saoll baharcımm..
egunall sende cok genc kaybetmışşın babanı canım ya benı benden daha ıyı anladığını dusunuyorum zaten..ole tabı ınsan hep bununla yaşasa zaten yaşayamaz ki ama ölümü aklımızdan çıkartmamamız gerekli ona göre yaşamamız gerekli bence...Allah hepimize sağlıklı ömürler versin şeytanın şerrinden kabir azabından korusun bizi..
gunaydın canım.....
Basın sagolsun mekanı cennet olsun....
Kacgundur gelemyınce anlamıstım kotu bırseyelr oldugunu rabbım sbır versınnn
Tünaydın canımm biz kocaman bir aileyiz ve haklısın tiryaki olmamak elde değil...Herkeze tünaydın. Sabahtan beri fırsat bulup yazamadım ama aklım sizde. Çok kalabalıktı başım.Oldukça yoğun çalışıyoruz. Hepinizi çoook seviyorum.Ailem gibi oldunuz .Yaaa galiba tiryakisi oldum bu sayfanın.
Canım Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Alah taksiratını affetsin İnşaallah...kaç gündür yokluğundan şüphelendik ama kimse dillendiremedi topicte....Rabbim ölümün de hayırlısını nasip etsin hepimize..Artık size bol bol yasin okuyup ruhuna hediye etmekten başka bir görev kalmadı..Hayat devam ediyor ölüm de bizim için demektene başka yapacak bişeyimiz yok..evett canım ya ıkı gun yattı ucuncu gun sabaha karsı vefat etti...inanamadık baştan cenaze eve gelene kadar hala yoğun bakımda yatıyor dıye dusunduk ama onun soğuk,beyaz yuzunu ölecee yattıgını gorunce gercekten yıkıldık..annem ıcın daha zor tabııı annesini yıkamak ıcın yanına gırdı daha cok canı yandı ama son bır kez ona dokunmak ıstedı...sonra topraga verıldı işte..artık o saatten sonra kımsesı yoktu ınsan kendı amelınde basbasa kalıyor iştee ne anne baba ne evlatt hepsi bi anda bitiyor...sunu anladım kı bı anlık yasıyoruzz kımse ıcın kendımızı uzmememız gerekıyor he bıde ınsan gercekten herşeye alısıyormuş ılk gunlerde kı gibi ağlamıyoruz artık onun arkasından bı yandan canımız acırken bı yanımızda acıkıyor yemek yıyebılıyoruz mesela..gece zorda olsa uyuyabılıyoruz... ölen öldüğünle kalıyorr herkes yine hayatına devam ediyor işte zorda olsaaaa...
Canım seni anlıyorum ben de kahvaltımı yaptım hazırlanıp yola çıkmam lazım elifimle buluşup doktora gideceğiz ama 5 dakka bir uğrayım dedimm size bakmadan çıkamdım...Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))
süpersin ateşli hatun, benim de 37 civarında 3 gündür ama benim ateşli olacak yaşım geçti ben de kan iğnelerine bağlıyorum bu durumu...
Gunaydın canımmmmmm
hayırdır neden uyuyamadın ne taktın kafana bakım....
gelen gıden yok maleseffff
deli kız bıraz ates olması normal dıye bılıyorum ben ılaclar fln kan sulandırcılar onlarda yaparmıs ....
cok yukselırse sor tabı...
Herkeze tünaydın. Sabahtan beri fırsat bulup yazamadım ama aklım sizde. Çok kalabalıktı başım.Oldukça yoğun çalışıyoruz. Hepinizi çoook seviyorum.Ailem gibi oldunuz .Yaaa galiba tiryakisi oldum bu sayfanın.
Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))
Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))
aaa oldumu şimdi bu cicim...
ateşli olmanın yaşımı var beyinde bitirmedikten sonraaaa
bende kan cıvıtıcı iğne vuruyorum sanırsam ondan ateşliyim..
dün kızlara sordum kan cıvıtıcı vücut ısısını artırırmı diye onlarda cıııkkkkk dediler artırmazmış ben kime inancam şimdik du hemen netten araştırayım o zaman...
tünaydınn şekerim..
valla bağımlılık yapıyooo çok haklısın...
iyiyiz kuzum..
takılıyoruz işte kadın milleti kaynatmak için çok sebep var..
dün kızlara sordum kan cıvıtıcı vücut ısısını artırırmı diye onlarda cıııkkkkk dediler artırmazmış ben kime inancam şimdik du hemen netten araştırayım o zaman.....
aaa oldumu şimdi bu cicim...
ateşli olmanın yaşımı var beyinde bitirmedikten sonraaaa
bende kan cıvıtıcı iğne vuruyorum sanırsam ondan ateşliyim..
dün kızlara sordum kan cıvıtıcı vücut ısısını artırırmı diye onlarda cıııkkkkk dediler artırmazmış ben kime inancam şimdik du hemen netten araştırayım o zaman...
tünaydınn şekerim..
valla bağımlılık yapıyooo çok haklısın...
iyiyiz kuzum..
takılıyoruz işte kadın milleti kaynatmak için çok sebep var..
kolay gelsın canım
necısınnnnn ne ıs yaparsın bakım sen ...
bak konsuuyoruz senle de taammıııı
:)))teşekkür ederim canımsın özel bir sektörde yöneticiyim sizler ev hanımısınız galiba???
ay BU ne ateşi yahuu egunelneoldu sana Ateş mi bastı
Ben bırsey yapmaya calısıyorum su ısımlerımızın yazılı oldugu yer orada oynama yapmak ıstıyorum ama olmuyor resımde degısemıyorum ama neden??
ay BU ne ateşi yahuu egunelneoldu sana Ateş mi bastı
ya ben yuksletır dıye bılıyorum baska bır yerde okumsutum ama yanlıs bılgı vermek ıstemem kuzu :18:
arştırma sonucunu paylaş lütfen şekerim...
Ben bırsey yapmaya calısıyorum su ısımlerımızın yazılı oldugu yer orada oynama yapmak ıstıyorum ama olmuyor resımde degısemıyorum ama neden??
resım eklersın kontrol panelınden profılı duzenle olması lazım ordan avatarı degısıt dıyebılırsın kuzumm baska ne yapmak ıstıyon yazımı yazcan ?
hiç sormayın bendede var bu ateş yanıyorum resmen iğnelere başladıkdan sonra ateşde arttı gece uyuyamıyorum...
Bu ateş basmaları millstone dan geçmiş olmasın pazar günü serin yer araya araya en sonunda bulduğumuz en serin yerde oturdukk...kız ben de bir heyecan sanki ben giidyorum yeni doktora yeni merkeze acaba elif napıyor nasıldır ben çıkıyorum hazırlanmam lazım
güldenciim dikkate et kendine mevsim dğişimleri iyice saçmaladı dün mesela bayaaaa yaz sıcağı vardı..bugün nasıl olur acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?