Tüp Bebek Günlüğümüz !

behlül kaçar kıslarr..
Hepinize iyi gecelerr..

İlaç saatim geldi...
Artık yatayım...
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

Eki Görüntüle 400857 Eki Görüntüle 400856

kızlar sıze ıyı sohbetler ben yatıyım yoksa sabah kalkmak cok zor oluyo ...........opuyorum sızı

iyi geceler kızlarr..bende kaçıyorum..Allah rahatlık versinnnn

sarı kelebek size kurban olsun çok seviyom sizi yhaaaaaa

aaaaaaaa bitek gülden değil herkes yatıyomuş o zaman bütün teyzoşlara iyi geceler tatlı rüyalar.........

butun arkadaslarima iyi geceler diyorum iki dakikaligina internete girebildim
egunalcim senle konustuktan sonra hastaneye gittim hemen gidis o gidis
ben hala hastanedeyim ne zaman cikacagimda belli degil arkdaslar

doğrusu bende şerbetli tatlıyı sevmem send esevmezsin diye getirmedim..
orada gittik güllüoğlu meşhur neys egeldi ortaya ben hem sevmediğimden hemd ebuara diyetisyen maceram olduğundan az yedim
orda sıcak ikrma ediyolar donunca güzle olmuyo çünküü..bend eoyüzdne hiçç getirmedim soran çok olduda:)fıstık getirdim hediyelik
bikaç yere..fıstık güzel ama tatlıda ağır oluyo ya bol koyuyolar..kız sütlü tatlılaır çok severim onlarıda mı yemiyon çııtır fit kadın annecik.
inşaallah rabbim kararını hayırlı olnaı vermiştir o bilir hayrıda şerride gönlümüz pozitfden yana benimde içme güzle şeyler doğuyor ,rahimde
falan sorun yok rabbimde ol demiştir inşallah..yerim ben onalrı ikitaneee olucak inşallah..ankarada sevmeye gelicemmmm
Kızlarr yaaa ben pazartesi gecesi belim için emara girecektimm..
Ne dersiniz riske atmıyayımmı yumiyiii..
Radyasyon almasınmı hııışimdii.
Ben en iyisi onu erteleyeyim dimii..
Fark edermikine acaba??

ya tabiki riske atma canım kıymetli yumuoşumuz taammmı..
niye içinde kuşku kalısnki değilmi canım...

orada gittik güllüoğlu meşhur neys egeldi ortaya ben hem sevmediğimden hemd ebuara diyetisyen maceram olduğundan az yedim
orda sıcak ikrma ediyolar donunca güzle olmuyo çünküü..bend eoyüzdne hiçç getirmedim soran çok olduda:)fıstık getirdim hediyelik
bikaç yere..fıstık güzel ama tatlıda ağır oluyo ya bol koyuyolar..kız sütlü tatlılaır çok severim onlarıda mı yemiyon çııtır fit kadın annecik.
inşaallah rabbim kararını hayırlı olnaı vermiştir o bilir hayrıda şerride gönlümüz pozitfden yana benimde içme güzle şeyler doğuyor ,rahimde
falan sorun yok rabbimde ol demiştir inşallah..yerim ben onalrı ikitaneee olucak inşallah..ankarada sevmeye gelicemmmm
Fark edermikine acaba??

Fark edermikine acaba??

Selam kizlar ben 9 unda lucrinime baslamayi bekliyorum. Bu surede akupunktura baslamayi dusunuyorum. Faydasi var diyorlar. Ama henuz nereye gidecegimi bulamadim.
Bir onerisi olan var mii

KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM
rabbim butun arkadaslarima nasip etsin isteyen herkesin gonlune gore versin
ins iki hafta sonrada kontrolum olacak
ama hala hastanede yatiyorum eve donunce size yasadiklarimi anlatirim
rabbim kimselere bu aciyi yasatmasin olumlerden dondum
ama bebek iyiymis cok sukur
ins saglicakla kucagimada rabbim almayi nasip eder .

Canım gece gece yatmadan önce çok güzel bir haber bu tebrik ederim canım.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

mısırmı patlatcan...
yok kuzu börek yapasım tuttu elim değmişken bide tatlı yapayım dedim:)))))))
yok cnm mercimeği fırına vercekdir ))
milstoneden haberin varmı cnm?
senin bebişden haber varmı?
kız ne fırını???? benim fırın çok zor çalışıyo artık

iy geceler güzel annecik
hoşbuldum seherim..........
bend eyeni kalkmıştım amanaber elifnazın bitanecik annesiiii

okudum şeker... kafan kazan gibidir şimdi benim öle olurda.....

maşallah canım hayırlı olsun hamişliğin ve çok geçmiş olsun cnm yha inş şimdi daha iysindir Allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…