geldim kuzummmmm yerim seni beeen taze anneeeee.nasıl gidiyo bakalım durumlar nasıl?
Dimiiiii..yumurtanı etkilemez belki kalır ama kalitesini etkileyeceği kesin
mrb güzeller güzeli arkadaşlarım napıyosunuz bakalım? gülden çok az kaldı yha ben sabırsılanıyorum senin için senin kadar. elif,birsen,semuşşşşş hepinizi öpiyorummmmm
mrb güzeller güzeli arkadaşlarım napıyosunuz bakalım? gülden çok az kaldı yha ben sabırsılanıyorum senin için senin kadar. elif,birsen,semuşşşşş hepinizi öpiyorummmmm
aldım kokulu öpücüğünü hemen karşılık veriyorumhoşgeldn safa geldin sarı kelebek nasılsın bakiiiiiiim gerçi akşamüstü konuştuk...
bende gülden ve zuzu için gerçekten sabırsızlanıyorum..bu arada zuzudan ses yok napıyor acaba
geldim kuzummmmm yerim seni beeen taze anneeeee.nasıl gidiyo bakalım durumlar nasıl?
mal gibi lafını bende çok kullanıyorum amaestağfurllah şekerim insan kafasını toparlayamıyor kendine gelemiyor haliyleee
evet tüp cesaret işi ...biz bir cesaret girdik çıkamıyoruz bi türlü benim bir arkadaşım bağımlılık yapıyor demişti haklıymış....insan bir başladı mı umut etmeye kesemiyor umudunu hayat olduğu sürece umudumuz hep var.....
iyiyiz güzeliz çok şükür sende ne var ne yok bakeeeeeeemmmmm
amin bacım zor zamanlar bunlar ama hep beraber aşacağız güzel zamnlar da göreceğiz....
behlül kaçar kıslarr..
Hepinize iyi gecelerr..
behlül kaçar kıslarr..
Hepinize iyi gecelerr..
İlaç saatim geldi...
Artık yatayım...
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...
Eki Görüntüle 400857 Eki Görüntüle 400856
İlaç saatim geldi...
Artık yatayım...
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...
Eki Görüntüle 400857 Eki Görüntüle 400856
kızlar sıze ıyı sohbetler ben yatıyım yoksa sabah kalkmak cok zor oluyo ...........opuyorum sızı
evet canım az kaldı ama bende bir gr heyecan yok...
sadece bekliyorumm işte...
BendE kaçıyorum iyi geceler canlarım tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?