cnm mrb aynı sorunları bende yaşadım.benim tüp bebek tedavim yarıda kaldı yumurta azlığı ve polip var denmesinden dolayı.sendede polip varmış okuduğuma göre gebelikte sorun olsun istemiyorsan kistini ,polipini aldırda başla derim.ben laparoskopi ve historoskopiyi aynı anda oldum polip yerine miyom ve rahim yapışıklığı çıktı onu açtılar benim için iyi oldu açıkcası.rahim yapışıklığımı hiç bilmiyordum,tedaviye devam etsemde tutmazmış onu anladım.amaliyatta tüplerine ,rahim yapışıklıklarına, miyomlara ,kistlere herşeye müdahale edebiliyorlar(eşimdede sorun var)bende sen gibi çok kararsız kalmıştım dr.ların ve bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine amaliyatımı oldum içim rahat bundan sonrası Alllaha kalmış.amaliyattan korkulacak bişey yok ayrıca üniversite hastanelerinde bu amaliyatları ücretsiz oluyorsun bilgin olsun ssk 'nız varsa.
Merhaba arkadaslaar, hayırlı sabahlar. Bugün ilk test günüm, kanımı verdim ama daha alamadım. Havaalanına giderken alabileceğiz anca bir iki saate ;-/ belirtilere bakmamak gerekir ama pek bir belirtimde olmadı, bir kaç ağrı hariç. Psikolojik olarak umudum biraz azaldi ondan dolayı ama Rabbim nasıl isterse öyle olur zaten. Ne olursa olsun, hayırlısı olsun hepimiz icin...
canlar günaydın..ben doktordan geldim..kan tahlilim tekrarlatılmadı sonuç negatifti diye.önüzdeki 2ay ücretsiz olarak yine aşılama oluyorum sonra uzun protokolde tüpe başlanacak.tüple asılama arası genetik test ve hormon tahlillerm tekrarlatılacak.bakalım hayırlısı rabbimden..bundan önce tüpüm düşükle aşılamamda negatif sonuçlandı.inşallah son olmuştur.
Merhaba arkadaslaar, hayırlı sabahlar. Bugün ilk test günüm, kanımı verdim ama daha alamadım. Havaalanına giderken alabileceğiz anca bir iki saate ;-/ belirtilere bakmamak gerekir ama pek bir belirtimde olmadı, bir kaç ağrı hariç. Psikolojik olarak umudum biraz azaldi ondan dolayı ama Rabbim nasıl isterse öyle olur zaten. Ne olursa olsun, hayırlısı olsun hepimiz icin...
bende calısıyorum canımmmmm.... ev hanımlıgı nerede ben neredeçalışmaktannnnn
muhasebe canım benımde
dün kızlara sordum kan cıvıtıcı vücut ısısını artırırmı diye onlarda cıııkkkkk dediler artırmazmış ben kime inancam şimdik du hemen netten araştırayım o zaman...
iyi akşamlar kızlar,,2 gecedir televizyonumuz yok,hürremide kaçırdım bu gece..kızımın odası geldiği için odalrı değiştirdik ve tv anteni onun odasında kaldı ve tv izleyemiyoruz tabi yaptırana kadar,,,geçmişi okumaya çalıştım biraz ama bitiremedim tabi,
bende senden haber bekliyordum..
inşallah güzel haber verirsin canım..
saat kaçta çıkacak acabaaa...
Günaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurBen dün çatlatma iğnemi vurdum yarın için çok heyecanlıyım.. Sabah opu olacak 3 te işe geleceğim Biz şu anda 2 kişi çalışıyoruz mecbur gelicem yani transfer olursa 3 gün gelmicem işe hakkımı orada kullanmak istiyorum.. anestezi alıp nasıl çalışacağım bilmiyorum ama yapacak birşey yok sanırım
İnsallah hayrlı haberler alırsın neslı dur bakalım daha testı almadan karamsarlastın
kan cıvıtıcı mı
çok güldüm
Büyük ihtimal çıkmıştır bile, 9 da vermiştik. Bugün geri dönecegim icin, kani verip eve geldik. anca toparlandık, bir saat sonra almaya gideceğiz inşallah, ordanda havaalanına gideriz, internetim olmayabilir. Olmazsa Almanya'ya vardığımda artık sonucu bildiririm inşallah ;-)
mesleğin zor canım ya genelde çalışanlar transferden üç bilemedin beş gün sonra işe başlıcaz diyorlar riskli olmazmı( ben tedaviye başlamadan önce tüm izinlerimi ayarladım transferden sonra 10 gün izinliyim ...
canım çok teşekkürler cevabın için.allah en kısaa zamand anneliği tattırsın inşallah.
bi dr. ameliyat tavsiye etmemiş.(tanıdığın akrabası istanbulda)
ameliyattan sonra tekrarlayabilirmiş ve zarar verirmiş.kafam allak pullak oldu.
erol tavmergen diye bi dr. var ondan randevu alıcam bugün.bir de ona görüneyim dedim.
o ne derse onu yapıcam artık.
teşekkür tekrar
canım geçmiş olsun çokbugün randevumuz vardı kızlar.
fakat 37mm. yaklaşık 4 cm çikolata kisti varmış.tedaviye başlamadılar. ameliyat dediler pazartesi olacaktım ama sonra vazgeçtim. araştırayım dedim bi. 2 ay kadar hap kullanıp tüp bebek yapabilirlermiş.bir de mikro olacak.eşimin de sonuçları iyi değil.iltihap var ve sağlıklı sperm hiç yok gibi bişeymiş.o da hap kullanacak.
anlayacağınız tedaviye başlayamadık.
şimdi ne yapmalıyım kızlar fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.
ameliyat olup 2 ay kadar sonra mı mikroenjeksiyon olsun.?
yoksa 2 ay haplarımı kullanayım kisti baskılayıp mı mikro yapalım.(2. şıkkı düşünmemin sebebi doğumde kistin gidebilmesi)
lütfen birşeyler söyleyin kızlar.napalım biz şimdi???
günaydınnnn[günaydın topiğin en güzel anne adaylarııııı........
günaydınnn güzel anne adayıEki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400188
Günaydınnnn...
Güzel haberler aldığımız mükemmel birgün olsun inşallah...
Herşey dilediğimiz gibi olsun...
Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187 Eki Görüntüle 400187
ahh sabah opu sonra iş zor olcak senin için ALLAH yardımcın olsun...hayırlısıyla atlatırsın işşallahhGünaydın kızlar inşallah hepimiz için güzel bir gün olurBen dün çatlatma iğnemi vurdum yarın için çok heyecanlıyım.. Sabah opu olacak 3 te işe geleceğim Biz şu anda 2 kişi çalışıyoruz mecbur gelicem yani transfer olursa 3 gün gelmicem işe hakkımı orada kullanmak istiyorum.. anestezi alıp nasıl çalışacağım bilmiyorum ama yapacak birşey yok sanırım
günaydınn canımmmmgünaydın güzeller
canımm başın saolsunn..mekanı cennet olsunnn....günaydınn arkadaşlarr...bir kaç gündür giremedim işe de gelmedim çünkü ananemi kaybettik çok üzgünümm..bu zamansız ölüm bizi gerçekten yıktı..umarım herkes iyidir..
günaydınnnnGünaydın kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum
günaydınn güzellikkgunaydın canlarımmmmm
eet burda hava çok güzel yaaa izmir nede olsaaİzmirde hava harika yaz geldi
Ama ben bu gece hiç uyuyamadim nedense
Saga don sola don gece bitmedi
Allah hayıra çıkarsın
İnşallah herkes afiyettedir
Dün bir sonuc bekliyorduk geldi mı
Ben kaçırdım mı
Hepinizi öpüyorum canlarım
walla bağımlı oluon buraya gelinceeeHerkeze tünaydın. Sabahtan beri fırsat bulup yazamadım ama aklım sizde. Çok kalabalıktı başım.Oldukça yoğun çalışıyoruz. Hepinizi çoook seviyorum.Ailem gibi oldunuz .Yaaa galiba tiryakisi oldum bu sayfanın.
boşwer işi yaa gell muhabbeteGünaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))
canım işşallah hayırlı haberler alırsınnMerhaba arkadaslaar, hayırlı sabahlar. Bugün ilk test günüm, kanımı verdim ama daha alamadım. Havaalanına giderken alabileceğiz anca bir iki saate ;-/ belirtilere bakmamak gerekir ama pek bir belirtimde olmadı, bir kaç ağrı hariç. Psikolojik olarak umudum biraz azaldi ondan dolayı ama Rabbim nasıl isterse öyle olur zaten. Ne olursa olsun, hayırlısı olsun hepimiz icin...
canlar günaydın..ben doktordan geldim..kan tahlilim tekrarlatılmadı sonuç negatifti diye.önüzdeki 2ay ücretsiz olarak yine aşılama oluyorum sonra uzun protokolde tüpe başlanacak.tüple asılama arası genetik test ve hormon tahlillerm tekrarlatılacak.bakalım hayırlısı rabbimden..bundan önce tüpüm düşükle aşılamamda negatif sonuçlandı.inşallah son olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?