Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam arkadaşlar...
ben de ilk tüp denememi yaptıracak olanlardanım. eşim azosperm... cuma günü ameliyat oldu ve mikrotese yöntemiyle sperm bulundu benden de 19 yumurta toplandı 8 i döllendi ve dün de merkezimizden cevap geldi 7 tanesi dondurulmuş... bir tanesi 2. gün dondurulmuş diğerleri 3. gün embriyoları... bir tanesi 5 diğerleri 6 hücreliymiş...
doktorum yumurtaların çok kaliteli dölllendi demişti kaliteli yumurtaların var demişti. tabi oluşum da önemli embriyolarım bu şekilde oluşmuş..
Embriyolarımı mecburen dondurmak zorunda kaldık çünkü ben ohhs oldum doktorum bu şekilde transfer olursa tehlikeli olabileceğini söyledi o yüzden 1 ay sonraya erteledi..
tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum embriyolarımın ondurulmuş olması ve 5 ve 6 hücreli olmaları benim açımdan nasıl? şansım çok mu düşük görülüyor şuan ki durum nasıl iyi olarak mı algılamalıyım?

canım neredeyse aynı seylerı yasamısız... esınde sperm olması guzel .... bizdede var... ama bızım durumumuz için yaptıgım arastırmalarda 5. gun yani blast emrıyo olması cok buyuk avantaj... benımkıde hep 2 v3 gunluktu maleseef 4 kez denedım tutmadı... insalllh senın ılk seferde tutar bol bol dua et canımmm

ohss=ben

ilk tüp bebişte ohss olmama rağmen transfer yapıldı sana yapılmaması risk varsa en doğrusu...
rahim ve yumurtalıklar bir ay dinlenip öyle transfer olursa daha iyi...
embriyoların dondurulmuş olması hiç önemli değil dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlarımız var..
şansın düşmez sakın endişelenme...
doktorun doğru olanı yapmış...

Son düzenleme:
ne kadan güzel güldürmüşüm seniii

ohhh afiyet olsun salçasız makarna yiyemem ben seninki nasıldı...

saol nutellammmmmmmmmmmm ... salcasızdı yanındada salata ve ayran... güya makarna salcasız ama salata zeytınyaglıbozmazdımmm ben rejımımı ne oldu anlamadımmmmmmmmmmm

gel sen gell çay demledim..makarna salatası yaptım..ısmarlarım bir fincan sana olabiler mi??telafi edeiim dedim
seninkiler sakin evlat olacaklar belli o zaman
aman güldenin belirtilere takılma şaka bir yana..çünkü biliyorsunki herkeste aynı şeyler olmuyor..ve belirtide vermiyor..
sana tavsiyen cnm oturduğun yerde er Rahman çek çekebildiğin kadar..çok faydası var cnmm

saol nutellammmmmmmmmmmm ... salcasızdı yanındada salata ve ayran... güya makarna salcasız ama salata zeytınyaglıbozmazdımmm ben rejımımı ne oldu anlamadımmmmmmmmmmm

napalım kuzum bigün kaçamak yapmışın olsun...
obez şeytana uymuşun

bende çay içmek istiyodum hatta şimdi koydum pek güzel olardı...
benimkilere diyorum ki bi iğne batırın bi gaz çıkarın şişeyim anlayım yok oralı olmuyolar...
ben bu ara daha çok ya sabır çekiyommm

senin Allah iyiliğini versin emiii

tamam versinnn

şekerim 5 mayıs bebişle buluşma günü belli olmuş..
hayırlı olsun

Evet cnm, kısmetse görücem bebeğimin yuvasını Darısı başına inşallah hayatım

Canım inşallah bir problem yoktur... Ama lütfen bir problem varmış gibi yaşama... Lütfen. Bence bu çok önemli... Her şey yolunda gibi düşün... Hiç birşey olmayacak Allahın izniyle...

sana ne kaldı kuzum..altı üstü 1 haftan var...
ben senin ve zuzu için şimdiden heyecan yaptım vallahi

ya bizzzz sakin takılıyorum ama şu belirti işi çok değişik birdurum üstelik çok garip şeylerde yaşıyorum psikoljimin bir oyunumu onuda bilmiyorummm ne kaldı aslında bu haftada bitecek işte

allah iyilik versin canım bencede göbüşte devam et ilerleyen zamanlarda diğer yerleri denersin

çok güzel canım 7 yumurtan kaliteli embryolar olarak sana dönsün....
olumsuzluklara takılma canım bu işte en çok ihtiyacın olan şey moral.....

benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm

canım hayırlısı inan kötü birşey olsa dr. pat diye söylerdi çünkü sorumluluk almak istemezler . bide topikte biri vardı adı aklıma gelmiyor ama onunda ikizdi keselerinden birinde bu tip sorun vardı hatta dr. hiç umutlu değildi ama kese gelişmeye devam etmişti.

iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız.

hoşgeldin demet aramıza

bende öyle yapmaya başladım 2 gündür göbişi deliyorum bacaklarımı mahvetti hain iğne...

Amin İnşallahhhh dün gece zaten hepiniz için dua ettim özellikle sen ve millstone için..

Ayyy var ya suratımda kocama gülümseme oldunn.Allah bin kere razı olsunn..
Egunalımında dediği gibi cansınn

Canım Rabbim yollarını açıp kalbindekini hayırlı eylesinn..Bebişin 9 ay hiç bırakmadan göbüşünde sefasını sürsünn..İyi haberlerle gel inşş..

topikte ivi tüpe giden iki arkadaşımız var galibaaaa..Biri beni elimden tutup m.köY metrobüs durağından iviye götürebilirmii????:18::18::18::18:

ya bizzzz sakin takılıyorum ama şu belirti işi çok değişik birdurum üstelik çok garip şeylerde yaşıyorum psikoljimin bir oyunumu onuda bilmiyorummm ne kaldı aslında bu haftada bitecek işte

:

sakın belirti aramayın...
ben tüpte çok belirti yaşadım..Allah biliyor ya hamileyim dedim..ve hamileydimde...
bu aşılamada da aynı şeyleri yaşadım göğüs ağrısı dışnda ama hamile falan değilim..yani bunlar göreceli şeyler..inanmayın..herkeste aynı değil arkadaşlar..
sen bana ne demiştin güldencim..aksi ispat edilene kadar hamilesin demiştin yaa..test gününe odaklanın kuzularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…