ohh nihayet rahatlamışsındır,kist falanda yoktur artık dimi,ağrılı geçiyomu senin adetin,benim çok ağrılı olurdu,
bende kısa kollu giydim üzerime gömlek aldım ama yinede üşüdüm,güneş yok burda kapalı,
eşimle gidiyoruz işe hersabah,bugün onun erken gitmesi gerekiyomuş ,mal gelmiş o yüzden,bende çıktım onla beraber,yoksa evde kalsam uyurum geç kalırım:))
verdik odamızı hayırlısıyla
evet dün gittik verdik hiç aklımda olmayan bi model verdim
görür görmez aşık oldum denirya öyle oldu
sadece dolabın fotosonu çektim resmini yükleyebilirsem koyayım
evet dün gittik verdik hiç aklımda olmayan bi model verdim
görür görmez aşık oldum denirya öyle oldu
sadece dolabın fotosonu çektim resmini yükleyebilirsem koyayım
Gunaydin kızlar Hayirli cumalar .....
Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla
cok sag ol canim eger sen dememseydin herhalde cok gec kalinmis olacakti aslinda OHSS nin ne oldugunu bilmiyordum
az cok bilgim olsaydi belirtisi hakkinda belki daha once giderdim
cunku transverden sonsonra hizli bi sekilde sismeye basladim
hastanede beni goren bayan lar dogum sancisi cektigimi zannenetti
tipki 9aylik hamile gibi sismisti hergecen saatlerde
tam 5 gun bilincimi kaybettim
,iki gundur kendime gelmeye basladim ve sag olsun dun esim lettop evden getirmis ve
internet satin almis benim icin
burda bunalmayim diye yazik oda kizimda cok perisan oldular
canim arkadaslarim nolur siz benim gibi bilincsiz olmayin
bana hic demediler eger siskinlik olursa bizi hemen ara diye
eger egunalla gecen cuma konusmasaydim ben hala belki gecer diye
evde olmeyi bekliycektim herhalde cokkkk zordu ve hamileligime sevinemedik bile o mutlulugu huzunle aciyla gecirdik
neyse rabbime isyan etmek istemiyorumsukurler olsun simdi duzelmeye basladim
tam sokulemedıgım ıcın pek rahatlamıs degılım hatta cok sınırlıyım .... esımde dıyokı sızın bu sınır psıkolojık ne var sankı bunda dıyo sız rahatlıyorsunuz bız nasıl rahatlıycaz hıc dusunmuyorsun dıyo.. dedım sen oyle san agrı oluyor nasıl psıkolojık olsun aaaaa ama erkek sonucta anlamıyo ıste
cok agrım olmaz genelde canımmmmm ... evet tam anlamıyla sokulursem kıst fln olmaz sukur ... ben oncedende 15 gun olamdım gıtık baktık kıst var ama kuçuk dedıler ıste 2 gun sonra adet oldum temızlendı demıstı doktorum....oda 1 sene fln oluyor sonra duzenlıydım kı bu ılaclara kadar yaaa ama duzelır ...
ahhh bu erkekler anlamz bizim halimizden,o ağrılar onlarda olsa dayanamazlar ama,,,o kistler herkeste olur adet olunca temizlenir,ama dediğin gibi ilaçlar bozuyo demekki dengeyi,birde tedavide de kist oluyomuş galiba,
tam sokulemedıgım ıcın pek rahatlamıs degılım hatta cok sınırlıyım .... esımde dıyokı sızın bu sınır psıkolojık ne var sankı bunda dıyo sız rahatlıyorsunuz bız nasıl rahatlıycaz hıc dusunmuyorsun dıyo.. dedım sen oyle san agrı oluyor nasıl psıkolojık olsun aaaaa ama erkek sonucta anlamıyo ıste
Kızlarr yaaa ben pazartesi gecesi belim için emara girecektimm..
Ne dersiniz riske atmıyayımmı yumiyiii..
Radyasyon almasınmı hııışimdii.
Ben en iyisi onu erteleyeyim dimii..
Fark edermikine acaba??
biliyorsunuz daha traansverin 5ci gunu test yaptim ikinci cizgiyi net bi sekilde gordum
dedim belki hamilelik hormonu yukseldi yada ilaclardandir dedim
sonra 7 ci gun yaptim yine ikinci cizgi netti neyse dedim en iyisi test gunumu bekleyip hayal kirikliginaugramayim dedim
ama taransverin 6 ci gununden sonra hizli bi sekilde sismeye basladim ve gecen cuma egunal la konusutum vede hemen doktora git
ben en yuksek dozda ohhs olmusum tavan yamis ,orda kan verdim hamileligim netlesti ama biz sevinemedik
tam 5 ci gun biraz kendime geldim ,sonra bebegi sorduk,esim perisannnnnnnnnn oldu
ve hala sisim en azinda olumcul agrilarim gecti,tam 6 gundur taktayim kipirdayamiyorum bugun sukur ilk defa kendim lavobaya ciktim
33 yasindayim ama doktor cok genc yumurtalarin dedi,cokkk sinirlendim esim hastaneyi ayaga kaldirdi belki basimda 10 tane doktor birikti,esimi sakinlestiremediler,
cunku sorun tek tuplerimdi ,cok az bi ilaclada tedavim olurdu diyorlar az verdik nasil az verdiniz
basta ilk 5gun 200 sonraki 5 gun75 di o bile beni kudurtmustu
su an yataga mahkum olmusum rabbim bilir artik ne zaman eski halime gelecem
serum serum ilac ,heryerimi delik desik ettiler cokkkkkkkkkkkkkkkkk canim yandi
günaydın canımm,,ayy negüzel,,saat kaçta gidiceksin,ne heyecanlısındır şimdi,benimde aklıma geldi ilk keseyi gördüğüm gün
aaaa hadı hayılısı kuzum yaa zaman ne cabuk gectı geldı oyle yaaaa
tabı sana gecmemıstırrrr
dedım sana fıkrın cok degısır dıyeeeeeeeeeee
beklıyoruzzzzz resmııııııııııııııııııııııııııı
gule gule kullanın canımmm odanızı
güle güle kullanın canım odanızı,,zaten hep öyle olur,,,bende öyle olmuştum ,ilk onu gördüm beğendim aldık,tamam canım yükle bakalım dolabınaa,,
Kızlarr yaaa ben pazartesi gecesi belim için emara girecektimm..
Ne dersiniz riske atmıyayımmı yumiyiii..
Radyasyon almasınmı hııışimdii.
Ben en iyisi onu erteleyeyim dimii..
Fark edermikine acaba??
biliyorsunuz daha traansverin 5ci gunu test yaptim ikinci cizgiyi net bi sekilde gordum
dedim belki hamilelik hormonu yukseldi yada ilaclardandir dedim
sonra 7 ci gun yaptim yine ikinci cizgi netti neyse dedim en iyisi test gunumu bekleyip hayal kirikliginaugramayim dedim
ama taransverin 6 ci gununden sonra hizli bi sekilde sismeye basladim ve gecen cuma egunal la konusutum vede hemen doktora git
ben en yuksek dozda ohhs olmusum tavan yamis ,orda kan verdim hamileligim netlesti ama biz sevinemedik
tam 5 ci gun biraz kendime geldim ,sonra bebegi sorduk,esim perisannnnnnnnnn oldu
ve hala sisim en azinda olumcul agrilarim gecti,tam 6 gundur taktayim kipirdayamiyorum bugun sukur ilk defa kendim lavobaya ciktim
33 yasindayim ama doktor cok genc yumurtalarin dedi,cokkk sinirlendim esim hastaneyi ayaga kaldirdi belki basimda 10 tane doktor birikti,esimi sakinlestiremediler,
cunku sorun tek tuplerimdi ,cok az bi ilaclada tedavim olurdu diyorlar az verdik nasil az verdiniz
basta ilk 5gun 200 sonraki 5 gun75 di o bile beni kudurtmustu
su an yataga mahkum olmusum rabbim bilir artik ne zaman eski halime gelecem
serum serum ilac ,heryerimi delik desik ettiler cokkkkkkkkkkkkkkkkk canim yandi
günaydın canımm,,ayy negüzel,,saat kaçta gidiceksin,ne heyecanlısındır şimdi,benimde aklıma geldi ilk keseyi gördüğüm gün
aaaa hadı hayılısı kuzum yaa zaman ne cabuk gectı geldı oyle yaaaa
tabı sana gecmemıstırrrr
ahhh bu erkekler anlamz bizim halimizden,o ağrılar onlarda olsa dayanamazlar ama,,,o kistler herkeste olur adet olunca temizlenir,ama dediğin gibi ilaçlar bozuyo demekki dengeyi,birde tedavide de kist oluyomuş galiba,
"sız rahatlıyorsunuz bız nasıl rahatlıycaz hıc dusunmuyorsun"
Sabah sabah iyi güldüm canım ya,süpermiş :129:
çok güzelmiş canım yaa,,yatak başlığı derken ,beşik değilmi?beyaz çok güzel çok sade duruyor,birde pembe yaparsanız duvarları,süper oluyo,biz marshall bebek pembesi yaptık çok tatlı oldu
Bence boşver MR ı yumurta çokkkk kıymetli...
Geçmiş olsun canım neler gelmiş başına, E2 takip etmemişlermiydi? ama tebrik ederim sonu güzel olmuş en azından..
Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....
beşik almadım canım baza alıcam onun için yatak başlığı yaptırıyoruz.
park yatak ve sepet beşik alıcam onun yerine
Bence boşver MR ı yumurta çokkkk kıymetli...
Geçmiş olsun canım neler gelmiş başına, E2 takip etmemişlermiydi? ama tebrik ederim sonu güzel olmuş en azından..
Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....
cok sag ol canim eger sen dememseydin herhalde cok gec kalinmis olacakti aslinda OHSS nin ne oldugunu bilmiyordum
az cok bilgim olsaydi belirtisi hakkinda belki daha once giderdim
cunku transverden sonsonra hizli bi sekilde sismeye basladim
hastanede beni goren bayan lar dogum sancisi cektigimi zannenetti
tipki 9aylik hamile gibi sismisti hergecen saatlerde
tam 5 gun bilincimi kaybettim
,iki gundur kendime gelmeye basladim ve sag olsun dun esim lettop evden getirmis ve
internet satin almis benim icin
burda bunalmayim diye yazik oda kizimda cok perisan oldular
canim arkadaslarim nolur siz benim gibi bilincsiz olmayin
bana hic demediler eger siskinlik olursa bizi hemen ara diye
eger egunalla gecen cuma konusmasaydim ben hala belki gecer diye
evde olmeyi bekliycektim herhalde cokkkk zordu ve hamileligime sevinemedik bile o mutlulugu huzunle aciyla gecirdik
neyse rabbime isyan etmek istemiyorumsukurler olsun simdi duzelmeye basladim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla
o paranoyalar hiççççç bitmiyor inan,27.haftama girdim bende de hala var ,ama sağlıklı olmasaydı elbet bir belirti verirdi gibime geliyor..bence herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?