KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM
rabbim butun arkadaslarima nasip etsin isteyen herkesin gonlune gore versin
ins iki hafta sonrada kontrolum olacak
ama hala hastanede yatiyorum eve donunce size yasadiklarimi anlatirim
rabbim kimselere bu aciyi yasatmasin olumlerden dondum
ama bebek iyiymis cok sukur
ins saglicakla kucagimada rabbim almayi nasip eder .
Selam kizlar ben 9 unda lucrinime baslamayi bekliyorum. Bu surede akupunktura baslamayi dusunuyorum. Faydasi var diyorlar. Ama henuz nereye gidecegimi bulamadim.
Bir onerisi olan var mii
ne ağlıyosun kız ağlamayla eline negeçecek delüüüüü hayde holahop çevirelimİkramaya gercekten tup bağımlılık yapıyor bana kalsa hemen birdaha denerim ben trdeki zamanın nasıl gectini hatırlamıyorum bile okadar çabuk gecti yaniiiii offff offff transfer aşamasına bile gelemedim oturup ağlasam iyi olacak valla evde de kimse yok
İlaç saatim geldi...
Artık yatayım...
Güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...
Eki Görüntüle 400857 Eki Görüntüle 400856
kızlar sıze ıyı sohbetler ben yatıyım yoksa sabah kalkmak cok zor oluyo ...........opuyorum sızı
behlül kaçar kıslarr..
Hepinize iyi gecelerr..
BendE kaçıyorum iyi geceler canlarım tatlı rüyalar
HEPİNİZE TATLI RÜYALAR SEVGİLİ ARKADAŞLARIMMMMiyi geceler kızlarr..bende kaçıyorum..Allah rahatlık versinnnn
Sevgimiz ve aişkımız karşılıklı fıstığımmmsarı kelebek size kurban olsun çok seviyom sizi yhaaaaaa
canım nerde hangi şehir ve semttesin bilmiyorum ama millstone kadıköyde gidiyor ve çok memnun...Selam kizlar ben 9 unda lucrinime baslamayi bekliyorum. Bu surede akupunktura baslamayi dusunuyorum. Faydasi var diyorlar. Ama henuz nereye gidecegimi bulamadim.
Bir onerisi olan var mii
Allah kucağına lamayı da nasip etsin güzelimKIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM
bak işte sordun geldi hemen hamişimiz Allah tan başka bişey isteseydinnnn olacakmış kızzzzzzzz.....ayy maaaşallah gebemiz var gece gece güzel habe rvalla...
inşallah rahatsızlığın düzelir nurcan.alalh tamamına erdrisnnn
canlarım geceniz güzel olsun ben kaçıyorum.................
biliyorsunuz daha traansverin 5ci gunu test yaptim ikinci cizgiyi net bi sekilde gordum
dedim belki hamilelik hormonu yukseldi yada ilaclardandir dedim
sonra 7 ci gun yaptim yine ikinci cizgi netti neyse dedim en iyisi test gunumu bekleyip hayal kirikliginaugramayim dedim
ama taransverin 6 ci gununden sonra hizli bi sekilde sismeye basladim ve gecen cuma egunal la konusutum vede hemen doktora git
ben en yuksek dozda ohhs olmusum tavan yamis ,orda kan verdim hamileligim netlesti ama biz sevinemedik
tam 5 ci gun biraz kendime geldim ,sonra bebegi sorduk,esim perisannnnnnnnnn oldu
ve hala sisim en azinda olumcul agrilarim gecti,tam 6 gundur taktayim kipirdayamiyorum bugun sukur ilk defa kendim lavobaya ciktim
33 yasindayim ama doktor cok genc yumurtalarin dedi,cokkk sinirlendim esim hastaneyi ayaga kaldirdi belki basimda 10 tane doktor birikti,esimi sakinlestiremediler,
cunku sorun tek tuplerimdi ,cok az bi ilaclada tedavim olurdu diyorlar az verdik nasil az verdiniz
basta ilk 5gun 200 sonraki 5 gun75 di o bile beni kudurtmustu
su an yataga mahkum olmusum rabbim bilir artik ne zaman eski halime gelecem
serum serum ilac ,heryerimi delik desik ettiler cokkkkkkkkkkkkkkkkk canim yandi
herkese tatlı rüyalar ben de yatıyorum arkadaşlar
inşallah kutlarız canım..cnm heycana hisse bakma insan bişiler yaşayınca bi sonakinde farklı oluyo hem ben hissediyorum sen hamişsin . 1 mayıs da kutlamanın kralını yapcas
yetiştim sana iyi geceler demeye.........................
doğrusu bende şerbetli tatlıyı sevmem send esevmezsin diye getirmedim..
orada gittik güllüoğlu meşhur neys egeldi ortaya ben hem sevmediğimden hemd ebuara diyetisyen maceram olduğundan az yedim
orda sıcak ikrma ediyolar donunca güzle olmuyo çünküü..bend eoyüzdne hiçç getirmedim soran çok olduda:)fıstık getirdim hediyelik
bikaç yere..fıstık güzel ama tatlıda ağır oluyo ya bol koyuyolar..kız sütlü tatlılaır çok severim onlarıda mı yemiyon çııtır fit kadın annecik.
inşaallah rabbim kararını hayırlı olnaı vermiştir o bilir hayrıda şerride gönlümüz pozitfden yana benimde içme güzle şeyler doğuyor ,rahimde
falan sorun yok rabbimde ol demiştir inşallah..yerim ben onalrı ikitaneee olucak inşallah..ankarada sevmeye gelicemmmm
ya tabiki riske atma canım kıymetli yumuoşumuz taammmı..
niye içinde kuşku kalısnki değilmi canım...
butun arkadaslarima iyi geceler diyorum iki dakikaligina internete girebildim
egunalcim senle konustuktan sonra hastaneye gittim hemen gidis o gidis
ben hala hastanedeyim ne zaman cikacagimda belli degil arkdaslar
biliyorsunuz daha traansverin 5ci gunu test yaptim ikinci cizgiyi net bi sekilde gordum
dedim belki hamilelik hormonu yukseldi yada ilaclardandir dedim
sonra 7 ci gun yaptim yine ikinci cizgi netti neyse dedim en iyisi test gunumu bekleyip hayal kirikliginaugramayim dedim
ama taransverin 6 ci gununden sonra hizli bi sekilde sismeye basladim ve gecen cuma egunal la konusutum vede hemen doktora git
ben en yuksek dozda ohhs olmusum tavan yamis ,orda kan verdim hamileligim netlesti ama biz sevinemedik
tam 5 ci gun biraz kendime geldim ,sonra bebegi sorduk,esim perisannnnnnnnnn oldu
ve hala sisim en azinda olumcul agrilarim gecti,tam 6 gundur taktayim kipirdayamiyorum bugun sukur ilk defa kendim lavobaya ciktim
33 yasindayim ama doktor cok genc yumurtalarin dedi,cokkk sinirlendim esim hastaneyi ayaga kaldirdi belki basimda 10 tane doktor birikti,esimi sakinlestiremediler,
cunku sorun tek tuplerimdi ,cok az bi ilaclada tedavim olurdu diyorlar az verdik nasil az verdiniz
basta ilk 5gun 200 sonraki 5 gun75 di o bile beni kudurtmustu
su an yataga mahkum olmusum rabbim bilir artik ne zaman eski halime gelecem
serum serum ilac ,heryerimi delik desik ettiler cokkkkkkkkkkkkkkkkk canim yandi
çok çok çooookk sevindim canım...KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM
Günaydın kızçeler.İnsallah güzel bir gün geçiririz.
günaydııın hatunlar..eşimi işe yolladım şimdi ama felaket uykum var..yine yatağa dönüp uyuycam...gününüz güzel olsun inşallah..hayırlı ve bol dualı cumalar.dualarımız kabul olsun..Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?