4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
hamiş olayımda çıtır olmayayım varsın olarmıııı
maşallaha yumoşlarına tatlı tatlı aşk yaşasınlar inşaallah
canım çok üzüldüm Ama erken test yapmışsın ne bileyim inşaallah yanlış sonuçtur..rabbim bebişini enkısa zamanda versin inşaalah
geceleri de güzelim diyorsun gündüz niyetine seksi meksi okuyunca noluyo töbe töbe dedim
bilemem bir kocişine sormak lazımm
Herkese hayırlı cumalar arkadaslarım sabah sağlıklı uyandım maşallah birazcık ağrım vardı o da gecti şükür bugün ilk doz tepeniz asımı oldum sagolsun anacim yolda geliyor bana yardıma yaa kızlar ben suanda tam 10 kilo almış durumdayım ve vücudum buna alışık olmadıgı icin kendimi rahatsız hissediyorum ben busalar itibariyle abur çubuk kestim Heleki cukulata hiç Yemicem ben cukulata yedikte kızım içeride göbek atıyor yaaBuda benim hoşuma gidiyordu takı tartıya çıkana kadar Sısko oldum ayol yana yaydı bu kizancik beni genişledim resmen iste bizden hbrler böyle sizde neler var neler yok bakalım
hamiş olduğunda doğrudan sarışın çıtır hamiş olacaksın canımmm:))
Noluyooo burdaaa biz yokken bi dayanışma bi gruplaşma sezdimm bi havalanmışınız gittikçe artıyonuz diyeee
Her ne kadar Ankaralılar olarak bi kaç kişiysekte biz yeteriz size..
Çıkışta bekleyin bizi
ne yalan söliyiimm hiç üzülemicem dert ettiğin şeyi..
10 kilo almış hatun dertli..
aman beee napalım biraz kilo aldıran gıdalardan daha sağlıklı olanlarına geçiş yaparsın olur biter cicim..
bunlar hamileliğin güzel dertleri...
tetenoz aşısıda ağrı yaparmış sen nasılsın kuzum..
Aminnnn inşallahh canım..
canım kistin çok küçükmüş,omu yapıyor ki acaba,bende 3,5 cm var ama sorun olmadı , doktorunla konuş bakalım ne diyecek,
Herkese hayırlı cumalar arkadaslarım sabah sağlıklı uyandım maşallah birazcık ağrım vardı o da gecti şükür bugün ilk doz tepeniz asımı oldum sagolsun anacim yolda geliyor bana yardıma yaa kızlar ben suanda tam 10 kilo almış durumdayım ve vücudum buna alışık olmadıgı icin kendimi rahatsız hissediyorum ben busalar itibariyle abur çubuk kestim Heleki cukulata hiç Yemicem ben cukulata yedikte kızım içeride göbek atıyor yaaBuda benim hoşuma gidiyordu takı tartıya çıkana kadar Sısko oldum ayol yana yaydı bu kizancik beni genişledim resmen iste bizden hbrler böyle sizde neler var neler yok bakalım
görürşürz kızlar yazlık kışlık giysilerin ayarını yapacam baza dolap beni bekler..yarın da sabah erkenden kontrolüm var bakalımm...gerçi değişiklik yoktur durumumda da endometrıum mu bir ölçtüreyim bakalım kalınlaşma var mı
size iyi kaynatmalar
evet canım senin gibi forumda bir çok kişi var doğal yolla ya da tedaviyle sorunsuz hamile kalan...embriyoların tutunmasını engelleyen bir şey var herhalde.ya da embriyoların 2. günden sonra kaliteleri bozuluyo devam edemiyorlar...toplamda 4 kaliteli embriyo transferi ile sonuç alamamak çok hayal kırıklığı oldu ki doktorum ikisinde de şansımın çok yüksek olduğunu söylemişken( bundan sonra devam etsem şansım ne olur bilmiyorum artık... devam etmeli miyim çok kararsızım
bende geçen hafta çukolata yemicem demiştim ama kociş nasılsa sözümde durmam diye gitmiş nutellanın büyük kavanozunu almış ve ben kavanozu yarıladım:18::18::18::18: ve habire sütlü tatlı yapıyom:))))) ama kilonun rahatsız ettiği konusunda haklısın nefes alış verişim bile değişti... yatakta dönerken eşim yardıım istermisin diye dalga geçiyo...... bende bugün çıkıcam tartıya ve sanırım 15 kiloyu buldum
herkesee hayırlı cumalarrgününüz güzelll ve mutluu geçsinn hepiniziiinnn
Guldenim ne yapmış bakım bu İzmirli Ler Benm hiç hbrn yoksen söyle bana ben çekerim kulaklarii şimdi sen hamile hamile katılma bu islere ben bakırım çaresine Sen nasılsın bakım bugün hadı Cook az kaldı zafere insallh Rabbim yüzünü güldürsün insallh zuzu nunda
Cnm benim bende üzülmüyorum da sısko olunca vücud ta çabuk yoruluyr acayip bel ağrılarım başladı cok hantal oldum ayol 20dk yürüsem hop oturuyorum evet sağlıklı beslenicwm buralar istanbulda hergün bir yerde yiyince sabh öğle aksam aldı basını gitti kilolar aslında cidden insanın hayatında en mutlu olduğu kilolar Rabbim seni de böyle sısko etsin insallhEzan okundu ben kaçıyorum cnm namazı kılıp çıkıcm evden annemle alışveriş var guldenim buarada keçi şutu bulursan mutlaka iç cnm Mado larda oluyor siparişle alıyorsun bilgin olsun öptüm siz
Üzüldüm canim benim ama 7-8 defa deneyen gebe kalan bile var zamanı değil demek ki bı de merkez de cok önemli iyi No Merkezi'm diye de sorgula bence.. Rabbim mucize versin inşallah sana ..
herkesee hayırlı cumalarrgününüz güzelll ve mutluu geçsinn hepiniziiinnn
4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?