hoşgeldinn canımmiyi akşamlar kızlar nasılsınız....telden giriyorum yazamıyorum ama takipteyim siz....yarım sabah yine kan vermeye gidicem..neyi değiştirecekse..sonuç negatif ama ben hala adette olamadım..acaba ilaçlar ve düşükten sonra bu normaimi.gecen ay düşükve kanama 13 martta baslamıştı..kaynanada arayıp duruyor adet olmuşmuyum diye....
ilk denememde hiç ağrım olmamıştı ama 7. gün kanamam başlamıştı.son denememde çok agrım olmuştu hatta diodum ya içerde kazı çalışması war galiba die ama oda olmadıbugün değişiklikler var bende..
her anımı paylaşıyom her zamanki gibi sizinle..
son bir saattir adet olacam hissim var...
olmam inşallah bu kadar erken..
dün hatunun biri ilk tüp bebişinde 6.gün kanamasının olduğunu yazmıştı...
benim başımada böle bişi gelmez inşallah..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım evet geçmişi okuyayım derken sizlerle konuşamıyorum bile neysebir ileri ikigeri giderim artık
herkese iyi aksamlar
bu arada dun evime dondum.fransadayim yani.
neredeyse 2 saattir gecmisi okuyorum.
sonunda bitirebildim.
kizlar ben bugun transferimin 7. gunundeyim. ve bu oglen kahverengi lekelenmem oldu. hastaneyi aradim ve bana coraspini birakmami soylediler.endiselenme normal dediler.
bu ko nuda beni aydinlatabilirmisiniz.??????
28 nisan kanda gebelik testi yapacagim insallah hayirlisi artik
rabbim hepimizin yuzunu guldursun
sen birtanesinnnn..hayranım sana biliyosunn
pardon..kusura bakma
şeker bugün doktora gidecektin yanlış hatırlamıyosam neyaptın kolay bulabildinmi merkezi tedaviye başladınmı
ewinee hoşgeldinn o zamannn...ewim ewim güzel ewiminsanınn ewi gibisii yok walla
lekelenmeler genelede hep mutlu sonla bitioo tabi tedbir almak lazım.çok fazla hareket etme dinlen yanii..
transferden sonrada bu lekelenmelerin olabileceğini sölüo doktorlar o yüzden içinii rahat tut önemli değildir işşallahh...
aminn canımm az kalmış test gününe güzel haberler alırsınn umarımm
hoşgeldinn canımmbence normal adetin gecikebilir birazcıkk..kayınwaldende hayret bişi yaniii meraklııı hatunn
ilk denememde hiç ağrım olmamıştı ama 7. gün kanamam başlamıştı.son denememde çok agrım olmuştu hatta diodum ya içerde kazı çalışması war galiba die ama oda olmadıyanii bu belirti işi karışık içini ferah tut RABBİMİN izniyle güzel olur işşallah herşeyy
hoşgeldinn canım
herkese iyi aksamlar
bu arada dun evime dondum.fransadayim yani.
neredeyse 2 saattir gecmisi okuyorum.
sonunda bitirebildim.
kizlar ben bugun transferimin 7. gunundeyim. ve bu oglen kahverengi lekelenmem oldu. hastaneyi aradim ve bana coraspini birakmami soylediler.endiselenme normal dediler.
bu ko nuda beni aydinlatabilirmisiniz.??????
28 nisan kanda gebelik testi yapacagim insallah hayirlisi artik
rabbim hepimizin yuzunu guldursun
canım başka ne gibi belirtin var
bedenini takip ediyomusun mesela kasıkların herhangi biyerine hafifte olsa bi şişlik sağda veye solda varmı ne bileyim göğüslerinin şekli felan eskisi gibimi bideğişikil varmı bunlrı takip et bence bide progestan olarak ne kullanıyosun ona göre bişey daha söylicem ama utanırım söyleyemem
bebelerimle babalarını doyurayım ilk fırsatta gelirim canım arkadaşlarımm
bebelerimle babalarını doyurayım ilk fırsatta gelirim canım arkadaşlarımm
bedenimi takip etmiyorum cicim..
valla ben opudan beri şişim zaten
özel bi şişliğim varmı bilmiyorum bi bakarım senin için..
göğüslerimin görünümünede bakmadım ama acıyolar bu kullandığımız estofem denilen ilaçtan oluyor ama..
negatif tüp bebek denememde göğülserime göre değerlendirme yapsam kesin hamileyim derdim ama negatifti..
o yüzden hiç aklıma gelmez göğüslere göre bi hüküm vermek.
progestan fitil kullanıyorum ben hap şeklinde olanını..
jel değil yani..
sabah öğle akşam 2 şer tane...
ayrıca sor şekerim neden utanıyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?