Kamuoyuna duyurulur ki kan cıvıtıcı iğnenin vücut ısısını yükseltiğine dair hiç bir bulguya rastlanılmamıştır...
Varsa bilen duyan gören bize yazıversin lütfen...
Ya da ben tıp ta bir ilk oluyorum...
Kobaymıyım ben ama yaaaaa
havalardandır ateşli hatun
artı dünya kadar hormon alıyon normal
sizde bi rahat rahat gebeliktendir diye düşündürtmüyonuz hee
he he hee..
ayyy olmaz yaaa...
tel i yokmu bu hastanenin ver ben arayıp öğreneyim...
taaa Almanya ya gitmenimi bekleyecez..
e ben çatlayım o zaman...
hem sen bilmezsin benim çatlamış halim çok çirkin oluyoooo
canım doktorun çok haklı ben laporoskopi oldum tüplerim tıkalı olduğu için hafifi bir t görünümü vardı aynı anda histereskopi de yapılarak o T görünümü düzeltildi..ama ondan sonra rahimde yapışıklık oluştu üzerine 2 sefer transferim iptal oldu rahim yapışklığı tekrarladıığı için üzerine rahim de kalınlaşmadı bebişler tutunamaz diye ..son doktor randevumda tekrar hist dediler ben üstüüste histden sonra hayır istemiyorum dedim hsg çekindim iyiki de çekinmişim bu sayede yapışıklığın ileri boyuta ulaştığını 2 taraftan iyice rahimin daraldığını gördük rahmimin şekli değişmiş resmen yapışklıktan üçgen şekil boru vaziyeti almış şimdi bu duruma Tıp dilinde Asherman sendromu deniliyor ve defalarca aynı ameliyatı olmak zorunda kalabilimişim bu sefer daha ağır bir ameliyatla şeklini değiştirecek eski haline getirecek ve kalınlaşması için ayrı tedaviyle hızlı transfere gideceğiz inşaallah sorunsuz halledebiliriz diyoruz...ben şu ara dinleniyorum çünkü kndiliğinden adet olamaz hale geldim ve öncelikle adetim düzene girsin ve rahim dinlensin diye bekliyorum..2 ay içinde ameliyat ve sonrasında tedaviye başlayacağız inşaallah.
Ameliyattan önce çok iyi düşün ve karar ver risklerini de unutma olursan hemen peşinden tedaviye geç bekleme ben ilk lap+hist de bekledim kötü oldu..
Merhaba arkadaslaar, hayırlı sabahlar. Bugün ilk test günüm, kanımı verdim ama daha alamadım. Havaalanına giderken alabileceğiz anca bir iki saate ;-/ belirtilere bakmamak gerekir ama pek bir belirtimde olmadı, bir kaç ağrı hariç. Psikolojik olarak umudum biraz azaldi ondan dolayı ama Rabbim nasıl isterse öyle olur zaten. Ne olursa olsun, hayırlısı olsun hepimiz icin...
tsk ederım bıtanem tmm resımm ısını hallerttım ama yuklerken sorun yasıyor akıllı pc :)) peki su nılufer yazısını nasıl kaldırırımmm
test gününü beklerken kendimizine kadar ateşli olduğunu ölçüyozda...
bi bakayım yazarım cicim..
bu 3 gündür olan bişi ben transfer olalı 7 gün oldu o günden beri vuruyorum daha yeni yan etki yaptı zaarr...
tamam cicim yazarım...
beceremiyonda ondanbi ara anlatırım sana ama şimdi meşgulüm....
canım geçmiş olsun çokwalla kist hakkında çok bilgim yok benim...ama kistlede hamile kalanlar war istersen önce bi öle dene..sende izmirdesin dimi?
günaydınnnn
günaydınnn güzel anne adayı
ahh sabah opu sonra iş zor olcak senin için ALLAH yardımcın olsun...hayırlısıyla atlatırsın işşallahh
günaydınn canımmmm
canımm başın saolsunn..mekanı cennet olsunnn....
günaydınnnn
günaydınn güzellikk
eet burda hava çok güzel yaaa izmir nede olsaa
walla bağımlı oluon buraya gelinceeenerde olursa ol aklın kalıo burda
boşwer işi yaa gell muhabbete
canım işşallah hayırlı haberler alırsınnRABBİM yüzünü güldürsünn
günaydın canımmmaa ne bonkör hastane maşşallah ücretsiz yapıolar ne güzel..aynen RABBİM hayırlısını nasip atsinn
canım geçmiş olsun çokwalla kist hakkında çok bilgim yok benim...ama kistlede hamile kalanlar war istersen önce bi öle dene..sende izmirdesin dimi?
günaydınnnn
günaydınnn güzel anne adayı
ahh sabah opu sonra iş zor olcak senin için ALLAH yardımcın olsun...hayırlısıyla atlatırsın işşallahh
günaydınn canımmmm
canımm başın saolsunn..mekanı cennet olsunnn....
günaydınnnn
günaydınn güzellikk
eet burda hava çok güzel yaaa izmir nede olsaa
walla bağımlı oluon buraya gelinceeenerde olursa ol aklın kalıo burda
boşwer işi yaa gell muhabbete
canım işşallah hayırlı haberler alırsınnRABBİM yüzünü güldürsünn
günaydın canımmmaa ne bonkör hastane maşşallah ücretsiz yapıolar ne güzel..aynen RABBİM hayırlısını nasip atsinn
canım geçmiş olsun çokwalla kist hakkında çok bilgim yok benim...ama kistlede hamile kalanlar war istersen önce bi öle dene..sende izmirdesin dimi
akhisardayım ama tedavi için izmire gidiyorum canım.tavmergene gidicem şimdi
sen gebeliktendirr die düşünn canımmmKamuoyuna duyurulur ki kan cıvıtıcı iğnenin vücut ısısını yükseltiğine dair hiç bir bulguya rastlanılmamıştır...
hoşgeldinnn canımmmm...
Eki Görüntüle 400303
günaydın arkadaşlar herkese mutlu bir gün olsun şöyyylllleeeee bol güneşli mutlu
mesleğin zor canım ya genelde çalışanlar transferden üç bilemedin beş gün sonra işe başlıcaz diyorlar riskli olmazmı( ben tedaviye başlamadan önce tüm izinlerimi ayarladım transferden sonra 10 gün izinliyim ...
kan cıvıtıcı mı
çok güldüm
canım meleğinin odasının resmini paylaşırmısın bizde bi görsek cicilerini.
ben oda yapmaktan vazgeçmiştim kardeşim kanıma girdiöğleden sonra gidip siparişini vereceğiz
kızlar az önce erol tavmergenin muaynehanesini aradım.
2 mayısa randevu verebilirim dedi.
durumumdan bahsettim.
bu cumartesiye randevu verdi.inanamadım.
Adam çok yoğun.genelde çok uzak bi zamana rrandevu veriyolar.Allahım bunda da bi hayır vardır.
cumartesi yine izmir yolları göründü bana.
çok mutlu oldum randevu erken olunca.
bakalım ne diyecek
hoşgeldinnn canımmmm...
Eki Görüntüle 400303
Kamuoyuna duyurulur ki kan cıvıtıcı iğnenin vücut ısısını yükseltiğine dair hiç bir bulguya rastlanılmamıştır...
ben tam yazacaktım gebelikten diye, sen yazdın yaaa...bence harbi harbi gebelikten. Bir de ben böyle nefes nefese kalıyordum yattığım yerde, ama o üşütmekten de olabilir. Evin içinde üşütmeyi nasıl becerdiysem...
ekınımmmmm nasılsın balımmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnn
hosgeldın canımmmmmm
ben 1. de ohss oldugumdan dolayı hastane ev arasında gıtıım geldım ....1 haftallıkta senelık ıznım vardı ustununede onu kullandım 2. dede 3 gun kalan senelık ıznımı kulaldım canım... ıstesem patronum verıyor maastan kes dıyorum oyle sıkıntı yok ama gunu bırlık te sıkıntım var tabı o ozel durum oldugundan bısey demıyor hastaneyede esımle gıdıyorum donuste ıse bırakıyor buradakı ark Allah razı olsun ıdare edıyorlar ben gelene kadar...
zaten en fazla 3 gun ızın almak yeterlı evdede cok durmamın anlamı yok dıyorum ben
evet evet gorelım bızdeeeeeeee
sen nasıl yapacagına karar verdınmıkı kuzummmmm
hadı hayırlısı olsun kuzum yaaaaaaaa....
cok gecmıs olsunnnnnn bundada vardır bır hayır dedıgın gıbı
ben bayıldım buna yaaaaaaaaaaaaaaaa
super acıklama
genelde oyle olur zaten dısarda bırsey olmaz evde 2-3 gun dur heryerın agrır usutursun... devamlı bırsey cıkar kuzu
sen gebeliktendirr die düşünn canımmmcıvıtıcı iğnen bencede yapmaz
hoşbuldumm canım..akşama yemeğe misafirim war hazırlık yapıomm..benim canım kocişim misafirlerin gelceğini az önce söledi aslında kaç gündür haberi warmış bende hemen başladımm yemeklere..allahtan söledi bunada şükür hiç sölemeseydi akşam artık allah ne werdiyse yerdik misafirlerle
evet evet gorelım bızdeeeeeeee
sen nasıl yapacagına karar verdınmıkı kuzummmmm
ben tam yazacaktım gebelikten diye, sen yazdın yaaa...bence harbi harbi gebelikten. Bir de ben böyle nefes nefese kalıyordum yattığım yerde, ama o üşütmekten de olabilir. Evin içinde üşütmeyi nasıl becerdiysem...
Güldürdün beni valla))) ben inşallah bı yerden wlan la girmeye çalışırım o zaman. Senimi kiricam catlama, bebisler var neyseee ben kaçım o zaman, çıkıyormuşuz. Kendinize çok iyi bakınnnnn..
Tamam canım benım.....
ıns hamıslıktendır yaaaaaaaaaaa
kendi kendime teessüflerimi iletiyorum
sen gebeliktendirr die düşünn canımmmcıvıtıcı iğnen bencede yapmaz
hoşbuldumm canım..akşama yemeğe misafirim war hazırlık yapıomm..benim canım kocişim misafirlerin gelceğini az önce söledi aslında kaç gündür haberi warmış bende hemen başladımm yemeklere..allahtan söledi bunada şükür hiç sölemeseydi akşam artık allah ne werdiyse yerdik misafirlerle
yaa bi msj atıyorum gitmiyomuş gibi yapıyo gidiyo.sonra 154567 tane aynı mesajdan oluyo.kusura bakmayın kızlar netten galiba....
çok sağol canım hayırlısı artık.Mevlem neylerse güzel eyler...
yok canım dün sen gebelikten olabileceğini yazdın bana zaten senin olayın dışında tutuyorum
dün gece yatağa girdim nasıl üşüyorum anlatamam titriyorum resmen öyle uyuyup kalmışım...
bi tuhaflık varda gebelikten olsun inşallah diyorum...
ah canımmm saol çatlamama izin vermediğin için
bekleyemem ben o kadar iyi oldu bi şekilde haber verecem demen yoksa çatlaklarımdan bebelerim dışarı sızardı yani
heh şöyle ben ne dersem gebeliktendir diyeceniz
moralim yükselsin havaya gireyim bulutlara çıkayım
negatifi alırım o yükseklerden aşağı nasıl inerim bilemiyorum yani...
yok canım teessüf etme ben ne dersem gebeliktendir de bundan sonra
biliyorum dün dediydin sen zaten gebeliktendir diye...
kocişin yinede demiş yani o da bişi
haklısın canım 154567.kez yayınlanması çok ayıp sen yine iyisin ama benimkini en son 20000000000000000000 kere yayınladı
nasıl daha abartılı oldu dimiii
sana gösterdiğimde karar kılmıştım sonra oda yapmaktan vazgeçtim
kardeşim kanıma girdi şimdi nasıl birşey yapcam bilmiyom
niye böyle kararsız oldum anlam veremdim hamilelikten sanırım
gidince bakcam orda karar vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?