Tüp Bebek Günlüğümüz !

KiZ bu ne horon tepesinmi geldi ziplama böyle bebislere bisey olur alimallah :))

canım ben ilk ikisini çapa tıp fakültesinde yaptım devletden yararlandım ama malesf sonuç neğatif üçüncü denemi ıvıda başladım oda negatif dördüncüde dondurulmuşlarla başladım onda pozitifi aldım fakat benimki gelişmedi yani boş gebelik oldu kürtaj olmak durmunda kaldım şimdi tekrar dondurulmuşlarla başladım dondurulmuşlarla şansın daha çok olduğunu düşünüyorum bende erdal beye gidiyorum ben bant kullanıyorum pazartesi randevum var senin randevun ne zaman belki karşılaşırz progestan fitil var bide ama o dah sonra başlanıyo transferden bi kaç gün önce yani

Tamam canım sende sağolasın..

Çok sağol canım..Not alıyorumm yazdıklarınııı..Artık köyden indim şehire sora sora bağdat bulunurmuş misaliii bulacağım inş...

bak yabangülü arkadaşımız hatırlattı ALİSAMİYENE yakın olan durak senin inceğin :) otobüs mecidiyeköye döndüğü gibi ilk durak çok basit,hadi kolay gelsin cnm!

bencede süperr...
içimde bi enerji var halay çekesim geldi...
ruh halime bişiler oluyooo

aman nazar değmesin canım benim bebeklerin enerji veriyolardır inşallah sana tabiiiiiiiii kan dolaşımın hızlandı ya ondandır yerinde duramıyon demi :)))))

Tamam canım sende sağolasın..

Çok sağol canım..Not alıyorumm yazdıklarınııı..Artık köyden indim şehire sora sora bağdat bulunurmuş misaliii bulacağım inş...

canım sokağaın adı oya sk alisamiyende in geldiğin yöne doğru yürü oya sokağa gelince ordan içeriye gir dümdüz hiçbiryere sapmadan devam et yolun sonunda sol tarafta kalıyo yolun sonuna geldiğin zaman göreceksin zaten

yemek bahane sohbet şahane desene...
sadede gelelim sen hep başkalarına zaman ayırıyon işte
noluyoo banaaa:44:
hamilesin yaa o yüzden karışık duygular yaşıonn sen yaa
noluyoooooooooooo orda gece geceeee gidin yatın dağalın çabukkkkkkkkkkkkkkkkk sizi gidi uyku bilmezler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

ayy kimm gelmişşşbu saatte yolunu mu kaybettin kuzumm sennnn

ohh canım süper olurr nasılsın bakalıımm sıpalar nasıılll

bilmem nasıl acaba sıpalarım

aman nazar değmesin canım benim bebeklerin enerji veriyolardır inşallah sana tabiiiiiiiii kan dolaşımın hızlandı ya ondandır yerinde duramıyon demi :)))))

inşallah bebeklerim annelerine enerji veriyorlardır...
kan doşlaşımı hızlanması mantıklı bi açıklama bak hiç böle düşünmemiştim...

gülden hulusiyeee gidince deki benim bi arkadaşım var bu bebek olaylarını kafasına çok takıyo öle her mikrofon uzatana abuk subuk konuşmasın dedi dee tamammıı arkadaşım :))))))))))))))) gene canımı sıktı bu akşam :)))nereyi açsam karşıma çıktı adam 2 akşamdır ve hep negatif konuştu anne ve baba olmak artık çok zormuşşşşşşşşşş malesef şartlar değiştikçe anne baba olmak tedaviye rağmen zormuşş çay bilee içmicekmişizzz değil kahve çay bile yani düşün 30 dan sonra kadın bitmeye başlıyomuş 40 tan sonrada erkek ühühüüüüü ühühühüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: çok moralimi bozduuuuuuuuuuuu benimmmmmm hyr zaten biliyoduk bunlarıda hatırlatmasına ne gerek var demi ama :)

hamilesin yaa o yüzden karışık duygular yaşıonn sen yaa

ayy kimm gelmişşşbu saatte yolunu mu kaybettin kuzumm sennnn

heee maç bitsin diye bekliyom ev stadyum bildiğin:)gidip yatacam ...............bittiii galba sonunda yavaştan kaçanziii öpüyorum kocaman

Allah Allah daktırım pek bi pozitif pek bi umut veren bi adamdır..
demek hep negatif konuşuyoo...
niye hep kötü konuşup arkadaşımın canını sıkıyonuz derim ben..
geçen elifte izlemiş bi ben dek gelemiyom nerden izliyonuz daktırıcımı..

Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )

hepinizi öptüm

30muuu ohh yooo sevgılımm.

ben bütün kanalların ana haberlerinde izledim canım hepsinede denk geldim tövbe yarabbim bildiğin gibi değil :))))

cnm inşallah bu sefer kavuşursun bebişine benim ilk denemem olumsuzdu,dondurulmuşlar daha iyi olur inşallah,5 mayısta randevum cnm,bant yok bende,kaç embrio transferi yapıcaklar,ben 2 istiorum ama ikiz olmasın çok zor diyip duruo erdal bey sinir oluorum,sanki tutcak ikisi de kesin:44: bizi bidaha bidaha uğraştırıyorlar işte

heee maç bitsin diye bekliyom ev stadyum bildiğin:)gidip yatacam ...............bittiii galba sonunda yavaştan kaçanziii öpüyorum kocaman

Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )

hepinizi öptüm

ii geceler canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…