Tüp Bebek Günlüğümüz !

Haklısın valla halimi görmeniz lazım ya kendim de çok gülüyorum .Çalıştığım yer açık büro banka gibi yani gelen giden hiç eksik olmuyor.Biri geliyor sayfayı kapatmam gerekiyor. aç kapa aç kapa..Arkadaşlar sohbet için geliyor.Gitse de topiğe baksam diyorum.O kadar yani. Kimsenin de haberi yok .Açıkça bu durum hayatıma macera kattı Hem dertlerimi paylaşıyorum.Hemde çok eğlendiriyor beni bu durum.

arkadaşlar doktorun hemşiresini aradım aktif mi kanaman dedi yok deıl peçeteye geliyo dedim tamam biz onu saymıyoruz olur ole seyler dedi ağrım geçti sanırım benım kanamam sıkıntıdan oluyo bı umut ıste ınsallah güzel sonuçlar allırız hepımız bıde bole 11.gün az az kanaması olan varmıydı aranızda kızlar sıkmıyorum demi

hayırlısı olsun canım çok sevindim
mayısta kent de başlayacak bir arkadaşım daha oldu

Her zaman bu kadar yhoğun oluyormu Bana 16.05.2012 ye randevu verebildiler. Birde özel muayenehane mecburiyeti neden var sen de gittinmi ?Ben 15.05.2012 de büyük bir ihtimalle adet olacağımm.İlk muayenede adet olmam sorun olurmu muayene günü benim 2. günüm olacak tedavi için geç kalmak istemiyorum .Hastaneye gitsem bakmazlarmı

canım daha önce konusu geçti mi bilmiyorum
ecrin adına bayılıyorum
kızım olursa inşallah adını ecrin koyacağım
anlamı da çok güzel

Bende cok sevıyorumm kuzummmm o yuzdede takma ısım olarak ılerdekı kızımın ve oglumun adını koydum yaaaa...
daha oncelerı acelya ıstıyordum ama ecrın daha analamlı gelınce buna kara kırdım kısmet tabı herseyyyy
koy tabı annesı Allahın Emantı onlar bıze

Kızlar işlerim var biraz ara ara gelip yazıyorum cevap veremediğim mesajlar olabilir...

bugun nasılsın kuzummmmm

Ama ben sana bişiler yazdım sen bana cevap vermedinnn..Küstümmmmmmmmm

oyle hemen kusuşmeyın yaaaaaaaa

ya ben de çok seviyorum çok tatlı oluyorlar, ama zor olacak, ben çalışıyorum, 2 bakıcı gerekecek eve 1 i yatılı olmak üzere...
sonra 1 taşla 2 kuş, belki ilk 1-2 sene zor ama sonrası çok iyi..

evet cnm cok zor ama cokta guzellll
rabbım gonlune gore verseın canımmmmmmm
hakkında hayırlısı neyse o olsunnnnnnnnn

Çektirmedim tavsiyen ve kuşkularım üzerine Kent hastanesi İsrael bey e karar verdim canım

Canım eğer doktorun histeroskopi önerdiyse hiç tereddüt etme,yaptır,korkulacak birşey yok.Transfere daha emin gidersin.

Canım benim günaydın hoşgeldin

Yarın iyilik haberlerini almak dileğiyle

testini ne zamann yaptırıyorsun canım,,,,???

canım kim söyledi özele gitme mecburiyetin var diye??
ben hiç özeline gitmedim
sen şükran hanım ile görüştün mü kent hastanesi tüp bebek koordinatörü
onunla görüş adet olacağın tarihi söyle
ısrael bey zaten 1 mayısta geliyor
daha önceki tüm tahlillerinide hazırla yanında götür

canım kim söyledi özele gitme mecburiyetin var diye??
ben hiç özeline gitmedim
sen şükran hanım ile görüştün mü kent hastanesi tüp bebek koordinatörü
onunla görüş adet olacağın tarihi söyle
ısrael bey zaten 1 mayısta geliyor
daha önceki tüm tahlillerinide hazırla yanında götür

Hastaneden ilk muayene için israel beyin muayene hanesine gitmem gerektiğini söylediler
Hastaneden peki randevu almam gerekiyormu

yaa arkadaşım senden gelmedi mesaj
neyse canım önemli değil burada bol bol mesaj yaz 100 mesaj olduğunda özel mesaj yazabiliyorsun sanırım
ben sana yazarım

akasya sana bu konuda yardımcı olur bak gelince sor o çok başarılı msj tamamlamada

ya ben bu msj sana yazmadım bahar neden böle olduki :))))

Son düzenleme:
Sen şuan ne aşamadasın

canım ben aslında 18 nisanda başlayacaktım fakat ısrael bey opu da olmayactı o yüzden mayıs edetine erteledim
şimdi folıcasit+bıosterol diye yumurta kalitesini artırıcı bir ilaç ve coraspirin kullanıyorum
mayıs adetinin 2. günü 2.mini tüp bebek denemem başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…