Evet cnm ya yapışkan gibi hatun yüzünün deriside maşallah kalın alınmıyor hiçbirşey üzerinetamam o zaman dizinin dibinde ve sen mutluysan ben doldurmayım seni..
Aile kutsal bi müessese bozmamak lazım
olsun cicim hava nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun dimi amaaa...
heee anladım canım..
sizde kaynanandan ne izmirde ne istanbulda kurtulamıyonuz yani..
hayret bişi..
Evet yaa siz yani Nasıl buluşacaksınız bizim teras havalimanı piste bakıyor camdan bakıyordum tam uçak iniyordu kıçı aydınlandıuçağın gordum kuyruğunu hangi firma yattığım yerden
Nerde buluşmanız
tamam o zaman dizinin dibinde ve sen mutluysan ben doldurmayım seni..
Aile kutsal bi müessese bozmamak lazım
olsun cicim hava nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun dimi amaaa...
heee anladım canım..
sizde kaynanandan ne izmirde ne istanbulda kurtulamıyonuz yani..
hayret bişi..
Cnm Cook geçmiş olsun bol portakal suyu ıhlamur limonlu iç kendini de sicak tut lütfen nayn hasta olmak yok sanasaol canımmmm
Evet cnm ya yapışkan gibi hatun yüzünün deriside maşallah kalın alınmıyor hiçbirşey üzerineBizim evimiz daha yeni bu bnm ilk gecem buraya yapışmak istedi yapamadı d.gaz da problem var klima çalışıyor diyor ki gelin abinde yatın kiz üşümesin amn dedim burda donalım senden uzak olalım
Ha haa bnm de İzmir deki ev orman arkası bende ayı dn korkuyorum çıkamıyorum bahçeyevalla bir koştum çamaşırlarım balkondaydı..
yağmurda başlamış iyi mi??
aman sen çıkma öyle pencerelere falan Allah korusun..
benim evin arkası dağ arada yıldırım düşüyor ben korkudan bakamıyorum oraya..
anadolu yakasında buluşucaz..yazarım özelden istersen..
aynen cnm valla..sıcacık çay kahveleri yudumlarken hoş muhabbet..
valla şahsen bana iyi geleceğine inanıyorum..tüpten beri dışarı çıkmadım..antisosyalim resmen..yürümeyi bile unutmuş olabilirim o derece..
söylimde benmki otobüs durağına kadar eşlik etsin..yerini hatırlayamayabilirim:26:
saol canımmm benimmmCnm Cook geçmiş olsun bol portakal suyu ıhlamur limonlu iç kendini de sicak tut lütfen nayn hasta olmak yok sana
cnm iyisin inşallahhh:2:
Ha haa bnm de İzmir deki ev orman arkası bende ayı dn korkuyorum çıkamıyorum bahçeyeSaka bir yana da cidden o kadar cok gelincik gordum ki güvenlikte yazın bolca yılan yakaladı anam survivor gibi bizim ev Yok cnm ben yatıyorum bizim teras cam olduğu gibi yattığım yerden cok net pisti görüyorum merak etme hasta olmam cnm benim
Cnm benim suanda arabam yok burda hafta sonu esim de yalnız kalmaz aileli progrm varmış insallh birdahaki sefere gelirim nasipse
saol canımmm benimmmeet bünyem zayıf düştü galiba tedaviler yüzünden hiç bu kadar çok hasta olmazdım ama artık hemencik hasta oluyorum:2:sen gelene kadar iileşirim ben
ii olmaya çalışıom canım yaagrip dağıttı benii sen napıonn?
Evt cnm aynen anlamazlar islerine gelmiyoranlarlar aslında da işlerine gelmez bilirim o fasıllarııı
canımm yaa kayınwalden ordada mı buldu seniii:18:senden önce warmış oraya heraldee hayret bişi walllaaaahavaalanı yakınmış nasılsaa bindir onu uçağa yollaa ne zaman dönüon sen bakalımmm?
Evet cnm ya yapışkan gibi hatun yüzünün deriside maşallah kalın alınmıyor hiçbirşey üzerineBizim evimiz daha yeni bu bnm ilk gecem buraya yapışmak istedi yapamadı d.gaz da problem var klima çalışıyor diyor ki gelin abinde yatın kiz üşümesin amn dedim burda donalım senden uzak olalım
valla bir koştum çamaşırlarım balkondaydı..
yağmurda başlamış iyi mi??
aman sen çıkma öyle pencerelere falan Allah korusun..
benim evin arkası dağ arada yıldırım düşüyor ben korkudan bakamıyorum oraya..
anadolu yakasında buluşucaz..yazarım özelden istersen..
aynen cnm valla..sıcacık çay kahveleri yudumlarken hoş muhabbet..
valla şahsen bana iyi geleceğine inanıyorum..tüpten beri dışarı çıkmadım..antisosyalim resmen..yürümeyi bile unutmuş olabilirim o derece..
söylimde benmki otobüs durağına kadar eşlik etsin..yerini hatırlayamayabilirim:26:
kuzum yaa:) istanbul buluşuyor
artık dualarım size 2 kişilik
canım beniiim, çok sağol hayatım..Geçmiş olsun, iyi bak kendine .. İyileş hemencecik
benimki de gelmek üzere..yemek yicez daha yaa saat kaç olduu
ayy eet yaa öle bakma şansları olsa ne güzel olurduuu:18::18:bekle canım sonu güzel olcak işşallahhh
yattım bütün günn burayada çok giremedimm sizlere virüs gelmesin diee
Ay cok komiksin ayol öle dime korkarım ben şimdi gelmesin yanıma gelincikayy ben bekarken çok gördüm gelincik annemin evinin önünden hep geçerdi..ondan bahsettiğin an gelirmiş yanına öyle derlerdi..
ama ayı ve yılan cidden ürkütücü...
survivor demek heee
ben yazdım sana özelden yine buluşuruz nasılsa o zaman görüşürüz inşallah cnmm
ben kaçıyorum azıcık kızlar gelirim yine..
acunn makarnayı götürüyordu karnımı acıktırdı uyussss
Yuh de Yuhyuh dedim artık kendisine...
aman be donarsanız donun 2 saat bile olsa ayrı geçirinde..
hem bu havalarda çok ta donmazsınız klima yeter...
ah canımm demek eve kapandın ama normal bemde ilk tüp bebekten sonra bi süre asosyal oldum resmen...
tabii o kadar pasta yaptın kocacına sana eşlik etsin bi zahmet otobüse kadar...
saol kuzum...
bekliyorummm teyzoşuuu kuzularımın sıkı sıkı tutunduğunu resmi olarak görmek için..
Eki Görüntüle 397201
Yuh de Yuh
Dua et bize ne olur hamile duası kabul olur biran once donsun evine düşsün yakamdan annecim yeğenlerime de teyzeye dua edelim ben namaz kılmaya gidiyorum cnm dönünce evde olursam uğrucak ama karnım açıktıkocam Yuh dedi4te bogurucek kadar cok yedim deYemeğe gidicez galiba yemek yok
şişttttttttt yavyularrrrr ben geldimmmmm yeterr gayrii bu kadar kotaaa sıkıldımm :))))) hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?