arkadaslar nıye bole oldu kı bı yardıım dun cok stres yaptım acaba ondan mı oldu
günaydın canım arkadaslarımmmmm
bol bereketlı bır gun olsunn ...hayırlı cumalarrrr
Günaydınnn hayırlı cumalar kızlarr ....
Gunünüz Aydin olsun
Hayırlı olsun
Bereketli ve mutlu olsun inşallah
Cumamız hayırlı olsun
Bugün kızımın 23 Nisan gösterisi var
Sabah saclar yapıldı hazirlanildi
Öğlen bizde gideceğiz
Heyecanlı bir gün
Egunal
Zuzu kaldı 4 gün heyecan dorukta bekliyoruz
Hepinizi öpüyorum canlarım
günaydın canım,,,hayırlı cumalar,,
bugun test gunum cok uzgunum sabah bı uyandım az az kanamam oluyoo tutunamadımı acaba bebegim.(
Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla
hayırlı cumalr kuzummmmmmmm
hayırlı cumalar kuzum gunaydınnnnn
demek gosterı var ne guzelllll
rolu ne kucuk hanımın bakalımmmmm
nasılsın canımmmmmmmmmmmm
herkese gunaydin arkadaslar,insallahhh hepiniz iyisinizdir ne olur kendinize dikkat edein
Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla
iyiyim canım ,sen nasılsın,bugün erken geldim işe,havada kapalı ve yağmur yağmış,ama bugün cumaaa,çok seviyorum cumaları:))
kızlarr merhabaa..hayırlı cumalarr,mutlu günlerr,huzurlu bir hayat diliyorum sizeee...
Gunaydin kızlar Hayirli cumalar .....
öncelikle geçmiş olsun
sonrasında bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağını almayıda görürsün inş.
cok sukur ıyıyım canımmmmmm
tam 12 gundur gelmesı beklenen kırmızılar nı hayet bu sabah ıtıbarı ıle tesrıf ettıelr bakalım onun agrısı harıcınde sukur dıyorummm...
burda hava superrrr benımkı kısa kollu gıydı hattasonra bı ruzgar cıktı bız evden cıkınca usudum dedıııı ama guzel hava var yanıııı
neden erken geldın bakımmmmm
ohh nihayet rahatlamışsındır,kist falanda yoktur artık dimi,ağrılı geçiyomu senin adetin,benim çok ağrılı olurdu,
bende kısa kollu giydim üzerime gömlek aldım ama yinede üşüdüm,güneş yok burda kapalı,
eşimle gidiyoruz işe hersabah,bugün onun erken gitmesi gerekiyomuş ,mal gelmiş o yüzden,bende çıktım onla beraber,yoksa evde kalsam uyurum geç kalırım:))
ayy ne güzel inş. güzel haberlerle gelirsin.Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla
canım sanada hayırlıs cumalarrrrrrrrrrr
az kaldı teste bebeler gelıyormu bakımmmmmmmmmmm
canım ne yaptın oda bakcaktınız kara verdınmııııı bakımmmm
Gunaydin kızlar Hayirli cumalar .....
ayy ne güzel inş. güzel haberlerle gelirsin.
şimdi keseyi gördüğüm gün aklıma geldi
verdik odamızı hayırlısıyla
tam 12 gundur gelmesı beklenen kırmızılar nı hayet bu sabah ıtıbarı ıle tesrıf ettıelr bakalım onun agrısı harıcınde sukur dıyorummm...
burda hava superrrr benımkı kısa kollu gıydı hattasonra bı ruzgar cıktı bız evden cıkınca usudum dedıııı ama guzel hava var yanıııı
gunaydın kuzum hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
amınnnnnnn
gunaydın kuzum hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
amınnnnnnn
siparişmi verdiniz odaınızı,,nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?