Tüp Bebek Günlüğümüz !

cicim inşallah 12 gün güzellll haberler alcasss.ösledim be canlar ama iyide oldu bana gezme ilaç gibi geldi.tabi otobüsteki perişanlığımı saymazzsak.bi damla uyumadım yaaa.öldüm.

İlaç saatim gelmiş geçiyooo kimsede hatırlatmıyoooo...
Bu bahaneylede yatayım en iyisi..
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin......
yarın aarnızda olamayacağım anneme gidecem yarın gece görüşürüz artık ...
millstonem yarın dr. gidecen dualarım seninle güzel haberlerle gel...
hepinizi çook seviyorum kocaman öpüldünüz....

Son düzenleme:
cevap vern veremeyen herkese çok teşekkür ederim.izmirdeydim ilk msjı yazdığımda akhisara geldik şimdi girdik eve hemen geçtim bilgsyr başına.
cevaplar iin sağolun diyorum ki 2 ay doğum kontrol hapı kullanayım. deneyelim. olmazsa ameliyat olurum bi 2 ay sonra dondurulmuş koyulur.
napayım. ameliyatta yumurtalık zarar görebiliyomuş çünkü. şansımı deneyeyim diyorum. 1-2 tanıdık dr. var arkadaşlarına sorcaklar. bu arada nette araştırırken gördüm 7cm çikolata kistiyle hamile kalan varmış...
bende bide eş faktörü var tabi

hıı bide şunu da yazayım.laproskopi ile histeroskopi yapılacaktı. ayrı ayrı yapılsa 4000tl miş.
bizim ikisi beraber olacak diye. bide tüp bebek hastaları olduğumuz için 2500tl istediler. bu fiyat sadece ameliyat için. belki merak een olur diye yazayım dedim
bide bende polip varmış ya( az ama var yani. dr.a gitmesem daha rahat olurdu bebek belki. psikolojim bozuldu valla çıkmayan dert kalmadı.
ama ben vardır bir hayır diyorum.şükür halimize.allah dermensız dert vermesin hiç kimseye...

inşallah normaldir ekincim..kaynanam hergün arayıp soruyorda geriyor beni..güya sorun sende demeye getiriyor anlayacağın..kabullenemedi birtürlü..bende olsa bile ne değişecekse sanki

cnm mrb aynı sorunları bende yaşadım.benim tüp bebek tedavim yarıda kaldı yumurta azlığı ve polip var denmesinden dolayı.sendede polip varmış okuduğuma göre gebelikte sorun olsun istemiyorsan kistini ,polipini aldırda başla derim.ben laparoskopi ve historoskopiyi aynı anda oldum polip yerine miyom ve rahim yapışıklığı çıktı onu açtılar benim için iyi oldu açıkcası.rahim yapışıklığımı hiç bilmiyordum,tedaviye devam etsemde tutmazmış onu anladım.amaliyatta tüplerine ,rahim yapışıklıklarına, miyomlara ,kistlere herşeye müdahale edebiliyorlar(eşimdede sorun var)bende sen gibi çok kararsız kalmıştım dr.ların ve bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine amaliyatımı oldum içim rahat bundan sonrası Alllaha kalmış.amaliyattan korkulacak bişey yok ayrıca üniversite hastanelerinde bu amaliyatları ücretsiz oluyorsun bilgin olsun ssk 'nız varsa.

[/B Nasılsınız bugun ben kızımı okula gonderdım, esımın gorevden gelmesını beklıyorum..Cay demledım hadı gelın ıcelımmmm Sabah sabah muhabbetınızede doyum olmuyor yahuu Ya bugun cımde bır sevınc var sankı aarkadaslarrrrr

günaydıııınnn cicim..
haklısın sabahın 7 sinde kızların sohbetinede doyum olmaz..
neden acaba

[günaydın topiğin en güzel anne adaylarııııı........

günaydınn canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…