ben 0.4 lük olanını vuruyorum kuzum..
saol yazdığın için bende öle biliyorum deri altı iğnesi olduğundan kol bacak göbiş olur biliyorum ama aklımız karıştıydı aydınlattın
hıımmm demek öle zaten bahane arıyom herşeyi hamişliğe yormak için ama o kadar tecrübe yaşadımki kızlarla kesin bişi demek mümkün değil keşke bilebilsek...
bu arada hala bi dahaki deneme diyosunnn daha yarınki test sonucunu almadan..eğer göbişte bebiş varsa onun namına sana teessüf ediyommm
Su evi bir toparliyim gelirim yine, optum hepinizi
akıllı bir kadın olduğunu biliyorum zaten
sen hamilesin ve zuzuda..ALLahın izniyle inşallahh..inşallah bebişim vardırda utanırı budediklerimden canım benim.
günaydın canımmm...Gunaydin guzeller, herkese iyi bayramlar
ekincimkolay gelsin.ama çokta yüklenme.bende havayı gördüm kalkıştım valla.
günaydın birbirinden güzel biricik arkadaşlarımmm
kızlar ben kahvaltımı yapim..sonrada temizlik yapıcam.öpüyorum sizleri...ayy bu telden girmekte çok zor yahu offf sinir oldu heee
zuzummmmmmmmm hoşgeldinİZ:))))günaydın birbirinden güzel biricik arkadaşlarımmm
kızlar ben kahvaltımı yapim..sonrada temizlik yapıcam.öpüyorum sizleri...ayy bu telden girmekte çok zor yahu offf sinir oldu heee
kızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......
hoşgeldinnn şekerimm..
yaradımı didim havası..
benim yerimede dolaş taammıııı
kızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......
ne güzel tatil yaptınızzkızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......
nasılsınız altın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaradıı yaradıı :)))
tamam gezerimm canım benim...
ayyyyyyyy..... bak şimdide altınkuma aşerdimhoşgeldin...... kız hoşgeldiniz yazıyodum sanki iki kişiymişsin gibi:)))))))[/QU
:))))) altınkuma mı aşerdin hahahaha güldürdün beni canım yaaaa kıyamam seneye kızınla gezersin bolbol inşallah altınkuma gelirisn orda görüşürüz...iki kişiiimi keşkeeee yani iki kişiyizde 3.ye ihityacımız var:))
ben naptım biliyonmu :) anlatayım şimdii ev 3 oda ben hiççççç evime gelen insanları gezdirirken evin bir odasına işte burasıda çocuk odası demedim hiç ama geçenlerde bunu fark ettim 1. tane benim yatak odam diğeri oturma odası bir diğeri bilgisayar odası gene işte misafir için yatak koltuk dolap vs vardı bende bu durumu fark ettimya hoooooooooooooop o odadaki bütün eşyaları hafta sonu kamyon tutup didime kardeşimin yazlığına gönderdim bizde arkasından tabi oraya yerleştirdik onları şimdi o oda bomboşşşşşşşşşş hiç bişi yok sadece bu bilgisayar var eşim akşam diyoki eee ne yapçaz şimdi bu odada topmu oynucaz ???? yok dedim çocuk odası orası çocuğumuzu beklicez artık orda........şimdi bu ÇOCUK ODASIndayım ben...çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası çocuk odası
daha 1000000000000000000000 kere falan yazıp söyleyebilirim bunu :))))))) kendimi daha iyi hissediyorum sanki ben evimde hiç ona yer açmamışım oda yokmuş gibi heryeri doldurup taşırmışım ama şimdi boş ve onu bekliyoruz inşallah gelicek ....böyleee canım arkadaşım inşallah 3.kişi gelcek bize
ne güzel tatil yaptınızzbugünde ewinde keyif yaap gelsene buraya beraber gezelimmm
ben iim canım sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?