konusmak istiyorum kimse yookk mu
iyi pazarlar herkese..................
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerin gelcek .benim eşim çok gıcık vını kapattırmış başında çok duruyorum diye açtırmıyor bende sizleri merak edince komşuda felen giriyorum oturmaya gittiğim yerlerde giriyorum sizleri takip ediyorum
Kızlarrrr pazar sabahı uyku tutmadımı topiktesiniz..
Benim ilaç saatimdi ondan erken kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum...
Benim arkadasım tup bebek ypma fiyatlarıı türkiyede rastırmamı ıstemıstı. kendısı yurtdısında yasıyor. aacaba fıyat hakkkında bır bılgısı olan varmI????
ah canım bende saati kuruyorum vitamini gece içiyorum çünkü çok bulantı yapıyor sabah ta crinone jel yapıp yürüyüp kendimi yatağa atıyorum.. kahvaltıdan sonra estrafem içiyorum 14.30 da kan cıvıtıcı iğne 16.00 da purogone iğne akşam tekrar estrafem off mütemadiyen ilaç kullanıyorum ...... bebişlerim gelsinde .......
Benim arkadasım tup bebek ypma fiyatlarıı türkiyede rastırmamı ıstemıstı. kendısı yurtdısında yasıyor. aacaba fıyat hakkkında bır bılgısı olan varmI????
herkese iyi pazarlar..nasılsınız?kacırdıgımız bi gelişme varmı?biz iyiyiz..:))
yas 26
sperm hareket azlıgı ve sperm sekil bozukluğu
brüksel tüp bebek merkezi
tüp bebek ilk deneme
28 nisan test günü
egunalcim benide ekler misin listeye
hadi bakalım herkes için hakkında hayırlısı olsun
rabbim emekleri boşa çıkarmasın
biz görüşmüyoruz zaten arada bi beni arar oğlunu arayamıyooo eşim kızgında kendilerine...
minecan epeydir yok düşün ben tedaviye yeni başlamıştım o zaman yazmıştı üzerinden bir ay rahat geçti belki fazlası vardır...
nerdeyse doğuracam ortalıkta yok hala...
ah canım bende saati kuruyorum vitamini gece içiyorum çünkü çok bulantı yapıyor sabah ta crinone jel yapıp yürüyüp kendimi yatağa atıyorum.. kahvaltıdan sonra estrafem içiyorum 14.30 da kan cıvıtıcı iğne 16.00 da purogone iğne akşam tekrar estrafem off mütemadiyen ilaç kullanıyorum ...... bebişlerim gelsinde .......
herkese iyi pazarlar..nasılsınız?kacırdıgımız bi gelişme varmı?biz iyiyiz..:))
Aman masallah darisi basiniza keske bizde gorusmesek hak etmistir cadi kaynana tebrik ettim enistemiDemk o kadar oldu mine can yon ortalikta alla allh insallh iyidir ben bir kahvalti yaptim resmn olmusum acliktan
kimsecikleer yok yineeeeeeeeeeeeeeee................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?