Sen yazmışın ben görmedim ben yazdım sen görmedin .Ne olcak bu işin sonu.
Çektirmedim tavsiyen ve kuşkularım üzerine Kent hastanesi İsrael bey e karar verdim canım
Günaydıııııııınnnnnnn KK nın güzel yüzlü güzel yürekli hatunları ..Maaşallah sabah sabah kaç sayfa oku oku bitmedi gece de en son yatanlardan biriyim halbukiiiiii..Nazar değmesin topiğimize ama günaydın diyene kadar 1 saat geçti........benimde bugün bayaaaa işlerim var yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşaalllah rahim normale dönmüştür....Demetciimm ben çalışırken işyerinde açıp okumuyrdum bile yoğun çalıştığım için aklım topicte kalıyordu haliyle..akşamları geçmişi okumaktan 2satır yazıp çıkıyordumm..işten çıkınca tam zamanlı burdayımm
yanlış anlama işten çık demiyorum ama yoğunken cevap verecem diye uğraşma ekmeğinden olursun alimallah beğen geç biz anlarız....
ama asıl ben sana küstüm canım
sana mesaj attım cevap vermedin ki sen
bekliyorum kaç gündür ama
Ama ben özel mesaj yazamıyormuşum bennn öle dedi.55 mesajdaymışım
hayırlısı olsun canım çok sevindim
mayısta kent de başlayacak bir arkadaşım daha oldu
canım daha önce konusu geçti mi bilmiyorum
ecrin adına bayılıyorum
kızım olursa inşallah adını ecrin koyacağım
anlamı da çok güzel
Kızlar işlerim var biraz ara ara gelip yazıyorum cevap veremediğim mesajlar olabilir...
Ama ben sana bişiler yazdım sen bana cevap vermedinnn..Küstümmmmmmmmm
ya ben de çok seviyorum çok tatlı oluyorlar, ama zor olacak, ben çalışıyorum, 2 bakıcı gerekecek eve 1 i yatılı olmak üzere...
sonra 1 taşla 2 kuş, belki ilk 1-2 sene zor ama sonrası çok iyi..
Çektirmedim tavsiyen ve kuşkularım üzerine Kent hastanesi İsrael bey e karar verdim canım
Günaydıııııııınnnnnnn KK nın güzel yüzlü güzel yürekli hatunları ..Maaşallah sabah sabah kaç sayfa oku oku bitmedi gece de en son yatanlardan biriyim halbukiiiiii..Nazar değmesin topiğimize ama günaydın diyene kadar 1 saat geçti........benimde bugün bayaaaa işlerim var yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşaalllah rahim normale dönmüştür....Demetciimm ben çalışırken işyerinde açıp okumuyrdum bile yoğun çalıştığım için aklım topicte kalıyordu haliyle..akşamları geçmişi okumaktan 2satır yazıp çıkıyordumm..işten çıkınca tam zamanlı burdayımm
yanlış anlama işten çık demiyorum ama yoğunken cevap verecem diye uğraşma ekmeğinden olursun alimallah beğen geç biz anlarız....
arkadaşlar doktorun hemşiresini aradım aktif mi kanaman dedi yok deıl peçeteye geliyo dedim tamam biz onu saymıyoruz olur ole seyler dedi ağrım geçti sanırım benım kanamam sıkıntıdan oluyo bı umut ıste ınsallah güzel sonuçlar allırız hepımız bıde bole 11.gün az az kanaması olan varmıydı aranızda kızlar sıkmıyorum demi
Her zaman bu kadar yhoğun oluyormu Bana 16.05.2012 ye randevu verebildiler. Birde özel muayenehane mecburiyeti neden var sen de gittinmi ?Ben 15.05.2012 de büyük bir ihtimalle adet olacağımm.İlk muayenede adet olmam sorun olurmu muayene günü benim 2. günüm olacak tedavi için geç kalmak istemiyorum .Hastaneye gitsem bakmazlarmı
oooohh hepiniz kentçi oldunuz vallaaa ama izmirde en iyilerin başında geliyor israil aruh hepiniz için hayırlısı olsun inşallahhh
yaa arkadaşım senden gelmedi mesaj
neyse canım önemli değil burada bol bol mesaj yaz 100 mesaj olduğunda özel mesaj yazabiliyorsun sanırım
ben sana yazarım
Sen şuan ne aşamadasın
oooohh hepiniz kentçi oldunuz vallaaa ama izmirde en iyilerin başında geliyor israil aruh hepiniz için hayırlısı olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?