Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 401029
4 lü şifonyeri yatak başlığı ve komidini var içinde
rengi beyaz olacak

gule gule kullansın canım cok begenıdm yaaaaaaaaaaa

Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....

hıcbısey olmaz benım yıgenıme aaaaaaaaa
evet senın deger yuksektı ıkı kese gorurusun ıns canım benım yaaaaaaaa

hımm anladım,benim büyüyebilen beşik,15-16 yaşına kadar yatabilirmiş,

benımde onlar hosuma gııyor canım 2 kere masrafa ne gerek var dıyorum ben hanı kucuk alıpta ...
en guzelı benceeeee
sende gule gule kullan canımmmm

ya genel olarak 35 in üzeri annelikler için hep sanki sorunlu olucakmış gibi konuşurlar,benim ablam 37.de doğurdu ,maşallahta hiççç bir problem yaşamadı..senin değerlerin çok ii,endişelenmen çok normal,çok zorlu yollardan geçtik ,tüm o belirti,ağrı kanama olmadan da herşey yolunda gidiyor,benim çevremden kimse böyle şeyler yaşamdan çocuk doğurdu,biz çok biliyoruz ya artık herşeyi bekliyoruz bir belirti:)

Canım çok beğendim prenseslere layık bi tercih...
Prensesin annesi çok zevkliii...

hayırlı cumalr kuzummmmmmmm

hayırlı cumalar kuzum gunaydınnnnn
demek gosterı var ne guzelllll
rolu ne kucuk hanımın bakalımmmmm

nasılsın canımmmmmmmmmmmm

sagol canım
evet küçük hanımın bugün gösterisi var teyzesi pek küçük sayılmaz ya 8 yaşında oldu kızım
koroda 23 nisan şarkıları söyleyecek

Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla

canım inşallah hayırlısı olur kesenizi sağlıkla görürsünüz bugün

Eki Görüntüle 401029
4 lü şifonyeri yatak başlığı ve komidini var içinde
rengi beyaz olacak

canım hayırlı olsun oda takımınız
benim yeğenimin aynı dolabı çok güzel bir takım
allah içinize sindirsin inşallah

Herkese günaydın nasılsınız .Hayırlı cumalar diliyorum herkese.Hafta sonu geliyor oleeey oleeey oleeeeyyyy.Geçmişi okuayamadım .Son dakika haberleri varmı.Flaş Flaş Flaş durumu yani. Hepinizi çok seviyorum.
Ya hep aklım sizde ne iş yapabiliyorum . Nede sizi takip edebiliyorum. Yakında işsiz kalırsam suçlusu sizsiniz.

son dakika haberi nurcanım arkadaşımız hamileeee...
aman deyim ekmek parandan olmaa

canım daha önce konusu geçti mi bilmiyorum
ecrin adına bayılıyorum
kızım olursa inşallah adını ecrin koyacağım
anlamı da çok güzel

çok güzelmiş canım yaa,,yatak başlığı derken ,beşik değilmi?beyaz çok güzel çok sade duruyor,birde pembe yaparsanız duvarları,süper oluyo,biz marshall bebek pembesi yaptık çok tatlı oldu

Canım çok beğendim prenseslere layık bi tercih...
Prensesin annesi çok zevkliii...

tşk ederiz teyzeleri daha iyileri sizlerin olur inş.

Kızlar işlerim var biraz ara ara gelip yazıyorum cevap veremediğim mesajlar olabilir...

Doğru tabi, annemin kuzeni de 40 ında evlendi 41 inde doğal yolla hamile kaldı, bir de daha düşünmüyorum biraz gezelim sonra diyordu. Onun da çocuğu süper zekalı resmen. Evet kafadan atmak lazım abuk subuk düşünceleri, herşey hepimiz için güzel olsun inşallah. Allah sağlıklı güzel bebişler versin hepimize

Sağol canım, inşallah sağlıklı olsun da, farketmez tek çift. İkiz isterim ama hafiften de tırsıyorum, çok zor ikiz bakmak :13:

evet zor ama gıyındıklerınde fln cok tatlı oluyorlar buyunce fln gezerken ben cok sevıyorum ve ısterım yanı ıkızım olsun ....

gunaydın canımmmmmm
aman ıssız kalma bu zamanda cok zor heeee

sagol canım
evet küçük hanımın bugün gösterisi var teyzesi pek küçük sayılmaz ya 8 yaşında oldu kızım
koroda 23 nisan şarkıları söyleyecek

yesınler onu ooo sesımızde guzel demekkı annesıııı
olsun 8 yas kuzuk dahaaa

evet zor ama gıyındıklerınde fln cok tatlı oluyorlar buyunce fln gezerken ben cok sevıyorum ve ısterım yanı ıkızım olsun ....

ya ben de çok seviyorum çok tatlı oluyorlar, ama zor olacak, ben çalışıyorum, 2 bakıcı gerekecek eve 1 i yatılı olmak üzere...
sonra 1 taşla 2 kuş, belki ilk 1-2 sene zor ama sonrası çok iyi..

demetciğim günaydın

nasılsın ?
histeroskopi çekilecekti ne yaptın canım?

Sen yazmışın ben görmedim ben yazdım sen görmedin .Ne olcak bu işin sonu.

Çektirmedim tavsiyen ve kuşkularım üzerine Kent hastanesi İsrael bey e karar verdim canım

günaydın canım..

günaydın en güzel gün sizinle olsun

Günaydınnn hayırlı cumalar kızlarr ....

günaydın canım,,,hayırlı cumalar,,

Günaydın güzeller, nihayet cuma geldi, bugün keseyi görücez hayırlısıyla

kızlarr merhabaa..hayırlı cumalarr,mutlu günlerr,huzurlu bir hayat diliyorum sizeee...

Gunaydin kızlar Hayirli cumalar .....

günaydın hanımlar, günümüz her günden güzel olsun...

Günaydıııııııınnnnnnn KK nın güzel yüzlü güzel yürekli hatunları ..Maaşallah sabah sabah kaç sayfa oku oku bitmedi gece de en son yatanlardan biriyim halbukiiiiii..Nazar değmesin topiğimize ama günaydın diyene kadar 1 saat geçti........benimde bugün bayaaaa işlerim var yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşaalllah rahim normale dönmüştür....Demetciimm ben çalışırken işyerinde açıp okumuyrdum bile yoğun çalıştığım için aklım topicte kalıyordu haliyle..akşamları geçmişi okumaktan 2satır yazıp çıkıyordumm..işten çıkınca tam zamanlı burdayımm
yanlış anlama işten çık demiyorum ama yoğunken cevap verecem diye uğraşma ekmeğinden olursun alimallah beğen geç biz anlarız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…