cesaretsiz tüpçülerden biri de benim
dimi yaaa taaa kaç ay önce ilk tüp bebiş zamanımda okuduğum hikayeyi örnek vereceğime en yakınımdan örnek vermek aklıma gelmiyoo..kuzummbenim değerimde 12.gün 11dii :44:
daha sonra ne oldu peki
bugün bitiyooo yarından itibaren 4 gün var..1 mayıs büyük gün şekerim..
sallarsam tehlikeye girer amaaa..
Neden canımm anlatsana rahatlarsın vallaaa..
Hepimizin durumu farklı farklı..
Bak sana çiçekler yollayayım işe yarar belkii
Anladım canımm ama inan burada ne arkadaşlarımız varr..
Hiç bir sorun görünmediği halde blast ile hamiş kalamayanlar meselaa..
Artık doktorlarda çaresiz bir yerden sonraa..
Nasibb..
Tabii kan pıhtılaşma genetik vb. testler temiz çıktıktan sonra canımmm bunlar..
2 gün sonra 96 oldu cnm..sonrada sağlıksızdı düşük yaptım cnm..
ohh maaşallah geçmiş zaman..tabi bide sana sormak lazım..
inşaallah ogün işçi bayramı değil biizm bayramımız olsun canımmm..
buara mesaj butonuna bikaç kere bastım mesajım kısaydı ya fazla göndermişim
sizden naber..bugüün gebe varmıydısen nasılsınnnn annecikkk bebilere selam bendendeee
hep yazıyomya benimki anası gibi gececi gece olunca kıpır kıpır ama dün gecede sakindi.. bugün de hiç hareketini hissetmedim okadarda konuştum bi ses ver diye ama sıpa oralı olmadızaten gün içinde genelde sakin bi sabahları tıplar bide gece olunca.. neyse yarın hulusi amcasına gidicez iyi olduğunu görüp rahatlayacam inşallah......
Akasya sana hayranım bacım sen tek başına bir orkestrasın bebişimmmmdoooooooooo..................
kaçak olur mu hat çekecem tüpün hortumundan boşa gitmesin gaz çayı demlerizyok kız ben sizi 60 lık tacizciyle kıyaslamdım laf lafı açtı gibi oldu oraya bağladım yani
hiii gaz içerikli yemeğimi yedirecen kapıya doğalgaz ekipleri dayanır gaz kaçağı var diye demedi deme
hoop hepimiz burdayızben buradayımmmm
çabuk gel hemiiibiraz mutfakta işim var..... arada gelir okurum yazdıklarınızı................
gagalattın mı kendini horoza kızzzzhade yaa biz horoz baktık köpek gibi yetiştirdik hehe yabancı kimse giremiyodu bahçeyee eceliyle öldü allah rahmet eylesinn :)))))bi beni sevmezdi gagalardı beni hehe
demek senin doktoru beğenmeni hayretle karşıladı ...iyisi ne denk geldin de sankiCanımm bugün daktıra gittim geçmiş sayfalarda ayrıntılı var ama herşey iyi gitti doktor ilee..
Bu arada kızlar eşim bu konuyu hayretle karşıladııLaf aramızda..
Bakalım canımm önümüzdeki günlerde bu ay yumilerin durumu daha net olacakk..
aşkolsun gelirim valla ahh birde uzak olmayaydınnnsüpürgeme atlayıp geliyorum hemencecikkkkk
evet seni seçtik pikaçuuuu göster bize kendiniNe bileyim gülüm solda 1 tane güzel bir folikül varmışş..Bakalım kendiliğinden çarşamba gününe kadar 8-9 mm gibi büyürse iğneye başvurabileceğiz...Sağdada vardı ama o çok küçüktü..
Şöyle anlatayım sizee..Sağdaki mercimek tanesi kadardı..Soldaki kiraz kadarr..O yüzden soldaki seçilmiş yumi olma ihtimali var imişş
Semuşum deyimi ile seni seçtim pikaçuuuuu olur inşş..Dua et bana tammı unutma benii.
erken teste de hayır erken teste hayırrrrrrrrrrrrrrrarkadaşlar size bir şey danışacağim bugün transferimin 9. günü ve ben kanda beta hcg baktırdım 0.25 çıktı.gebe olma ihtimalim yok biliyorum ama.bazı arkadaşlar sonradan tutunabilir diyorlar yükselir mi sizce pazartesi test günüme kadar.Allahtan umut kesilmez ama kan sonucu da ortada yani
pegasusunicorn ses ver canımm..Röntgen röntgen nireye kadarr.. Açıl derdini dökk..Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Tüpçülerizz bizzzzzzzzzzzzzzz
çok geçmiş olsun üzüldüm ya.Allahım bu sınavdan çabucak geçmemizi nasip etsin inşallah
bende çok üzüldüm cnm eşimle çok zor zamanlar atlattık..ama bnm durumumda olupta doğuranlarda var..ben sana kötü örnek olmayayım sakın üzülürüm..
Ama yine yeniden insan düştüğü yerden kalkıp devam ediyor bir şekilde..anne olma isteğimiz büyük çok..o da böyle bir enerji veriyor insana..
Allahım fazla bekletmeden hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi etsin inşallahhh
şaka yaptım cnm sakın salllıyım falan deme haaaaaaaaaaaaa) ilk sayfaya bakmamışım orda yazıomuş ordan takip ederim artık.ellerine sağlık ilk sayfa iyi fikir
cannllaaarrr ben geldim ne var ne yok datlular.yazın bakem.
Akasya sana hayranım bacım sen tek başına bir orkestrasın bebişimmmm
kaçak olur mu hat çekecem tüpün hortumundan boşa gitmesin gaz çayı demleriz
hoop hepimiz burdayız
wawwwwwww 45 kişi hangi ara girdi çıktı topiğe...
çabuk gel hemiii
gagalattın mı kendini horoza kızzzz..ben horozdan korkarımmm:18::18::18:
demek senin doktoru beğenmeni hayretle karşıladı ...iyisi ne denk geldin de sanki
evet seni seçtik pikaçuuuu göster bize kendiniuyusun da büyüsün inşaallah seçilmiş yumoşş..
erken teste de hayır erken teste hayırrrrrrrrrrrrrrr
1 dakka önce yazmış hehhehhhhhhhhhh
mal gibi lafını bende çok kullanıyorum amaselam kızlar..
ayy antep sonrası giremez oldum. geldiğim gün elektirik yoktu bukez heryerde
bugünde eşim leptopu götürdü işin aksi yanı telefonumda kapalıydı onla nete giremesemde birileriyle iletişimde oluyom enazından,
şarzımı antepte unutmuşumda neyseki, anca eşim akşam kursundan geldi hem leptop geldi hemd eyeni şarz aletim
oyy iletişimsiz yaşam zor beee..evde çocukta yok nolcek kiii..patlaıdm sıkıntıdan akşam üzeri uyumuşum akşam yemeğimd ekaçtı,vakitsiz
uyuyunca mal gibi oluyom hala açılamadım 2saat oldu sizel açılıyorummm işteee
evet tüp cesaret işi ...biz bir cesaret girdik çıkamıyoruz bi türlü benim bir arkadaşım bağımlılık yapıyor demişti haklıymış....insan bir başladı mı umut etmeye kesemiyor umudunu hayat olduğu sürece umudumuz hep var.....cesaretsiz tüpçülerden biri de benim
iyiyiz güzeliz çok şükür sende ne var ne yok bakeeeeeeemmmmmcannllaaarrr ben geldim ne var ne yok datlular.yazın bakem.
bende çok üzüldüm cnm eşimle çok zor zamanlar atlattık..ama bnm durumumda olupta doğuranlarda var..ben sana kötü örnek olmayayım sakın üzülürüm..
ama yine yeniden insan düştüğü yerden kalkıp devam ediyor bir şekilde..anne olma isteğimiz büyük çok..o da böyle bir enerji veriyor insana..
Allahım fazla bekletmeden hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi etsin inşallahhh
kızlarr yaaa ben pazartesi gecesi belim için emara girecektimm..
Ne dersiniz riske atmıyayımmı yumiyiii..
Radyasyon almasınmı hııışimdii.
Ben en iyisi onu erteleyeyim dimii..
Fark edermikine acaba??
saol canım...teknik sebeplerden ilk sayfada en baştan yayınlayamadım..
canıımmm cann gelmişşş
mal gibi lafını bende çok kullanıyorum amaestağfurllah şekerim insan kafasını toparlayamıyor kendine gelemiyor haliyleee
evet tüp cesaret işi ...biz bir cesaret girdik çıkamıyoruz bi türlü benim bir arkadaşım bağımlılık yapıyor demişti haklıymış....insan bir başladı mı umut etmeye kesemiyor umudunu hayat olduğu sürece umudumuz hep var.....
iyiyiz güzeliz çok şükür sende ne var ne yok bakeeeeeeemmmmm
amin bacım zor zamanlar bunlar ama hep beraber aşacağız güzel zamnlar da göreceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?