Hadi hayırlı olsun canım, anestezi az veriyorlar o problem değil de benim sancım olmuştu, ama 2-3 saat idare edersin herhalde..
Başın sağolsun, allah taksiratını affetsin..
Yeter ki sonu hayırlı olsun mutlu bitsin ben her şeye katlanırım..
Hadi hayırlı olsun canım, anestezi az veriyorlar o problem değil de benim sancım olmuştu, ama 2-3 saat idare edersin herhalde..
Başın sağolsun, allah taksiratını affetsin..
allah sabır versin canım...
Canım benim başınız sağolsun..
Rabbim mekanını cennet eylesin size sabır versin..
Çok merak ettik seni uzun zaman haber çıkmayınca anladık aslında ama insan kötüyü dile getirmek istemiyor..
Çok zor annen kimbilir ne kadar perişan olmuştur...
keşke dinlenme şansın olabilseydi ama yoksa bu yolda her zorluğa katlanıyor insan, Allah yardımcın olsun şimdiden canım... Dualarımız seninle..
evett canım ya ıkı gun yattı ucuncu gun sabaha karsı vefat etti...inanamadık baştan cenaze eve gelene kadar hala yoğun bakımda yatıyor dıye dusunduk ama onun soğuk,beyaz yuzunu ölecee yattıgını gorunce gercekten yıkıldık..annem ıcın daha zor tabııı annesini yıkamak ıcın yanına gırdı daha cok canı yandı ama son bır kez ona dokunmak ıstedı...sonra topraga verıldı işte..artık o saatten sonra kımsesı yoktu ınsan kendı amelınde basbasa kalıyor iştee ne anne baba ne evlatt hepsi bi anda bitiyor...sunu anladım kı bı anlık yasıyoruzz kımse ıcın kendımızı uzmememız gerekıyor he bıde ınsan gercekten herşeye alısıyormuş ılk gunlerde kı gibi ağlamıyoruz artık onun arkasından bı yandan canımız acırken bı yanımızda acıkıyor yemek yıyebılıyoruz mesela..gece zorda olsa uyuyabılıyoruz... ölen öldüğünle kalıyorr herkes yine hayatına devam ediyor işte zorda olsaaaa...
günaydınn arkadaşlarr...bir kaç gündür giremedim işe de gelmedim çünkü ananemi kaybettik çok üzgünümm..bu zamansız ölüm bizi gerçekten yıktı..umarım herkes iyidir..
EGUNAL
canım hala ateşin devam ediyor mu bende bir kaç gündür ateşliyim, doktorunla konuştun mu neden olduğuna dair??
İzmirde hava harika yaz geldi
Ama ben bu gece hiç uyuyamadim nedense
Saga don sola don gece bitmedi
Allah hayıra çıkarsın
İnşallah herkes afiyettedir
Dün bir sonuc bekliyorduk geldi mı
Ben kaçırdım mı
Hepinizi öpüyorum canlarım
bende babamı 47 yaşında kaybettiğimde ölümün ne demek olduğunu çooookk derinden hissetmiş yaşamıştım..
tabii üzülüyorsun için yanıyor ama ölenle ölünmüyor diye bi laf varya işte o çok doğru bi şekilde hayat devam ediyor işte...
ne zaman mezarlığa ya da hastaneye gitsem (tüp bebek haricinde) hayata farklı gözle bakarım sanki ondan sonra bi çok şey
değişecek gibi olur hayatımda ama o mekanlarda çıkınca yine hayat koşturmacasına dalarım ve kendime verdiğim sözler hep uçup gider.
hesap yaparak yaşanmıyor hayat bi yerden sonra kontrolümüzden çıkıyor...
insanlar plan yaparmış kader onlara bakıp gülermiş...
GUnaydin canım
Basınız sagolsun
Mekanı cennet olsun inşallah
evet canım bugünde sabah ölçümüm 36.9 çıktı...
normalde 36.5 civarıdır en fazla o da...
doktora sormadım ben ateşli bi hatun olmama bağlıyorum bu durumu
bende yaptırdım canımm belden anastesi verıyolar belden asagı uyusuyo yani.... ben bişe hissetmemiştim hemen geldı gecti yani........................ eger rahım fılmı cektırecek ve ıstanbulda oturanlar varsa fındıkzade radyomarı tavsıye edrım... beni herkes cok korkutmustu...cok acılı bi işlemmm aglıyosun bagırıyosun dıye... oraya tüp bebek drmun tavsıyesı ile gıttım ... aynı muayene gıbı 0 acı hıssı var.... tavsıye edrım yani
İzmirde hava harika yaz geldi
Ama ben bu gece hiç uyuyamadim nedense
Saga don sola don gece bitmedi
Allah hayıra çıkarsın
İnşallah herkes afiyettedir
Dün bir sonuc bekliyorduk geldi mı
Ben kaçırdım mı
Hepinizi öpüyorum canlarım
evet canım bugünde sabah ölçümüm 36.9 çıktı...
normalde 36.5 civarıdır en fazla o da...
doktora sormadım ben ateşli bi hatun olmama bağlıyorum bu durumu
Herkeze tünaydın. Sabahtan beri fırsat bulup yazamadım ama aklım sizde. Çok kalabalıktı başım.Oldukça yoğun çalışıyoruz. Hepinizi çoook seviyorum.Ailem gibi oldunuz .Yaaa galiba tiryakisi oldum bu sayfanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?