biz geldikkkkkkkk....................
biz geldikkkkkkkk....................
Suitime çekilip dinlenme saatim geldi..
Allah hepimize rahatlık versin...
İyi geceler diliyorumm...
Eki Görüntüle 397270
müsadenizle bir duş alıp yatacağım arkadaşlar yarın yolum uzun erken çıkmam lazım 3 vasıta yapacağım kadıköye gitmek için akşama görüşmek üzere
hayırlı geceler tatlı rüyalar
nerden geldiniz niye bu kadar geç geldiniz neden beni götürmediniz..hadi cevapla şimdi
müsadenizle bir duş alıp yatacağım arkadaşlar yarın yolum uzun erken çıkmam lazım 3 vasıta yapacağım kadıköye gitmek için akşama görüşmek üzere
Suitime çekilip dinlenme saatim geldi..
Eki Görüntüle 397270
aaa ama sende annem gibisin oda çok yer ve beni delirtirrAaaa şaşırdım nazlı çiçeğimmm..Ben her gün sabah yerimm ve hatta sabah yemediysem akşam krizim tutar bazenn haşlarr 2 tane hüpletirimmm..
şifa olsun bebeleree o zamandemek yumurta durumun o kadar fena..
bende sabahları yemeden yapamam..
hemde çift sarılı hele şimdi özellikle organik yiyorum bebelerim için..
.
hoşgeldinnn şekerrbiz geldikkkkkkkk....................
ii uykularr bebelerinle sanaaSuitime çekilip dinlenme saatim geldi..
Eki Görüntüle 397270
hımm ben geldim ama kimse kalmamış yineakasya cnm nasılsın
Hayr çığ köfte yeme ama Allah korusun toksoplazma olma riskin var bak bn 2010sonu yaptırmıştım toksoplazma test negatftien son ikili testte kalmışız demekki kuzum..
Maşallah güzel çıkmış sonucu..
salı günüde güzel haberlerini bekliyorum...
kız ne çok şey saymışın ama benim canım çiğ köfte istiyoooo...
yarın akşam kesin yiyecem..
gs-fb maçı var masa mükellef olur...tabii bu halde misafir kabul etmeyecem...
iyiyim tatlım yedik içtik gezdik keyifliyiz kızımla............ sen nasılsın????
iyi geceler zuzum.........iyi geceler kızlar allah rahatlık versin......
aminnnn...... en güzel rüyalar seninle olsun bu gece............ii uykular herkesee..sizi sewiyorummm çokkkrabbim hepimizin dualarınıı kabul etsinnnn
Kızlar opudan once memişler ağrıyor ya ben dün opu oldum şimdi icimde hiç yumos yok ama hala ağrıyor var bir hassaslik bu normalmi ben diğer tedavimde nasıldı hatırlamıyorum :))
Kızlar opudan once memişler ağrıyor ya ben dün opu oldum şimdi icimde hiç yumos yok ama hala ağrıyor var bir hassaslik bu normalmi ben diğer tedavimde nasıldı hatırlamıyorum :))
Hayr çığ köfte yeme ama Allah korusun toksoplazma olma riskin var bak bn 2010sonu yaptırmıştım toksoplazma test negatfti
Ve bn çığ köfte boo yemem sonra hamile kalınca tekrarladı test ana ben toksoplazma geçirmişim greyzone çıktım ama vücud bağışıklık oluşturmamış dikkt et ha yediklerine yeme biz çıkmadık bnm uykum geldi peynir ekmege razı oldum
Hadı bakalım bende yatıyorum iyi geceler validem
Size bnm ki uykuya çekildi yavaşladı harektler bn de kaçtım iyi gecelr size kızinla cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?