Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen hamilesin ve zuzuda..ALLahın izniyle inşallahh..inşallah bebişim vardırda utanırı budediklerimden canım benim.

kızlar ben kahvaltımı yapim..sonrada temizlik yapıcam.öpüyorum sizleri...ayy bu telden girmekte çok zor yahu offf sinir oldu heee

kızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......

kızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......

hoşgeldinnn şekerimm..
yaradımı didim havası..
benim yerimede dolaş taammıııı

ayyyyyyyy..... bak şimdide altınkuma aşerdim hoşgeldin...... kız hoşgeldiniz yazıyodum sanki iki kişiymişsin gibi:)))))))

ne güzel tatil yaptınızzbugünde ewinde keyif yaapgelsene buraya beraber gezelimmm
nasılsınız altın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben iim canım sen nasılsınnn

canım benim merak etmişsin beni msjj ın topiğe yazarken geldi didimdeydin dün gece geldik güzeldi ama tabi herşey mevsiminde güzel ..bugün tatil olduğu için biraz keyfimcee gezip dolaşayım isityorum şimdilik kaçıyorum dönünce görüşürüzz öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…