bende çalışmaya calışıyorumçok zor geliyo bugün çalışmak. çogu yer tatillllllll
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr, ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm.....
kuzularımı aldımmmmmmm ve geldımmmmmmmmm :)))))))))
herkese merhaba nasılsınız güzeller??
gökyüzü hayırlı olsun canım...
geçmişe bakamadım. şuan arabadayımmm eve yetişmek üzereyim. var mı bir gelişme:?
süpperrr geçmiş olsun sıkı sıkı tutunsunlar hiç bırakmasınlar seni...
evet burda da her yer tatil,,ama bizim özel olduğu için açık,başımızda da patronn ,oturuyo orda kös köss
çok sıkıcı ,nasıl geçicek bugün bilmiyorummmmmmmihiç işte yokkk
YOK YOK aLLAHTAN BİZM PATRON OFİSE GELMEDİ. KENDİ BAŞIMIZA TAKILIYORUZ :) AMA YİNEDE SIKICI
iğnemiz aynı cicim...
bak aklım karıştı amaaaa...
çok araştırdım kk da da herkes deri altı iğnesi olduğundan kol bacak göbiş demişler bende gönül rahatlığıyla bacağımdan başladım...
ben bunu yarın bi daha sorayım daktırıma en iyisi...
bende kendimi hamile hissetmek istiyom herşeyi acaba tutunuyorlarmı diye düşünerek yoruyorum...
sen bişi anlamışmıydın ilk günlerde...
ha ha hayyy du bi kendime güleyim bu soruyu sorduğuma inanamıyorum
sor canım, bende sorayım tekrar yarın ... hemşiresi demişti bana çünkü...
:))) soruna ben inanıyorum valla... insan o dönemlerde deliler gibi belirti aramaya çalışıyor.. :))) ama bende aynı şeyleri yaşadığım için sana ve diğer arkadaşlarıma belki bi faydam dokunur anlatayım ..
İlk günlerde pek bişey yaşamadım ben.. ara sıra kasık ağrıları yaşadım ama doktorumun bunlar çok normal ağrılar olacak dediğini düşünüp İÇİMİ DAİMA FERAH TUTMAYA ÇALIŞTIM. Açıkçası bundan önceki denememde hep olumsuzlukları düşünmüştüm kanamam başlayacakmı, bu ağrı düşükağrısı mı diye üzüle üzüle kendimi sıka sıka en nihayetinde düşükle sonuçlanmıştı... Bu sefer olacak diye düşündüm (olmama ihtimali hep kafamın bir köşesindeydi ama onu zamanı gelince düşünürüm diyip erteledim)
Ben acayip derecede kendimi dinleyen biriyim.. Parmağımın ucu ağrısa hemen dikkatim oraya kayar. Eğer sende de öyleyse belki sende şimdi söyleyeceğimi hissedebilirsin. Ama herkes hissedecek diye bir şey yok. Ben tam göbek değilim kenarlarından batmalar hissetmeye başladım. Değişikti yani bana göre.. Tuhaftı. Sanki içeriden birisi oraya ufak ufak iğneler batırıo.. Olup geçiyordu.. Gün içinde3-4 kere filan.(Hala oluyor )
Onun dışında son günlerde sistit olucam galiba yazmıştım hatırlarsanmeğersem hamişlerde görülürmüş. Bendeki sistit değildi ama hamilelikle ilgili birşeydi galiba.. Ama onuda sistit yaşadıysan daha önce belki öyle anlarsın...
Pembe kanama yada lekelenme ben hiç yaşamadım. Hatta bende niye pembe leke olmadı diye üzülüodum içten içe
Öyle aklıma şimdilik bunlar geliyor.. Ama sende biliyorsun ki hiiç bir şey hissetmeden hamiş kalanlarda çok...
aa birde unutmadan şiddetli göğüs acısı yaşadım.. Şimdi azaldı.. Ama o da ilaçlardan oluomuş galiba..
Birdeeee yatarken sağa yada sola dönmek istersem sağ tarafı tercih ettim genelde .. hurafelerede inandım yani sağ tarafa yatınca rahime kan gidiomuş diye okumuştum bir yerde... nolur nolmaz sağ tarafa yatayım dedim..hiç yüz üstü uyumadım bu sefer.. sadece kalçadan iğne olacakken yüzüstü yattıyorum hemen kalkıyorum..
benim sonucum maalesef negatif kismet degilmis, herkese iyi hafta sonlari....
slm arkadaşlar bende bebişlerimi aldım geldim.2 tane döllenmişti ikiside 1. kalite.transferden sonra bana gösterdiler.sağ taraftaydılar pisikolojikmi bilmiyorum ama sağtarafta sadece bir noktada ağrı var.onların orda olduğunu hissediyorum.
gününüz aydın bayramınız kutlu olsun........................
gününüz aydın bayramınız kutlu olsun.
Gunaydin arkadaslarim sizin degil karninizdaki bebelerinizin bayramini kutluyorum bnm kizim bir saattr iceriden 23nisqn gosterilerine katiliyorBeni uyandrdi bu kiz dogruktn sonra insallh uykuy sever hepinize guzelbir hafta diliyorum
Günaydın topiğin erkenci güzel hatunları Tüm hamişlerin ve içimizdeki çocukların 23 Nisanı Kutlu olsun....En Büyük bayram bu bayram..herkese kutlu olsun
Hanımlar gününüz aydınlık, bayramınız kutlu ve mutlu olsun...
günaydın kızanlarrrrr ve kendini kızan hissedenlerrr hepsiçinizin baryamıııı kutluuu osssuuunnn :))))))))
ayırlı haftalar ossunnn güzel ve ayırlı aberlerrr alcemizzz bir hafta ossuunnn :)))
günaydın kızlarr.......mutlu umutlu haftalar olsun.....ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.sabah tvde çocukların gösterilerini izledim..ağladım engel olamadım gözyaşlarımaa..neyse canlar..öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..
sanada günaydın cicim..
bizde 23 nisanları sadece tv den takip etmeyecez hep.
sıramız gelince sabah erkenden okul yollarına düşecez çocuklarımızla...
günaydınn canımmahh işşallahh dediğin gibi bizde bayrama gitcezz çocuklarımızlaa benimde dün kırmızılar geldi..ama bugün karnım çok ağrıo bi yandan da temizlik yapmaya çalışıom
Maşallahhh sizeeee
ben yatıyorum evde odalar arasında takılıyorum..
henüz bişi belli olmuyor 7.günden sonra olan değişiklikleri önemsiyorum...
canım inşallah dediğin gibi sonu güzel olur...
ayy kızlar alemsiniz...inanın aşılamaya inancım yok benim.çünkü bizim durumumuzda aşılama çare değilmiş.He Ama Allahım nasib ederse inşallah olsun.ama doktor bana direkt tüp demişti.eşimde tutturmuş bugün test alimde yap diyor.inşallah almaz ben idrar testini sevmiyorum.inşallah güzel sonuç alırımda utanırım budediklermden.
sen hamilesin ve zuzuda..ALLahın izniyle inşallahh..inşallah bebişim vardırda utanırı budediklerimden canım benim.
kızlar ben kahvaltımı yapim..sonrada temizlik yapıcam.öpüyorum sizleri...ayy bu telden girmekte çok zor yahu offf sinir oldu heee
günaydınnn eyyy güzel insan..
iyi oldu geldiğin kızlar bana varmı bişi diye soruyolar bende yazıyom şimdi sıra sende sen cevapla varmı bişi
zuzummmmmmmmm hoşgeldinİZ:))))
KIZ DELİİİİİİİİİ NE TEMİZLİĞİ.......SEN TEST YAPTIRMADIN DAHA
kızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......
nasılsınız altın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr9::
ahh keşke bizimkide olmasa,ona bile razıyızz,,böyle çekilmiyor,,ne işi sizin ki canım?
günaydın canımmm...
kız sen yapmasana işşş
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr, ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm.....
kuzularımı aldımmmmmmm ve geldımmmmmmmmm :)))))))))
Gökyüzü
hayırlı olsun bebişlerin canım,anestezili nasıl canım,zormuydu
canım bende ,özel bir inşaat firmasında çalışıyorum,haziranda 15.yılımı doldurucam kısmetse,
ooo maşallah.. Valla baya bi sabırlıymışsın. Benim daha 14 ay oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?