Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben ve kuzularım listede yokuz egunal teyzesi sesimiz gelıyormu

canım ben dedimya sana bilgilerini yaz ekleyim diyeee...
benim sesim geliyomuuu
teyzeleri yesin onları tabii ekleyecem listeye..
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez ve test gününü yaz ekleyim hemencecik.

nereye yazıcam cnm ya lısteye yazılmıyorkı.

kız listeye yazmaya mı kalkıştın delüüüüüüüü
o mesajı mesajı yazandan başka kimse düzenleyemez kiiii gülden düzenliyor listeyi taze Annemiz ...
kızlar sular kesilmiş ordan gönderiverin 2 bidon su bulaşıkları yıkamaya

benim rahimde değil.üreme organları çevre dokulara yapışıyor.dok. tüp bebek öncesi histereskopi yaptı rahimde proplem olmadığını söyledi.

nereye yazıcam cnm ya lısteye yazılmıyorkı.

çok tatlısın yaaa sen beni güldürdün Allahta seni 12 günün sonunda güldürsün inşallah...
buraya bize mesaj yazıyonya öle yaz ben bilgilerini ekleyim benden başkası listede değişiklik yapamaz

canım ben dedimya sana bilgilerini yaz ekleyim diyeee...
benim sesim geliyomuuu
teyzeleri yesin onları tabii ekleyecem listeye..
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez ve test gününü yaz ekleyim hemencecik.

ayyy bu transfer stresınden oldu sanırım özürrr

yas:35
deneme sayısı:35
merkez:euro fertıl
test gunu:5 mayıs
sat:4 nısan

kocaman öptükkkkk seniiiii

aman su kesintiside ne kötüdür haa,sen yolla bulaşıkları yıkayım ben,göndereyim temiz temizzz sana geri

benim rahimde değil.üreme organları çevre dokulara yapışıyor.dok. tüp bebek öncesi histereskopi yaptı rahimde proplem olmadığını söyledi.

benim laporoskopi de tıkalı olan tüplerim alındı ama sonrasından rahim içi yapışıklık yüzünden opum yapıldı transferim iptal oldu..üzerine 2 kez histereskopi oldum takrar yapıştı..bu son kontrolümde de rahim iyice daralmış yapışıklık yüzünden ...artık histreskopi olmaya da korkmaya başladım 4 dondurulmuşum var bu sefer ağır bir hist geçirecem ama ceasret edemiyorum ve biraz dinleniyorum çok üsüste hist olunca korkuyorum artık :18::18::18:

canım ben samsundayım.prof.mehmet bilge çetinkaya.dok. çok seviyorum ve güveniyorum.bence korkunu bir kenara bırak yapılması gereken ne varsa hepsini yap.

şekerim ekledim listeye bebeklerinle seni..
inşallah 12 gün sonra hamişler listemize transfer olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…