Tüp Bebek Günlüğümüz !

havalardandır ateşli hatun
artı dünya kadar hormon alıyon normal

sizde bi rahat rahat gebeliktendir diye düşündürtmüyonuz hee

ben tam yazacaktım gebelikten diye, sen yazdın yaaa...bence harbi harbi gebelikten. Bir de ben böyle nefes nefese kalıyordum yattığım yerde, ama o üşütmekten de olabilir. Evin içinde üşütmeyi nasıl becerdiysem...

Güldürdün beni valla ))) ben inşallah bı yerden wlan la girmeye çalışırım o zaman. Senimi kiricam catlama, bebisler var neyseee ben kaçım o zaman, çıkıyormuşuz. Kendinize çok iyi bakınnnnn..

canım yaa çok üzüldüm.beni hemen pazartesi ameliyata alıcaklardı.iyiki araştırmışım o zaman.
ameliyattan sonra daha zor durumlarla karşılaşabilirsin demiti demek böyle bir durummuş.allah yardımcın olsun canım.
allah sağlıklı bebiş nasip etsin sana.
yazdığın için teşekkür ederim.
İNŞALLAH DÜZELİR BİR AN ÖNCE

hayırlı haber olur ısn kuzummmmm

tsk ederım bıtanem tmm resımm ısını hallerttım ama yuklerken sorun yasıyor akıllı pc :)) peki su nılufer yazısını nasıl kaldırırımmm

rıca canım yıne aynı yerden yapacaksın cnm oradakı yazı degısıklıgınıde
profıl duzenleden .... alttakı yazı var rutbe yazar oraya yazıyı yaz kaydet olacak

Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir.

Tamam canım benım.....
ıns hamıslıktendır yaaaaaaaaaaa

EKİNCİM akhisardayım ama tedavi için izmire gidiyorum.şimdi tavmergene gidicem

EKİNCİM akhisardayım ama tedavi için izmire gidiyorum.şimdi tavmergene gidicem

sen gebeliktendirr die düşünn canımmmcıvıtıcı iğnen bencede yapmaz

hoşbuldumm canım..akşama yemeğe misafirim war hazırlık yapıomm..benim canım kocişim misafirlerin gelceğini az önce söledi aslında kaç gündür haberi warmış bende hemen başladımm yemeklere..allahtan söledi bunada şükür hiç sölemeseydi akşam artık allah ne werdiyse yerdik misafirlerle

yaa bi msj atıyorum gitmiyomuş gibi yapıyo gidiyo.sonra 154567 tane aynı mesajdan oluyo.kusura bakmayın kızlar netten galiba....

ekınımmmmm nasılsın balımmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnn

günaydın arkadaşlar herkese mutlu bir gün olsun şöyyylllleeeee bol güneşli mutlu

hosgeldın canımmmmmm

ben 1. de ohss oldugumdan dolayı hastane ev arasında gıtıım geldım ....1 haftallıkta senelık ıznım vardı ustununede onu kullandım 2. dede 3 gun kalan senelık ıznımı kulaldım canım... ıstesem patronum verıyor maastan kes dıyorum oyle sıkıntı yok ama gunu bırlık te sıkıntım var tabı o ozel durum oldugundan bısey demıyor hastaneyede esımle gıdıyorum donuste ıse bırakıyor buradakı ark Allah razı olsun ıdare edıyorlar ben gelene kadar...
zaten en fazla 3 gun ızın almak yeterlı evdede cok durmamın anlamı yok dıyorum ben

kan cıvıtıcı mı
çok güldüm

canım meleğinin odasının resmini paylaşırmısın bizde bi görsek cicilerini.
ben oda yapmaktan vazgeçmiştim kardeşim kanıma girdiöğleden sonra gidip siparişini vereceğiz

evet evet gorelım bızdeeeeeeee
sen nasıl yapacagına karar verdınmıkı kuzummmmm

hadı hayırlısı olsun kuzum yaaaaaaaa....
cok gecmıs olsunnnnnn bundada vardır bır hayır dedıgın gıbı

ben bayıldım buna yaaaaaaaaaaaaaaaa

super acıklama

genelde oyle olur zaten dısarda bırsey olmaz evde 2-3 gun dur heryerın agrır usutursun... devamlı bırsey cıkar kuzu

Son düzenleme:

çok sağol canım hayırlısı artık.Mevlem neylerse güzel eyler...

oda guzel cnm ya haber vermeseydı napardın aksam

evet evet gorelım bızdeeeeeeee
sen nasıl yapacagına karar verdınmıkı kuzummmmm

sana gösterdiğimde karar kılmıştım sonra oda yapmaktan vazgeçtim
kardeşim kanıma girdi şimdi nasıl birşey yapcam bilmiyom
niye böyle kararsız oldum anlam veremdim hamilelikten sanırım
gidince bakcam orda karar vercem

yok canım dün sen gebelikten olabileceğini yazdın bana zaten senin olayın dışında tutuyorum
dün gece yatağa girdim nasıl üşüyorum anlatamam titriyorum resmen öyle uyuyup kalmışım...
bi tuhaflık varda gebelikten olsun inşallah diyorum...

Güldürdün beni valla ))) ben inşallah bı yerden wlan la girmeye çalışırım o zaman. Senimi kiricam catlama, bebisler var neyseee ben kaçım o zaman, çıkıyormuşuz. Kendinize çok iyi bakınnnnn..

ah canımmm saol çatlamama izin vermediğin için
bekleyemem ben o kadar iyi oldu bi şekilde haber verecem demen yoksa çatlaklarımdan bebelerim dışarı sızardı yani

Tamam canım benım.....
ıns hamıslıktendır yaaaaaaaaaaa

heh şöyle ben ne dersem gebeliktendir diyeceniz
moralim yükselsin havaya gireyim bulutlara çıkayım
negatifi alırım o yükseklerden aşağı nasıl inerim bilemiyorum yani...

kendi kendime teessüflerimi iletiyorum

yok canım teessüf etme ben ne dersem gebeliktendir de bundan sonra

biliyorum dün dediydin sen zaten gebeliktendir diye...
kocişin yinede demiş yani o da bişi

yaa bi msj atıyorum gitmiyomuş gibi yapıyo gidiyo.sonra 154567 tane aynı mesajdan oluyo.kusura bakmayın kızlar netten galiba....

haklısın canım 154567.kez yayınlanması çok ayıp sen yine iyisin ama benimkini en son 20000000000000000000 kere yayınladı
nasıl daha abartılı oldu dimiii

hehe super abartı oldu hatta
emredersın komutanım sen ne dersen o

bana gosterdıgın guzeldı ama sımdı sen oraya gıdınce zaten karar veremezsın o kadar guzel arasından canımmmmmmmmmm
bundan sonra hersey hamılekten sızın ıcınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…