yapalım bi plan hafta sonunaayy canım ya keşke plan yapsaydık valla gelirdim nede güzel olurdu demi :)))
canım hasta olmuşsun cook gecmiş olsun..bahar nezlesimi oldun,yazık sana:)ayy topige salgın yapma sakın haaadinlen,vitamin al da cabucak iyileş canım:)öptüm diyemiycem hastasın öpemem
ewet canım,çok sabırlı çıktım bazen ben bile inanamıyorum:))ama hep ilersini düşünerek sabrettim azmettimm,senin ilk işinmi?
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr, ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm.....
kuzularımı aldımmmmmmm ve geldımmmmmmmmm :)))))))))
ay canımmmmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBırakmasınlar seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
arkadas getırdım egunalllllll bebişlere :)))))
bende aynı soruyu sormak istiyorum ama cesaret edip soramıyorumm...
canım ya ben hep evde değilim cuma günü iğne için sağlık ocağına gittik hemde yürüyerek ,
cumartesi kuzenim doğum yaptı hastaneye gittik,
dünde eşimin ailesine gittik gündüz 4. ten gece 12 ye kadar.:18::18::18::18:
gerçi ağır birşey kaldırmıyorum iş hiç yapmıyorum rahat bir yerde oturuyorum amaa.....
inşallah utanacak sın niye olmasın ne zamandır diyoruz nasip işiiiii.....
:))) bilmiyorum ki canım bu 4. ilk denemem de bütün belirtiler vardı ve çook inanıyordum ama kocaman bir negatif aldım
diğer ikisinde pek birşey hissetmedim yine negatifti yalnız 3. 2.5 gibi birşey çıkmıştı..
şimdiye gelirsek bazen böyle rahmime damar şeklinde gibi bir sızı giriyor, arada iğnme batmış gibi ağrılarım oluyor bazen kasıknağrısı yada adet olacaklmışım gibide oluyor.
bende sana soruym diyorum sonra belirtilere takılmamalıyım diye düşünüyorum :18::18::18::18:
gerçi aksi ispat edilene kadar ben hamileyim bence sende bebişlerimde benim le çok şükür rabbime .....
Topikte 23 Nisan resmi tatilimi var neeee...
Kimsecikler yok...
hayır canım. Ilk işim deil :) ama kaçıncı işim oldugunuda bilmiyorum :) :) 14 aydır burdayım daha önce 22 ay çağrı merkezinde çalıştım. Tam oynatmak üzereyken buraya geçmişitm :)
çağrı merkezleri tam oynatmalıdır yaa,,bütün gün telefonda çekilmez,,burda rahatmısın peki
ewet tatil diye kimsecikler yok,,,,offfff geçmiyo bugün yaa,,çok can sıkıcıı
ev hanımlarımızda ya temizlikte bugün ya da gezmedeler..
gerçekten pek durgun bi gün...
evet canım aynen öyleydi.. burda da şükür digerine göre rahatım ama her işin farklı zorlulugu oluyo işte :) :)
işyerin nerede. tedavi merkezine bakılırsa anadolu yakasındasın :) ben kozyatagında çalışıyorum
benim tedavi merkezim ist ama ben edirnedeyim,,burda tek edirneli benim:) keşke başka edirneliler olsaydıda tanışma imkanımız olurdu ama yok maalesef
benim tedavi merkezim ist ama ben edirnedeyim,,burda tek edirneli benim:) keşke başka edirneliler olsaydıda tanışma imkanımız olurdu ama yok maalesef
ewet canım gezentilerr var hamaratlar var,,,ben dün yaptım temizliğimi ,ama çok yoruldum yaa,,bebek odamız gelicek yarın,onun için hazırlık yaptım,
sen ne durumdasın,,az kaldı dimi,,çok heyecanlı bekleyişşş,,1 demi yaptırcan 2 demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?