Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkes iyidir umarım,ben tomrucuk arkadaşımı merak ettim,dün büyük gün değilmiydi onun için ama ne hamiş ne de bidahaki sefere listesinde göremedim,buarada ben de dün regl odum,estrofem die bi hap yutucakmışım bugün itibariyle ve dondurulmuşlarla bu ay denemeye devam bakalım hayırlısıyla,inşallah bu sefer olur,dua edin nolur öptm hepinizi!

ay valla sabah sabah gerdin beni..
ilk zamanlardaki benim kaynanamı anlattın resmen kimi görse bak onlar öle sen böle değilsin bilmem kimin gelini çok hürmetliymiş ben onun suratına bakmazmışım vs....
neden daha anlayışlı düşünceli olmak yerine geçenlerin huzurunu kaçırmak için ne gerek duyarlar anlamıyorum...kendi hiç genç olmamışmı acaba...Allahım sen akıl fikir ver kadına...

valla aslında bende 2 gündür merak ediyorum ama uzun zamandır yazmadı...
listeye beni ekleyin dememişti zaten bilgilerini vermedi ben kendim sadece ismini ve test tarihini yazmıştım ama o günden sonra yok ortalıkta..
bende bu sabah listeden çıkardım cicim...
estrofemi ben kullanıyorum şimdi test gününe kadarda kullanacam...
ne güzel demek dondurulmuşlara başlayacaksın hayırlı olsun kuzum...

Aman ha annem sakin sen gerilme bakim tip tuttum cenemi ben konusmuyorum cadi kaynana muhabbeti zaten inan ki hic takmiyorum bende yuzune bakmiyorum
Neyse anne munecan sn hbrin varmi m ediyorum da hic gorunmuyor

Aman ha annem sakin sen gerilme bakim tip tuttum cenemi ben konusmuyorum cadi kaynana muhabbeti zaten inan ki hic takmiyorum bende yuzune bakmiyorum
Neyse anne munecan sn hbrin varmi m ediyorum da hic gorunmuyor

biz görüşmüyoruz zaten arada bi beni arar oğlunu arayamıyooo eşim kızgında kendilerine...
minecan epeydir yok düşün ben tedaviye yeni başlamıştım o zaman yazmıştı üzerinden bir ay rahat geçti belki fazlası vardır...
nerdeyse doğuracam ortalıkta yok hala...

kızlar ya hazalmertn sonucu ne oldu merak ettm ama haber yok galiba bende aynı klinikte tedavı olacamda.

günaydınnnnnn....
bende giyindim, makyajımı yaptım,eşarbımı bağlamam kaldı birtek..
yarım saat sonra çıkıcamm...
sizler nasılsınızzzzzzzz?????

Son düzenleme:
kızlar ya hazalmertn sonucu ne oldu merak ettm ama haber yok galiba bende aynı klinikte tedavı olacamda.

yok kuzum hala haber vermedi son durumundan..

günaydınnnnnn....
bende giyindim, makyajımı yaptım,eşarbımı bağlamam kaldı birtek..
yarım saat sonra çıkıcamm...
sizler nasılsını?????

oooo hazırız demek büyük buluşmaya ne güzellll...
elifimi benim yerime öp taammııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…