Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selamlar

1. Deneme bahceci negatif
2. Deneme bahceci negatif
3. Deneme kadikoy sifa kimyasal

Yas 33

Sebep: tup enfeksiyonu, kanda pihtilasma
Tek tup alindi

4. Deneme dondurulmus olacak. 9 mayis lucrine baslayacagim.

Arkadaslar yarın sabah 9 da kuzularımı almaya gıdıyorummmmmmmm : Lutfen bana dua edınnnn ...

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Rabbim ayırmasın ;-)

Bu arada bende listeye katılayım
Yas 24
Deneme 1, dondurulmuslarla iki embriyo
28. Gün kan testi inşallah. (ben ama 26 Nisan'da ilk gebelik testini yapıcam inşallah, yurtdışına çıktığım için)
Merkez umut tüp bebek merkezi
Sorun pko

Son düzenleme:
gene kaldım bi başıma.... annemin deyimiyle gece yatmayı bilmez gündüz kalkmayı bilmez oldum
e bende yatayım bari yarın sabahın köründe kalkmam lazım

Günaydınnn...
Arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum...
Herşey dilediğimiz gibi olsun...

Gunaydin arkadaslarim sizin degil karninizdaki bebelerinizin bayramini kutluyorum bnm kizim bir saattr iceriden 23nisqn gosterilerine katiliyorBeni uyandrdi bu kiz dogruktn sonra insallh uykuy sever hepinize guzelbir hafta diliyorum

Günaydın topiğin erkenci güzel hatunları Tüm hamişlerin ve içimizdeki çocukların 23 Nisanı Kutlu olsun....En Büyük bayram bu bayram..herkese kutlu olsun

Kızlar ben geldim herkese günaydın, iyi haftalar nasılsınız bakalım biraz okudum geçmişi ama fazla okuyamıyorum.. Benim sol kasığım çok ağrıyor dün cetrotite başladım bacaktan vuruyorum ama sanırım bana alerji yapıyor iğne yerim kabarıyor, kızarıyor ve çok ağrıyor geçiyor sonra ama bayağı zorluyor yarın dr.a sölicem.. cetrotite kullanan arkadaşlarım sizlerde de oldu mu böyle şeyler?

Allah yardimcin olsun canim insallah bebislerin sanayisini tutunurlar benimde yarın 2:20e var tranferim ikimizicinde hayırlı olsun sende bana dua et olurmu :18:

Arkadaslar yarın sabah 9 da kuzularımı almaya gıdıyorummmmmmmm : Lutfen bana dua edınnnn ...

Ay senin kuzulari ne guzel bir gunde gliyor sana rabbim sizdn hic ayrmasin ikinizin de transferi hyrli olsun oh oh sikica yapissinlarsana hic negatf dusunmek yok ok mi konusun bol bol bebelerinizle bayramlarinidakutlayin Hatta onlara cikolata alin siz yiyn Guzel hbrle donun insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…