Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız böle deme şurda 35 i devirdik ben hamile kalsam ortalama 37 yi bulacaz doğurana kadar 40 ında doğuran da aynı kadın rahim hiç yaşlanmıyormuş yumurtalar yaşlanıyormuş baktım olmadı bir türlü yumurta...donduracam maazallah rezervden kullanıyoruz boşa gidiyor heray valla hele ilaçlardan sonra üçer beşer atılıyor yumoşlar...
Sağol canım, inşallah sağlıklı olsun da, farketmez tek çift. İkiz isterim ama hafiften de tırsıyorum, çok zor ikiz bakmak :13:

Bence boşver MR ı yumurta çokkkk kıymetli...

Saat 3 gibi gidicem, heyecanlıyım, değerlerim iyiydi gerçi ama korkuyorum ya kese yoksa, ya sağlıklı değilse diye paranoyalar geliştirdim kendi kendime....
ikiz bakması zor da göbüşte büyütmesi kolay mı sankiiiii delüüüüüüü Rabbim inşaallah ikiz verir de sağlıklı hayırlı verir....paranoya yok Allah gönlünün muradını versin inşaallah bebeğimm
beşik almadım canım baza alıcam onun için yatak başlığı yaptırıyoruz.
park yatak ve sepet beşik alıcam onun yerine
süper seçimm ben çok beğendim dolabı fikrine de bayıldım sonradan kullanamayacağın yatak almak çok mantıksız zaten...park yatağı katla kaldır sonradan..sepet beşiğe de bayılıyorum çok şirin oluyor...aklımda ne varsa yazdın şekerim bir de bunlara oturmaya kiracı gelse dimi amaaaaaa
Valla ağrı olsa ağrı var diye pimpirikleniyoruz olmasa yok acaba neden diye..biz tüpçüler hep endişeli hep pimpirikliyiz zor bulduğumuz yavrularımızı kolay kaybederiz diye hep korku içindeyiz ....Benim kızkardeşim gram ağrı sızı aşerme mide bulantısı baş dönmesi olmadan doğurdu 2 kızını da peşpeşe oluyor işte herkes farklı oluyor hamilelikte..
Kızlar işlerim var biraz ara ara gelip yazıyorum cevap veremediğim mesajlar olabilir...
Benim de işlerim var derken elektrikler gitti gene akşamki gibi kaldım yazdığım mesajın ortasında…var bişeyler bu ara anlamadım net gidecek diye beklerken elektrikler gidiii Allah Allah :44:
Maaşallah eminmisin kız doğal yolla kaldığına gizlice tüp yaptırmış olmasın belki de gezmeye diye gittiği yer tüp bebiş merkeziydi….
ya ben de çok seviyorum çok tatlı oluyorlar, ama zor olacak, ben çalışıyorum, 2 bakıcı gerekecek eve 1 i yatılı olmak üzere...
sonra 1 taşla 2 kuş, belki ilk 1-2 sene zor ama sonrası çok iyi..
Kız sen ikizlere bakmayı mı düşünüyorsun… Rabbim versin de sağlıkla kucağına al da çalışmayıver 2 yıl ne olacak teyzeleri bakar onlara yiriz onları şapır şupur ..hem iki bakıcıya vereceğin parayla yavrularının başında durur sen büyütürsün bir güzelll…..

İnşallah canım Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin .O dilerse olur.Gerisi bizim boş uğraşlarımız aslında.

Ecrin-mert
Turginur
Camenta

GunAydin CanlArim Cok şükür İyiyim inşallah bebislerim benimledir 2 gündür adet olacakmışım
Gibi ağrılarım var bu gecede Cok şiddetli bir sekilde vardı Cok Asır'ı bir ağrı 1 saatten fazla sürdü sabah biraz daha vardı şimdi hiç yok bende anlamıyorum nasip artık ......

Lotus83

Bebeğinin odası Hayirli olsun canım güle güle kullansın

Nurcanim

Honeymooner

Demek kese görme zamanı geldi ne GUZEL bugün bebisinizle buluşacaksınız Hayirlisi ile git gel

Fadime 26

İnşallah hamilesindir canım Rabbim bebeğine kavuştursun .......
Gecmis olsun inşallah bir an once iyileşirsin bebis icin de tebrikler canım Masallah

canım tekrardan geçmiş olsun ve tebrik ederim sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle

kızlarr merhabaa..hayırlı cumalarr,mutlu günlerr,huzurlu bir hayat diliyorum sizeee...

canım nasılsın başın sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin

Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?

Cok gecmis olsun canim.. Gözün de Aydın olsun :)) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar nasılsiniz? Ben yone bugün abuk subuk rüyalar gördüm her kotu ruyada moralim bozuluyor aksi gibi de her gun ruya görür oldum

4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (

mehmet oz 27-28 yasında dondurun yumurtaları diyordu tv de,
yok anam kadın hatta tatildeydi, avrupa turu yapıyorlardı, zaten aşırı süsüne düşkün, çok güzel bir kadındır, bebek olmasa da napalım olmasın diyordu. Yani gidip tedavi falan hayatta olmazdı, kocasının ilk eşinden çocuğu da var kocaman.
Ben aile işinde çalışıyorum, yani bırakamam çalışmayı, ama epey müsamaha gösterirler ondan eminim..Sonra para lazım bebişlere, tek maaşla zorrrrr

Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?

Hadi hayırlı olsun, kaliteli embriyoların olsun inşallah..

insallah canim benim cok sagol..

Merhaba herkesee,

kime ne yazacağımı şaşırdım.. biraz geçmişi okumaya çalıştım ama toparlayamadım...

Nurcanım, tatlım öncelikle tebrik ediyoruuumm Allah sonuna kadar sorunsuz hamilelik yaşatır inş.. ve geçmiş olsun diyorum.. iyi ki hastaneye zamanında gitmişsiniz .. Allah korusun

Honeymooner , inşallah bugün güzel haberlerle döneceksin cnm

emelsunar , Canım güzel güzel bebiş olurlar inş.. Geçmiş olsun opun..

fadime 26 , canım inş. hamişsindir.. bazen pembe lekelenmeler oluyor... inşş. sende güzel haberlerle gelirsin...

batty , hayırlısı olsun fakat niçin 9. gün yaptın testi? bende de çikolata kisti var.. çikolata kisti evet düşük yapabiliyor ama çikolata kistiyle hamile kalan bir o kadar kişi var... kaç cm. ki kistin?

nurcanim yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm ama gebeliğine çok sevindimm.
İnş Rabbim şifanı acilen versin canım..
Dualarım seninle mübarek cuma vaktii.

Maşallah canım
Çok şükür opuyuda atlatmışsınn..
Yarın hayırlı haberlerini duymak dileğiyle..
İnş. hepsi döllenip 1. kalite embriyolar olurlaar.
Bu gece çok dua edelim olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…