Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet cnm ya yapışkan gibi hatun yüzünün deriside maşallah kalın alınmıyor hiçbirşey üzerine Bizim evimiz daha yeni bu bnm ilk gecem buraya yapışmak istedi yapamadı d.gaz da problem var klima çalışıyor diyor ki gelin abinde yatın kiz üşümesin amn dedim burda donalım senden uzak olalım

canımm yaa kayınwalden ordada mı buldu seniii:18:senden önce warmış oraya heraldee hayret bişi walllaaaahavaalanı yakınmış nasılsaa bindir onu uçağa yollaane zaman dönüon sen bakalımmm?

valla bir koştum çamaşırlarım balkondaydı..
yağmurda başlamış iyi mi??
aman sen çıkma öyle pencerelere falan Allah korusun..
benim evin arkası dağ arada yıldırım düşüyor ben korkudan bakamıyorum oraya..
anadolu yakasında buluşucaz..yazarım özelden istersen..

aynen cnm valla..sıcacık çay kahveleri yudumlarken hoş muhabbet..
valla şahsen bana iyi geleceğine inanıyorum..tüpten beri dışarı çıkmadım..antisosyalim resmen..yürümeyi bile unutmuş olabilirim o derece..
söylimde benmki otobüs durağına kadar eşlik etsin..yerini hatırlayamayabilirim:26:

anlarlar aslında da işlerine gelmez bilirim o fasıllarııı

Ha haa bnm de İzmir deki ev orman arkası bende ayı dn korkuyorum çıkamıyorum bahçeye Saka bir yana da cidden o kadar cok gelincik gordum ki güvenlikte yazın bolca yılan yakaladı anam survivor gibi bizim ev Yok cnm ben yatıyorum bizim teras cam olduğu gibi yattığım yerden cok net pisti görüyorum merak etme hasta olmam cnm benim
Cnm benim suanda arabam yok burda hafta sonu esim de yalnız kalmaz aileli progrm varmış insallh birdahaki sefere gelirim nasipse

Cnm Cook geçmiş olsun bol portakal suyu ıhlamur limonlu iç kendini de sicak tut lütfen nayn hasta olmak yok sana
saol canımmm benimmmeet bünyem zayıf düştü galiba tedaviler yüzünden hiç bu kadar çok hasta olmazdım ama artık hemencik hasta oluyorum:2:sen gelene kadar iileşirim ben
cnm iyisin inşallahhh:2:

ii olmaya çalışıom canım yaagrip dağıttı beniisen napıonn?

ayy ben bekarken çok gördüm gelincik annemin evinin önünden hep geçerdi..ondan bahsettiğin an gelirmiş yanına öyle derlerdi..
ama ayı ve yılan cidden ürkütücü...
survivor demek heee
ben yazdım sana özelden yine buluşuruz nasılsa o zaman görüşürüz inşallah cnmm

evde kös kös oturuyorum vallahi..ütüler beni bekler ben keyif derdindeyimm

ben kaçıyorum azıcık kızlar gelirim yine..
acunn makarnayı götürüyordu karnımı acıktırdı uyussss

anlarlar aslında da işlerine gelmez bilirim o fasıllarııı
Evt cnm aynen anlamazlar islerine gelmiyor
canımm yaa kayınwalden ordada mı buldu seniii:18:senden önce warmış oraya heraldee hayret bişi walllaaaahavaalanı yakınmış nasılsaa bindir onu uçağa yollaane zaman dönüon sen bakalımmm?

evet ya burda biliyordum esim getirmişti onu buraya hafta ici ahh cnm yaa burdan evine uçakla gitmeyi kabul etse ben o U dunyanın bir ucuna uçurucam da Maksadı beni huzursuz etmek olduğu icin bize gelickmis izmire geri konuşurken duydum cnm ben nasip şe eğer kayınvalide bizimle donecekse ben onula aynı uçakta gelmek istemiyorum Çarşamba donerim

yuh dedim artık kendisine...
aman be donarsanız donun 2 saat bile olsa ayrı geçirinde..
hem bu havalarda çok ta donmazsınız klima yeter...

ah canımm demek eve kapandın ama normal bemde ilk tüp bebekten sonra bi süre asosyal oldum resmen...
tabii o kadar pasta yaptın kocacına sana eşlik etsin bi zahmet otobüse kadar...

kuzum yaa :) istanbul buluşuyor
artık dualarım size 2 kişilik
canım beniiim, çok sağol hayatım.. Geçmiş olsun, iyi bak kendine .. İyileş hemencecik

saol kuzum...

bekliyorummm teyzoşuuu kuzularımın sıkı sıkı tutunduğunu resmi olarak görmek için..

Ay cok komiksin ayol öle dime korkarım ben şimdi gelmesin yanıma gelincik Ok cnm insallh buluşalım.

Yuh de Yuh
Dua et bize ne olur hamile duası kabul olur biran once donsun evine düşsün yakamdan annecim yeğenlerime de teyzeye dua edelim ben namaz kılmaya gidiyorum cnm dönünce evde olursam uğrucak ama karnım açıktıkocam Yuh dedi4te bogurucek kadar cok yedim de Yemeğe gidicez galiba yemek yok

tamam canım bebelerim teyzoş ve prensesine dua edecekler...
Allahım nolu gelmesin kötü kadın müzeyyen..
sizde çıkın gidin yemek bahanesiyle evden aradığındada dışardayız geç geliriz falan deyin..
yalancı olduk he...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…