zuzu ve egunal...
bugüne kadar burdaki arkadaşlarımızın hamileliklerinin negatifmi pozitifmi olacağını hep hissettim,,,ve sizin ikinizinde yüzünüzün güleceğine inanıyorumm ve bunu hissediyorum ,haftaya çok güzel haberler vereceksinizi bize inşallahh,,ben ve minik kızım size bol bol dua ediyoruz..
tv olmadan ne kadar sessizmiş ev sağır gibi..evet geldi bebişin odası evimizin havası değişti,bir sürü eşyası oldu şimdiden,yakında sende yaşayacaksın böyle güzel duyguları ondan sevinmiş olabilirsinn,,
inşallah canım ya inşallah öyle olsun benden mujdelik ne istersen yollarımm.....
demek prensesle dua ediyorsunuz rabbim dualarımızı geri çevirmesin ....
inşallah çok şükür rabbime nazarlardan saklasın
inşallah canım ya inşallah öyle olsun benden mujdelik ne istersen yollarımm.....
demek prensesle dua ediyorsunuz rabbim dualarımızı geri çevirmesin ....
inşallah çok şükür rabbime nazarlardan saklasın
Merhabaaaa,uzun zamandır okuyamadım yazılarınızı geçmişe bakayım dedim ama hepsini okuyamadım.Aklımda kalan egunal ve zuzu sanırım transferleriniz olmuş sizin için en iyi dileklerimi gönderiyorum umarım herşey çok güzel olur,sağlıklı akıllı tombiş bebekleriniz olur inşallah.Bende bugün iğnelere başladım puregon 200 ünite vuruyorum lucrin yarıa indi.puregon ne kadar devam ediyor acaba 1 haftayı geçermi sizce?
sizlerden gelecek güzel haber en büyük müjde bana,tabiki dua ediyoruz kızımla,en iyi biz anlıyoruz birbirimizi burda,hergün girip okumadan duramıyoruz gelişmeleri,çok fazla yazamıyorum ,çalıştığımdan dolayı ama herşeyden haberim var
ıyı geceler nasılsınız ..................................
Nabersin nasılsın nasıl gidiyor beklemek?
saol canım beklemek fena değil hala iç huzurumu koruyorum ama yana yana belirti arıyorum az kaldı sayılır sonu güzel olsun istiyorummm....
sen nasılsın senin bekleyiş nasıl gidiyor...
Bende iyiyim çok şükür kiZ ben daha yeniyim bugün ikinci gün ahh su belirtiler takılmadan aramadan olmuyor insan kendini dinliyor resmen. Varmi sende farkli bisey ?
cannnlar ben geldimmmm.malum 4 gün tatili vardı fethiyeye arkadaşımın yanına gittim.pek nete giremedim deli gibi gezmektennn.inşallah herşey yolundadır fıstıklarım özledim siziii.
zuzumve egunalim nettiniz durumlar nasıl varmı belirti filan büyük güne az kala valla bende sizin kadar heyecan yaptımmmm.
cannnlar ben geldimmmm.malum 4 gün tatili vardı fethiyeye arkadaşımın yanına gittim.pek nete giremedim deli gibi gezmektennn.inşallah herşey yolundadır fıstıklarım özledim siziii.
zuzumve egunalim nettiniz durumlar nasıl varmı belirti filan büyük güne az kala valla bende sizin kadar heyecan yaptımmmm.
nasılsınız kıslarrrrrrrrr
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi seyirler fıstıkkkk.....
canım bence bir iki dr. la daha görüş eğer onlar ameliyat diyorsa ameliyat olursun ilaçla küçüleceğide kesin değil sadece büyümesi duruyor ameliyat olursan bu iki aylık sürede iyileşirsin rahatça da tedavine başlarsın.
idrarda çıkmıyor canım byarında test için erken bence gününü bekle sabretmişsin zaten biraz daha bekle ....
canım beimde 4. denemem hergün merak ediyorum acaba diyorum ama son güne kadar bekleyecem çünkü pozitifi alırsam zaten dünyalar benim olacak ama negatif olursa yine dünya başıma yıkılacak en azından bu 12 hamile olma umudu ile geçiyoır
şker nasıl 2 ye 1 oluyor bi daha düşün derim sen sayı olarak daha fazlasın
zuzu ve egunal...
bugüne kadar burdaki arkadaşlarımızın hamileliklerinin negatifmi pozitifmi olacağını hep hissettim,,,ve sizin ikinizinde yüzünüzün güleceğine inanıyorumm ve bunu hissediyorum ,haftaya çok güzel haberler vereceksinizi bize inşallahh,,ben ve minik kızım size bol bol dua ediyoruz..
Merhabaaaa,uzun zamandır okuyamadım yazılarınızı geçmişe bakayım dedim ama hepsini okuyamadım.Aklımda kalan egunal ve zuzu sanırım transferleriniz olmuş sizin için en iyi dileklerimi gönderiyorum umarım herşey çok güzel olur,sağlıklı akıllı tombiş bebekleriniz olur inşallah.Bende bugün iğnelere başladım puregon 200 ünite vuruyorum lucrin yarıa indi.puregon ne kadar devam ediyor acaba 1 haftayı geçermi sizce?
nasılsınız kıslarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?