Kızlar ben geldim herkese günaydın, iyi haftalar nasılsınız bakalım biraz okudum geçmişi ama fazla okuyamıyorum.. Benim sol kasığım çok ağrıyor dün cetrotite başladım bacaktan vuruyorum ama sanırım bana alerji yapıyoriğne yerim kabarıyor, kızarıyor ve çok ağrıyor geçiyor sonra ama bayağı zorluyor yarın dr.a sölicem.. cetrotite kullanan arkadaşlarım sizlerde de oldu mu böyle şeyler?
Cnm bn son birkc gun cetrotite kullandi toplam 5tane fakt hep karnim dn vurdum moralma ve sertlesme olmustu igne yerinde ve gonalf ten daha sert bir igne bence ben bacaktn catlama ignemi vurdum ovitrelle dr um daha etkili oldugunu soylemsti dedigine benzer yanma kasinm ve acima hissetmistim gecici sure dr na bildir durumu u
Kızlar ben geldim herkese günaydın, iyi haftalar nasılsınız bakalım biraz okudum geçmişi ama fazla okuyamıyorum.. Benim sol kasığım çok ağrıyor dün cetrotite başladım bacaktan vuruyorum ama sanırım bana alerji yapıyoriğne yerim kabarıyor, kızarıyor ve çok ağrıyor geçiyor sonra ama bayağı zorluyor yarın dr.a sölicem.. cetrotite kullanan arkadaşlarım sizlerde de oldu mu böyle şeyler?
ben cetrotide ı göbeğime yapıyordum sadece nokta gibi iğne izlerim vardı bence de doktoruna söyle bu şekilde olmaması lazım..ben derialtı subkutan iğne kullandığım için sadece iğne yaptığım yerde hafif bir kızarıklık vardıkabarıklık hiç olmadı...sen de subkutan iğne kullanıyorsun değil mi?
gününüz aydın bayramınız kutlu olsun.
Gunaydin arkadaslarim sizin degil karninizdaki bebelerinizin bayramini kutluyorum bnm kizim bir saattr iceriden 23nisqn gosterilerine katiliyorBeni uyandrdi bu kiz dogruktn sonra insallh uykuy sever hepinize guzelbir hafta diliyorum
Günaydın topiğin erkenci güzel hatunları Tüm hamişlerin ve içimizdeki çocukların 23 Nisanı Kutlu olsun....En Büyük bayram bu bayram..herkese kutlu olsun
Hanımlar gününüz aydınlık, bayramınız kutlu ve mutlu olsun...
sizinde kızınla bayramınız kutlu olsun şekerim...
sen niye az takılıyon bu ara gözümden kaçıyor sanma...
oyyy yerim ben onun bayram coşkusunu...
ben kullanmadım canım..
acaba vuruşunda bi yanlışlıkmı yapıyorsun:44:
kız sen nerdesin transferin oldu dimi bişi yazmadın bende test günü bekleyenlerin arasına ekleyiverdim seni..
de bakiimm ne durumdasın...
Evet canım transferim oldu.. Koca yasakladı nete girmemi ondan giremedimBugün yanlızım evde fırsat bu fırsat deyip daldım nete. Yarında zaten işe başlıyorum her an yanınızda olurum inşallah. test günüm 02 mayıs tabi o güne kadar dayanabilirsem, benden haberler bu kadar. Takip edemedim tabi kaç gündür var mı önemli bir gelişme biri şöyle kısa bir özet geçse bana ne kadar mutlu olurum...
günaydın kızanlarrrrr ve kendini kızan hissedenlerrr hepsiçinizin baryamıııı kutluuu osssuuunnn :))))))))
ayırlı haftalar ossunnn güzel ve ayırlı aberlerrr alcemizzz bir hafta ossuunnn :)))
günaydın kızlarr.......mutlu umutlu haftalar olsun.....ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.sabah tvde çocukların gösterilerini izledim..ağladım engel olamadım gözyaşlarımaa..neyse canlar..öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..
23 nisanda gelio kuzuların ne güzellllArkadaslar yarın sabah 9 da kuzularımı almaya gıdıyorummmmmmmm: Lutfen bana dua edınnnn ...
seninn kızınında bayramı kutlu olsunnngününüz aydın bayramınız kutlu olsun........................
seninde canımmmmgününüz aydın bayramınız kutlu olsun.
ohh maşşallahhGunaydin arkadaslarim sizin degil karninizdaki bebelerinizin bayramini kutluyorum bnm kizim bir saattr iceriden 23nisqn gosterilerine katiliyorBeni uyandrdi bu kiz dogruktn sonra insallh uykuy sever hepinize guzelbir hafta diliyorum
günaydınn canımmmGünaydın topiğin erkenci güzel hatunları Tüm hamişlerin ve içimizdeki çocukların 23 Nisanı Kutlu olsun....En Büyük bayram bu bayram..herkese kutlu olsun
geçmiş olsun canımm..ben hiç o iğneden kullanmadım ama bazen alerji yapabilio iğnelerr...Kızlar ben geldim herkese günaydın, iyi haftalar nasılsınız bakalım biraz okudum geçmişi ama fazla okuyamıyorum.. Benim sol kasığım çok ağrıyor dün cetrotite başladım bacaktan vuruyorum ama sanırım bana alerji yapıyoriğne yerim kabarıyor, kızarıyor ve çok ağrıyor geçiyor sonra ama bayağı zorluyor yarın dr.a sölicem.. cetrotite kullanan arkadaşlarım sizlerde de oldu mu böyle şeyler?
saol canımm senindeeeHanımlar gününüz aydınlık, bayramınız kutlu ve mutlu olsun...
aminnnn canımmmgünaydın kızanlarrrrr ve kendini kızan hissedenlerrr hepsiçinizin baryamıııı kutluuu osssuuunnn :))))))))
ayırlı haftalar ossunnn güzel ve ayırlı aberlerrr alcemizzz bir hafta ossuunnn :)))
günaydın kızlarr.......mutlu umutlu haftalar olsun.....ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.sabah tvde çocukların gösterilerini izledim..ağladım engel olamadım gözyaşlarımaa..neyse canlar..öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..
sanada günaydın cicim..
bizde 23 nisanları sadece tv den takip etmeyecez hep.
sıramız gelince sabah erkenden okul yollarına düşecez çocuklarımızla...
sanada günaydın cicim..
bizde 23 nisanları sadece tv den takip etmeyecez hep.
sıramız gelince sabah erkenden okul yollarına düşecez çocuklarımızla...
23 nisanda gelio kuzuların ne güzellll
seninn kızınında bayramı kutlu olsunnn
seninde canımmmm
ohh maşşallahhsanada güzel haftalarrr
günaydınn canımmmişşallah bizde 6 sene sonra çocuklarımızı okula yollar telaş içinde oluruz bugünn
geçmiş olsun canımm..ben hiç o iğneden kullanmadım ama bazen alerji yapabilio iğnelerr...
saol canımm senindeee
aminnnn canımmm
yaa eet işşallah bizde kuzularımızı okula yollıcaz ve bayram telaşı yaşıcaz
günaydınn canımmahh işşallahh dediğin gibi bizde bayrama gitcezz çocuklarımızlaa benimde dün kırmızılar geldi..ama bugün karnım çok ağrıo bi yandan da temizlik yapmaya çalışıom
inşallah canımm..en güzel cicilerini giydirip götürürüm yavrumu bayram yerine...sen nasılsındurumlar nasıl varmı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?