Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldinn canımmbence normal adetin gecikebilir birazcıkk..kayınwaldende hayret bişi yaniii meraklııı hatunn
ilk denememde hiç ağrım olmamıştı ama 7. gün kanamam başlamıştı.son denememde çok agrım olmuştu hatta diodum ya içerde kazı çalışması war galiba die ama oda olmadıyanii bu belirti işi karışıkiçini ferah tut RABBİMİN izniyle güzel olur işşallah herşeyy
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım evet geçmişi okuyayım derken sizlerle konuşamıyorum bile neysebir ileri ikigeri giderim artık

hoşgeldinn canım

herkese iyi aksamlar
bu arada dun evime dondum.fransadayim yani.
neredeyse 2 saattir gecmisi okuyorum.
sonunda bitirebildim.
kizlar ben bugun transferimin 7. gunundeyim. ve bu oglen kahverengi lekelenmem oldu. hastaneyi aradim ve bana coraspini birakmami soylediler.endiselenme normal dediler.
bu ko nuda beni aydinlatabilirmisiniz.??????

28 nisan kanda gebelik testi yapacagim insallah hayirlisi artik
rabbim hepimizin yuzunu guldursun

ewinee hoşgeldinn o zamannn...ewim ewim güzel ewiminsanınn ewi gibisii yok walla
lekelenmeler genelede hep mutlu sonla bitioo tabi tedbir almak lazım.çok fazla hareket etme dinlen yanii..
transferden sonrada bu lekelenmelerin olabileceğini sölüo doktorlar o yüzden içinii rahat tut önemli değildir işşallahh...
aminn canımm az kalmış test gününe güzel haberler alırsınn umarımm

simdi birseyler hissettim ve kalktim lavaboya gittim.
coook az kahverengi akinti gelmis. ama bildiginiz camur gibi ayni.ama coooook az olmus . bugun gun icindekileri toplasak, 1 tatli kasigi ancak yapar :))

bir fikri olan varsa beni aydinlatabilir mi acaba???

birde egunalde oldugu gibi benimde transferimin 3. gununden itibaren vusut isim asiri yukseldi. gozlerimden ates fiskiriyordu ve burnumdan verdigim soluk dudaklarimi yakiyordu o derece yani.ama hararet hali dun bitti.yani transferimin 3. 4. 5. ve 6. gunu oldu bu.ayni grip belirtileri gibiydi.

insallah hayirlisiyla mutlu sonla biter.
herkes icin dua ediyorum. rabbim ne verirse hayirlisini verir. o bizimle

biliyorum canım..
ben bi anlam yüklemiyorum olumlu olumsuz her anımı yazıp paylaşıyorum sizinle...
o kadar zamanda neler gördüm bu belirtiler üzerine o yüzden bunlara takılmıyorum sadece size yazıp endişelerimi dile getiriyorum..
ilk aklıma gelende dün bi hatun 6.günümde kanamam başlamıştı demişti bende bugün ağrılarım olunca acaba banadamı böle bişi oluyooo dedim..

valla şekerim lekelenme durumuları hep iyi sonla bitti inşallah sende de öyle olur..

bedenimi takip etmiyorum cicim..
valla ben opudan beri şişim zaten
özel bi şişliğim varmı bilmiyorum bi bakarım senin için..
göğüslerimin görünümünede bakmadım ama acıyolar bu kullandığımız estofem denilen ilaçtan oluyor ama..
negatif tüp bebek denememde göğülserime göre değerlendirme yapsam kesin hamileyim derdim ama negatifti..
o yüzden hiç aklıma gelmez göğüslere göre bi hüküm vermek.
progestan fitil kullanıyorum ben hap şeklinde olanını..
jel değil yani..
sabah öğle akşam 2 şer tane...
ayrıca sor şekerim neden utanıyonnn

bebelerimle babalarını doyurayım ilk fırsatta gelirim canım arkadaşlarımm

bebelerimle babalarını doyurayım ilk fırsatta gelirim canım arkadaşlarımm

egunalcim afiyet bal seker kaymak olsun yarasin hepinize:))

transferimin 3. gununden 6. gunune kadar benimde hararetim artti. gozlerim yuzum adeta ates canagiydi. gribe yakalanacagim diye cok korktum.
ama simdi iyiyim.

biliyormusun icimde bir his var ve biz hamileyiz sanirim.
yucel karaman bruksel forumunda gezindim biraz. oradakilerlde kahverengi lekelenmenin gebelikle sonuclandigini yazmislar.
insallah hadi bakalim hayirlisi ?
sana 2 embriyomu transfer edildi ?

ben progynex fitili saat 8 _ 15 _ ve 23 te birer tane kullaniyorum.

bugün randevumuz vardı kızlar.
fakat 37mm. yaklaşık 4 cm çikolata kisti varmış.tedaviye başlamadılar. ameliyat dediler pazartesi olacaktım ama sonra vazgeçtim. araştırayım dedim bi. 2 ay kadar hap kullanıp tüp bebek yapabilirlermiş.bir de mikro olacak.eşimin de sonuçları iyi değil.iltihap var ve sağlıklı sperm hiç yok gibi bişeymiş.o da hap kullanacak.
anlayacağınız tedaviye başlayamadık.
şimdi ne yapmalıyım kızlar fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
ameliyat olup 2 ay kadar sonra mı mikroenjeksiyon olsun.?
yoksa 2 ay haplarımı kullanayım kisti baskılayıp mı mikro yapalım.(2. şıkkı düşünmemin sebebi doğumde kistin gidebilmesi)
lütfen birşeyler söyleyin kızlar.napalım biz şimdi???

fakat 37mm. yaklaşık 4 cm çikolata kisti varmış.tedaviye başlamadılar. ameliyat dediler pazartesi olacaktım ama sonra vazgeçtim. araştırayım dedim bi. 2 ay kadar hap kullanıp tüp bebek yapabilirlermiş.bir de mikro olacak.eşimin de sonuçları iyi değil.iltihap var ve sağlıklı sperm hiç yok gibi bişeymiş.o da hap kullanacak.
yoksa 2 ay haplarımı kullanayım kisti baskılayıp mı mikro yapalım.(2. şıkkı düşünmemin sebebi doğumde kistin gidebilmesi)

Kızlar 2. gün embriyosu transferim oldu. bugün 8. günüm. sabah idrar testi yaptm negatif çıktı. keşke yapmasaydım. ...yarın kan vericem ama çok moralim bozuldu erken test yapan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…