merhaba bende endoluyum ilk denemem.sana kaç emriyo trasfer ettiler.endo kaçıncı evre..emriyo kalitesi nasıldı.
merhaba canım,benimde ilk denememdi,1 tane transfer oldu benim,,endo herhalde 4.evreydi canım, laparoskopi oldum ben 9 cm den,1 yıl sonra tekrarladı ,ve şuan 3,5 cm,,embriyo kalitem 1.kalite 8 hücreliydi,,
sen şuan test gününü bekliyon diimi canım,kaç gün kaldı,senin kist durumun ne?kalitesi nasıldı?
selam topiğin güzel hatunları.güldeeenn zuzuuuu nası gidiyo bebişlerinizle günleriniz.Rabbim inşallah saglıkla kavustursun sizleri yavrularınıza. geçmişe bakınıyım biraz transfer olan hamile olan var mı? opuyorum.. galiba dayanamayıp bu ay dogum kontrol hapına baslayıp obur ay tekrar denicem. ama ya yıne olmazsa dıye tereddutlerım var.:26:
Evet canım hayırlı olsun nasıl gecti bende merak ettim
nerdesin cicim sen..
bebeklerimle test gününü bekliyoruzzz...
yeni tedaviye niyetlenmişsin kendini hazır hissediyorsam hemen başla derim..
bende eylül 2011 de lap oldum.benim çikolata kistim yoktu ama çok yaygın yapışıklıklar vardı.2. evre endo olduğum lap.da öğrenildi.lap.dan sonra olmadı.1 kez aşılama denedim olmadı.geçen ay histereskopi oldum.dok. hemen tüp yapalım dedi.2. gün transferi oldu.2 tane döllenmişti 1.kalite ikiside transfer edildi.transferin 3. günündeyim.çok ağrım var.seninde olmuşmuydu.
yapışıklık olduğu için hemen tüp denemişler sana demekki,yapışıklık tehlikeliyimiş,öyle diyodu doktorum,,oo çok ii bak 1.kalite olmaları ,aa o ağrılar olurr,,benimde çok olmuştu,hatta ben işe başlamıştım 4.günümden sonra,çok zor geçirmiştim ağrılardan dolayı,ağrı bir giriyordu ter basıyodu her yerimi,yürüyemiyodum,15-20 gün ağırdı,hep sormuştum doktoruma çok ağrım var diye,,korkma normal bunlar demişti,
Allahın izniyle ikinizde pozitif alıcaksınız. tedaviye niyetlendim hazırım ama işte tereddütlerim var malesef.bi kere bu kötü düşünceyi kafamdan atmalıyım. dün adet oldum yarın dogum kontrol hapına başlasam dıyorum.şimdi gıdınce bana oyle dıcek çünkü hapa başla öbür ay gel. doktorumu değiştiricem ama bu sefer.aynı merkezde yine fakat prof.var orda aydın arıcı. ona görünmeyi planlıyorum.bakalım..
İnşallah canım..
başlamanı tavsiye ediyorum..
dediğim gibi her anlamda hazır hissetmen lazım...ben tüp bebeğe şubat adetiyle başlayım dedim adet oldum baktım hastaneye gidip tekrar o koşuşturmanın içine giresim gelmedi mart adetinde tam hazır hissettim kendimi bu kezde daktır uzun protokol olacak deyince nisan adetine kaldısen bi başla neyle karşılaşacağın belli olmaz...
selo ve turgınur saolun kızlar. Aneztesı rahatdı fakat ben amelıyathaneye gırerken mesanem bos dıye orada ıyıce tıka basa doldurmuslar cıkısta bıraz onun sıkıntısını cektım. Bu arada sıze bısey anlatıcam. Esım ve gorumcem benı vıdeoya almıslar. Asonsorden cıkıyorum gozlerım kapalı hala kendımde degılım ama elımde bır ultrason kagıdı ve elım havada dımdık duruyorTabı ben suan hatırlayamıyorum bu durumu ama kendıme geldıgımde elımde o resım bebıslerımın resmı vardı Dr ve hemsıreler geldı ve bana guluyorlardı ...Anestezının bu kısmı cok kotu yahuuuuu hıcbırsey hatırlayamıyorum uyanısıma daır
bır cızelge yapsak ya kımler ne durumda gorsek. hamıiş arkadaslar nasılsınız?? tedavı gorenler transferı olucakolanlar??
bır cızelge yapsak ya kımler ne durumda gorsek. hamıiş arkadaslar nasılsınız?? tedavı gorenler transferı olucakolanlar??
doğru diyosun.önümüze neler çıkıcak belli olmaz..tek bildiğim şey artık bi bebeğiiim olsun istiyoruuuuummmmmmm......
canım ilk sayfada listeler var yaa,,orda ayrıntılı şekilde yazıyor her şey,sen yokmusun listede
bilmemm goremedım ben bı bakayımm cnm ya
bende eylül 2011 de lap oldum.benim çikolata kistim yoktu ama çok yaygın yapışıklıklar vardı.2. evre endo olduğum lap.da öğrenildi.lap.dan sonra olmadı.1 kez aşılama denedim olmadı.geçen ay histereskopi oldum.dok. hemen tüp yapalım dedi.2. gün transferi oldu.2 tane döllenmişti 1.kalite ikiside transfer edildi.transferin 3. günündeyim.çok ağrım var.seninde olmuşmuydu.
kaç yaşında olduğun,kaçıncı denemen olduğu,sebebi,nereye yaptırdığın,son adet tarihini yazıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?