şekerim sen akıllanmazsın daha yeni hastalıktan çıkmıyonmu sen bi de işe girişmişin...
aynen akıllanmıom yaa..ama hava çok güzel bugün yaz gibiiböle havada temizlik süper oluo yanii hastalığım geçti sayılır sadece burnum akıo:2:ama kırmızıların agrısı çok fenaa
galiba olan biten kayda değer bişey yok dünden beri..
güldenciimm çocuklarınla ilk bayramın nasıl geçiyor içerde 23 nisan coşkusu var mı?? Julietta sen de kuzunla ilk bayramını geçiriyorsundur inşaallah...
gülden sana bişey dicem bu julietta var ya bugün yarın test günü ama doktor bedava aşılama yaptı diye saymıyor....kız illa paranla mı hamile kalacaksınn..dün bütün gün bu kızla uğraştım durdum gül gül öldümmm. .....
hımmm bi düşünelim varmı bi belirti...
transferden bu güne kasık ve bel ağrılarım oluyooo ara ara ama ben bunları geçirdiğim operasyonlar sonucu seksi bedenimin yıpranmasına bağlıyorum..bence 7.günden sonra vücuttaki değişiklikler önemli bugünleri çok ciddiye almıyorum
evet cnm hatta dün yine sordum göbekten mi yapayım hep diye evet dediler... benim iğnem fraxiparine diye bir iğne belki ilaçtan ilaca değişiodur... yani bende göbekten sıkıldım her yerim sert sert oldu.. bi tanesinide havasını almadan yaptık.. orasıda şişti ama sağdan soldan azıcık aşağıdan yukarıdan yapıoruz.. birde göbekten yapılan iğneleri mutlaka 90 derecede yapın dediler. buna çatlatma iğnesi ve o arada yapılan iğnelerde dahil... belki bir faydası vardır sende öyle yap..
aynen korkularımız hiç bitmeyecek, artık allahtan hayırlısı ne yapalım... Kendimi hamile gibi hissetmiodum ta ki tebrik telefonları gelinceye kadar.. o zaman anladım hamileyim galiba gerçekten dedim
egunal hayatım dün benim randevum vardı bebişi gördük iyi allaha şükür 3hafta sonraya doktorumuz randevu verdi yeniden bugün 8+4 olduk hayatım sen neler yapıyorsun annecik inşallah yüzün gülecek seninde ve tüm sonuç bekleyenler bu tedaviden pozitifle çıkar allahın izniyle
selam kızlar,,
egunal ve pembe hayal,geçmişi okuyım dedim,yazdıklarınızı gördüm,belki akasyada yazmıştır size ama bende yazayım dedim,endişelenmenize gerek yok,bende fraxparine 0,6 vuurluyorum,,ve göbek kol bacak farketmiyor,,bende ilk başta göbeğe vurdum,ama göbüşüm büyümeye başlayınca kol ve bacaklara geçtim,hep göbekten yapılcak diye irşey yok,bu iğneler deri altı iğneleri,o yüzden yumuşak dokuların heryerine yapılır,,
çok doğru ama bazen o kasık ağrılarıda önemli.ben transferden sonraki gün kadığıma sanki birşey asılıyormuş gibi hissediyordum.....seksi vücudun hee alemsin yaa..inşallah bu ağrılar güzel şeylerin habercisidir canım..birdahaki deneme için sabırsızlanıyorum..
galiba olan biten kayda değer bişey yok dünden beri..
güldenciimm çocuklarınla ilk bayramın nasıl geçiyor içerde 23 nisan coşkusu var mı?? Julietta sen de kuzunla ilk bayramını geçiriyorsundur inşaallah...
gülden sana bişey dicem bu julietta var ya bugün yarın test günü ama doktor bedava aşılama yaptı diye saymıyor....kız illa paranla mı hamile kalacaksınn..dün bütün gün bu kızla uğraştım durdum gül gül öldümmm. .....
ayy kızlar alemsiniz...inanın aşılamaya inancım yok benim.çünkü bizim durumumuzda aşılama çare değilmiş.He Ama Allahım nasib ederse inşallah olsun.ama doktor bana direkt tüp demişti.eşimde tutturmuş bugün test alimde yap diyor.inşallah almaz ben idrar testini sevmiyorum.inşallah güzel sonuç alırımda utanırım budediklermden.valla şekerim içerde bi bayram coşku varsada benim pek haberim yok çaktırmadan kutluyorlar sanırsam
julietta zaten hiç bahsetmiyoo bile sanırsın hiç bişi olmamış test gününü bekleyen başkası oralı olmuyo...
belkide bebeği içerden nanik yapıyo haberi yok
yarın test günü asıl bedava olan tedavide herşey daha kolay olur mesela ben olsam idrar testi bile yapardım şimdiye kadar çünkü olmasada kaybedilen bişi yokki...olursa tadından yenmez...
Kızlar ben geldim herkese günaydın, iyi haftalar nasılsınız bakalım biraz okudum geçmişi ama fazla okuyamıyorum.. Benim sol kasığım çok ağrıyor dün cetrotite başladım bacaktan vuruyorum ama sanırım bana alerji yapıyoriğne yerim kabarıyor, kızarıyor ve çok ağrıyor geçiyor sonra ama bayağı zorluyor yarın dr.a sölicem.. cetrotite kullanan arkadaşlarım sizlerde de oldu mu böyle şeyler?
sanada günaydın cicim..
bizde 23 nisanları sadece tv den takip etmeyecez hep.
sıramız gelince sabah erkenden okul yollarına düşecez çocuklarımızla...
merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler
merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler
Gunaydin guzeller, herkese iyi bayramlar
Bende de oldu yapacak bisi yok nefret bisi. Ilk tedavimde olmamisti ama 2. de oldu, allahtan cok fazla vurulmuyor o digerleri gibi..
O biraz zor canim, cocuklar usuyomuss! diye kutlanmayacak artik stadyumlarda. Cok uzuluyorum cocuklarimiz bizim yasadigimiz 23 nisanlari yasayamayacaklar, yavas yavas unuturuz artik 23 nisani da
hayırlı olsunnn..
en erken 28 nisanda kan testi yaptır bence
aynen akıllanmıom yaa..ama hava çok güzel bugün yaz gibiiböle havada temizlik süper oluo yanii hastalığım geçti sayılır sadece burnum akıo:2:ama kırmızıların agrısı çok fenaa [/QUOTE
ekincimkolay gelsin.ama çokta yüklenme.bende havayı gördüm kalkıştım valla.
Anladım canım..
Tahmin ettim gideceğini zaten...
Öpüyoyummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?