Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim sen akıllanmazsın daha yeni hastalıktan çıkmıyonmu sen bi de işe girişmişin...

aynen akıllanmıom yaa..ama hava çok güzel bugün yaz gibiiböle havada temizlik süper oluo yaniihastalığım geçti sayılır sadece burnum akıo:2:ama kırmızıların agrısı çok fenaa

aynen akıllanmıom yaa..ama hava çok güzel bugün yaz gibiiböle havada temizlik süper oluo yaniihastalığım geçti sayılır sadece burnum akıo:2:ama kırmızıların agrısı çok fenaa

bi yanların hasta işteee
neyse sonra sölenme havuç burnundan sen sorumlusun

galiba olan biten kayda değer bişey yok dünden beri..

güldenciimm çocuklarınla ilk bayramın nasıl geçiyor içerde 23 nisan coşkusu var mı?? Julietta sen de kuzunla ilk bayramını geçiriyorsundur inşaallah...

gülden sana bişey dicem bu julietta var ya bugün yarın test günü ama doktor bedava aşılama yaptı diye saymıyor....kız illa paranla mı hamile kalacaksınn..dün bütün gün bu kızla uğraştım durdum gül gül öldümmm......

valla şekerim içerde bi bayram coşku varsada benim pek haberim yok çaktırmadan kutluyorlar sanırsam
julietta zaten hiç bahsetmiyoo bile sanırsın hiç bişi olmamış test gününü bekleyen başkası oralı olmuyo...
belkide bebeği içerden nanik yapıyo haberi yok
yarın test günü asıl bedava olan tedavide herşey daha kolay olur mesela ben olsam idrar testi bile yapardım şimdiye kadar çünkü olmasada kaybedilen bişi yokki...olursa tadından yenmez...

egunal hayatım dün benim randevum vardı bebişi gördük iyi allaha şükür 3hafta sonraya doktorumuz randevu verdi yeniden bugün 8+4 olduk hayatım sen neler yapıyorsun annecik inşallah yüzün gülecek seninde ve tüm sonuç bekleyenler bu tedaviden pozitifle çıkar allahın izniyle

çok doğru ama bazen o kasık ağrılarıda önemli.ben transferden sonraki gün kadığıma sanki birşey asılıyormuş gibi hissediyordum.....seksi vücudun hee alemsin yaa..inşallah bu ağrılar güzel şeylerin habercisidir canım..birdahaki deneme için sabırsızlanıyorum..

selam kızlar,,
egunal ve pembe hayal,geçmişi okuyım dedim,yazdıklarınızı gördüm,belki akasyada yazmıştır size ama bende yazayım dedim,endişelenmenize gerek yok,bende fraxparine 0,6 vuurluyorum,,ve göbek kol bacak farketmiyor,,bende ilk başta göbeğe vurdum,ama göbüşüm büyümeye başlayınca kol ve bacaklara geçtim,hep göbekten yapılcak diye irşey yok,bu iğneler deri altı iğneleri,o yüzden yumuşak dokuların heryerine yapılır,,

Maşallahhh sizeeee
ben yatıyorum evde odalar arasında takılıyorum..
henüz bişi belli olmuyor 7.günden sonra olan değişiklikleri önemsiyorum...
canım inşallah dediğin gibi sonu güzel olur...

merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler

ben 0.4 lük olanını vuruyorum kuzum..
saol yazdığın için bende öle biliyorum deri altı iğnesi olduğundan kol bacak göbiş olur biliyorum ama aklımız karıştıydı aydınlattın

hıımmm demek öle zaten bahane arıyom herşeyi hamişliğe yormak için ama o kadar tecrübe yaşadımki kızlarla kesin bişi demek mümkün değil keşke bilebilsek...
bu arada hala bi dahaki deneme diyosunnn daha yarınki test sonucunu almadan..eğer göbişte bebiş varsa onun namına sana teessüf ediyommm

ayy kızlar alemsiniz...inanın aşılamaya inancım yok benim.çünkü bizim durumumuzda aşılama çare değilmiş.He Ama Allahım nasib ederse inşallah olsun.ama doktor bana direkt tüp demişti.eşimde tutturmuş bugün test alimde yap diyor.inşallah almaz ben idrar testini sevmiyorum.inşallah güzel sonuç alırımda utanırım budediklermden.

Gunaydin guzeller, herkese iyi bayramlar

Bende de oldu yapacak bisi yok nefret bisi. Ilk tedavimde olmamisti ama 2. de oldu, allahtan cok fazla vurulmuyor o digerleri gibi..

sanada günaydın cicim..
bizde 23 nisanları sadece tv den takip etmeyecez hep.
sıramız gelince sabah erkenden okul yollarına düşecez çocuklarımızla...

O biraz zor canim, cocuklar usuyomuss! diye kutlanmayacak artik stadyumlarda. Cok uzuluyorum cocuklarimiz bizim yasadigimiz 23 nisanlari yasayamayacaklar, yavas yavas unuturuz artik 23 nisani da

merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler o yüzden kararsızım

merhaba arkadaşlar benim transferim salı günü yapıldı 3. gün embriyosuydu iki tane.sizce en erken ne zaman test yapmalıyım meraktan çatlıcam.test günümü 30 nisan olarak verdiler

merhaba,transferden sonra 12.gün yapılıyor,yani senin 29 nisana denk geliyor,pazar günü diye 30 nisan demişlerdir sana,

haklısın canım ama en azından okullarında gösterilere dahil olurlar diye düşünüyorumm...

hayırlı olsunnn..
en erken 28 nisanda kan testi yaptır bence

offff daha çok var ya 28 ine çok sıkıntılıymış bu beklemek gerçekten.herkes diyordu transfere kadar çekilen stresin 10 katını transfer sonrası yaşarsın diyorlardı da ben inanamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…