he he he sayfa nosu na baakkk
Efett aşkısıııı çok sekksiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
takılma bacım hepimiz bir sürü rüya görüyoruz ben de cidiye almamaya başladım artık ama aylar sonra yorunlanabiliyor..ben de dün gece altı pis bir bebeğe baktım o da erkek kardeşimin bebeğiymiş anam ben hep başkalrının bebşini görüyom rüyamdaKızlar nasılsiniz? Ben yone bugün abuk subuk rüyalar gördüm her kotu ruyada moralim bozuluyor aksi gibi de her gun ruya görür oldum
gündüz güzelleri seksi meksi noluyo kızzz...seksi hatunlar alın bu da benben size 3333Efett aşkısıııı çok sekksiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekur edrim rabbim hepinizin gonlune gore versin
insallah guzel allahim bana bebegimi saglicakla kucagima almayida nasip eder
herhalde dahada hastanede yatmam gerekiyormus insallahhh eve donunce
yine sizlerle konusur acimizi tatlimizi paylasiriz
butun arkadaslarima hayirli gunler diliyorum.
4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
takılma bacım hepimiz bir sürü rüya görüyoruz ben de cidiye almamaya başladım artık ama aylar sonra yorunlanabiliyor..ben de dün gece altı pis bir bebeğe baktım o da erkek kardeşimin bebeğiymiş anam ben hep başkalrının bebşini görüyom rüyamdaelim ayağım kaka oldu temzileyecem diye:44::44::44:
gündüz güzelleri seksi meksi noluyo kızzz...seksi hatunlar alın bu da benben size 3333
canım çok sevindim inşallh yarınde güzel haberler alırsın ................Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?
neyyy biz sadece gündüz güzelimiyiz
ben gecede çok güzel oluyomda sen görmüyon...
görüş açımda o vakit sadece kociş oluyooo
çıtır anne,,ne güzel hamile olucaksın senn sarışın çıtır :)
maşallaha yumoşlarına tatlı tatlı aşk yaşasınlar inşaallahTunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?
canım çok üzüldüm Ama erken test yapmışsın ne bileyim inşaallah yanlış sonuçtur..rabbim bebişini enkısa zamanda versin inşaalah4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
neyyy biz sadece gündüz güzelimiyiz
ben gecede çok güzel oluyomda sen görmüyon...
görüş açımda o vakit sadece kociş oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?