Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah yumoşlarına..
Bunuda sorunsuz atlattın çok şükür..
Sıra geldi döllendilermi heyecanına..
Hiç bitmeyecek bi endişe ve heyecan ta kiii test gününe kadar..
Hep güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim...

ne yzıkki söylenecek pek bişey yok rabbim sabrını versin ve dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşursun...........

Noluyooo burdaaa biz yokken bi dayanışma bi gruplaşma sezdimm bi havalanmışınız gittikçe artıyonuz diyeee
Her ne kadar Ankaralılar olarak bi kaç kişiysekte biz yeteriz size..
Çıkışta bekleyin bizi

canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekur edrim rabbim hepinizin gonlune gore versin
insallah guzel allahim bana bebegimi saglicakla kucagima almayida nasip eder
herhalde dahada hastanede yatmam gerekiyormus insallahhh eve donunce
yine sizlerle konusur acimizi tatlimizi paylasiriz
butun arkadaslarima hayirli gunler diliyorum.

batty , hayırlısı olsun fakat niçin 9. gün yaptın testi? bende de çikolata kisti var.. çikolata kisti evet düşük yapabiliyor ama çikolata kistiyle hamile kalan bir o kadar kişi var... kaç cm. ki kistin?[/QUOTE]

2 cm 4 yıldan beri benimle çok az büyüdü.rahim filmi de temiz çıktı. son 2 dememde 1. kalite 2 er embriyo transfer edildi.ilki kimyasal gebelik, ikincisi de negatif oldu. hiç bir neden görünmüyor.osebeble kist mi acaba diyorum...yarıb doktorumlar görüşmeye gidicem bakalım ne önerecek...

Kızlar nasılsiniz? Ben yone bugün abuk subuk rüyalar gördüm her kotu ruyada moralim bozuluyor aksi gibi de her gun ruya görür oldum
takılma bacım hepimiz bir sürü rüya görüyoruz ben de cidiye almamaya başladım artık ama aylar sonra yorunlanabiliyor..ben de dün gece altı pis bir bebeğe baktım o da erkek kardeşimin bebeğiymiş anam ben hep başkalrının bebşini görüyom rüyamda elim ayağım kaka oldu temzileyecem diye:44::44::44:
Efett aşkısıııı çok sekksiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
gündüz güzelleri seksi meksi noluyo kızzz...seksi hatunlar alın bu da benben size 3333

kız nurcan Allahtan o gün gitmişin hastaneye o günden sonra sesin çıkmayınca anladım hastanelik oldu dedim..
ama sonu güzel oldu çok şükür..

canım kistin çok küçükmüş,omu yapıyor ki acaba,bende 3,5 cm var ama sorun olmadı , doktorunla konuş bakalım ne diyecek,

neyyy biz sadece gündüz güzelimiyiz
ben gecede çok güzel oluyomda sen görmüyon...
görüş açımda o vakit sadece kociş oluyooo

Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?
canım çok sevindim inşallh yarınde güzel haberler alırsın ................

Sana sarılasım var...
Bugün uzak oluşumuza isyanım var

Son düzenleme:
Tunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?
maşallaha yumoşlarına tatlı tatlı aşk yaşasınlar inşaallah
canım çok üzüldüm Ama erken test yapmışsın ne bileyim inşaallah yanlış sonuçtur..rabbim bebişini enkısa zamanda versin inşaalah
neyyy biz sadece gündüz güzelimiyiz
ben gecede çok güzel oluyomda sen görmüyon...
görüş açımda o vakit sadece kociş oluyooo

geceleri de güzelim diyorsun gündüz niyetine seksi meksi okuyunca noluyo töbe töbe dedim
bilemem bir kocişine sormak lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…