cnm mecidiyeköy durağı yazıo ama 2 tane mecidiyeköy durağı adı altında güzargah var:44: bak en iyisi hiç ismine takılma yarın sen kadıköyden herhangi bi mecidiyeköye giden otobüse bindin diyelim,köprüyü geçtikten sonra zincirlikuyuda durcak önce onu sayma,ondan sonraki ilk durakta inceksin,hatta şoföre de söyle,mecidiyeköye doğru döncek otobüs,hemen bascan düğmeyesonrada geriye doğru yürüycen yani otobüsün gittiği yöne değil tersine biraz yürüyüp soldan biyerden sapıcaksın ama hangi sokak desem :44: öyle diyim AJANS PRESS in olduğu sokak diye sor sen söylerler,zaten ajans pressi gördükten bikaç dk. sonra ilerleyince dümdüz IVI solunda kalıo
hahah süperrr ha uşaka ha uşaka ha ha ha :))))
selam ben de IVI ye gidiorum da sizin de orda olduğunuzu görünce yazıyım dedim,5.deneme diye gördüm hepsini de IVI de mi yaptırdınız,benim doktorum erdal bey,ben de dondurulmuşlar için bu ay başladım bakalım hayırlısıyla, estrofem alıorum adetin 2.günü başladım yutmaya,bide projesteron olcakmış başkada bişi yok sanırım:44: sizle haberleşmek isterim arada,görüşmek üzere,inşallah bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz,ALLAH kolaylık versin...
Tamam canım sende sağolasın..
Çok sağol canım..Not alıyorumm yazdıklarınııı..Artık köyden indim şehire sora sora bağdat bulunurmuş misaliii bulacağım inş...
sen ne halayı çekiyon ya........ okadar nüfusla otur oturduğun yerde.....
KiZ bu ne horon tepesinmi geldi ziplama böyle bebislere bisey olur alimallah :))
ne iyi ettin o zaman şapur şupur öpeyim nanaklarından olarmı
kime diyon kızzz banamııı??
bencede süperr...
içimde bi enerji var halay çekesim geldi...
ruh halime bişiler oluyooo
Tamam canım sende sağolasın..
Çok sağol canım..Not alıyorumm yazdıklarınııı..Artık köyden indim şehire sora sora bağdat bulunurmuş misaliii bulacağım inş...
hamilesin yaa o yüzden karışık duygular yaşıonn sen yaayemek bahane sohbet şahane desene...
sadede gelelim sen hep başkalarına zaman ayırıyon işte
noluyoo banaaa:44:
noluyoooooooooooo orda gece geceeee gidin yatın dağalın çabukkkkkkkkkkkkkkkkk sizi gidi uyku bilmezler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
ohh canım süper olurr nasılsın bakalıımm sıpalar nasıılll
aman nazar değmesin canım benimbebeklerin enerji veriyolardır inşallah sana tabiiiiiiiii kan dolaşımın hızlandı ya ondandır yerinde duramıyon demi :)))))
hamilesin yaa o yüzden karışık duygular yaşıonn sen yaa
ayy kimm gelmişşşbu saatte yolunu mu kaybettin kuzumm sennnn
gülden hulusiyeee gidince deki benim bi arkadaşım var bu bebek olaylarını kafasına çok takıyo öle her mikrofon uzatana abuk subuk konuşmasın dedi dee tamammıı arkadaşım :))))))))))))))) gene canımı sıktı bu akşam :)))nereyi açsam karşıma çıktı adam 2 akşamdır ve hep negatif konuştu anne ve baba olmak artık çok zormuşşşşşşşşşş malesef şartlar değiştikçe anne baba olmak tedaviye rağmen zormuşş çay bilee içmicekmişizzz değil kahve çay bile yani düşün 30 dan sonra kadın bitmeye başlıyomuş 40 tan sonrada erkek ühühüüüüü ühühühüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: çok moralimi bozduuuuuuuuuuuu benimmmmmm hyr zaten biliyoduk bunlarıda hatırlatmasına ne gerek var demi ama :)
gülden hulusiyeee gidince deki benim bi arkadaşım var bu bebek olaylarını kafasına çok takıyo öle her mikrofon uzatana abuk subuk konuşmasın dedi dee tamammıı arkadaşım :))))))))))))))) gene canımı sıktı bu akşam :)))nereyi açsam karşıma çıktı adam 2 akşamdır ve hep negatif konuştu anne ve baba olmak artık çok zormuşşşşşşşşşş malesef şartlar değiştikçe anne baba olmak tedaviye rağmen zormuşş çay bilee içmicekmişizzz değil kahve çay bile yani düşün 30 dan sonra kadın bitmeye başlıyomuş 40 tan sonrada erkek ühühüüüüü ühühühüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: çok moralimi bozduuuuuuuuuuuu benimmmmmm hyr zaten biliyoduk bunlarıda hatırlatmasına ne gerek var demi ama :)
allah allah daktırım pek bi pozitif pek bi umut veren bi adamdır..
Demek hep negatif konuşuyoo...
Niye hep kötü konuşup arkadaşımın canını sıkıyonuz derim ben..
Geçen elifte izlemiş bi ben dek gelemiyom nerden izliyonuz daktırıcımı..
canım ben ilk ikisini çapa tıp fakültesinde yaptım devletden yararlandım ama malesf sonuç neğatif üçüncü denemi ıvıda başladım oda negatif dördüncüde dondurulmuşlarla başladım onda pozitifi aldım fakat benimki gelişmedi yani boş gebelik oldu kürtaj olmak durmunda kaldım şimdi tekrar dondurulmuşlarla başladım dondurulmuşlarla şansın daha çok olduğunu düşünüyorum bende erdal beye gidiyorum ben bant kullanıyorum pazartesi randevum var senin randevun ne zaman belki karşılaşırz progestan fitil var bide ama o dah sonra başlanıyo transferden bi kaç gün önce yani
bilmem nasıl acaba sıpalarım
içerde tutunma çalışmaları yapıyolardıırrr kuzucuklaarrr
heee maç bitsin diye bekliyom ev stadyum bildiğin:)gidip yatacam ...............bittiii galba sonunda yavaştan kaçanziii öpüyorum kocaman
Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?