canım sen bana neden cevap vermiyoonn
iyi geceler canıımm yarınn görüşürüsss
Hayr çığ köfte yeme ama Allah korusun toksoplazma olma riskin var bak bn 2010sonu yaptırmıştım toksoplazma test negatfti
Ve bn çığ köfte boo yemem sonra hamile kalınca tekrarladı test ana ben toksoplazma geçirmişim greyzone çıktım ama vücud bağışıklık oluşturmamış dikkt et ha yediklerine yeme biz çıkmadık bnm uykum geldi peynir ekmege razı oldum
Hadı bakalım bende yatıyorum iyi geceler validem
Size bnm ki uykuya çekildi yavaşladı harektler bn de kaçtım iyi gecelr size kızinla cnm
topiği açacak olan arkadaşıma koccamannnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................
Eki Görüntüle 397381 Eki Görüntüle 397381
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarıma güzel bir pazar diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...
Eki Görüntüle 397380 Eki Görüntüle 397380 Eki Görüntüle 397380
sanada günaydın canım yegenler nasıl 9 gün kaldı galiba hayırlı sonuçlarını bekliyooooooooooooooooooooooooooz.
evet bende burutus cok kotu grıp oldum ya sagol canım dıkkat edın sızde ....sendemi bürütüsss....
ekinde hasta olmuş noluyonuz yaaa...
geçmiş olsun cicim...
canım benım sagol sende dıkkat et kendıne sagon bır nevı antıbıyotıkdır benımı gordun ruyanda hayır olsungorusuruz ınssllah k.ı.b opuyorum senıÇok geçmiş olsun canımmm..Dikkat et kendinee..Ayy bende o salgına yakalanmasamm bariii:18::18::18::18::18:
Ama soğan suyum korur beniii..
Yazımı görmedinn..Bugün nettede karşılaşamadık hiçç girmedin zaten sanırsamm..
Dün gece rüyamda seninle telde konuşuyordukk
Seni kaydetip bir türlü arayamadım ya içime dert olduu biliyonmuuuu:18::18::18::18::18::18:
gnaydınlar ıyı pazarlar egunal sadece ıkımız varız uyku tutmadı benı napıyosun
evet bende burutus cok kotu grıp oldum ya sagol canım dıkkat edın sızde ....
canım benım sagol sende dıkkat et kendıne sagon bır nevı antıbıyotıkdır benımı gordun ruyanda hayır olsungorusuruz ınssllah k.ı.b opuyorum senı
Kızlarrrr pazar sabahı uyku tutmadımı topiktesiniz..
Benim ilaç saatimdi ondan erken kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum...
Aaa gunaydin ne isin var busaatte hafta sonu uyusana sanada gunaydin iyilestinmi. Cnmkarasu canım gunaydın nasılsın .........................
Kızlarrrr pazar sabahı uyku tutmadımı topiktesiniz..
Benim ilaç saatimdi ondan erken kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum...
Gunaydin kardeslerim hepinize cook guZel bir hafta sonu diliyorum
Bugun bulusucak arkadaaslar hadi sanslisiniz yagmur yagmiyorİste evin ucak goresin diye piste yakin olursa boyle kac ucak indi kac ucak kalkti sayarsin hafta sonu Hava trafigini kapaticam Olmaz ki kardesim boyle kizimda rahatsiz oldu
Neyse otele gecelim dedim esim sus artik yat yerine dedi cildirttim adami bir gecedeBabam derdi susta artik yemegimizi yiyelim Neyseben birazcik daha sayim ucaklarimi kuzu hoplatr gibi belki uyurum birazcik daha optum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?