Kayinvalide dedin aklima geldi bak dun biz esimin bir arkadsina yemege davetliydik ev saray gibi ve ust kati adam annesi ve babasi icin yapmis adamn anneside evdeydi bizim kayinvalide sisine sisine oturp bize bakti butun gun sonra aksam dediki bak ne guzel anasini babasini yanina almis cocuk com taktrettim allh ona bu zenginligi bosuna vermemis diye soyleniyrdu eltime bana bakip hasta kadin iste bizim ku ruh hastasi ne kuruluyor gormen lazim sofor kapisini acinca heryerde anlatyor benm oglum benim oglum boyle diye yane dun kiskandi diger kadini diyorki anana babana sahip cikmazsan allh alir bu verdiklerini sendn aklimca esimi korkutuyor ay aklima geldi gicik oldum yine kadina az kaldi ama esimede sarlicam anasina hic bisiy demiyoryaa napim simdu ben guldenimm
herkes iyidir umarım,ben tomrucuk arkadaşımı merak ettim,dün büyük gün değilmiydi onun için ama ne hamiş ne de bidahaki sefere listesinde göremedim,buarada ben de dün regl odum,estrofem die bi hap yutucakmışım bugün itibariyle ve dondurulmuşlarla bu ay denemeye devam bakalım hayırlısıyla,inşallah bu sefer olur,dua edin noluröptm hepinizi!
Aman ha annem sakin sen gerilme bakim tip tuttum cenemi ben konusmuyorum cadi kaynana muhabbeti zaten inan ki hic takmiyorum bende yuzune bakmiyorumay valla sabah sabah gerdin beni..
ilk zamanlardaki benim kaynanamı anlattın resmen kimi görse bak onlar öle sen böle değilsin bilmem kimin gelini çok hürmetliymiş ben onun suratına bakmazmışım vs....
neden daha anlayışlı düşünceli olmak yerine geçenlerin huzurunu kaçırmak için ne gerek duyarlar anlamıyorum...kendi hiç genç olmamışmı acaba...Allahım sen akıl fikir ver kadına...
Aman ha annem sakin sen gerilme bakim tip tuttum cenemi ben konusmuyorum cadi kaynana muhabbeti zaten inan ki hic takmiyorum bende yuzune bakmiyorum
Neyse anne munecan sn hbrin varmi m ediyorum da hic gorunmuyor
kızlar ya hazalmertn sonucu ne oldu merak ettm ama haber yok galiba bende aynı klinikte tedavı olacamda.
günaydınnnnnn....
bende giyindim, makyajımı yaptım,eşarbımı bağlamam kaldı birtek..
yarım saat sonra çıkıcamm...
sizler nasılsını?????
yok kuzum hala haber vermedi son durumundan..
oooo hazırız demek büyük buluşmaya ne güzellll...
elifimi benim yerime öp taammııı...
Gunaydin herkese:))))) nasilsiniz
günaydınnn canım...
iyiyiz siz nasılsınız...
e gunal slm lar senin güzel haberini almak için bu topiğe abone oldum :) olacak inşlah ALLAhın izniyle...
günaydınnn canım...
iyiyiz siz nasılsınız...
Günaydın hayatım sen bol bol dinlen ok
Halanapıyon cicim...
günaydınnn canım...
iyiyiz siz nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?