Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaaaaşaaaaasııııınnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ne güzel kalp atışını bile duymuşsuunnn Canım gözünaydın

egunal nasılsın cnmmm sendede bır degısıklık yokmu :)))) sen ve ben hıc belırtı hıssetmıyoruzzzz bu arada benım neden sebesız ınfertılıtee

test gunu bekleyen arkadaslar kendınızde bır degısıklık hıssedıyormusunuzz??? ben de tık yokkk

kımse nıye konusmuyoooooooo cnm sıkılıyooooooo

egunal nasılsın cnmmm sendede bır degısıklık yokmu :)))) sen ve ben hıc belırtı hıssetmıyoruzzzz bu arada benım neden sebesız ınfertılıtee

1) sebep ne ?
2) konusuyoruz 2 dak ara verıyoruz sana dek gelıyorr
3) belırtı aramıyoruz canımmm belırtı olmadan da hamıs olunabılıyor yaaaaa
baska sorun vamrı

valla şekerim bende de genel olarak tık yoktu bugüne kadar bugün öğleden sonra adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı:26:

aaa genelde oyle oluyormus ama adet agrısı gıbı baslıyormus ve bebek rahıme tutunuyormus...ınsallahhhhhh olucakkkkkk arkadasımmm bende oda yok

1) sebep ne ?
2) konusuyoruz 2 dak ara verıyoruz sana dek gelıyorr
3) belırtı aramıyoruz canımmm belırtı olmadan da hamıs olunabılıyor yaaaaa
baska sorun vamrı

3)ayy ecrın sen cok tatlısın yaaa:))) ben lısteye bakmıstım degısıklık varmı deıyo orada benım neden kısmı bostu o yuzden yazmıstım
2)walla haklısın ben uyumusum kalktım sıze bakayım dedım herkes suskun

aaa genelde oyle oluyormus ama adet agrısı gıbı baslıyormus ve bebek rahıme tutunuyormus...ınsallahhhhhh olucakkkkkk arkadasımmm bende oda yok

cicim ne tutunması tutunma ilk 3 günde oluyoo benim 8 gün oldu
yani adet zamanı için erken gibi görünsede yaklaştı...her iki ihtimalde olabilir tabii..

aglama sen o farketmemıstır mutzus hanı
ondan canım yaaaaaaaaa
agrın gctımı bende regl oldum sabah sokulemedım ya offf sınır hat sevıyemdee

Yok canım valla bugün 4. günn..Sabah tam dedim azalacak diye ama foşurtu halindeyim gene lohusa gibi yatıyorum kalkamıyorum
Ben ilaç içip adet olduğumdan oluyor büleee..
Sökülür canım stres yapıyoruz ya ondan oluyo bence bülee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…