yaşındayım rezervim hakkında pek bilgi vermedi miyom amliyatı oldum 5 ay önce hamile kalabilirsin dedi olmyınca tüp bebek olucak RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inş

slm kızlar nasılsınz ne var ne yok ben cok kotu grıbım acayıp salgın var baya sayfalar bırıkmıs okuyacak dermenım yok.............

Ay biz cikamadik daha yemege kizancim tepikliyr aciktim diyeneyse busaatten sonra corba iceriz yok yok o bizi artik aramaz izmire donus gunune kadar tabii bu benim dusuncem ama Neyse annesi senin kuzulara sen sincik neler alicaksin bize de anlat bakalim merak ettim ben

ayy bu yumurtalarr çok güzel yumurta yemeyen biri olarakk bunlara bayıllddddııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende bayildim guldenimin yumurtalarina paskalya yumurtalari gibi cici cici olmuslar

canım 8 yıllık evliyim 38 yaşındayım rezervim hakkında pek bilgi vermedi miyom amliyatı oldum 5 ay önce hamile kalabilirsin dedi olmyınca tüp bebek olucak RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inş

Tamam canım şimdi olduu..Çünkü deha öyle her doktorun herkeze kaliteyi arttırdığı için verdiği bir ilaç değill..
Ben 27 yaşındayım ama erken yumurta yetmezliğim varr.. Ondan kullanıyorumm..
Diğer tanıdığım kullanan bir çok arkadaşımda aynı benim gibi rezerv azlığı yada yaşa bağlı yumurta kalitesizliği olabilir diye verilen kişiler..
İnşş şifa olsun canımmm..Nerede tedavi oluyorsun pekii?? Aminnn çok aratmadan Rabbim hepimize katından tertemiz soylar armağan etsin...

slm kızlar nasılsınz ne var ne yok ben cok kotu grıbım acayıp salgın var baya sayfalar bırıkmıs okuyacak dermenım yok.............

sendemi bürütüsss....
ekinde hasta olmuş noluyonuz yaaa...
geçmiş olsun cicim...

Çok geçmiş olsun canımmm..Dikkat et kendinee..Ayy bende o salgına yakalanmasamm bariii:18::18::18::18::18:

Ama soğan suyum korur beniii..

Yazımı görmedinn..Bugün nettede karşılaşamadık hiçç girmedin zaten sanırsamm..
Dün gece rüyamda seninle telde konuşuyordukk
Seni kaydetip bir türlü arayamadım ya içime dert olduu biliyonmuuuu:18::18::18::18::18::18:

seni bu cümlelerinden ötürü şappadanak öpüyorummmmmm

aaaa kız bu saatten sonra anca işkembeciye gidersiniz dermişimmmm
kız dur daha test günümün hayalinden daha öteye gidemedim neler alacağımı düşünmeme daha çok var...
benim yumurtalarım pek renkli pek kokoş pek güzeldir ben en çok tek başına sepette duran kırmızı yumurtayı seviyorum...

Aaaa şaşırdım nazlı çiçeğimmm..Ben her gün sabah yerimm ve hatta sabah yemediysem akşam krizim tutar bazenn haşlarr 2 tane hüpletirimmm..

Ama siz neden o kadar uzakta bulusuyorsunuz ki Sizin kocalarinz nerde pazar gunu orta yolu bulsak olmazmi ortada bogaz koprusunde bulusalim

cnm listede ikili test sonucum yapılcak die yazıyordu yapıldı sonucu aldık çok şükür bi sorun çıkmadı normalmiş herşey salı günü randevumuz var inşallah cinsiyetlerinide görürüz bu arada bebişlerim 5cm geçmişti büyümüşler kuzucuklar darısı başına biran önce ve bütün diğer arkadaşlara

Yaa hayatim benimkoca guya yatsi kildi sanki teravinamazi gibi masallh simdi de arabayi bekliyoruz gelsin diye evet corba icerim kebab yersemkusarim busaatte ay kebab demeyimcanin. Canin cekmesin anne bu saattekocan kizmasin sonra benim ki demistimgece cnm ekmk kadayifi istedi baslatma yat yerine dedi

en son ikili testte kalmışız demekki kuzum..
Maşallah güzel çıkmış sonucu..
salı günüde güzel haberlerini bekliyorum...

kız ne çok şey saymışın ama benim canım çiğ köfte istiyoooo...
yarın akşam kesin yiyecem..
gs-fb maçı var masa mükellef olur...tabii bu halde misafir kabul etmeyecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…