Tüp Bebek Günlüğümüz !

Suitime çekilip dinlenme saatim geldi..
Allah hepimize rahatlık versin...
İyi geceler diliyorumm...

müsadenizle bir duş alıp yatacağım arkadaşlar yarın yolum uzun erken çıkmam lazım 3 vasıta yapacağım kadıköye gitmek için akşama görüşmek üzere
hayırlı geceler tatlı rüyalar

Son düzenleme:
Aaaa şaşırdım nazlı çiçeğimmm..Ben her gün sabah yerimm ve hatta sabah yemediysem akşam krizim tutar bazenn haşlarr 2 tane hüpletirimmm..
aaa ama sende annem gibisin oda çok yer ve beni delirtirrçok faydalı ama ben yapamıommm
demek yumurta durumun o kadar fena..
bende sabahları yemeden yapamam..
hemde çift sarılı hele şimdi özellikle organik yiyorum bebelerim için..
.
şifa olsun bebeleree o zamanbenii düşüncesi bile fena yapıo
biz geldikkkkkkkk....................
hoşgeldinnn şekerrama ben çıkıomm az sonra
Suitime çekilip dinlenme saatim geldi..
Allah hepimize rahatlık versin...
İyi geceler diliyorumm...

Eki Görüntüle 397270
ii uykularr bebelerinle sanaa

ii geceler canımmyarın sizin için çok güzel olur umarımmm

Kızlar opudan once memişler ağrıyor ya ben dün opu oldum şimdi icimde hiç yumos yok ama hala ağrıyor var bir hassaslik bu normalmi ben diğer tedavimde nasıldı hatırlamıyorum :))

Hayr çığ köfte yeme ama Allah korusun toksoplazma olma riskin var bak bn 2010sonu yaptırmıştım toksoplazma test negatfti
Ve bn çığ köfte boo yemem sonra hamile kalınca tekrarladı test ana ben toksoplazma geçirmişim greyzone çıktım ama vücud bağışıklık oluşturmamış dikkt et ha yediklerine yeme biz çıkmadık bnm uykum geldi peynir ekmege razı oldum
Hadı bakalım bende yatıyorum iyi geceler validem
iyiyim tatlım yedik içtik gezdik keyifliyiz kızımla............ sen nasılsın????
Size bnm ki uykuya çekildi yavaşladı harektler bn de kaçtım iyi gecelr size kızinla cnm

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin......
iyi geceler zuzum.........

ii uykular herkesee..sizi sewiyorummm çokkkrabbim hepimizin dualarınıı kabul etsinnnn
aminnnn...... en güzel rüyalar seninle olsun bu gece............

Kızlar opudan once memişler ağrıyor ya ben dün opu oldum şimdi icimde hiç yumos yok ama hala ağrıyor var bir hassaslik bu normalmi ben diğer tedavimde nasıldı hatırlamıyorum :))

çok normal nutellam

Bunlar normal tatlım benim ilk denemede aynısı olmustu kullandıgımız ignelerden dolayı inseallah bebegine kavuşursun:)

benimki anası gibi gece kuşu olacak tepinip duruyo:))))) iyi geceler sana ve güzel kızına..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…