Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum
ben bugün kontrole gittim daha iğnenin 3. Günü doktor sağda 5 solda 4 adet folikül oluştuğunu ve hepsinin iyi geliştiştiğini söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam herşey mükemmel gidiyormuş ama bir yandanda korkum şu daha ilk başta iyi giden bu gelişmeler sonradan kötüye dönermi ?:18:
yaaa bu yumurtalar şahane ama gerçeklerii böööööööööötadını bile bilmiom pasta türü şeylerin içinde yiom ama kırılmış haşlanmış omlet krep asla ağzıma sokmam.en son önce ki hamileliğimde denemiştim ama ağlayarak yuttum küçücük bi parça..yanii olmuo yiyemiom asla çok faydalı ama içim almıo naparsam yapayımm
saol canımmmseni burda görmek ne güzelll
yaaa bu yumurtalar şahane ama gerçeklerii böööööööööötadını bile bilmiom pasta türü şeylerin içinde yiom ama kırılmış haşlanmış omlet krep asla ağzıma sokmam.en son önce ki hamileliğimde denemiştim ama ağlayarak yuttum küçücük bi parça..yanii olmuo yiyemiom asla çok faydalı ama içim almıo naparsam yapayımm
saol canımmmseni burda görmek ne güzelll
Hoşgeldin şekerim deldin sonunda ambargoyu..bravoo sana
aman sefamız olsun zaten biz en baştan ne dedik olmadı başbaşa takılırız dedik ama büyük buluşma sözü verdilk herkese göre ortak tarih ayarladık herkesin işi çıktı programı değişti mazereti oluştu kısmet deriz...gelebilen gelir gelemeyenlerin canı sağolsun...
belkide sürprizler olabilir hiç hesapta olmayanlar gelebilir kimbilir...bilemiyorum ama görünen 3-4 kişi olacağız gibi...herkes gelebilirsem gelecem deyince bişey diyemiyoruz haliyle
yani ben gelecem dedim başta organizasyonu yaptım memlekete bile gitmedim yarın hasta olurum diye sabahki yağmurda da ev bakmaya çıkmadım...elif dersen annesine gider di her hafta sonu o da erteledi gitmedi... julietta ya dün söyledik hemen programını yaptı geliyor... o kadar da zor değilmiş yanii...
Canım ben yaklaşık 6 aydır günde 3 tane hüpletiyorummm..Hatta bir arkadaşım 40 yaş üstü 4 tane hüpletiyorr..1 tane verdiyse daktırınn içççççç içççç şifa olsunnnnnnnnn..İlk sayfada güncel listelerimiz var cnm..Antalya da tüp bebek konusunda fikir sahibi olabilirsinn..
Kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisinn..Doktorun rezzervin ile ilgili bişey dedimi merak ettimm..
tamam canım bebelerim teyzoş ve prensesine dua edecekler...
Allahım nolu gelmesin kötü kadın müzeyyen..
sizde çıkın gidin yemek bahanesiyle evden aradığındada dışardayız geç geliriz falan deyin..
yalancı olduk he...
ayy bu yumurtalarr çok güzel yumurta yemeyen biri olarakk bunlara bayıllddddııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız sen 6-7 demedinmi şimdi 5-6 mı oldu
napalım kuzum siz buluşursunuz gelen gelir zaten..
canım 8 yıllık evliyim 38 yaşındayım rezervim hakkında pek bilgi vermedi miyom amliyatı oldum 5 ay önce hamile kalabilirsin dedi olmyınca tüp bebek olucak RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inş
slm kızlar nasılsınz ne var ne yok ben cok kotu grıbım acayıp salgın var baya sayfalar bırıkmıs okuyacak dermenım yok.............
slm kızlar nasılsınz ne var ne yok ben cok kotu grıbım acayıp salgın var baya sayfalar bırıkmıs okuyacak dermenım yok.............
Hoşgeldin şekerim deldin sonunda ambargoyu..bravoo sana
aman sefamız olsun zaten biz en baştan ne dedik olmadı başbaşa takılırız dedik ama büyük buluşma sözü verdilk herkese göre ortak tarih ayarladık herkesin işi çıktı programı değişti mazereti oluştu kısmet deriz...gelebilen gelir gelemeyenlerin canı sağolsun...
belkide sürprizler olabilir hiç hesapta olmayanlar gelebilir kimbilir...bilemiyorum ama görünen 3-4 kişi olacağız gibi...herkes gelebilirsem gelecem deyince bişey diyemiyoruz haliyle
yani ben gelecem dedim başta organizasyonu yaptım memlekete bile gitmedim yarın hasta olurum diye sabahki yağmurda da ev bakmaya çıkmadım...elif dersen annesine gider di her hafta sonu o da erteledi gitmedi... julietta ya yeni söyledik hemen programını yaptı geliyor... o kadar da zor değilmiş yanii...
Ay biz cikamadik daha yemege kizancim tepikliyr aciktim diyeneyse busaatten sonra corba iceriz yok yok o bizi artik aramaz izmire donus gunune kadar tabii bu benim dusuncem amaNeyse annesi senin kuzulara sen sincik neler alicaksin bize de anlat bakalim merak ettim ben
bende bayildim guldenimin yumurtalarina paskalya yumurtalari gibi cici cici olmuslar
Aaaa şaşırdım nazlı çiçeğimmm..Ben her gün sabah yerimm ve hatta sabah yemediysem akşam krizim tutar bazenn haşlarr 2 tane hüpletirimmm..
sağol canım inşaalah bebişlerimiz olur ALLAHIM bütün anne olmak isteyen herkese en kısa zaman anne olmayı nasip etsin
aaaa kız bu saatten sonra anca işkembeciye gidersiniz dermişimmmm
kız dur daha test günümün hayalinden daha öteye gidemedim neler alacağımı düşünmeme daha çok var...
benim yumurtalarım pek renkli pek kokoş pek güzeldir ben en çok tek başına sepette duran kırmızı yumurtayı seviyorum...
cnm listede ikili test sonucum yapılcak die yazıyordu yapıldı sonucu aldık çok şükür bi sorun çıkmadı normalmiş herşey salı günü randevumuz var inşallah cinsiyetlerinide görürüz bu arada bebişlerim 5cm geçmişti büyümüşler kuzucuklar darısı başına biran önce ve bütün diğer arkadaşlara
Yaa hayatim benimkoca guya yatsi kildi sanki teravinamazi gibi masallh simdi de arabayi bekliyoruz gelsin diye evet corba icerim kebab yersemkusarim busaatte ay kebab demeyimcanin. Canin cekmesin anne bu saattekocan kizmasin sonra benim ki demistimgece cnm ekmk kadayifi istedi baslatma yat yerine dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?