- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
kız böle deme şurda 35 i devirdik ben hamile kalsam ortalama 37 yi bulacaz doğurana kadar 40 ında doğuran da aynı kadın rahim hiç yaşlanmıyormuş yumurtalar yaşlanıyormuş baktım olmadı bir türlü yumurta...donduracam maazallah rezervden kullanıyoruz boşa gidiyor heray valla hele ilaçlardan sonra üçer beşer atılıyor yumoşlar...ya genel olarak 35 in üzeri annelikler için hep sanki sorunlu olucakmış gibi konuşurlar,benim ablam 37.de doğurdu ,maşallahta hiççç bir problem yaşamadı..senin değerlerin çok ii,endişelenmen çok normal,çok zorlu yollardan geçtik ,tüm o belirti,ağrı kanama olmadan da herşey yolunda gidiyor,benim çevremden kimse böyle şeyler yaşamdan çocuk doğurdu,biz çok biliyoruz ya artık herşeyi bekliyoruz bir belirti:)
Sağol canım, inşallah sağlıklı olsun da, farketmez tek çift. İkiz isterim ama hafiften de tırsıyorum, çok zor ikiz bakmak :13:
ikiz bakması zor da göbüşte büyütmesi kolay mı sankiiiii delüüüüüüüBence boşver MR ı yumurta çokkkk kıymetli...
Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....
süper seçimm ben çok beğendim dolabı fikrine de bayıldım sonradan kullanamayacağın yatak almak çok mantıksız zaten...park yatağı katla kaldır sonradan..sepet beşiğe de bayılıyorum çok şirin oluyor...aklımda ne varsa yazdın şekerim bir de bunlara oturmaya kiracı gelsebeşik almadım canım baza alıcam onun için yatak başlığı yaptırıyoruz.
park yatak ve sepet beşik alıcam onun yerine
Valla ağrı olsa ağrı var diye pimpirikleniyoruz olmasa yok acaba neden diye..biz tüpçüler hep endişeli hep pimpirikliyiz zor bulduğumuz yavrularımızı kolay kaybederiz diye hep korku içindeyiz ....Benim kızkardeşim gram ağrı sızı aşerme mide bulantısı baş dönmesi olmadan doğurdu 2 kızını da peşpeşe oluyor işte herkes farklı oluyor hamilelikte..Sağol canım inşallaH
Evet ya acabalar hiç bitmiyor, bir de geçen gün tv de Mehmet Öz ün programında 35 in üzerindeki annelikler için abuk subuk konuştular asabım bozuldu. Benim değerlerim 367 ve 1 gün sonra 713 çıktı, 3. testi istemedi Dr.
Yerleşme kanaması dahil hiç bir kanamam olmadı çok şükür, son zamanlarda ağrı sızı da yok fazla. Ağrı olunca hah bebek orada diyo insan ..olmayınca endişeleniyo ne biliim..
Benim de işlerim var derken elektrikler gitti gene akşamki gibi kaldım yazdığım mesajın ortasında var bişeyler bu ara anlamadım net gidecek diye beklerken elektrikler gidiii Allah Allah :44:Kızlar işlerim var biraz ara ara gelip yazıyorum cevap veremediğim mesajlar olabilir...
Maaşallah eminmisin kız doğal yolla kaldığına gizlice tüp yaptırmış olmasın belki de gezmeye diye gittiği yer tüp bebiş merkeziydi .Doğru tabi, annemin kuzeni de 40 ında evlendi 41 inde doğal yolla hamile kaldı, bir de daha düşünmüyorum biraz gezelim sonra diyordu. Onun da çocuğu süper zekalı resmen. Evet kafadan atmak lazım abuk subuk düşünceleri, herşey hepimiz için güzel olsun inşallah. Allah sağlıklı güzel bebişler versin hepimize
Kız sen ikizlere bakmayı mı düşünüyorsun Rabbim versin de sağlıkla kucağına al da çalışmayıver 2 yıl ne olacak teyzeleri bakar onlara yiriz onları şapır şupur ..hem iki bakıcıya vereceğin parayla yavrularının başında durur sen büyütürsün bir güzelll ..ya ben de çok seviyorum çok tatlı oluyorlar, ama zor olacak, ben çalışıyorum, 2 bakıcı gerekecek eve 1 i yatılı olmak üzere...
sonra 1 taşla 2 kuş, belki ilk 1-2 sene zor ama sonrası çok iyi..