Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....
hımm anladım,benim büyüyebilen beşik,15-16 yaşına kadar yatabilirmiş,
Sağol canım inşallah
Evet ya acabalar hiç bitmiyor, bir de geçen gün tv de Mehmet Öz ün programında 35 in üzerindeki annelikler için abuk subuk konuştular asabım bozuldu. Benim değerlerim 367 ve 1 gün sonra 713 çıktı, 3. testi istemedi Dr.
Yerleşme kanaması dahil hiç bir kanamam olmadı çok şükür, son zamanlarda ağrı sızı da yok fazla. Ağrı olunca hah bebek orada diyo insan ..olmayınca endişeleniyo ne biliim..
hayırlı cumalr kuzummmmmmmm
hayırlı cumalar kuzum gunaydınnnnn
demek gosterı var ne guzelllll
rolu ne kucuk hanımın bakalımmmmm
nasılsın canımmmmmmmmmmmm
Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla
hıcbısey olmaz benım yıgenıme aaaaaaaaa
evet senın deger yuksektı ıkı kese gorurusun ıns canım benım yaaaaaaaa
Herkese günaydın nasılsınız .Hayırlı cumalar diliyorum herkese.Hafta sonu geliyor oleeey oleeey oleeeeyyyy.Geçmişi okuayamadım .Son dakika haberleri varmı.Flaş Flaş Flaş durumu yani. Hepinizi çok seviyorum.
Ya hep aklım sizde ne iş yapabiliyorum . Nede sizi takip edebiliyorum. Yakında işsiz kalırsam suçlusu sizsiniz.
çok güzelmiş canım yaa,,yatak başlığı derken ,beşik değilmi?beyaz çok güzel çok sade duruyor,birde pembe yaparsanız duvarları,süper oluyo,biz marshall bebek pembesi yaptık çok tatlı oldu
gule gule kullansın canım cok begenıdm yaaaaaaaaaaa
hıcbısey olmaz benım yıgenıme aaaaaaaaa
evet senın deger yuksektı ıkı kese gorurusun ıns canım benım yaaaaaaaa
benımde onlar hosuma gııyor canım 2 kere masrafa ne gerek var dıyorum ben hanı kucuk alıpta ...
en guzelı benceeeee
sende gule gule kullan canımmmm
Canım çok beğendim prenseslere layık bi tercih...
Prensesin annesi çok zevkliii...
tşk ederiz teyzeleri daha iyileri sizlerin olur inş.sagol canım
evet küçük hanımın bugün gösterisi var teyzesi pek küçük sayılmaz ya 8 yaşında oldu kızım
koroda 23 nisan şarkıları söyleyecek
canım inşallah hayırlısı olur kesenizi sağlıkla görürsünüz bugün
canım hayırlı olsun oda takımınız
benim yeğenimin aynı dolabı çok güzel bir takım
allah içinize sindirsin inşallah
ya genel olarak 35 in üzeri annelikler için hep sanki sorunlu olucakmış gibi konuşurlar,benim ablam 37.de doğurdu ,maşallahta hiççç bir problem yaşamadı..senin değerlerin çok ii,endişelenmen çok normal,çok zorlu yollardan geçtik ,tüm o belirti,ağrı kanama olmadan da herşey yolunda gidiyor,benim çevremden kimse böyle şeyler yaşamdan çocuk doğurdu,biz çok biliyoruz ya artık herşeyi bekliyoruz bir belirti:)
Sağol canım, inşallah sağlıklı olsun da, farketmez tek çift. İkiz isterim ama hafiften de tırsıyorum, çok zor ikiz bakmak :13:
Herkese günaydın nasılsınız .Hayırlı cumalar diliyorum herkese.Hafta sonu geliyor oleeey oleeey oleeeeyyyy.Geçmişi okuayamadım .Son dakika haberleri varmı.Flaş Flaş Flaş durumu yani. Hepinizi çok seviyorum.
Ya hep aklım sizde ne iş yapabiliyorum . Nede sizi takip edebiliyorum. Yakında işsiz kalırsam suçlusu sizsiniz.
sagol canım
evet küçük hanımın bugün gösterisi var teyzesi pek küçük sayılmaz ya 8 yaşında oldu kızım
koroda 23 nisan şarkıları söyleyecek
evet zor ama gıyındıklerınde fln cok tatlı oluyorlar buyunce fln gezerken ben cok sevıyorum ve ısterım yanı ıkızım olsun ....
Ama ben sana bişiler yazdım sen bana cevap vermedinnn..Küstümmmmmmmmm
demetciğim günaydın
nasılsın ?
histeroskopi çekilecekti ne yaptın canım?
merhaba arkadaşlarım iki gündür nete giremiyorum gece girebiliyorum anca eşimin kuzenini istemeye geldiler onun telaşları vardı c tesi de nişan olacakk iki gündür baya yorulduum sizide çok özledim bilmiyorum aklınıza geldimmigelişmelerden haberim olamadı şimdi yatayıımm yarın görüşürüz sizi seviyorumm
günaydııın hatunlar..eşimi işe yolladım şimdi ama felaket uykum var..yine yatağa dönüp uyuycam...gününüz güzel olsun inşallah..hayırlı ve bol dualı cumalar.dualarımız kabul olsun..Allaha emanet olun...
günaydın canım..
günaydın en güzel gün sizinle olsun
Günaydınnn hayırlı cumalar kızlarr ....
günaydın canım,,,hayırlı cumalar,,
Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla
kızlarr merhabaa..hayırlı cumalarr,mutlu günlerr,huzurlu bir hayat diliyorum sizeee...
Gunaydin kızlar Hayirli cumalar .....
günaydın hanımlar, günümüz her günden güzel olsun...
son dakika haberi nurcanım arkadaşımız hamileeee...
aman deyim ekmek parandan olmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?