içimdeki ses ve benim diyaloglarım
-ben: test gününe kadar her koşulda hamileyim ona göre yaşayacam..
-içimdeki ses : ha ha haayyy ne hamilesi bi vücut ısın yükseldi arada bir de regl olacak gibi ağrıların oluyo diye hamilemi olacağını sandın...
-ben: evet olabilir bunları yaşayıp hamile olanlarda var hatta hiç belirti yaşamadan hamiş olduğunu görenlerde var
-içimdeki ses: o pek rastlanmayan bişi gelip senimi bulacak.
-ben: olabilir neden olmasın
-içimdeki ses: bi sürü idrar testi var kalk yapta boyunun ölçüsünü al
-ben: hayır daha çok erken hem idrar testleri yanıltıcı oluyor ben test günümü bekleyecem
-içimdeki ses: ama test gününden önce çift çizgiyi görenlerde var
-ben: imdaaatttt kurtarın beni bu iç sesimdennnnnn
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba arkadaslar. Forum uçmuş gitmiş benim yokluğumda maşallah. Egunalcm sanırım tüp bebek yaptırdın ve soncuna 3 gün var İnsalllah mutlu haberi duyarız forumda uç gün uç gece kutlama yaparız arttik haberini alınca.
Süpersin güzelim yaaa..Çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün İnşallahhhhh
Herkese günaydın ve mutlu hafta sonları olsun bana da hayırlı haberler getirsin bugün 12 de telefon edeceğim bakalım bizim yumoşlar ne halde inşallah güzeldir :18::18::18:
İnşallah güldenim ben daha çok heyecanlanırım sanmıştım ama heyecanlı değilim belki çalışıyorum diye sürekli kafama takmıyorum bilmem içim çok rahat inşallah hayra çıkar.. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün senin de bir şey kalmadı dua ediyorum sana da zuzuya da tüm bekleyenlere Allahın izniyle güzel haberlerinizi vereceksiniz büyüüüük bir kutlama yapacağız arkadaşım
baya oldu takip etmeyeli sorunlu bir gebelik süreci ilk önce kahverengi lekeler oldiu hastanede yattım günlerdir baş agrısı bulantı uyku hali ayrıca rik var diye lekeden sora yağlı bir iğne kulanıyorum 5günde bir onun acısından tuvalete bile zor kalkıyorum hangi tarafa vuruyorsam o bacagım sakat gib neyse dün hastaneye kalp atışına gittim sabırsızlıkla baktı baktı bişey demedi bir sorun mu var dedim evet bebek çok küçük dedi 12gün geride çok panikti üstelik yanındaki hemşireye hocayı çagır hemen dedi o da görsün çok korktum rabbim bize saglıkla bağışlasın inşallah çok endişelilim ama hoca bakınca çok küçük degil desede içim parçalandı sanki
günaydın cicim..
sende ne var ne yok..
test günün benden bir gün sonra...
valla kaldı 3 gün ama ben olumsuz düşünüyorum eğer hamile olduğumu öğrenirsem süpriz olacak gerçekten...
içimdeki ses ve benim diyaloglarım
-ben: test gününe kadar her koşulda hamileyim ona göre yaşayacam..
-içimdeki ses : ha ha haayyy ne hamilesi bi vücut ısın yükseldi arada bir de regl olacak gibi ağrıların oluyo diye hamilemi olacağını sandın...
-ben: evet olabilir bunları yaşayıp hamile olanlarda var hatta hiç belirti yaşamadan hamiş olduğunu görenlerde var
-içimdeki ses: o pek rastlanmayan bişi gelip senimi bulacak.
-ben: olabilir neden olmasın
-içimdeki ses: bi sürü idrar testi var kalk yapta boyunun ölçüsünü al
-ben: hayır daha çok erken hem idrar testleri yanıltıcı oluyor ben test günümü bekleyecem
-içimdeki ses: ama test gününden önce çift çizgiyi görenlerde var
-ben: imdaaatttt kurtarın beni bu iç sesimdennnnnn
veeeee beklenen sonnn
heh şimdi oldu bak bu normal ruh hali işte
ben bana denilen saatten önce aradıydım hatta biz ararız dediler ben dayanamayıp kendim aradıydım
inşallah güzel haberler gelecek canım güzelce aşk yaşamışlardır.......
amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.....
büyür annesi üzülme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
kızarım sanaaasonuç ne olursa olsun aksi ispatlanana kadar hamileyiz ......
hahahaha bu içteki ses hep aynı mı hepsini biraraya koyup yok edelim....
bu arada itiraf ediyorum bende idrar testi yapmak istiyorum elimde bir tane var ama salı günü çatlatma iğnesi yaptığım için yanıltıcı olur diye yapamıyorum hatta bi ara yapayım yalanda olsa çift çizgiyi görüym istedimm
hoşgeldiin canım uzun bi aradan sonra...
valla umudu kesmiştim senden..
ne güzel oldu seni görmek...
tam zamanında geldin sıra bende işte..
3 gün sonra herşey belli olacak..
beklemedeyim
nasıl bir ruh halidir bilirsin...
sende ne var ne yok nasılsın görüşmeyeli..
Kızlar dayanamadım aradım 3 yumoşum döllenmiş durumları iyiymişpazartesi transferim var çok şükür Allahıma...
Kızlar dayanamadım aradım 3 yumoşum döllenmiş durumları iyiymişpazartesi transferim var çok şükür Allahıma...
ben üzgün değilim şekerim...
her anımı yazıyorum buraya anlatıyorum kızlara bugünde karmakarışık bi haldeyim...
ama iyiyim maşallahım vat yaniiii
olumsuz düşünüp bu kadar iyi olabilecek kaç kişi vardır bilmiyorum..
Napalım her türlü sonuç Rabbimin takdiri...olursa tadından yenmez olmazsa ölüm yokya sonuçtaaa
Maşallah yumoşlarınaaa..
benim gibi seninde 3 kuzun var demek
1.kalite embriyo olsunlar inşallah...
hadi gözünaydın canım ....
öyle canım sen elinden geleni yaptın ve sonuçtainşallah böyle olacaksınn....
Bilmez miyim canım. Aklım hep forumda kaldı ama imkansızlıklar yüzünden bir türlü takip edemedim. Geldigimde de senin haberini almak çok mutlu etti beni dualarım seninle egunalcim.
Bana gelince ise başlayınca çabuk atlattım zaten çok yogun bir is ortamımız vardı son çıkan cek yasasından dolayı.
Tedavi meselesine gelince burda çok methedilen bir doktor vardı operatör ben gitmek iistedigimxe esim Prof. Lara gittik onlardan iyi bilecek değil ya dedeyi için vazgeçmiştim. Ancak tesadüfen is yerinden bir arkadas gelip yine doktoru anlatınca birde ona gideyim dedim ve gittim tüm evraklarımla. Benim değerlerimde bir sorun görmedi ancak esimin prolaktinini yüksek buldu yeniden tahlil istedi esim tekrar yaptırdı ve sonucu 112 çıktı Dr da bunun yüksekliği beyinde tümör göstergesi esın mr çektirsin deyince esime yöneldik ve gercektende eşimde nohut büyüklüğünde tümör varmışşimdi cocuk tedavisini bir süreliğine askıya aldık esimin tedavisi ile ilgileniyoruz Allah'tan ilaçla tedavi edilebilir bir seviyede. Yaklaşık iki yıldır tedavi oluyoruz kokumda hiçbir doktor bizi uyarmadı tedaviye başladığımızda 8o lerde idi o kadar kızıyorum ki doktorlara anlatamam
Bakalım esimi tedavisi bir sonuçlansın bizden genetik testler istedi onları yaptıracağız ve bu doktora devam edeceğim zaten dondurulmuş embriyom var deyince 2. Denemedi de Zeynep kâmile yaptırıyor bosuna ilaç yüklemesi yPilmasin sana dedi anlayacağın bu doktoru çok beğendim
Amin inşallah canım durumları nasıl iyi mi dedim şu anda güzel görünüyorlar dedioff en sonun da aldım haberi içim rahatladı inşallah son ana kadar sorunsuz geçer...
inanmıyorum yaa daha önce yapılan testlerde belli olan şeyi atlamışlar demekki..
Allahtan gitmişsiniz bu doktora bebek sahibi olmak için uğraşmasanız belkide hiç anlamadan ciddi boyutlara gelecekti Allahkorusun...
neyseki ilaçla halledilebilir bi halde...
valla çok geçmiş olsun...dondurulmuşları denemen daha mantıklı bu dönemde...
bende çok sevdim doktorunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?