Tüp Bebek Günlüğümüz !

amın canımmmmm...
aynen olumu bılerek yasamamız gerek ....
genc yaslı ne zaman ne olacagımız hıc bellı olmaz ....
cok zor durumun helede annenın ıcın cok zor rabbım sabırlar versın tekrar dedınya bır sure sonra unutuluyor dıye gercektende oyle... bızde yasamaya calısıyoruz bır sekılde.....

Tünaydın canımm biz kocaman bir aileyiz ve haklısın tiryaki olmamak elde değil...
Canım Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Alah taksiratını affetsin İnşaallah...kaç gündür yokluğundan şüphelendik ama kimse dillendiremedi topicte....Rabbim ölümün de hayırlısını nasip etsin hepimize..Artık size bol bol yasin okuyup ruhuna hediye etmekten başka bir görev kalmadı..Hayat devam ediyor ölüm de bizim için demektene başka yapacak bişeyimiz yok..
Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))
Canım seni anlıyorum ben de kahvaltımı yaptım hazırlanıp yola çıkmam lazım elifimle buluşup doktora gideceğiz ama 5 dakka bir uğrayım dedimm size bakmadan çıkamdım...

süpersin ateşli hatun , benim de 37 civarında 3 gündür ama benim ateşli olacak yaşım geçti ben de kan iğnelerine bağlıyorum bu durumu...

aaa oldumu şimdi bu cicim...
ateşli olmanın yaşımı var beyinde bitirmedikten sonraaaa
bende kan cıvıtıcı iğne vuruyorum sanırsam ondan ateşliyim..

dün kızlara sordum kan cıvıtıcı vücut ısısını artırırmı diye onlarda cıııkkkkk dediler artırmazmış ben kime inancam şimdik du hemen netten araştırayım o zaman...

tünaydınn şekerim..
valla bağımlılık yapıyooo çok haklısın...

Günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah 9dan şu saate kadar yazıcam yoğunluktan bir türlü yazamadım aklım sizde işi gücü boşverip sizinle muhabbet etmek var:)))

iyiyiz kuzum..
takılıyoruz işte kadın milleti kaynatmak için çok sebep var..

kolay gelsın canım
necısınnnnn ne ıs yaparsın bakım sen ...
bak konsuuyoruz senle de taammıııı

Son düzenleme:

ay BU ne ateşi yahuu egunelneoldu sana Ateş mi bastı

dün kızlara sordum kan cıvıtıcı vücut ısısını artırırmı diye onlarda cıııkkkkk dediler artırmazmış ben kime inancam şimdik du hemen netten araştırayım o zaman.....

ya ben yuksletır dıye bılıyorum baska bır yerde okumsutum ama yanlıs bılgı vermek ıstemem kuzu :18:

arştırma sonucunu paylaş lütfen şekerim...

Ben bırsey yapmaya calısıyorum su ısımlerımızın yazılı oldugu yer orada oynama yapmak ıstıyorum ama olmuyor resımde degısemıyorum ama neden??

Bu ateş basmaları millstone dan geçmiş olmasın pazar günü serin yer araya araya en sonunda bulduğumuz en serin yerde oturdukk...kız ben de bir heyecan sanki ben giidyorum yeni doktora yeni merkeze acaba elif napıyor nasıldır ben çıkıyorum hazırlanmam lazım
güldenciim dikkate et kendine mevsim dğişimleri iyice saçmaladı dün mesela bayaaaa yaz sıcağı vardı..bugün nasıl olur acaba...

Ben bırsey yapmaya calısıyorum su ısımlerımızın yazılı oldugu yer orada oynama yapmak ıstıyorum ama olmuyor resımde degısemıyorum ama neden??

resım eklersın kontrol panelınden profılı duzenle olması lazım ordan avatarı degısıt dıyebılırsın kuzumm baska ne yapmak ıstıyon yazımı yazcan ?

ay BU ne ateşi yahuu egunelneoldu sana Ateş mi bastı

test gününü beklerken kendimizine kadar ateşli olduğunu ölçüyozda...

ya ben yuksletır dıye bılıyorum baska bır yerde okumsutum ama yanlıs bılgı vermek ıstemem kuzu :18:

bi bakayım yazarım cicim..
bu 3 gündür olan bişi ben transfer olalı 7 gün oldu o günden beri vuruyorum daha yeni yan etki yaptı zaarr...

arştırma sonucunu paylaş lütfen şekerim...

tamam cicim yazarım...

beceremiyonda ondan bi ara anlatırım sana ama şimdi meşgulüm....

resım eklersın kontrol panelınden profılı duzenle olması lazım ordan avatarı degısıt dıyebılırsın kuzumm baska ne yapmak ıstıyon yazımı yazcan ?

tsk ederım bıtanem tmm resımm ısını hallerttım ama yuklerken sorun yasıyor akıllı pc :)) peki su nılufer yazısını nasıl kaldırırımmm

Merhaba arkadaslaar, hayırlı sabahlar. Bugün ilk test günüm, kanımı verdim ama daha alamadım. Havaalanına giderken alabileceğiz anca bir iki saate ;-/ belirtilere bakmamak gerekir ama pek bir belirtimde olmadı, bir kaç ağrı hariç. Psikolojik olarak umudum biraz azaldi ondan dolayı ama Rabbim nasıl isterse öyle olur zaten. Ne olursa olsun, hayırlısı olsun hepimiz icin...

canlar günaydın..ben doktordan geldim..kan tahlilim tekrarlatılmadı sonuç negatifti diye.önüzdeki 2ay ücretsiz olarak yine aşılama oluyorum sonra uzun protokolde tüpe başlanacak.tüple asılama arası genetik test ve hormon tahlillerm tekrarlatılacak.bakalım hayırlısı rabbimden..bundan önce tüpüm düşükle aşılamamda negatif sonuçlandı.inşallah son olmuştur.

Son düzenleme:

aşkısından geçmiş olabilir tabii
tabii heyecanlı bi durum bi de güzel şeyler duyarsanız doktordan mikemmel olacak ..
sabırsızklıkla bekliyorum olacakları...
şekerim ben sürekli evdeyim test gününe kadar da çıkmiciimmm ondan mevsim değişikliği beni etlilemiyo bu ara...
ama siz dikkat edin bugün özellikle sen çok indi bindi yapcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…