Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok teşekkürler cevabın için.allah en kısaa zamand anneliği tattırsın inşallah.
bi dr. ameliyat tavsiye etmemiş.(tanıdığın akrabası istanbulda)
ameliyattan sonra tekrarlayabilirmiş ve zarar verirmiş.kafam allak pullak oldu.
erol tavmergen diye bi dr. var ondan randevu alıcam bugün.bir de ona görüneyim dedim.
o ne derse onu yapıcam artık.
teşekkür tekrar

İnsallah hayrlı haberler alırsın neslı dur bakalım daha testı almadan karamsarlastın

Hayırlısı olsuncnm yaaa Zor bır surec ama sakın yıkılma devam ettt ..İnsallah bu son yenı bır baslangıc olur cnm..

bende senden haber bekliyordum..
inşallah güzel haber verirsin canım..
saat kaçta çıkacak acabaaa...

bende calısıyorum canımmmmm.... ev hanımlıgı nerede ben nerede çalışmaktannnnn
muhasebe canım benımde

mesleğin zor canım ya genelde çalışanlar transferden üç bilemedin beş gün sonra işe başlıcaz diyorlar riskli olmazmı( ben tedaviye başlamadan önce tüm izinlerimi ayarladım transferden sonra 10 gün izinliyim ...

günaydın arkadaşlar herkese mutlu bir gün olsun şöyyylllleeeee bol güneşli mutlu

Aman kuzularım dikkatli olun havaya aldanmayın trden alamanlara virüs getirdim antibiotik ala ala bı hal oldum daha bugun çok iyiyim çok şükür guldenim ya benim kırmızı ara ara devam ediyor belim ağrıyor sendede ilk tüpden snr kırmızılar ne kadar sürdü ??? Acaba trde kullandım kan sulandiricilar mı böyle yaptı ???

bende senden haber bekliyordum..
inşallah güzel haber verirsin canım..
saat kaçta çıkacak acabaaa...

Büyük ihtimal çıkmıştır bile, 9 da vermiştik. Bugün geri dönecegim icin, kani verip eve geldik. anca toparlandık, bir saat sonra almaya gideceğiz inşallah, ordanda havaalanına gideriz, internetim olmayabilir. Olmazsa Almanya'ya vardığımda artık sonucu bildiririm inşallah ;-)

canım hayırlısıyla sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın inşallah.allah kolaylık versin

canım meleğinin odasının resmini paylaşırmısın bizde bi görsek cicilerini.
ben oda yapmaktan vazgeçmiştim kardeşim kanıma girdiöğleden sonra gidip siparişini vereceğiz

kan cıvıtıcı mı
çok güldüm

he he hee..

ayyy olmaz yaaa...
tel i yokmu bu hastanenin ver ben arayıp öğreneyim...
taaa Almanya ya gitmenimi bekleyecez..
e ben çatlayım o zaman...
hem sen bilmezsin benim çatlamış halim çok çirkin oluyoooo

Aman canım biliyorsun aşılamadaki olasılığı normalde zaman kaybı, böyle düşünerek fazla beklentiye girmeden yaptır, madem bedava ...

Devlet hastaneleri rapor veriyor transfer sonrası için.

kızlar az önce erol tavmergenin muaynehanesini aradım.
2 mayısa randevu verebilirim dedi.
durumumdan bahsettim.
bu cumartesiye randevu verdi.inanamadım.
Adam çok yoğun.genelde çok uzak bi zamana rrandevu veriyolar.Allahım bunda da bi hayır vardır.
cumartesi yine izmir yolları göründü bana.
çok mutlu oldum randevu erken olunca.
bakalım ne diyecek

canım doktorun çok haklı ben laporoskopi oldum tüplerim tıkalı olduğu için hafifi bir t görünümü vardı aynı anda histereskopi de yapılarak o T görünümü düzeltildi..ama ondan sonra rahimde yapışıklık oluştu üzerine 2 sefer transferim iptal oldu rahim yapışklığı tekrarladıığı için üzerine rahim de kalınlaşmadı bebişler tutunamaz diye ..son doktor randevumda tekrar hist dediler ben üstüüste histden sonra hayır istemiyorum dedim hsg çekindim iyiki de çekinmişim bu sayede yapışıklığın ileri boyuta ulaştığını 2 taraftan iyice rahimin daraldığını gördük rahmimin şekli değişmiş resmen yapışklıktan üçgen şekil boru vaziyeti almış şimdi bu duruma Tıp dilinde Asherman sendromu deniliyor ve defalarca aynı ameliyatı olmak zorunda kalabilimişim bu sefer daha ağır bir ameliyatla şeklini değiştirecek eski haline getirecek ve kalınlaşması için ayrı tedaviyle hızlı transfere gideceğiz inşaallah sorunsuz halledebiliriz diyoruz...ben şu ara dinleniyorum çünkü kndiliğinden adet olamaz hale geldim ve öncelikle adetim düzene girsin ve rahim dinlensin diye bekliyorum..2 ay içinde ameliyat ve sonrasında tedaviye başlayacağız inşaallah.

Ameliyattan önce çok iyi düşün ve karar ver risklerini de unutma olursan hemen peşinden tedaviye geç bekleme ben ilk lap+hist de bekledim kötü oldu..

canım geçmiş olsun çokwalla kist hakkında çok bilgim yok benim...ama kistlede hamile kalanlar war istersen önce bi öle dene..sende izmirdesin dimi?
[günaydın topiğin en güzel anne adaylarııııı........
günaydınnnn
günaydınnn güzel anne adayı
ahh sabah opu sonra iş zor olcak senin için ALLAH yardımcın olsun...hayırlısıyla atlatırsın işşallahh
günaydın güzeller
günaydınn canımmmm
günaydınn arkadaşlarr...bir kaç gündür giremedim işe de gelmedim çünkü ananemi kaybettik çok üzgünümm..bu zamansız ölüm bizi gerçekten yıktı..umarım herkes iyidir..
canımm başın saolsunn..mekanı cennet olsunnn....
Günaydın kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum
günaydınnnn
gunaydın canlarımmmmm
günaydınn güzellikk
eet burda hava çok güzel yaaa izmir nede olsaa
walla bağımlı oluon buraya gelinceeenerde olursa ol aklın kalıo burda
Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))
boşwer işi yaa gell muhabbete
canım işşallah hayırlı haberler alırsınnRABBİM yüzünü güldürsünn

günaydın canımmmaa ne bonkör hastane maşşallah ücretsiz yapıolar ne güzel..aynen RABBİM hayırlısını nasip atsinn

Kamuoyuna duyurulur ki kan cıvıtıcı iğnenin vücut ısısını yükseltiğine dair hiç bir bulguya rastlanılmamıştır...
Varsa bilen duyan gören bize yazıversin lütfen...
Ya da ben tıp ta bir ilk oluyorum...
Kobaymıyım ben ama yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…