Tüp Bebek Günlüğümüz !

Uykum kacti bakayım topikte nöbetçi varmı dedım kımse yok :) Su transfer ısı stres yaptı galıba :)) Rüyalarımda her gece transferı yapıyorum ama hala göbusum boş :) Neyse bari bende yatayımmmm..Ama öncelıkle sizlere koaman GÜNAYDINNNNNNNNNNN

taam kuzum yemem bende çok güvenilir her zaman yediğimiz bir yer ama yemesem ölmem yanii..

topiği açacak olan arkadaşıma koccamannnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................

ben açtımmm he he heeeee..
GÜNAYDIINNNN...

Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarıma güzel bir pazar diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...

sanada günaydın canım yegenler nasıl 9 gün kaldı galiba hayırlı sonuçlarını bekliyooooooooooooooooooooooooooz.

iyiyiz canım 9 gün kaldı evet...
bakalım Rabbim hakkımızda ne karar vermiş 9 gün sonra öğrenecez..

gnaydınlar ıyı pazarlar egunal sadece ıkımız varız uyku tutmadı benı napıyosun

sendemi bürütüsss....
ekinde hasta olmuş noluyonuz yaaa...
geçmiş olsun cicim...
evet bende burutus cok kotu grıp oldum ya sagol canım dıkkat edın sızde ....
canım benım sagol sende dıkkat et kendıne sagon bır nevı antıbıyotıkdır benımı gordun ruyanda hayır olsungorusuruz ınssllah k.ı.b opuyorum senı

Kızlarrrr pazar sabahı uyku tutmadımı topiktesiniz..
Benim ilaç saatimdi ondan erken kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum...

Gunaydin kardeslerim hepinize cook guZel bir hafta sonu diliyorum
Bugun bulusucak arkadaaslar hadi sanslisiniz yagmur yagmiyor İste evin ucak goresin diye piste yakin olursa boyle kac ucak indi kac ucak kalkti sayarsin hafta sonu Hava trafigini kapaticam Olmaz ki kardesim boyle kizimda rahatsiz oldu
Neyse otele gecelim dedim esim sus artik yat yerine dedi cildirttim adami bir gecede Babam derdi susta artik yemegimizi yiyelim Neyseben birazcik daha sayim ucaklarimi kuzu hoplatr gibi belki uyurum birazcik daha optum sizleri

yok kız karasu ve eefile de var bizle beraber...
bugün nasılsın peki...
hiç düzelme yokmu???

canım ılac saatınde senı yanlız bırakmak ıstemedık eslık edlım dedık ama ılaclardsn almayalım olurmu bende cuma aksam 7 de yattım sabah 10 daa kaltım gun ıcındede ara ara yatınca gece uyku tutmadu sbahı zor ettım

karasu canım gunaydın nasılsın .........................
Aaa gunaydin ne isin var busaatte hafta sonu uyusana sanada gunaydin iyilestinmi. Cnm

bende dedimki bu saatte kimse yoktur hafta sonu yaa anam ne gorim bizim anne bebeleri ile gelmis topige kizim sem suitine cekil devam et uyumaya Hadi cnm bu taraftan odana buyur

herkes uyumak için koyun sayar sende uçak say işte
prenses rahatsız oldu demek o annesinden kaynaklanıyo olmasın..
kıpır kıpır yerinde duramayan tez canlı bi annesi var o da anneciğine ayak uyduruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…