iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız.
alemsinnnnnnnnnnnn cok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bı tabak spagettı löpürt mideyeeee
selam arkadaşlar...
ben de ilk tüp denememi yaptıracak olanlardanım. eşim azosperm... cuma günü ameliyat oldu ve mikrotese yöntemiyle sperm bulundu benden de 19 yumurta toplandı 8 i döllendi ve dün de merkezimizden cevap geldi 7 tanesi dondurulmuş... bir tanesi 2. gün dondurulmuş diğerleri 3. gün embriyoları... bir tanesi 5 diğerleri 6 hücreliymiş...
doktorum yumurtaların çok kaliteli dölllendi demişti kaliteli yumurtaların var demişti. tabi oluşum da önemli embriyolarım bu şekilde oluşmuş..
Embriyolarımı mecburen dondurmak zorunda kaldık çünkü ben ohhs oldum doktorum bu şekilde transfer olursa tehlikeli olabileceğini söyledi o yüzden 1 ay sonraya erteledi..
tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum embriyolarımın ondurulmuş olması ve 5 ve 6 hücreli olmaları benim açımdan nasıl? şansım çok mu düşük görülüyor şuan ki durum nasıl iyi olarak mı algılamalıyım?
selam arkadaşlar...
ben de ilk tüp denememi yaptıracak olanlardanım. eşim azosperm... cuma günü ameliyat oldu ve mikrotese yöntemiyle sperm bulundu benden de 19 yumurta toplandı 8 i döllendi ve dün de merkezimizden cevap geldi 7 tanesi dondurulmuş... bir tanesi 2. gün dondurulmuş diğerleri 3. gün embriyoları... bir tanesi 5 diğerleri 6 hücreliymiş...
doktorum yumurtaların çok kaliteli dölllendi demişti kaliteli yumurtaların var demişti. tabi oluşum da önemli embriyolarım bu şekilde oluşmuş..
Embriyolarımı mecburen dondurmak zorunda kaldık çünkü ben ohhs oldum doktorum bu şekilde transfer olursa tehlikeli olabileceğini söyledi o yüzden 1 ay sonraya erteledi..
tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum embriyolarımın ondurulmuş olması ve 5 ve 6 hücreli olmaları benim açımdan nasıl? şansım çok mu düşük görülüyor şuan ki durum nasıl iyi olarak mı algılamalıyım?
ne kadan güzel güldürmüşüm seniii
ohhh afiyet olsun salçasız makarna yiyemem ben seninki nasıldı...
belli cicim dek gelememiş sende ben yokum diye karalar bağlamışınnn ah benim vefalı arkadaşımm
kız sen benim damarıma damarıma niye basıyon...
sıpalarım sinyal versin hissedeyim diye beklemedeyim bi de belirti varmı diyoooo...
saol nutellammmmmmmmmmmm ... salcasızdı yanındada salata ve ayran... güya makarna salcasız ama salata zeytınyaglıbozmazdımmm ben rejımımı ne oldu anlamadımmmmmmmmmmm
o kadar tembelimki bi kaç günlük çöp balkonda..
onları hazırlayım birazdan bizim feriha gelir çöp almaya
bı tabak spagettı löpürt mideyeeee
gel sen gell çay demledim..makarna salatası yaptım..ısmarlarım bir fincan sana olabiler mi??telafi edeiim dedim
seninkiler sakin evlat olacaklar belli o zaman
aman güldenin belirtilere takılma şaka bir yana..çünkü biliyorsunki herkeste aynı şeyler olmuyor..ve belirtide vermiyor..
sana tavsiyen cnm oturduğun yerde er Rahman çek çekebildiğin kadar..çok faydası var cnmm
senin Allah iyiliğini versin emiii
şekerim 5 mayıs bebişle buluşma günü belli olmuş..
hayırlı olsun
Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış
Evet cnm kısmetse keseyi görücez bakalım 5 mayısta
Canım doktor aradı şimdi.. değerin çok iyi dedi sadece, çok konuşamadım telefonda.. ay bilmem ki ikiz olma ihtimali var mı kii..keseyi görmeye 5 mayısta çağırdı bakalım.. o zaman anlaşılır mı tek mi ikiz mi olduğu?
ikiz olma ihtimali var bence canım,5 mayısta anlaşılır tabi canım,keseler gözükür iki tane,sen ne hissediyorsun,
Ya bana sanki tekmiş gibi geliyor ama kafam karıştı .. 5 Mayısı beklemekten başka çare yok mu :)
Evet cnm, kısmetse görücem bebeğimin yuvasınıDarısı başına inşallah hayatım
sana ne kaldı kuzum..altı üstü 1 haftan var...
ben senin ve zuzu için şimdiden heyecan yaptım vallahi
kan pıhtı iğnesinin etkilerinin etkisi altındayımmm
sonuç her iki bacağımada 2 şer kez vurdum dün beze yaptılar kaşı kaşı öldüm...
acıyooo bi de sabah kalktım yeşermiş morarmış bi görünümdelerdi vurduğum yerler..
ben 2 aşılama 2 tüp bebişte hep iğnelerimi kendim vurdum bir kez dahi yeşerme morarma yaşamadım..
bu iğne fena bişi mahvetti şimdiden beni madurum da madurummm...
dün göbişime vurdum inşallah oraya bişi olmaz:26:
Kızlar herkese selam kontrolüm vardı biliyorsunuz sağ yumurtalıkta hiç yumurtam yoksol yumurtalıkta ise 7 tane yumoş olmuş 3 tanesi 13 mm diğerleri 11,5 bugün ki kan sonucuma göre ne kadar devam edeceğim belli olacak.. Sağ yumurtalığım beni çok üzdü
benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm
Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış
ya bizzzzsakin takılıyorum ama şu belirti işi çok değişik birdurum üstelik çok garip şeylerde yaşıyorum psikoljimin bir oyunumu onuda bilmiyorummm ne kaldı aslında bu haftada bitecek işte
allah iyilik versin canım bencede göbüşte devam et ilerleyen zamanlarda diğer yerleri denersin
çok güzel canım 7 yumurtan kaliteli embryolar olarak sana dönsün....
olumsuzluklara takılma canım bu işte en çok ihtiyacın olan şey moral.....
canım hayırlısı inan kötü birşey olsa dr. pat diye söylerdi çünkü sorumluluk almak istemezler . bide topikte biri vardı adı aklıma gelmiyor ama onunda ikizdi keselerinden birinde bu tip sorun vardı hatta dr. hiç umutlu değildi ama kese gelişmeye devam etmişti.
hoşgeldin demet aramıza
Amin İnşallahhhhdün gece zaten hepiniz için dua ettim özellikle sen ve millstone için..
bende çay içmek istiyodum hatta şimdi koydum pek güzel olardı...
benimkilere diyorum ki bi iğne batırın bi gaz çıkarın şişeyim anlayım yok oralı olmuyolar...
ben bu ara daha çok ya sabır çekiyommm
tamam versinnn
ya bizzzzsakin takılıyorum ama şu belirti işi çok değişik birdurum üstelik çok garip şeylerde yaşıyorum psikoljimin bir oyunumu onuda bilmiyorummm ne kaldı aslında bu haftada bitecek işte
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?