Tüp Bebek Günlüğümüz !

baya oldu takip etmeyeli sorunlu bir gebelik süreci ilk önce kahverengi lekeler oldiu hastanede yattım günlerdir baş agrısı bulantı uyku hali ayrıca rik var diye lekeden sora yağlı bir iğne kulanıyorum 5günde bir onun acısından tuvalete bile zor kalkıyorum hangi tarafa vuruyorsam o bacagım sakat gib neyse dün hastaneye kalp atışına gittim sabırsızlıkla baktı baktı bişey demedi bir sorun mu var dedim evet bebek çok küçük dedi 12gün geride çok panikti üstelik yanındaki hemşireye hocayı çagır hemen dedi o da görsün çok korktum rabbim bize saglıkla bağışlasın inşallah çok endişelilim ama hoca bakınca çok küçük degil desede içim parçalandı sanki

Günaydın hanımlar, hepimize mutlu, umutlu hafta sonları....

günaydın cicim..
sende ne var ne yok..
test günün benden bir gün sonra...

haklısın güldencim..sen nasılsın?
kaldı 3 güncük maşallahhhh
bizde eşimle beyaz tvyi izliyoruz..güzel bilgiler veriliyor..genetik yapıyla ilgili

valla kaldı 3 gün ama ben olumsuz düşünüyorum eğer hamile olduğumu öğrenirsem süpriz olacak gerçekten...

çok merak ettim seni hatta bi ara topikte gördüm ama yazmadan çıktın o gün yazdım sana ne durumdasın merak ediyorum diyeee...
canım benim ne kadar zor günler geçirmişsin ve hala devam ediyor demek...
ne diyeceğimi bilemiyorum şu an...
Rabbim korusun bebeğini bir an önce yoluna girsin herşey inşallah...

günaydın cicim..
sende ne var ne yok..

valla kaldı 3 gün ama ben olumsuz düşünüyorum eğer hamile olduğumu öğrenirsem süpriz olacak gerçekten...

ben test beklerken aynı cümleyi kurduğumda sen bana ne laflar söylemiştin???? sakın.. duymamış olim gülden..hormonlarının etkisi altında kalma sakınn
olumlu düşün..şuan hamilesin unutma..test anına kilitlenme..o yüzden böyle düşünüyorsun biliyorumm..
ben olumsuz gittim..olumluyu görsemde sonunda ne kadar üzüldüm..evrene kötü enerji yayma lütfennn

dün topicten ayrıldığımdan beri ne kadar çok gelişme olmuş yahu, daha okumadığım kim bilir neler var.

haydibaby.. tebrikler... Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

akasya.. canım bence çok endişe etme, doktorun temkinli gidiyor ve en iyisini yapıyor, sağlıkla gelişimini sürdüreceğinden hiç şüphem yok Elifnaz'ın (ne güzel isim bu ama yaa)

verdi... miniğin şu anda seninle ve tüm kalbinle gelişiminin düzgün gideceğine inan, olumsuz her düşünce onları da etkiliyor unutma...

kız Allah iyiliğini versin demek evrene kötü enerji yayıyorum hiç güliciiimmm yoktu delüüüüü...
tamam şekerim evrenin havasını bozmam ben
benim söylemek istediğim fiziksel belirtiler değil sadece bir düşünce...
anam sordun nasılsın diye bende dürütçe söyledim tamam bundan sonra demicem kesin hamileyim

çok sağol canım aminn inşallah herşey yoluna girer göz agrımdan bakamıyorum nete rabbim kimseyi darda bırakmasın her şey gönlünüzce olsun inşallah .

dün gibi hatırlıyorum hemilelik sevincini ben hamile kaldıysam herkes kalır demiştin ve çok sevinmiştin...
Allahın izniyle bu sevincin yarım kalmayacak herşey yoluna girecek..
sen şimdi bakma ekrana dinlen lütfen ara ara kendinden haber ver yeter bize öpüyorum çok...,Allaha emanet olun...

günaydın cicim..
sende ne var ne yok..

Valla güzelim heyecan var, endişe var, umut var, umutsuzluk var, korku var, ateş var, ağrı var, stres var... ne yok diye sorsan daha iyi olurdu sanki. Bir yanım olumlu düşün diyor, bir aynım çok umutlanma diyor. Bir yandan eşimle birbirimize sakinleştirme çalışıyoruz, karmakarışık yani. Aslında benim 4. denemem şimdiye alışmış olmam lazım dı bu sürece ama alışılmıyormuş...

Canım çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun bak benim kuzenimin bebeği de geriden gidiyordu erken doğdu kuvöz de kaldı ama sağlıklı bir bebek oldu... Sen de moralini yüksek tut Allah size bağışlasın bebeğinizi...

alışılmaz cicim..
her tedavi yeni umut yeni başlangıç demek...
test gününü beklerken heyecansız amaaannn boşverrr diyerek beklenmezki...
bi şekilde onun havasına giriyorsun işte...

dur seni güldürim..sen kaynanamın yaptığını okudunmu malum yerde??

dur seni güldürim..sen kaynanamın yaptığını okudunmu malum yerde??

şimdi okudum ben bek takılmıyorum orda...
valla süper yaniii kadına bak yaa kalk sen canlı yayını ara valla cesaretliymiş ben canlı yayının arayabilirmiydim bilmiyorum ismini vermek istemeyen bir seyirci bile olarak aramak cesaret işi valla..aferin kadına bak ne güzel ilgilenmiş derdinizle

alışılmaz cicim..
her tedavi yeni umut yeni başlangıç demek...
test gününü beklerken heyecansız amaaannn boşverrr diyerek beklenmezki...
bi şekilde onun havasına giriyorsun işte...

Seni böyle hafifden umutsuzluğa düşmüş görüyorum, gerçi test günü yaklaştıkça bundan daha normal birşey yok. Ama biz yine de test yaptırana kadar hamile olduğumuzu düşünelim ve ona göre davranalım şekerimm....

ayyy şimdi heyecan bastı az kaldı ya kalbim deli gibi çarpmaya başladı :18::18::18::18:

veeeee beklenen sonnn
heh şimdi oldu bak bu normal ruh hali işte
ben bana denilen saatten önce aradıydım hatta biz ararız dediler ben dayanamayıp kendim aradıydım

sağol canım ya bu durum erken görülürse allah korusun gebelik duruyorsuş rabbim acısını göstermesin rabbime sığınıyorum .

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba arkadaslar. Forum uçmuş gitmiş benim yokluğumda maşallah. Egunalcm sanırım tüp bebek yaptırdın ve soncuna 3 gün var İnsalllah mutlu haberi duyarız forumda uç gün uç gece kutlama yaparız arttik haberini alınca.

içimdeki ses ve benim diyaloglarım
-ben: test gününe kadar her koşulda hamileyim ona göre yaşayacam..
-içimdeki ses : ha ha haayyy ne hamilesi bi vücut ısın yükseldi arada bir de regl olacak gibi ağrıların oluyo diye hamilemi olacağını sandın...
-ben: evet olabilir bunları yaşayıp hamile olanlarda var hatta hiç belirti yaşamadan hamiş olduğunu görenlerde var
-içimdeki ses: o pek rastlanmayan bişi gelip senimi bulacak.
-ben: olabilir neden olmasın
-içimdeki ses: bi sürü idrar testi var kalk yapta boyunun ölçüsünü al
-ben: hayır daha çok erken hem idrar testleri yanıltıcı oluyor ben test günümü bekleyecem
-içimdeki ses: ama test gününden önce çift çizgiyi görenlerde var
-ben: imdaaatttt kurtarın beni bu iç sesimdennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…