ben ve kuzularım listede yokuzegunal teyzesi sesimiz gelıyormu
nereye yazıcam cnm ya lısteye yazılmıyorkı.
sen de demi yapışıklık vardı mutlaka konuşalım benim derdim de rahimde yapışıklık benzer bir sorun mu merak ettim online olunca konuşalım olur mu? inşaallah transfer sonucun pozitif olurben de bu yapışıklık yüzünden 3. ameliyatı olacağım ama 2 ameliyatı pşpeşe olup daha kötü yapışıklıklar oluştuğu için henüz hazır hissetmiyorum..başka sorunlar da var tabiiii ama benim tedavim den önemli değil...
Rabbim yar ve yardımcın olsun herkesin transfer sonrası farklı belirtileri oluyor ama senin ağrın çoksa mutlaka doktorunla konuş bence..
canım ben dedimya sana bilgilerini yaz ekleyim diyeee...
benim sesim geliyomuuu
teyzeleri yesin onları tabii ekleyecem listeye..
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez ve test gününü yaz ekleyim hemencecik.
ayyy bu transfer stresınden oldu sanırım özürrr
yas:35
deneme sayısı:1
merkez:euro fertıl
test gunu:5 mayıs
sat:4 nısan
kocaman öptükkkkk seniiiii
kız listeye yazmaya mı kalkıştın delüüüüüüüü
o mesajı mesajı yazandan başka kimse düzenleyemez kiiii gülden düzenliyor listeyi taze Annemiz ...
kızlar sular kesilmiş ordan gönderiverin 2 bidon su bulaşıkları yıkamaya
benim rahimde değil.üreme organları çevre dokulara yapışıyor.dok. tüp bebek öncesi histereskopi yaptı rahimde proplem olmadığını söyledi.
ayyy bu transfer stresınden oldu sanırım özürrr
yas:35
deneme sayısı:35
merkez:euro fertıl
test gunu:5 mayıs
sat:4 nısan
kocaman öptükkkkk seniiiii
deneme sayısını duzeltıyorum :1
:)))
ay vallahi çok güldüm ama kız deneme sayısı 35 miiii
AY anam dıyorum sıze bu bebekler aklımı alacak en sonunda napayım ayyy :))) ama neyse gobusume aldımda ahatladım :)
AY anam dıyorum sıze bu bebekler aklımı alacak en sonunda napayım ayyy :))) ama neyse gobusume aldımda ahatladım :)
ben bıraz cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakınnnnn ....
benim laporoskopi de tıkalı olan tüplerim alındı ama sonrasından rahim içi yapışıklık yüzünden opum yapıldı transferim iptal oldu..üzerine 2 kez histereskopi oldum takrar yapıştı..bu son kontrolümde de rahim iyice daralmış yapışıklık yüzünden ...artık histreskopi olmaya da korkmaya başladım 4 dondurulmuşum var bu sefer ağır bir hist geçirecem ama ceasret edemiyorum ve biraz dinleniyorum çok üsüste hist olunca korkuyorum artık :18::18::18:
ben burdayımmmm kaçıncı günün oldu egunal seninnn...bebişlerinle beraber kaçıncı günün demek istemiştim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?