Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bugün elif semra birsen belki seher buluşuyorlar..
hatta bu saatte buluşmuş olmamlılar bir ara canlı bağlantı yapiciimmm kendilerine..

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerin gelcek .benim eşim çok gıcık vını kapattırmış başında çok duruyorum diye açtırmıyor bende sizleri merak edince komşuda felen giriyorum oturmaya gittiğim yerlerde giriyorum sizleri takip ediyorum

yaaa inanmıyorum ama...
Vallahi fenalık etmiş kocişin...
Sen arada kendinden haber ver yeter canım...

Kızlarrrr pazar sabahı uyku tutmadımı topiktesiniz..
Benim ilaç saatimdi ondan erken kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum...

ah canım bende saati kuruyorum vitamini gece içiyorum çünkü çok bulantı yapıyor sabah ta crinone jel yapıp yürüyüp kendimi yatağa atıyorum.. kahvaltıdan sonra estrafem içiyorum 14.30 da kan cıvıtıcı iğne 16.00 da purogone iğne akşam tekrar estrafem off mütemadiyen ilaç kullanıyorum ...... bebişlerim gelsinde .......

Benim arkadasım tup bebek ypma fiyatlarıı türkiyede rastırmamı ıstemıstı. kendısı yurtdısında yasıyor. aacaba fıyat hakkkında bır bılgısı olan varmI????

Benim arkadasım tup bebek ypma fiyatlarıı türkiyede rastırmamı ıstemıstı. kendısı yurtdısında yasıyor. aacaba fıyat hakkkında bır bılgısı olan varmI????

slm canimm aslinda tup bebek fiyatlari degisiyo,ilk yaptirdiginda 3 250 isterken tutmayinca ayni klinik ikinci denemeyi 2500dusuruyo.tabi igneleri acikcasi ilaclari diyim eczaneden farkli,anlasmali olduklari yerden alinca onlarada ayri bi masraf.bide kullandigin hormon miktarida cok onemli bende en ost duzeydeydi ve 2 gunde hormon ignesi bitiyodu.acikcasi bi 5000 tlyi gozden cikariyosun.kendi adima diyeyim

günaydın zuzum.... ve sana katılıyorum insan hakkaten ilaç manyağı oluyo

canim ben yazmistim ama yayinlandimi anlamadim.tup bebek fiyatlari her klinige gore ayri.kimi 3250 derken baziis 2500 diyo.ve isme gorede fiyat farki var.hi bide su var.diyelimki ilk denemede 3250 isteyen tutmayinca ikincisine 2750 ye cekiyo fiyatini.igneler ve ilaclarda ayri eczanede ayri bi fiyat anlasmali oldugu yerlerdeki ayri bi fiyat veriyo tabi kullandigin hormon dozuda bu fiyati etkiliyo.bi 5000 tlyi gozden cikariyo insan tup bebek icin

herkese iyi pazarlar..nasılsınız?kacırdıgımız bi gelişme varmı?biz iyiyiz..:))

Hayırlı olsun inşallah. Test günümüz aynı, ;-)

Hoşbulduk akasya cım:))nasılsın?bi kac gündür giremedim..varmı mutlu,veya üzüntülü haberler??inş.herkes iyidir..senin prenses napıyo

Aman masallah darisi basiniza keske bizde gorusmesek hak etmistir cadi kaynana tebrik ettim enistemi Demk o kadar oldu mine can yon ortalikta alla allh insallh iyidir ben bir kahvalti yaptim resmn olmusum acliktan

bende de durum şu...
saat 8-16-24 de 2 şer tane progestan fitil,yine bu saatlerde birer tane estrofem hap...
sabah aç karnına folbiol ve apikobal vitaminleri,
akşamda kan sulandırıcı iğne...
bugün itibariyle devam edenler opu dan sonra 5 gün antibiyotik sabah akşam kullandım..
iğrenç bi tadı olan prendol diye hap içtim geceleri o da 5 gün...
işte benim ilaç hikayem

herkese iyi pazarlar..nasılsınız?kacırdıgımız bi gelişme varmı?biz iyiyiz..:))

sizede iyi pazarlar kuzum...

Aman masallah darisi basiniza keske bizde gorusmesek hak etmistir cadi kaynana tebrik ettim enistemi Demk o kadar oldu mine can yon ortalikta alla allh insallh iyidir ben bir kahvalti yaptim resmn olmusum acliktan

aferin benim kocama...
evet canım çok uzun zamandır ortalıkta yok hatun..

kimsecikleer yok yineeeeeeeeeeeeeeee................

ama sende yoksunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…