Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende çalışmaya calışıyorum çok zor geliyo bugün çalışmak. çogu yer tatillllllll

evet burda da her yer tatil,,ama bizim özel olduğu için açık,başımızda da patronn ,oturuyo orda kös köss
çok sıkıcı ,nasıl geçicek bugün bilmiyorummmmmmmihiç işte yokkk

herkese merhaba nasılsınız güzeller??

gökyüzü hayırlı olsun canım...

geçmişe bakamadım. şuan arabadayımmm eve yetişmek üzereyim. var mı bir gelişme:?

evet burda da her yer tatil,,ama bizim özel olduğu için açık,başımızda da patronn ,oturuyo orda kös köss
çok sıkıcı ,nasıl geçicek bugün bilmiyorummmmmmmihiç işte yokkk

YOK YOK aLLAHTAN BİZM PATRON OFİSE GELMEDİ. KENDİ BAŞIMIZA TAKILIYORUZ :) AMA YİNEDE SIKICI

bende aynı soruyu sormak istiyorum ama cesaret edip soramıyorumm...

:)) anne olabilmek için her cephede savaş veriyoruz çok şükür sen bu savaşı kazandın

benim sonucum maalesef negatif kismet degilmis, herkese iyi hafta sonlari....

cannım allah yardımcın olsun ......

hayırlı olsun canım bebişlerin sımsıkı tutunsun sana......

gününüz aydın bayramınız kutlu olsun........................

gününüz aydın bayramınız kutlu olsun.

Gunaydin arkadaslarim sizin degil karninizdaki bebelerinizin bayramini kutluyorum bnm kizim bir saattr iceriden 23nisqn gosterilerine katiliyorBeni uyandrdi bu kiz dogruktn sonra insallh uykuy sever hepinize guzelbir hafta diliyorum

Günaydın topiğin erkenci güzel hatunları Tüm hamişlerin ve içimizdeki çocukların 23 Nisanı Kutlu olsun....En Büyük bayram bu bayram..herkese kutlu olsun

Hanımlar gününüz aydınlık, bayramınız kutlu ve mutlu olsun...

günaydın kızanlarrrrr ve kendini kızan hissedenlerrr hepsiçinizin baryamıııı kutluuu osssuuunnn :))))))))

ayırlı haftalar ossunnn güzel ve ayırlı aberlerrr alcemizzz bir hafta ossuunnn :)))

sanada günaydın cicim..
bizde 23 nisanları sadece tv den takip etmeyecez hep.
sıramız gelince sabah erkenden okul yollarına düşecez çocuklarımızla...

sizlerinde bayramı kutlu mutlu olsun..... ben inaniyorum bizde çocuklarımızla daha çook bayramlar kutlayacaz.....

günaydınn canımmahh işşallahh dediğin gibi bizde bayrama gitcezz çocuklarımızlaabenimde dün kırmızılar geldi..ama bugün karnım çok ağrıo bi yandan da temizlik yapmaya çalışıom

evet canım bizlerde gidecez ve fotolarını paylaşacaz :)))))
hasta hasta niye temizlik yapıyorsun biraz dinlen kendine gel sonra yaparsın

Maşallahhh sizeeee
ben yatıyorum evde odalar arasında takılıyorum..
henüz bişi belli olmuyor 7.günden sonra olan değişiklikleri önemsiyorum...
canım inşallah dediğin gibi sonu güzel olur...

canım ya ben hep evde değilim cuma günü iğne için sağlık ocağına gittik hemde yürüyerek ,
cumartesi kuzenim doğum yaptı hastaneye gittik,
dünde eşimin ailesine gittik gündüz 4. ten gece 12 ye kadar.:18::18::18::18:
gerçi ağır birşey kaldırmıyorum iş hiç yapmıyorum rahat bir yerde oturuyorum amaa.....

inşallah utanacak sın niye olmasın ne zamandır diyoruz nasip işiiiii.....

sen hamilesin ve zuzuda..ALLahın izniyle inşallahh..inşallah bebişim vardırda utanırı budediklerimden canım benim.

ahhhhh inşallah canım o kelime öyle içimi titretiyor anlatamam.....

kızlar ben kahvaltımı yapim..sonrada temizlik yapıcam.öpüyorum sizleri...ayy bu telden girmekte çok zor yahu offf sinir oldu heee

allah seni davul etsin bari mağır iş yapma bebişini düşün zaten sonuca ne kalmış ki
bide sen böyle rahatsın ya olma ihtimali daha yüksek .....

günaydınnn eyyy güzel insan..
iyi oldu geldiğin kızlar bana varmı bişi diye soruyolar bende yazıyom şimdi sıra sende sen cevapla varmı bişi

:))) bilmiyorum ki canım bu 4. ilk denemem de bütün belirtiler vardı ve çook inanıyordum ama kocaman bir negatif aldım
diğer ikisinde pek birşey hissetmedim yine negatifti yalnız 3. 2.5 gibi birşey çıkmıştı..
şimdiye gelirsek bazen böyle rahmime damar şeklinde gibi bir sızı giriyor, arada iğnme batmış gibi ağrılarım oluyor bazen kasıknağrısı yada adet olacaklmışım gibide oluyor.

bende sana soruym diyorum sonra belirtilere takılmamalıyım diye düşünüyorum :18::18::18::18:

gerçi aksi ispat edilene kadar ben hamileyim bence sende bebişlerimde benim le çok şükür rabbime .....

zuzummmmmmmmm hoşgeldinİZ:))))

KIZ DELİİİİİİİİİ NE TEMİZLİĞİ.......SEN TEST YAPTIRMADIN DAHA

hoşbulduk canımmmmm......

kızlar gece geldikkk didimden eşim bugün çalışıyo ama ben evdeyim kahvaltımı ettim evimi topladım birazdan çıkıp doladışıcam hava güzel gibi gibi sizler napıosunuz nasılsınızzz......

hoşgeldinnnnnnn....

nasılsınız altın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr9::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…