Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveett hepinizden önce teşrif ettim topike...
ama uyanınca bi daha uyuyamam ben..
şimdi acıktım bişiler yiyecem...
suitimde gündüz dinlenmeye çekilirim artık...

e tabii o kadar uykudan sonra erkenci olman doğalmış...
ne güzel işte dediğin gibi bana eşlik etmiş oldunuz

İstemiyorsan alir kizimi da carpar kapiyi giderim topikten

bak seennnn rest çekiyooo cadııı...
ben ne dedimde alıp kızını gidiyon sen he...

canım ben o sesı cok ıyı bılırım memlekette hava lımanına yakın oturuyoduk bellı bır zaman sonra nınnı gını gelmeye basladı helede helıkopterler egtım yapıyosa vay halımıze yegenım daha cok kucuktu o sesı duyunca masanın altına saklanmaya calısırdı canım benım cok korkardı ama o korkuylada baya cabuk mamasını yedırdık ucak gelıyo bak ucak

Gideyim kahvaltı hazırlayım annemi kocişimi pazar sabahı ayağa dikeyim erkenden

herkes uyumak için koyun sayar sende uçak say işte
prenses rahatsız oldu demek o annesinden kaynaklanıyo olmasın..
kıpır kıpır yerinde duramayan tez canlı bi annesi var o da anneciğine ayak uyduruyo...

Ucaklarim benim kizimi pilot yapicam insallh ucsun dursun butun gun Evet yaa bebem rahatsiz oldu dedigin gibi anasi arizali cunki Tek korkum bana benzemesi tez canli olmasin gerci hic dayanamn yavas insanlara ama esimde bir o kadar rahat ben erkende digmusum. 20gun napum elimde degil sikuntili kadinim ben

yanlıs anlamyın ben topıgı actıgımda sadece gulden vardı altta ben baya gec yazdıgım ıcın eveet canım bırazda ıyım ıgene vuruluyorum sbah aksm yoksa ben hayatta ıglesemem

karasu sende hemen trıp yapma gormedık heralde senı aaaaaa

e tabii o kadar uykudan sonra erkenci olman doğalmış...
ne güzel işte dediğin gibi bana eşlik etmiş oldunuz

bak seennnn rest çekiyooo cadııı...
ben ne dedimde alıp kızını gidiyon sen he...
cnm bnm gitmn ki zaten kapidan kovsan bacadan duserim ben iceri geri yuzsuzumde biraz gelin kayinvaludesine benzer derlerallah korusun da gitmiyorum bir yere civi caktim buraya
Yazik cocuk ucaga binemicej sonra korkudan acaba ucak korkusu olanlarda boylemi buyudu

Yok be bn trip atmam napim takilayim dedim senin bilem beni kovmuslugun var guldenimin yoklugundn faydalanip ama ben gitmmki bu topikten bana ne cunku sizleri coook seviyorum ben Napim kuleye ariza yapamadim size takilayim dedum cnmmm

sagol canım okadar uyumusumkı ınarmısın bu uyku bana ıkı gun gıder ama gercekten uymak ınsanı baya dınlendırıyo ayakta olsan bu kadadar cabuk ıyılesemezdım
yok ya artık bınıyo ama o ses onu cok urkutuyodum kuzum benım halası yesın onu ona ben baktım 2 3 ay aramızda cok farkı bır bag var suan 8 yasında arar benı telefonda halam derya olurum ben onlara

Yok be bn trip atmam napim takilayim dedim senin bilem beni kovmuslugun var guldenimin yoklugundn faydalanip ama ben gitmmki bu topikten bana ne cunku sizleri coook seviyorum ben Napim kuleye ariza yapamadim size takilayim dedum cnmmm

evet ya ama sende cok komıktın sırf bana ınat olsun dıye kalkıp gece yarısı gunsaydın dıyodun ne komıktı dımı ama ozaman gulden nabza gore serbet verıyodu ben toplkde olunca benı sen olunca senı tutuyodun bak artık kova bılıyomuyum pprensesın varya ondan sesım cıkmıyo ıkı kısıyı kovmak zor olacak annesı gıtse kızı gıtmez

kımsecıklar kalmamıs bende gıdıyım evımın erkekıne kahvaltı hazırlıyım bu sıralar ıyı gecınmem lazım bana lazım spermıcıgı alıyım koyacam kapının onune

demek erken doğmuşun yazık anneciğin seni içerde tutmak için çok çaba sarfetmiş olmalı ama senin kim tutabilirrrr...

ben kovmam taammııı...
kabamıyım kızım ben...
gitme tabii...

Sen hazirlama alistrma bebelerimizi simdiden calusmaya birak kocan hazirlasin aciktiysan bnm gubi bagir kacanin kulaginin dibinde aciktim diyee

onun hazırlamasını beklersem aç kalırım ben...
erkenden uyanıyom o horlarken hadi kalk desem kalkışı yarım saati bulur bişiler hazırladı diyelim o da bi yarım saat demek e öleyim açlıktan ben o zaman istemem çok zor durumda kalmadıkça işlerimi kendim yapmayı tercih ediyorum...ama sen her türlü eziyeti edebilirsin çünkü anasıda sana eziyet ediyooo...

kımsecıklar kalmamıs bende gıdıyım evımın erkekıne kahvaltı hazırlıyım bu sıralar ıyı gecınmem lazım bana lazım spermıcıgı alıyım koyacam kapının onune

yok kız geldim ben..
tabii kocana iyi bak sen...
gıdası en önemli olanı...

Ben sana inat olsun diye kalkarmiyim ben uyuyamiyrdum baslarda hamilelik beni bozmustu stres vardi cook simdi sukur uykum iyi evt artik kovsanda gitmeyiz ki sen 3kisi ol insallh aramizda sisko su ol Oh be pist degisti sadece inis var ben bunu degerlendiriyorum ve uyku modumu aldim seni opuyrm insalkh bnm yigende beni sever boyle bmm de bebegim olmadigi icin onu cok severim simdi insallh hepimiz kendi bebeklerimuzi sevelim afiyet olsun sizeee

Evet tatlim anacim cok ugrasmis beni dogurmk icin gezerek ebe arkadasi varmis bakmis sen bugun yarin dogurursn hadi eve git dinlen kalkma demis ama bnm ki hop hop gezmis sinra eve gelmis ay ben cok kotuyum demis anne doguruyorum derken hemen hastaneye gece dogmusum ondan ben uykuyu pek sevmm yarasa gibiyimdir Sonra demisler kizin oldu o zamn diyr ku annem cinsiyt ogrenmk zordu yoktu ah anam ah az cekmemis simdi biz pamukprenses gibiyiz annem diyorki cok dua et karnindayken ben hep derdim rabbim bir bakan birdaha baksin kendide kaderide guzel olsun diye simdi ben de badladim dua etmeye boyle kader cok onemli guzel olmadi gerekn en onemli yazgi yorma kendini kahvalti hzrlamk icin ben hirszdan sarlicam zaten kaldim
Ust katta asagida inemiyorum alarm kurdu esim o kapatmadan altkata inemiyorum mutfkta yok yakinda yarin bardak suyla kaldim acim ben acim bana yardi yollayin terasa atin sos mi yazsam acaba ucaktan atarlarmi bana yemek acep Ben aciktim

e o zaman senin kime çektiğin belli oldu...
3.kuşakta karnında
kız sen resmen üst katta mahsurmu kaldın...
ay olurmu hiç öle şey alarmı kuran kaldırsın efenim
aaaa açmı kalcan sen öle...
alarmı çaldır kaç hemen yanına yat..
eyvah hırsız dee
e haliyle uyanır adam

Kayinvalide dedin aklima geldi bak dun biz esimin bir arkadsina yemege davetliydik ev saray gibi ve ust kati adam annesi ve babasi icin yapmis adamn anneside evdeydi bizim kayinvalide sisine sisine oturp bize bakti butun gun sonra aksam dediki bak ne guzel anasini babasini yanina almis cocuk com taktrettim allh ona bu zenginligi bosuna vermemis diye soyleniyrdu eltime bana bakip hasta kadin iste bizim ku ruh hastasi ne kuruluyor gormen lazim sofor kapisini acinca heryerde anlatyor benm oglum benim oglum boyle diye yane dun kiskandi diger kadini diyorki anana babana sahip cikmazsan allh alir bu verdiklerini sendn aklimca esimi korkutuyor ay aklima geldi gicik oldum yine kadina az kaldi ama esimede sarlicam anasina hic bisiy demiyoryaa napim simdu ben guldenimm

Yapamm kaMera var alt katlarda ben buldum birtane hemster alayim bugun salarim alt kata o caldirsin alarmiUyanick insallh karnim ac diye bagirdin ben 4aydir seni diyuramadimki dedi dondu sirtini bana bide bugun sapan alicam ucaklara aticam tas yaa bu nee ay ay sen yemk yemiyonmu cnm bana da tost yapip yollasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…