hoşgeldin.........................
yok canım ya bi an tamam diyorsun bian hiçbirşey yok diyorsun bu benim 4. belirti olanlarda olmayanlarda negagtif oldu ama kısmet artık bilemiyorum bu sefer farklı herşeyi yaptık rabbimin ol demesini bekliyoruz...
Hayirlisi olsun canim insallah rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah bu kez bebislerimize kavuşacağız :)
bende içten içe olan fazlalığımı ve derinlerden aldığım gücümü kullanıp görünürde fazla olanlara hakimiyet sağladım ve hürremi izlettim...
ne kadar da güzel hissetmişin nurdancım..
sen zaten beni baştan beri gebe olarak rüyanda da gördün oğluşumun adını bile koydun yaaa...
bebek odası kimbilir ne kadar güzel olmuştur...
darısı bize olsun inşallah..
teşekkürler şekerim..
puregonu yumurta gelişimine bağlı olarak bir hafta-10 gün arasında vurursun...
ne güzel geziyosun demek benim yerimede gez olarmı...
belirti var tabii ama ilkinde de vardı o yüzden kendilerini ciddiye almıyorum ve 12.gün değerimi muhatab alıyorum cicim..
iyiyiz cicim sen nasılsın bakiimm..
iyi geceler balım........İlaç saatim gelmiş geçiyooo kimsede hatırlatmıyoooo...
Bu bahaneylede yatayım en iyisi..
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...
Eki Görüntüle 400119
herkese ıyı geceler kıslarr bende yatayım bugun kendımı yorgun hıssedıyorum. kendınıze ıyı bakın.....
cevap vern veremeyen herkese çok teşekkür ederim.izmirdeydim ilk msjı yazdığımda akhisara geldik şimdi girdik eve hemen geçtim bilgsyr başına.
cevaplar iin sağolun diyorum ki 2 ay doğum kontrol hapı kullanayım. deneyelim. olmazsa ameliyat olurum bi 2 ay sonra dondurulmuş koyulur.
napayım. ameliyatta yumurtalık zarar görebiliyomuş çünkü. şansımı deneyeyim diyorum. 1-2 tanıdık dr. var arkadaşlarına sorcaklar. bu arada nette araştırırken gördüm 7cm çikolata kistiyle hamile kalan varmış...
bende bide eş faktörü var tabi
hoşgeldinn canımmbence normal adetin gecikebilir birazcıkk..kayınwaldende hayret bişi yaniii meraklııı hatunn
ilk denememde hiç ağrım olmamıştı ama 7. gün kanamam başlamıştı.son denememde çok agrım olmuştu hatta diodum ya içerde kazı çalışması war galiba die ama oda olmadıyanii bu belirti işi karışık içini ferah tut RABBİMİN izniyle güzel olur işşallah herşeyy
hoşgeldinn canım
bende sanaaa
bak yaaa hala trip atıyooo...
bak valla ağlarım he...
ben seni seviyorum ama yaaaa...
bugün randevumuz vardı kızlar.
fakat 37mm. yaklaşık 4 cm çikolata kisti varmış.tedaviye başlamadılar. ameliyat dediler pazartesi olacaktım ama sonra vazgeçtim. araştırayım dedim bi. 2 ay kadar hap kullanıp tüp bebek yapabilirlermiş.bir de mikro olacak.eşimin de sonuçları iyi değil.iltihap var ve sağlıklı sperm hiç yok gibi bişeymiş.o da hap kullanacak.
anlayacağınız tedaviye başlayamadık.
şimdi ne yapmalıyım kızlar fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
ameliyat olup 2 ay kadar sonra mı mikroenjeksiyon olsun.?
yoksa 2 ay haplarımı kullanayım kisti baskılayıp mı mikro yapalım.(2. şıkkı düşünmemin sebebi doğumde kistin gidebilmesi)
lütfen birşeyler söyleyin kızlar.napalım biz şimdi???
[/B Nasılsınız bugun ben kızımı okula gonderdım, esımın gorevden gelmesını beklıyorum..Cay demledım hadı gelın ıcelımmmmSabah sabah muhabbetınızede doyum olmuyor yahuu Ya bugun cımde bır sevınc var sankı aarkadaslarrrrr
[günaydın topiğin en güzel anne adaylarııııı........
Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188
Günaydınnnn...
Güzel haberler aldığımız mükemmel birgün olsun inşallah...
Herşey dilediğimiz gibi olsun...
Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?