Tüp Bebek Günlüğümüz !

deliiiiii...... önce hamileyim haberini versene kutlayak
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Selam kizlar ben 9 unda lucrinime baslamayi bekliyorum. Bu surede akupunktura baslamayi dusunuyorum. Faydasi var diyorlar. Ama henuz nereye gidecegimi bulamadim.
Bir onerisi olan var mii

hoşgeldin..bizim millstone sana yardımcı olabilir cnm..o gidiyor ama şuan burada değil..gelince muhakkak yazar san..

gözünaydın cnm..Allahım kucağına almayı nasib etsin...geçmiş olsunn

ayy maaaşallah gebemiz var gece gece güzel habe rvalla...
inşallah rahatsızlığın düzelir nurcan.alalh tamamına erdrisnnn

gozun aydin hayirli olsun canim

ne ağlıyosun kız ağlamayla eline negeçecek delüüüüü hayde holahop çevirelim
İlaç saatim geldi...
Artık yatayım...
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

Eki Görüntüle 400857 Eki Görüntüle 400856

kızlar sıze ıyı sohbetler ben yatıyım yoksa sabah kalkmak cok zor oluyo ...........opuyorum sızı

behlül kaçar kıslarr..
Hepinize iyi gecelerr..

BendE kaçıyorum iyi geceler canlarım tatlı rüyalar

iyi geceler kızlarr..bende kaçıyorum..Allah rahatlık versinnnn
HEPİNİZE TATLI RÜYALAR SEVGİLİ ARKADAŞLARIMMMM
sarı kelebek size kurban olsun çok seviyom sizi yhaaaaaa
Sevgimiz ve aişkımız karşılıklı fıstığımmm
Selam kizlar ben 9 unda lucrinime baslamayi bekliyorum. Bu surede akupunktura baslamayi dusunuyorum. Faydasi var diyorlar. Ama henuz nereye gidecegimi bulamadim.
Bir onerisi olan var mii
canım nerde hangi şehir ve semttesin bilmiyorum ama millstone kadıköyde gidiyor ve çok memnun...
Allah kucağına lamayı da nasip etsin güzelim :124::124::124::124::124::124:.....çok geçmiş olsun bu arada acil şifalar diliyoruz sana
ayy maaaşallah gebemiz var gece gece güzel habe rvalla...
inşallah rahatsızlığın düzelir nurcan.alalh tamamına erdrisnnn
bak işte sordun geldi hemen hamişimiz Allah tan başka bişey isteseydinnnn olacakmış kızzzzzzzz.....

Son düzenleme:
biliyorsunuz daha traansverin 5ci gunu test yaptim ikinci cizgiyi net bi sekilde gordum
dedim belki hamilelik hormonu yukseldi yada ilaclardandir dedim
sonra 7 ci gun yaptim yine ikinci cizgi netti neyse dedim en iyisi test gunumu bekleyip hayal kirikliginaugramayim dedim
ama taransverin 6 ci gununden sonra hizli bi sekilde sismeye basladim ve gecen cuma egunal la konusutum vede hemen doktora git
ben en yuksek dozda ohhs olmusum tavan yamis ,orda kan verdim hamileligim netlesti ama biz sevinemedik
tam 5 ci gun biraz kendime geldim ,sonra bebegi sorduk,esim perisannnnnnnnnn oldu
ve hala sisim en azinda olumcul agrilarim gecti,tam 6 gundur taktayim kipirdayamiyorum bugun sukur ilk defa kendim lavobaya ciktim
33 yasindayim ama doktor cok genc yumurtalarin dedi,cokkk sinirlendim esim hastaneyi ayaga kaldirdi belki basimda 10 tane doktor birikti,esimi sakinlestiremediler,
cunku sorun tek tuplerimdi ,cok az bi ilaclada tedavim olurdu diyorlar az verdik nasil az verdiniz
basta ilk 5gun 200 sonraki 5 gun75 di o bile beni kudurtmustu
su an yataga mahkum olmusum rabbim bilir artik ne zaman eski halime gelecem
serum serum ilac ,heryerimi delik desik ettiler cokkkkkkkkkkkkkkkkk canim yandi

cok gecmis olsun canim insallah bebisin unutturacak acilarini allahim kucagina almayi nasip etsin sana da acil sifalar diliyorum..

merhaba arkadaşlarım iki gündür nete giremiyorum gece girebiliyorum anca eşimin kuzenini istemeye geldiler onun telaşları vardı c tesi de nişan olacakk iki gündür baya yorulduum sizide çok özledim bilmiyorum aklınıza geldimmi gelişmelerden haberim olamadı şimdi yatayıımm yarın görüşürüz sizi seviyorumm

cnm heycana hisse bakma insan bişiler yaşayınca bi sonakinde farklı oluyo hem ben hissediyorum sen hamişsin . 1 mayıs da kutlamanın kralını yapcas
inşallah kutlarız canım..

yetiştim sana iyi geceler demeye.........................

he ondan getirmedin yani tatlıyı ben sevmedim diyee
sütlü tatlıları tercih ederim bende ama yemesem hiiiççç aklıma gelmez benim genel olarak tatlı gıdalarla aram yok meyveyide sevmem çünkü...
hele fıstıklı baklava ıyyyyyy...
cevizli olsa bi derece..
Rabbim çoktan kararını vermiştir neylerse güzel eyler deyip her türlü sonucu kabullenmek lazım...

butun arkadaslarima iyi geceler diyorum iki dakikaligina internete girebildim
egunalcim senle konustuktan sonra hastaneye gittim hemen gidis o gidis
ben hala hastanedeyim ne zaman cikacagimda belli degil arkdaslar

off yaaaa...
resmen belliydi işte ohss olduğun..
söylediklerimin hepsini yaşamışsın ve iyiki o gün hastaneye gitmişsin hayati risk demek ohss.
Allahkorumuş çok geçmiş olsun canım..
demiştim sana ohss bi anlamda da bebek habercisidir hamile olmana hiç şaşırmadım..
hamile olmasan ohss tetiklenmeyecekti zaten...sende de ihmaller var maalesef..
ama artık sadece güzel olan tarafından bakalım anne oluyorsun...

çok çok çooookk sevindim canım...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

Eki Görüntüle 400991 Eki Görüntüle 400991 Eki Görüntüle 400991

günaydııın hatunlar..eşimi işe yolladım şimdi ama felaket uykum var..yine yatağa dönüp uyuycam...gününüz güzel olsun inşallah..hayırlı ve bol dualı cumalar.dualarımız kabul olsun..Allaha emanet olun...

günaydın şekerim yat tabii daha erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…