Tüp Bebek Günlüğümüz !

mrb güzeller güzeli arkadaşlarım napıyosunuz bakalım? gülden çok az kaldı yha ben sabırsılanıyorum senin için senin kadar. elif,birsen,semuşşşşş hepinizi öpiyorummmmm

evet canım az kaldı ama bende bir gr heyecan yok...
sadece bekliyorumm işte...

mrb güzeller güzeli arkadaşlarım napıyosunuz bakalım? gülden çok az kaldı yha ben sabırsılanıyorum senin için senin kadar. elif,birsen,semuşşşşş hepinizi öpiyorummmmm

aldım kokulu öpücüğünü hemen karşılık veriyorum hoşgeldn safa geldin sarı kelebek nasılsın bakiiiiiiim gerçi akşamüstü konuştuk...
bende gülden ve zuzu için gerçekten sabırsızlanıyorum..bu arada zuzudan ses yok napıyor acaba

zuzu anasina gidecekti bugun du oyle demistii :)

estrofemi kacinci haftaya kadar kullandiniz diye bi yazi cikiyo sayfanin altinda ben yaziyo azospermi kacinci haftaya kadar kullandiniz diye okuyorum iyimi hemide okudugum ne anlama gelir diye de dusunuyorum hee bravo banaaaa

İkramaya gercekten tup bağımlılık yapıyor bana kalsa hemen birdaha denerim ben trdeki zamanın nasıl gectini hatırlamıyorum bile okadar çabuk gecti yaniiiii offff offff transfer aşamasına bile gelemedim oturup ağlasam iyi olacak valla evde de kimse yok

İlaç saatim geldi...
Artık yatayım...
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

kızlar sıze ıyı sohbetler ben yatıyım yoksa sabah kalkmak cok zor oluyo ...........opuyorum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…