Tüp Bebek Günlüğümüz !

tam sokulemedıgım ıcın pek rahatlamıs degılım hatta cok sınırlıyım .... esımde dıyokı sızın bu sınır psıkolojık ne var sankı bunda dıyo sız rahatlıyorsunuz bız nasıl rahatlıycaz hıc dusunmuyorsun dıyo.. dedım sen oyle san agrı oluyor nasıl psıkolojık olsun aaaaa ama erkek sonucta anlamıyo ıste
cok agrım olmaz genelde canımmmmm ... evet tam anlamıyla sokulursem kıst fln olmaz sukur ... ben oncedende 15 gun olamdım gıtık baktık kıst var ama kuçuk dedıler ıste 2 gun sonra adet oldum temızlendı demıstı doktorum....oda 1 sene fln oluyor sonra duzenlıydım kı bu ılaclara kadar yaaa ama duzelır ...

verdik odamızı hayırlısıyla

hadı hayırlısı olsun canım nasıl baktıgımız gıbımı
yerım ben onu yaaaa odasıda olcakmıssss

Son düzenleme:
evet dün gittik verdik hiç aklımda olmayan bi model verdim
görür görmez aşık oldum denirya öyle oldu
sadece dolabın fotosonu çektim resmini yükleyebilirsem koyayım

güle güle kullanın canım odanızı,,zaten hep öyle olur,,,bende öyle olmuştum ,ilk onu gördüm beğendim aldık,tamam canım yükle bakalım dolabınaa,,

evet dün gittik verdik hiç aklımda olmayan bi model verdim
görür görmez aşık oldum denirya öyle oldu
sadece dolabın fotosonu çektim resmini yükleyebilirsem koyayım

dedım sana fıkrın cok degısır dıyeeeeeeeeeee
beklıyoruzzzzz resmııııııııııııııııııııııııııı
gule gule kullanın canımmm odanızı

Son düzenleme:
Gunaydin kızlar Hayirli cumalar .....

Canım Zuzum günaydın nasılsın?

Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla

Güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla

Canım geçmiş olsun.

Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Emelsunar canım Allah yardımcın olsun,sağlıklı,kaliteli yumoşların olsun inşallah

"sız rahatlıyorsunuz bız nasıl rahatlıycaz hıc dusunmuyorsun"

Sabah sabah iyi güldüm canım ya,süpermiş :129:

Kızlarr yaaa ben pazartesi gecesi belim için emara girecektimm..
Ne dersiniz riske atmıyayımmı yumiyiii..
Radyasyon almasınmı hııışimdii.
Ben en iyisi onu erteleyeyim dimii..
Fark edermikine acaba??

Bence boşver MR ı yumurta çokkkk kıymetli...

Geçmiş olsun canım neler gelmiş başına, E2 takip etmemişlermiydi? ama tebrik ederim sonu güzel olmuş en azından..

günaydın canımm,,ayy negüzel,,saat kaçta gidiceksin,ne heyecanlısındır şimdi,benimde aklıma geldi ilk keseyi gördüğüm gün

aaaa hadı hayılısı kuzum yaa zaman ne cabuk gectı geldı oyle yaaaa
tabı sana gecmemıstırrrr

Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....

dedım sana fıkrın cok degısır dıyeeeeeeeeeee
beklıyoruzzzzz resmııııııııııııııııııııııııııı
gule gule kullanın canımmm odanızı

güle güle kullanın canım odanızı,,zaten hep öyle olur,,,bende öyle olmuştum ,ilk onu gördüm beğendim aldık,tamam canım yükle bakalım dolabınaa,,

teşekkür ederim canlarım

Kızlarr yaaa ben pazartesi gecesi belim için emara girecektimm..
Ne dersiniz riske atmıyayımmı yumiyiii..
Radyasyon almasınmı hııışimdii.
Ben en iyisi onu erteleyeyim dimii..
Fark edermikine acaba??

Bence boşver MR ı yumurta çokkkk kıymetli...

Geçmiş olsun canım neler gelmiş başına, E2 takip etmemişlermiydi? ama tebrik ederim sonu güzel olmuş en azından..

günaydın canımm,,ayy negüzel,,saat kaçta gidiceksin,ne heyecanlısındır şimdi,benimde aklıma geldi ilk keseyi gördüğüm gün

aaaa hadı hayılısı kuzum yaa zaman ne cabuk gectı geldı oyle yaaaa
tabı sana gecmemıstırrrr

Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....

ahhh bu erkekler anlamz bizim halimizden,o ağrılar onlarda olsa dayanamazlar ama,,,o kistler herkeste olur adet olunca temizlenir,ama dediğin gibi ilaçlar bozuyo demekki dengeyi,birde tedavide de kist oluyomuş galiba,

evet canım oluyor bende ondan korktum her ay her bayanda zaten 3 cm ne kıst olurmus adetle gıdermıs buyurse sıkıntı dıye bılıyorum ıste bende.....
evet anlamıyorlar ıste basıt gelıyor onlara ....

"sız rahatlıyorsunuz bız nasıl rahatlıycaz hıc dusunmuyorsun"

Sabah sabah iyi güldüm canım ya,süpermiş :129:

evet canım oyle dedı sabah yokdaaaa bende cok guldummmmm...
dedım sende hacamat yaptır zamanı var dıyo ... dedım bak bızımde zamanımız var ıste aaaaaa

çok güzelmiş canım yaa,,yatak başlığı derken ,beşik değilmi?beyaz çok güzel çok sade duruyor,birde pembe yaparsanız duvarları,süper oluyo,biz marshall bebek pembesi yaptık çok tatlı oldu

beşik almadım canım baza alıcam onun için yatak başlığı yaptırıyoruz.
park yatak ve sepet beşik alıcam onun yerine

o paranoyalar hiççççç bitmiyor inan,27.haftama girdim bende de hala var ,ama sağlıklı olmasaydı elbet bir belirti verirdi gibime geliyor..bence herşey yolunda

o korkular hiçbitmiyorki 9 ay boyunca bizimle beraber olucaklar
kötü birşey yoktur ama fazlada paranoyaya bağlama

Canım benim endişe etmekte haklısın çünkü annesin

Değerini göz önünde bulundurarak kendini rahatlatmaya calış

Miniğin seninle,olması gerektiği yerde ve gayet iyi (Allah'ın izniyle)

çok geçmiş olsun, inşallah bebeğini kucağına alana kadar yaşadığın son sıkıntılar olur bunlar...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla

Sağol canım inşallah

o paranoyalar hiççççç bitmiyor inan,27.haftama girdim bende de hala var ,ama sağlıklı olmasaydı elbet bir belirti verirdi gibime geliyor..bence herşey yolunda

Evet ya acabalar hiç bitmiyor, bir de geçen gün tv de Mehmet Öz ün programında 35 in üzerindeki annelikler için abuk subuk konuştular asabım bozuldu. Benim değerlerim 367 ve 1 gün sonra 713 çıktı, 3. testi istemedi Dr.
Yerleşme kanaması dahil hiç bir kanamam olmadı çok şükür, son zamanlarda ağrı sızı da yok fazla. Ağrı olunca hah bebek orada diyo insan ..olmayınca endişeleniyo ne biliim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…