Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hasta olmuşsun cook gecmiş olsun..bahar nezlesimi oldun,yazık sana:)ayy topige salgın yapma sakın haaadinlen,vitamin al da cabucak iyileş canım:)öptüm diyemiycem hastasın öpemem

ayy canım ya keşke plan yapsaydık valla gelirdim nede güzel olurdu demi :)))
yapalım bi plan hafta sonunahava çok güzel siz buraya gelin yaaa
canım hasta olmuşsun cook gecmiş olsun..bahar nezlesimi oldun,yazık sana:)ayy topige salgın yapma sakın haaadinlen,vitamin al da cabucak iyileş canım:)öptüm diyemiycem hastasın öpemem

eet hasta oldummm ama geçti gibbiiiiben yinede sana ve bebelerine bulaştırmayayımm

ewet canım,çok sabırlı çıktım bazen ben bile inanamıyorum:))ama hep ilersini düşünerek sabrettim azmettimm,senin ilk işinmi?

hayır canım. Ilk işim deil :) ama kaçıncı işim oldugunuda bilmiyorum :) :) 14 aydır burdayım daha önce 22 ay çağrı merkezinde çalıştım. Tam oynatmak üzereyken buraya geçmişitm :)

arkadas getırdım egunalllllll bebişlere :)))))

anammm kız sende maşallah hiç durmamışın yerinde
sürekli yatın demiyorlar zaten ben işime geliyo diye yan gelip yatıyom
her sabah bişi olsada benimle olduklarını anlasam diye uyanıyorum ama test sonucunu alana kadar bişeyin belli olmayacağınıda çok tecrübeyle öğrendim burda...belirtileri sorgulayıp aklımı karıştırmak iyi ya da kötü yorum yapmak istemiyorum ama öyle ikilemde kalınan bir dönemki bi yandan anlarmıyım diyorum bi yandan daha şimdi bişi belli olmaz diyorum kendimle savaşıyorum yani.ilk tüp bebişte transferden sonra 7 gün boyunca batmalar kasık ağrıları bel ağrıları tek taraflı iğne batması gibi bi sürü şey yaşadım ve çok umutlandım ama olmadı..şimdi yine buna benzer şeyler yaşıyorum ama nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum...8 gün boyunca hamileyiz ve sadece bunu düşünerek mutlu olmak bencede en doğrusu..nasıl olsa o gün gelince Rabbimin takdirine boynumuz kıldan ince...

hayır canım. Ilk işim deil :) ama kaçıncı işim oldugunuda bilmiyorum :) :) 14 aydır burdayım daha önce 22 ay çağrı merkezinde çalıştım. Tam oynatmak üzereyken buraya geçmişitm :)

çağrı merkezleri tam oynatmalıdır yaa,,bütün gün telefonda çekilmez,,burda rahatmısın peki

çağrı merkezleri tam oynatmalıdır yaa,,bütün gün telefonda çekilmez,,burda rahatmısın peki

evet canım aynen öyleydi.. burda da şükür digerine göre rahatım ama her işin farklı zorlulugu oluyo işte :) :)
işyerin nerede. tedavi merkezine bakılırsa anadolu yakasındasın :) ben kozyatagında çalışıyorum

ev hanımlarımızda ya temizlikte bugün ya da gezmedeler..
gerçekten pek durgun bi gün...

ewet canım gezentilerr var hamaratlar var,,,ben dün yaptım temizliğimi ,ama çok yoruldum yaa,,bebek odamız gelicek yarın,onun için hazırlık yaptım,
sen ne durumdasın,,az kaldı dimi,,çok heyecanlı bekleyişşş,,1 demi yaptırcan 2 demi?

benim tedavi merkezim ist ama ben edirnedeyim,,burda tek edirneli benim:) keşke başka edirneliler olsaydıda tanışma imkanımız olurdu ama yok maalesef

benim tedavi merkezim ist ama ben edirnedeyim,,burda tek edirneli benim:) keşke başka edirneliler olsaydıda tanışma imkanımız olurdu ama yok maalesef

merhaba bende endoluyum ilk denemem.sana kaç emriyo trasfer ettiler.endo kaçıncı evre..emriyo kalitesi nasıldı.

ne güzelll demek bebişinizin odası geliyooooo
kimbilir ne hevesle düzenleyeceksindir odayı...
bende kalan 8 günün geçmesini bekliyorum..
bişey anlamıyorum var bi hareket ama ilk tüp bebiştede vardı ama olmadı o yüzden yorumlayamıyorum...
1 mayısa hastane gün verdi çalışıyorlar kesin o yüzden 1 mayısta yaptırırım.

selam topiğin güzel hatunları.güldeeenn zuzuuuu nası gidiyo bebişlerinizle günleriniz.Rabbim inşallah saglıkla kavustursun sizleri yavrularınıza. geçmişe bakınıyım biraz transfer olan hamile olan var mı? opuyorum.. galiba dayanamayıp bu ay dogum kontrol hapına baslayıp obur ay tekrar denicem. ama ya yıne olmazsa dıye tereddutlerım var.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…