Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün randevumuz vardı kızlar.
fakat 37mm. yaklaşık 4 cm çikolata kisti varmış.tedaviye başlamadılar. ameliyat dediler pazartesi olacaktım ama sonra vazgeçtim. araştırayım dedim bi. 2 ay kadar hap kullanıp tüp bebek yapabilirlermiş.bir de mikro olacak.eşimin de sonuçları iyi değil.iltihap var ve sağlıklı sperm hiç yok gibi bişeymiş.o da hap kullanacak.
anlayacağınız tedaviye başlayamadık.
şimdi ne yapmalıyım kızlar fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
ameliyat olup 2 ay kadar sonra mı mikroenjeksiyon olsun.?
yoksa 2 ay haplarımı kullanayım kisti baskılayıp mı mikro yapalım.(2. şıkkı düşünmemin sebebi doğumde kistin gidebilmesi)
lütfen birşeyler söyleyin kızlar.napalım biz şimdi???

hap dediğin ne hapı? nasıl baskılanıyor? bende de çikolata kisti var 2 cm. onunla tedaviye başladım. ama 4 cm için bilemiyorum....

Kızlar 2. gün embriyosu transferim oldu. bugün 8. günüm. sabah idrar testi yaptm negatif çıktı. keşke yapmasaydım. ...yarın kan vericem ama çok moralim bozuldu erken test yapan oldu mu?

Canim gereksiz uzme kendini benim 10. Gun degerim 102 idi ogun bile silik ötesi çıkmıştı Hatta 400 kerde bile görülen ama cok sıkıntı. Suan çıkmaz zaten ama bence 10. Gun yap testi arasa bı sayı çıkarsa bı de ona üzülürsün amma inşallah müjde verirsin :))

evet canım bu ihtimali bile bile yaptm. ne kadar sıkıntılı bir döenm insan kendine engel olamıyor( bi de 4. denemem olduğu için artık tamamen ümitsiz durumdayım. haber veririm sonucu....

Kızlar 2. gün embriyosu transferim oldu. bugün 8. günüm. sabah idrar testi yaptm negatif çıktı. keşke yapmasaydım. ...yarın kan vericem ama çok moralim bozuldu erken test yapan oldu mu?

benim 5. gun transferim oldu ve bugun 7. gunum bitti. 28 nisanda test gunum. o gune kadar bekliyorum

3. gun blastokist ve 5. gun blastosist transferini biliyordum ama 2. gun transferini ilk defa duyuyorum. hangi merkezde tedavi goruyorsun canim sen ?
hem kan testi gununu bekle daha cok erken uzme kendini

senin kaçıncı gün embriyosuydu??

tercih edilen 3 ile 5 gün ama benim zaten çok az embriyom oluyo.5. güne bekleyip seçim yapma lüksümüz olmadığı için 3 embriyonun 2 si transfer oldu. kadıköy acıbadem deyim.sen nerdesin? ve neden tedavidesin??

Bende hürreme vericem uzun zamandan sonra kendimii..
Öptüm herkesii

bende idolüm hürremi seyrediyom ama evde 2 ye birim annem ve kociş kuzey güney izlemek istiyo direnişteyim

saol canım...
bendeki hararet dün ve bugün var yani 5.ve 6.günler...
bakalım yarın ne halde olacam..
içindeki hi ne güzel öyleeee inşallah kuzum öyleyizdir..
lekelenmelerde gebelik oluyo sonu bizde kızlarda yaşadık bunu yalnız fazla hareket etme nolur nolmaz...

ben progynex fitili saat 8 _ 15 _ ve 23 te birer tane kullaniyorum.

bende o saatlere yakın zamanlarda koyuyorum fitili...

canım yaa başlayamadınız demek..
çikolata kistiyle hamile kalan turginur ve pembe_hayal var aramızda kistin hangi büyüklükte alınması gerektiğini bilmiyorum...
bu konuya yabancıyım..inşallah herşey yoluna girer bir an önce..

2.gün embriyosu için 8.gün test hemde idrar testi çok erken canım..
hemen canını sıkam derim.
yarın kan verecekmişsin inşallah pozitif haberini yazmak nasip olsur..

evet canım bu ihtimali bile bile yaptm. ne kadar sıkıntılı bir döenm insan kendine engel olamıyor( bi de 4. denemem olduğu için artık tamamen ümitsiz durumdayım. haber veririm sonucu....

senin kaçıncı gün embriyosuydu??

Canim benim de 2. Gun embriyo su idi ve en cok da şansı doğal ortamda büyüdüğü icin 2.gunde imiş. 3. Denememdi ama oldu .. Sonrada başka sıkıntılar stresler çıkıyor inşallah olacak bu defa bı belirti de olmuyo ben 9 haftalığım hala belirti yok haberlerini bekliyorum

iyi akşamlar kızlar,,2 gecedir televizyonumuz yok,hürremide kaçırdım bu gece..kızımın odası geldiği için odalrı değiştirdik ve tv anteni onun odasında kaldı ve tv izleyemiyoruz tabi yaptırana kadar,,,geçmişi okumaya çalıştım biraz ama bitiremedim tabi,

sağol asyacım...inşallah benim de son olur.bende de hiç belirti yok. zaten beklemiyorum da.geçen denememde kimyasal olmuştu onda da belirti olmamıştı...haber vericem....çok sağol

slm canım,benim de kistim 3,5 cmdi,doktorum 4 cm ve üzerindekilere tüp bebek tedavisi yapmıyoruz demişti,ilk önce ameliyatla alıp sonra başlıyolarmış,benim küçük olduğu için hemen başlamıştı tedavim,2 ay doğum kontrol hapı kullanman baskılar ama boyutunu küçültmez bence ameliyat en mantıklısı hem bu arada eşinde tedavi olur

Bende hürreme vericem uzun zamandan sonra kendimii..
Öptüm herkesii

iyi seyirler fıstıkkkk.....

canım bence bir iki dr. la daha görüş eğer onlar ameliyat diyorsa ameliyat olursun ilaçla küçüleceğide kesin değil sadece büyümesi duruyor ameliyat olursan bu iki aylık sürede iyileşirsin rahatça da tedavine başlarsın.

idrarda çıkmıyor canım byarında test için erken bence gününü bekle sabretmişsin zaten biraz daha bekle ....

canım beimde 4. denemem hergün merak ediyorum acaba diyorum ama son güne kadar bekleyecem çünkü pozitifi alırsam zaten dünyalar benim olacak ama negatif olursa yine dünya başıma yıkılacak en azından bu 12 hamile olma umudu ile geçiyoır

şker nasıl 2 ye 1 oluyor bi daha düşün derim sen sayı olarak daha fazlasın

tv için üzüldüm ama demek bebişin odası geldinedendir bilmem çook sevindim

zuzu ve egunal...

bugüne kadar burdaki arkadaşlarımızın hamileliklerinin negatifmi pozitifmi olacağını hep hissettim,,,ve sizin ikinizinde yüzünüzün güleceğine inanıyorumm ve bunu hissediyorum ,haftaya çok güzel haberler vereceksinizi bize inşallahh,,ben ve minik kızım size bol bol dua ediyoruz..

eeeee ben niye yokum o resimde küstüm işte hıh
canım kızlar da nalatmış en rahatı bu kalem iğneler kalemin arkasında doz ayarı var doktorun dediği kadarını çekip a90 derece dik açıyla batırıyorsun acımıyor yani büyütecek bişey yokyavaşça bastır sonuna kadar dozu vurunca 5 saniye bekleyip çek.. hemen kolonyalı pamuk bastır...bu kadar şekerim
ya bu toplu cevapları nasıl verıyorsunuz ...o kadar ugrastım olmadı ayolllll..Hanı alt alta cvp verıyonuzya ooo ısteee...

şekerim mesajın altında en sağda alıntı ile cevapla işaretin yanında Çift tırnak işaretini seç bu lekilde seçe seçe git en son da konuya cevap ver değinde tüm mesajlar alt alta gelecek...aralarına cevapları yaza yaza hepsini tek mesajla cevaplayabilirsinn

Son düzenleme:
sen ne yaptın canımcım çok erken çıkmaması gayet doğal,, benim 3çgün embriyso 11.gün idrar testi negatif kan testi pozitifdi.

bi fikrim olsa yazardım tatlım ama inan bilmiyorum doğrusu nedir.............

tv için üzüldüm ama demek bebişin odası geldinedendir bilmem çook sevindim

tv olmadan ne kadar sessizmiş ev sağır gibi..evet geldi bebişin odası evimizin havası değişti,bir sürü eşyası oldu şimdiden,yakında sende yaşayacaksın böyle güzel duyguları ondan sevinmiş olabilirsinn,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…