kimleri görüyorummmm oleyyy
bekliyorummm teyzoşuuu kuzularımın sıkı sıkı tutunduğunu resmi olarak görmek için..
Eki Görüntüle 397201
hhehehehe geldim baaaaneee kızarsa kızsınhehehe :))))
ayy bu yumurtalarr çok güzel yumurta yemeyen biri olarakk bunlara bayıllddddııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne kaytanıyosunuz kuzularrr :)))))
ekin hasta olmuş burnunu silmekten burnu havuç gibi olmuş ona geçmiş olsun diyoduk sanki bilmiyomuş gibi yat dinlen c vitamini al diyodukbi de yarınki istanbul buluşmasından bahsettin bi ara işte böle...senden naber???
ekin hasta olmuş burnunu silmekten burnu havuç gibi olmuş ona geçmiş olsun diyoduk sanki bilmiyomuş gibi yat dinlen c vitamini al diyodukbi de yarınki istanbul buluşmasından bahsettin bi ara işte böle...senden naber???
ayyy geçmiş olsun ekinciğimmm((( 29:
yarınki buluşmayı çok merak ediyimmm yaa olamıycam ya bide((( kıskanıyomdaa heee bende napammm yiyoz içiyoz geziyoz yatıyoz heheh pertimiz çıkıyo zati yatana kadan sağolsun sıpaa oturtmuyoo :)))))
Güldenim İsatnbul buluşması buluşması dediğin topu topu haftalar öncesinden duyuru yapılmasına rağmen 3 kişi olucaz gibi..Herkezin bir işi tuhaf engelleri çıktı..Nasib tabii..Semuş birsen ben oturup kaynatıcaz gibi görünüyorr..Bilginee aşkısıııı..
Güldenim İsatnbul buluşması buluşması dediğin topu topu haftalar öncesinden duyuru yapılmasına rağmen 3 kişi olucaz gibi..Herkezin bir işi tuhaf engelleri çıktı..Nasib tabii..Semuş birsen ben oturup kaynatıcaz gibi görünüyorr..Bilginee aşkısıııı..
kız ne biliyim birsen 6-7 kişi oluruz dediydi..
bende saymadım ki kaç kişi oluyonuz...
demek 3 kişi kaldı geriye...
konuşmuştuk aslında beklenen son..
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün doktora gittim ve tüp bebeğe başlıyacaz malesef gerek kalmaz doğal yolla hamile kalırım dedim ama olmayınca yapıcaz artık dokktorum bana ilaçlara başlamamı söyledi coraspin vedoğum kontrol hapı folbiol ve biosteron isimli ilaç verdi yumurta kalitesini artırmak için dedi ya bende araştırıyorm bu ilcın yan etkisi olduğu yazıyo günde bir tane alacam kullanma konusunda kararsızm aranızda bu ilacı kullanan varmı diye soracaktm ve antalya tüp bebekte olacak bilenler cevap verirse sevinirim
Hiç kıskanma kuzuuuu..Kıskanılacak bir şey olmıcak çünküüü..Sen iStanbula dönünce biz seninle gene buluşuruzz canımm..En azından ben bunu çok istiyorumm..
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bugün doktora gittim ve tüp bebeğe başlıyacaz malesef gerek kalmaz doğal yolla hamile kalırım dedim ama olmayınca yapıcaz artık dokktorum bana ilaçlara başlamamı söyledi coraspin vedoğum kontrol hapı folbiol ve biosteron isimli ilaç verdi yumurta kalitesini artırmak için dedi ya bende araştırıyorm bu ilcın yan etkisi olduğu yazıyo günde bir tane alacam kullanma konusunda kararsızm aranızda bu ilacı kullanan varmı diye soracaktm ve antalya tüp bebekte olacak bilenler cevap verirse sevinirim
ne bileyim anacımben enaz 5-6 kişi bekliyordum bilgilerime göre..
ama işleri çıkanları bilemem tabi datlum...
yaaa bu yumurtalar şahane ama gerçeklerii bööööööööööbenim renkli yumurtalarım seni yumurta sever yapacak en sonunda bak hepsini yayınlayım sabaha kahvaltıda yemeye başlarsın
Eki Görüntüle 397232 Eki Görüntüle 397233 Eki Görüntüle 397234 Eki Görüntüle 397235 Eki Görüntüle 397236 Eki Görüntüle 397237 Eki Görüntüle 397239
ayyy geçmiş olsun ekinciğimmm((( 29:
yarınki buluşmayı çok merak ediyimmm yaa olamıycam ya bide((( kıskanıyomdaa heee bende napammm yiyoz içiyoz geziyoz yatıyoz heheh pertimiz çıkıyo zati yatana kadan sağolsun sıpaa oturtmuyoo :)))))
kimleri görüyorummmm oleyyy
Hoşgeldin şekerim deldin sonunda ambargoyu..bravoo sanane kaytanıyosunuz kuzularrr :)))))
aman sefamız olsun zaten biz en baştan ne dedik olmadı başbaşa takılırız dedik ama büyük buluşma sözü verdilk herkese göre ortak tarih ayarladık herkesin işi çıktı programı değişti mazereti oluştu kısmet deriz...gelebilen gelir gelemeyenlerin canı sağolsun...Güldenim İsatnbul buluşması buluşması dediğin topu topu haftalar öncesinden duyuru yapılmasına rağmen 3 kişi olucaz gibi..Herkezin bir işi tuhaf engelleri çıktı..Nasib tabii..Semuş birsen ben oturup kaynatıcaz gibi görünüyorr..Bilginee aşkısıııı..
belkide sürprizler olabilir hiç hesapta olmayanlar gelebilir kimbilir...bilemiyorum ama görünen 3-4 kişi olacağız gibi...herkes gelebilirsem gelecem deyince bişey diyemiyoruz haliylekız ne biliyim birsen 6-7 kişi oluruz dediydi..
bende saymadım ki kaç kişi oluyonuz...
demek 3 kişi kaldı geriye...
konuşmuştuk aslında beklenen son..
yani ben gelecem dedim başta organizasyonu yaptım memlekete bile gitmedim yarın hasta olurum diye sabahki yağmurda da ev bakmaya çıkmadım...elif dersen annesine gider di her hafta sonu o da erteledi gitmedi... julietta ya yeni söyledik hemen programını yaptı geliyor... o kadar da zor değilmiş yanii...ne bileyim anacımben enaz 5-6 kişi bekliyordum bilgilerime göre..
ama işleri çıkanları bilemem tabi datlum...
yaaa bu yumurtalar şahane ama gerçeklerii böööööööööötadını bile bilmiom pasta türü şeylerin içinde yiom ama kırılmış haşlanmış omlet krep asla ağzıma sokmam.en son önce ki hamileliğimde denemiştim ama ağlayarak yuttum küçücük bi parça..yanii olmuo yiyemiom asla çok faydalı ama içim almıo naparsam yapayımm
saol canımmmseni burda görmek ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?