canım benim bu 4. denemem ama ilkin de transfere bile gelemedik. ikincisinde 1 tane orta kalite dondurulmuş ile oldu. sonra merkezi değiştirdim ve rezervim az olmasına rağmen 3. ve 4. denemede de çok kaliteli embriyolarım oldu. doktorumu da çok seviyorum yani merkezden bir şüphem yok.sanırım bundan sonrasında araştıracaklar neden tutmadığını belki histereskopi yapar bilmiyorum ki
Sana sarılasım var...
Bugün uzak oluşumuza isyanım var
4 tane kaliteli embriyo ve başarısız sonuç,haklısın canım ..acaba merkezinimi değiştirsen,devam etmelisin bence , asla vazgeçme derim ben,tüp bebekte kistler kaliteyi bozmuyormuş ben öyle biliyorum ama,,ben acıbademde yaptımıştım,özellikle doktora 2-3 kez sormuştum ve bozmadığını söylemişti bana,
İcin rahatsa tabii sorun yok ne gerekiyorsa yapılır sen biraz dinlen tatil yap kafan dağılsın şimdi eminim hersey gözünde cok buyuyor ama geçecek inşallah unutturur Rabbim bı günleri sana
aman canım yapmaa,,nutella bende çok yedim ama şekerim çok çıktı,şimdi sakladım onu evde ,gözüm görmesin diye ama aklım hep onda:)))sütlü tatlı yiyorum bende şimdi ama kesmiyor illa çikolata istiyorum ,,,senin şeker yüklemene az kaldı dikkat ett bu aralar
Aşkısııı çok fena koptum ben genee..
Oturdumm salavatlar dualar izledim netten el açtım dua ettimmm..
Yanarak yalvardım Rabbimizee..
Aynen yanında olmak istiyorumm çok fenaaa..
İnş Rabbim yüzümüzü güldürsünn bitanem..
benim 27 yaşında rezerv azlığı problemim var senin gibi. 3-4 ay önce konuşmuştuk hatta seninle...rezerv azalınca yaş ne olursa olsun kalan yumurtalar genetik olarak sorunlu olur diye bir kaç yerde yazı görmüştüm.gerçi bir çok hamile kalan da var...anlamış değilim....ben de kadıköy acıbademdeyim.bahçeci de yüksek doz ilaçla yumurtalar döllenmedi bile....yumurtların kalitesiz diyip çıktılar işin içinden.sonra kadıköy acıbademde yaptım 3 ve 4. tedaviyi embriyo kalitelerinde çok başarılı sonuçlar aldık çok az ilaçla...o yüzden doktoruma çok güveniyorurmmm...olmayınca olmuyor elden bir şey gelmiyo bir süre sonra malesef...sen bir embriyo ile hamile kaldın sonuçta:)
evet asyacım 1 yılda 4 tüp bebek tedavisi oldum. son ikisi birer ay arayla hem de....ister istemez olmayacağını düşünüyor insan artık....amin inşallahhh...
benim 27 yaşında rezerv azlığı problemim var senin gibi. 3-4 ay önce konuşmuştuk hatta seninle...rezerv azalınca yaş ne olursa olsun kalan yumurtalar genetik olarak sorunlu olur diye bir kaç yerde yazı görmüştüm.gerçi bir çok hamile kalan da var...anlamış değilim....ben de kadıköy acıbademdeyim.bahçeci de yüksek doz ilaçla yumurtalar döllenmedi bile....yumurtların kalitesiz diyip çıktılar işin içinden.sonra kadıköy acıbademde yaptım 3 ve 4. tedaviyi embriyo kalitelerinde çok başarılı sonuçlar aldık çok az ilaçla...o yüzden doktoruma çok güveniyorurmmm...olmayınca olmuyor elden bir şey gelmiyo bir süre sonra malesef...sen bir embriyo ile hamile kaldın sonuçta:)
batty arkadaşımızın mjını aradım sayfalarda cevapları görünce çok üzüldüm yaa. problemimiz de aynı.benim eş faktörü var o ayrı tabi.
neyse onun için selam vermeden önce ona yazmak istedim
herkese selamlaarrr.....
evet asyacım 1 yılda 4 tüp bebek tedavisi oldum. son ikisi birer ay arayla hem de....ister istemez olmayacağını düşünüyor insan artık....amin inşallahhh...
canım gözün aydınn sağlıkla kucağına al işşallahh bebeğiniiKIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM
rabbim butun arkadaslarima nasip etsin isteyen herkesin gonlune gore versin
ins iki hafta sonrada kontrolum olacak
ama hala hastanede yatiyorum eve donunce size yasadiklarimi anlatirim
rabbim kimselere bu aciyi yasatmasin olumlerden dondum
ama bebek iyiymis cok sukur
ins saglicakla kucagimada rabbim almayi nasip eder .
sağlıkla döllensinn yumoşlarınnnnTunaydin kizlar ben geldim cok sukur opum sorunsuz gecti 6 tane yumos toplandi yarin saat 12 de arayip ogrenecegiz neler oldugunu..Insallah iyi haberler aliriz sizler ne yaptiniz?
canım bende gecenlerde 4. negatifi aldımm..bende ne zaman olcak artık die merak ediom..ama pes etmek yok bende 11 ay içinde 4 kez denedim.5. yide temmuz gibi falan düşünüyorum..umarım bizde pozitifi görürüz artık...4. denenemem de negatif sonuçlandı. 9. gün değerim 0 çıktı( her şey yolundayken 2 denemede de, negatif sonuçlanıyor. sanırım çikolata kistim tutunmasını engelliyor. 4. denemeden sonra başarılı olan var mı? (
hoşbuldumm ama yine çıkcamm.spora gittim ordan pazara gittim.az sonrada anneme gitcem teyzemler orda kaynatırız bugünnseni gördük mutlu olduk..... hoşgeldinnnnnnnnnnnnn................
sizede hayırlı cumalar efenimmm...
nasıl geçti misafir ağırlama faslı...
bugün gidecem daktıra bakalım ne dicek... ama biliyomusun benim ilk dönemki hızlı kilo alımım durdu zaten o hızla gitsem varil gibi olurdum... lakin nutella fena bi bağımlılık vazgeçemiyorum bi türlü... bi arada deli gibi şeker yiyodum gerçi şimdide yiyorum ama eskisi kadar çok değil... ay bide hamile kalmadan önce sağlıklı beslenecem spor yapıcam ıvır zıvır yemicem diye havalanıyodum... ama maşallahım var ne kadar ıvır zıvır varsa yiyom.... mütemadiyen pasta börek kebap peşindeyim.... bu halimle kendi kendimi bile hayrete düşürüyom
canım gözün aydınn sağlıkla kucağına al işşallahh bebeğiniiayrıca çok geçmiş olsunn umarım biran önce toparlanırsınn
sağlıkla döllensinn yumoşlarınnnn
canım bende gecenlerde 4. negatifi aldımm..bende ne zaman olcak artık die merak ediom..ama pes etmek yok bende 11 ay içinde 4 kez denedim.5. yide temmuz gibi falan düşünüyorum..umarım bizde pozitifi görürüz artık...
hoşbuldumm ama yine çıkcamm.spora gittim ordan pazara gittim.az sonrada anneme gitcem teyzemler orda kaynatırız bugünn
ahh canım sorma eşimin arkadaşlarından biri nişanlı kız et yemiomuş aman nerden bileyim ben..böle yemek falan yemio sinir oldumm..allahtan erken gittiler..mız mız bişi gıcık oldumm yanii
kuzular, sabahtan beri giriyorum acil işim çıkıyor yazamadan geri çıkmak zorunda kalıyorum. aklımda kaldı okuyamadım geçmişi, şimdi işim bile çıksa yazıcam dedim ve girdim
ya bu arada ben erik ye ye doymuyorum nasıl bir iştahtır bu. ekşi yiyince kız mı olurdu erkek mi? bu arada bahçecide bana artık yeni ultrason makinalarımız var 12. haftadan itibaren cinsiyeti görebiliyoruz demişlerdi. sizin bir bilginiz var mı cinsiyet en erken ne zaman öğrenilir meraklandım da
umarım herkes iyidir hepinize kucak dolusu sevgiler
batty üzülüyorum ama ben büle diyincee..
Bende 27 yaşındayım rezerv az..fsh ta yüksek bende..
Ne olur bence az kaldıı..
Biraz daha sabredipp kavuşacaksın meleğinee..
Çok zor meşakkatli bir yolda yürüyoruzz..Bizim işimiz daha da zorr gibi görünsede inan Rabbime herşey kolay.Yeterki O Ol desinn..
Bunları biliyorsun biliyorum ama bazen dışardan duymak tekrardan iyi gelebiliyor insana..En azından bana öyle canımm..Eğer sıkılırsan yazdıklarımdan affet canım..
canım gözün aydınn sağlıkla kucağına al işşallahh bebeğiniiayrıca çok geçmiş olsunn umarım biran önce toparlanırsınn
sağlıkla döllensinn yumoşlarınnnn
canım bende gecenlerde 4. negatifi aldımm..bende ne zaman olcak artık die merak ediom..ama pes etmek yok bende 11 ay içinde 4 kez denedim.5. yide temmuz gibi falan düşünüyorum..umarım bizde pozitifi görürüz artık...
hoşbuldumm ama yine çıkcamm.spora gittim ordan pazara gittim.az sonrada anneme gitcem teyzemler orda kaynatırız bugünn
ahh canım sorma eşimin arkadaşlarından biri nişanlı kız et yemiomuş aman nerden bileyim ben..böle yemek falan yemio sinir oldumm..allahtan erken gittiler..mız mız bişi gıcık oldumm yanii
ama yaaa bana erik demeyin noluuuuurrr ağzım buruştu bi tuhaf oldummmmmm
yemem yanımda yenmesinide istemem Ayyy çok fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?