Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hadi hayırlı olsun canım, anestezi az veriyorlar o problem değil de benim sancım olmuştu, ama 2-3 saat idare edersin herhalde..

Başın sağolsun, allah taksiratını affetsin..

allah sabır versin canım...

evett canım ya ıkı gun yattı ucuncu gun sabaha karsı vefat etti...inanamadık baştan cenaze eve gelene kadar hala yoğun bakımda yatıyor dıye dusunduk ama onun soğuk,beyaz yuzunu ölecee yattıgını gorunce gercekten yıkıldık..annem ıcın daha zor tabııı annesini yıkamak ıcın yanına gırdı daha cok canı yandı ama son bır kez ona dokunmak ıstedı...sonra topraga verıldı işte..artık o saatten sonra kımsesı yoktu ınsan kendı amelınde basbasa kalıyor iştee ne anne baba ne evlatt hepsi bi anda bitiyor...sunu anladım kı bı anlık yasıyoruzz kımse ıcın kendımızı uzmememız gerekıyor he bıde ınsan gercekten herşeye alısıyormuş ılk gunlerde kı gibi ağlamıyoruz artık onun arkasından bı yandan canımız acırken bı yanımızda acıkıyor yemek yıyebılıyoruz mesela..gece zorda olsa uyuyabılıyoruz... ölen öldüğünle kalıyorr herkes yine hayatına devam ediyor işte zorda olsaaaa...

keşke dinlenme şansın olabilseydi ama yoksa bu yolda her zorluğa katlanıyor insan, Allah yardımcın olsun şimdiden canım... Dualarımız seninle..

Allah razı olsun canım senden de dua eden herkesten de Allah hepimize tez zamanda versin inşallah.. Yarın mübarek gün Allah dualarımızı kabul etsin...

bende babamı 47 yaşında kaybettiğimde ölümün ne demek olduğunu çooookk derinden hissetmiş yaşamıştım..
tabii üzülüyorsun için yanıyor ama ölenle ölünmüyor diye bi laf varya işte o çok doğru bi şekilde hayat devam ediyor işte...
ne zaman mezarlığa ya da hastaneye gitsem (tüp bebek haricinde) hayata farklı gözle bakarım sanki ondan sonra bi çok şey
değişecek gibi olur hayatımda ama o mekanlarda çıkınca yine hayat koşturmacasına dalarım ve kendime verdiğim sözler hep uçup gider.
hesap yaparak yaşanmıyor hayat bi yerden sonra kontrolümüzden çıkıyor...
insanlar plan yaparmış kader onlara bakıp gülermiş...

EGUNAL

canım hala ateşin devam ediyor mu bende bir kaç gündür ateşliyim, doktorunla konuştun mu neden olduğuna dair??

İzmirde hava harika yaz geldi
Ama ben bu gece hiç uyuyamadim nedense
Saga don sola don gece bitmedi
Allah hayıra çıkarsın

İnşallah herkes afiyettedir
Dün bir sonuc bekliyorduk geldi mı
Ben kaçırdım mı

Hepinizi öpüyorum canlarım

EGUNAL

canım hala ateşin devam ediyor mu bende bir kaç gündür ateşliyim, doktorunla konuştun mu neden olduğuna dair??

evet canım bugünde sabah ölçümüm 36.9 çıktı...
normalde 36.5 civarıdır en fazla o da...
doktora sormadım ben ateşli bi hatun olmama bağlıyorum bu durumu

Ankarada da hava çok güzelll..
2 gündür haber beklediğimiz ekimce ve nurcanımdan haber yok canımcım...
bugünde neliiss in test günü..

GUnaydin canım
Basınız sagolsun
Mekanı cennet olsun inşallah

saoll baharcımm..

egunall sende cok genc kaybetmışşın babanı canım ya benı benden daha ıyı anladığını dusunuyorum zaten..ole tabı ınsan hep bununla yaşasa zaten yaşayamaz ki ama ölümü aklımızdan çıkartmamamız gerekli ona göre yaşamamız gerekli bence...Allah hepimize sağlıklı ömürler versin şeytanın şerrinden kabir azabından korusun bizi..

süpersin ateşli hatun , benim de 37 civarında 3 gündür ama benim ateşli olacak yaşım geçti ben de kan iğnelerine bağlıyorum bu durumu...

narsudecim çok teşekkür ederim paylaşımın için.Haklısın bazen kişilere göre değişiyor acı duyma hissi sanırım.Bende rahim filmi çektirdim.Çok ağrılı değildi.Korkmayı gerektircek bir durum yoktu.

Gunaydın canımmmmmm
hayırdır neden uyuyamadın ne taktın kafana bakım....
gelen gıden yok maleseffff

deli kız bıraz ates olması normal dıye bılıyorum ben ılaclar fln kan sulandırıcılar onlarda yaparmıs ....
cok yukselırse sor tabı...

Herkeze tünaydın. Sabahtan beri fırsat bulup yazamadım ama aklım sizde. Çok kalabalıktı başım.Oldukça yoğun çalışıyoruz. Hepinizi çoook seviyorum.Ailem gibi oldunuz .Yaaa galiba tiryakisi oldum bu sayfanın.

Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))

Bi geçmişe bakayım dedim tuana annanen vefat etmiş.Çok üzüldüm başın sağolsun Allah rahmet etsin makamı cennet olur inşallah.

tuana cnm Allah sabırlar versin.çok üzüldüm.Allahım rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…