Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım ya inşallah öyle olsun benden mujdelik ne istersen yollarımm.....
demek prensesle dua ediyorsunuz rabbim dualarımızı geri çevirmesin ....

inşallah çok şükür rabbime nazarlardan saklasın

Merhabaaaa,uzun zamandır okuyamadım yazılarınızı geçmişe bakayım dedim ama hepsini okuyamadım.Aklımda kalan egunal ve zuzu sanırım transferleriniz olmuş sizin için en iyi dileklerimi gönderiyorum umarım herşey çok güzel olur,sağlıklı akıllı tombiş bebekleriniz olur inşallah.Bende bugün iğnelere başladım puregon 200 ünite vuruyorum lucrin yarıa indi.puregon ne kadar devam ediyor acaba 1 haftayı geçermi sizce?

sizlerden gelecek güzel haber en büyük müjde bana,tabiki dua ediyoruz kızımla,en iyi biz anlıyoruz birbirimizi burda,hergün girip okumadan duramıyoruz gelişmeleri,çok fazla yazamıyorum ,çalıştığımdan dolayı ama herşeyden haberim var

sizlerden gelecek güzel haber en büyük müjde bana,tabiki dua ediyoruz kızımla,en iyi biz anlıyoruz birbirimizi burda,hergün girip okumadan duramıyoruz gelişmeleri,çok fazla yazamıyorum ,çalıştığımdan dolayı ama herşeyden haberim var

saol canım... iğneler en fazla 10 gün sürüyor sonra çatlatma iğnesini yapıyorsun hakkında hayırlısı olsun...

:))) saol canım allah razı olsun..

saol canım beklemek fena değil hala iç huzurumu koruyorum ama yana yana belirti arıyorum az kaldı sayılır sonu güzel olsun istiyorummm....
sen nasılsın senin bekleyiş nasıl gidiyor...

Bende iyiyim çok şükür kiZ ben daha yeniyim bugün ikinci gün ahh su belirtiler takılmadan aramadan olmuyor insan kendini dinliyor resmen. Varmi sende farkli bisey ?

cannnlar ben geldimmmm.malum 4 gün tatili vardı fethiyeye arkadaşımın yanına gittim.pek nete giremedim deli gibi gezmektennn.inşallah herşey yolundadır fıstıklarım özledim siziii.

zuzumve egunalim nettiniz durumlar nasıl varmı belirti filan büyük güne az kala valla bende sizin kadar heyecan yaptımmmm.

Bende iyiyim çok şükür kiZ ben daha yeniyim bugün ikinci gün ahh su belirtiler takılmadan aramadan olmuyor insan kendini dinliyor resmen. Varmi sende farkli bisey ?

yok canım ya bi an tamam diyorsun bian hiçbirşey yok diyorsun bu benim 4. belirti olanlarda olmayanlarda negagtif oldu ama kısmet artık bilemiyorum bu sefer farklı herşeyi yaptık rabbimin ol demesini bekliyoruz...

resimleri gördümmii yapmışsın bizde heyecanlı bekleyiş sürüyor

hoşgeldin.........................

ohhhhh ne guzel gezmıssın ıyı olmus.. Yedıgın ıctıgın senın olsun gorduklerını anlat

bende içten içe olan fazlalığımı ve derinlerden aldığım gücümü kullanıp görünürde fazla olanlara hakimiyet sağladım ve hürremi izlettim...

ne kadar da güzel hissetmişin nurdancım..
sen zaten beni baştan beri gebe olarak rüyanda da gördün oğluşumun adını bile koydun yaaa...
bebek odası kimbilir ne kadar güzel olmuştur...
darısı bize olsun inşallah..

teşekkürler şekerim..
puregonu yumurta gelişimine bağlı olarak bir hafta-10 gün arasında vurursun...

ne güzel geziyosun demek benim yerimede gez olarmı...
belirti var tabii ama ilkinde de vardı o yüzden kendilerini ciddiye almıyorum ve 12.gün değerimi muhatab alıyorum cicim..

nasılsınız kıslarrrrrrrrr

iyiyiz cicim sen nasılsın bakiimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…