çamaşırları serip geliyorum hemen
keçi ve keçi ürünleri üstadı karasu anlat bakıyım dün ne buldun keçi ürünlerinden...
Aynen canım varolan birşeyi görmezden gelmişler.
Artık buralardayim sıkı sık görüşür haberlesiriz misafir geliyormuş bana gelmeden etrafı biraz toparliyayim :))
ne çamaşırı seriyon kızzzzzzzzımm elini kolunu kaldrımıyosun demiiiiiiiii huu alooo sana diyyimmm 3 çocuk annesi gülden..
Cnm dün sadece peynir aldım 2farkli çeşit biri biraz tuzlu sabh suda beklettim bolca yedim birde ben keçi sütünden yoğurt yapıyorum yarın sabah ta Mado dn sipariş verdigim keçi şutum gelicek sutu içmesen bile kendine yoğurt yap bak o kokmuyor anlamıyor insan walla cnm mecburen keçi ürünleri kullanıyorum esime diyorum ki insallh kiz da keçi gibi inat olmazArtık öyle bir tekmelemeye başladı ki bu sabah esim elini koydu resmen sut çekti babasına Anam hissettim hissettim diye bağırdı babamiz sevinçten sen devam et keçi sütüne diyor bana bebem keçi gibi tepikliyor beni birkaç gündür
sevindim canım artık görecez demek...
kolay gelsin şimdi sana
anaammm kız çamaşır sermek yasakmıkiii
bebeleri sallandırmıyomki çamaşırları sallandırıyom ben
ohhh yarasın...
ama bana düşüncesi bile fena geliyoo ben inek sütünün pastörize olmayanını bile içemiyorum kaldi keçi sütüüü...
demek yoğurt hali kokmuyooo işte bu güzelmiş...
bizim kociş arada keçi peyniri vs.. takılır ama bana masaya koymak bile işkence geliyooo...
e tabii yedirsdiniz sabiye keçi ürünleri tekmeside çok olur tekmele teyzoşşş şuuuuttt ve goooolllll
şimdi okudum ben bek takılmıyorum orda...
valla süper yaniii kadına bak yaa kalk sen canlı yayını ara valla cesaretliymiş ben canlı yayının arayabilirmiydim bilmiyorum ismini vermek istemeyen bir seyirci bile olarak aramak cesaret işi valla..aferin kadına bak ne güzel ilgilenmiş derdinizle
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)
yukarlara asıyosundur diye söledim cnm bana duşa dahi yukarı uzanmıcaksınız demişlerdi değil çamaşır ipine uzanmak beni hep eşim yıkamıştı kafama şampuan bile sürdürmüdyo deli :)
Ha haa komik kadınsin sen inslhh bebelerinde böyle sana çeker ve komik olursevindim canım artık görecez demek...
kolay gelsin şimdi sana
anaammm kız çamaşır sermek yasakmıkiii
bebeleri sallandırmıyomki çamaşırları sallandırıyom ben
ohhh yarasın...
ama bana düşüncesi bile fena geliyoo ben inek sütünün pastörize olmayanını bile içemiyorum kaldi keçi sütüüü...
demek yoğurt hali kokmuyooo işte bu güzelmiş...
bizim kociş arada keçi peyniri vs.. takılır ama bana masaya koymak bile işkence geliyooo...
e tabii yedirsdiniz sabiye keçi ürünleri tekmeside çok olur tekmele teyzoşşş şuuuuttt ve goooolllll
ay ne bilim bnm komiğime geldi..eşiim kızdı ama çok
Kızlar dayanamadım aradım 3 yumoşum döllenmiş durumları iyiymişpazartesi transferim var çok şükür Allahıma...
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)
hayırlı olsun..Allah kucağını almaya nasib etsin..bence sonucun gayet iyi..
ay ne bilim bnm komiğime geldi..eşiim kızdı ama çok
tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin
ben senin diğer topikten biliyorum
bu ikinci tüp bebeğin mi değerin düşük çıkmıştı hatta daha sonra yazdığın cevaplara baktım ama yazmamıştın birşey:44:
çok sağol ya. çok mutluyum. tek midir ki?umarım sonucum katlanarak devam eder.bundan öbce 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. o kadar korkuyorum ki...
evet 2 tane kimyasal gebelik yaşamıştım sonuçlarım hiç 20nin üstüne çıkmamıştı.umarım şimdi herşey iyi gider.hala kimseye söylemedim ya sonucum yine düşerse yükselmezse sağlıklı diye.pazartesi günü değerim katlanırsa o zman söylicem artık napalım yine düşük yatım demek istemiyorum insanlara çok yoruldum artıksence tek midir ikiz midir?
herkese selam arkadaslar :))))
bugun kan testimi yaptirdim ve sonuc pozitif :)))))
degerim 162 cikti ve bugun transferimin 9.gunu.
sonucu yucel hocaya faksladim.sonucunu bizimle konustu ve iyi oldugunu soyledi.pazartesi tekrar kan testim var. degerin 2 katina cikmasi gerekiyormus.ve 2 hafta sonrada ultrason var insallah hayirlisiyla
cok coookk cok dua ediyorum insallah rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun. bugun bizim bayramimiz oldu. insallah kizlar sizlerinde iyi haberlerini almak umidiyle
bu arada gecmisi okuyamadim.hemen sonucu yazayim diye. varmi baska haberler?
bugün mutlu mesut gittim dr.a sohbet muhabbet birbirimize takılarak yattım masaya.. dr. bakıyo bi yandan takılıyo bize:) ekranı göremediğim için kıpırdanıyorum dedi bi rahat dur çeviriyom şimdi doğumdan falan konuşuyoruz daha çok var falan diyo bana tam çevirdi hemşire bişey dedi gelip görüntü bi gitti geldi o ara gülden den konuşmaya başladık dedim böle böle güldenin adet ağrıları var güldü oooooo dedi şişmeye başlamış kesin hamile...tabi benim ağzım kulaklarımda bi dr.a bi ekrana bakıyorum...sonra 3lü testini görmüşmüydüm nasıldı diye sordu dedimki değerler iyi çıktığı için size getirmedim olmassa tekrar bakalım dedi ve demesiyle benim yüreğim bi anda yandı... eşim hemen gidip çıkartırdı ama ben artık ekrana değil dr.un yüzüne bakıyorum bişeymi gördü diye... dedi panik yapma hemen sonra testi aldı eline ve beni yıkan cümleyi kurdu bu test yanlış hesaplanmış.... bilmemne değerine göre hesaplanmalıymış tüp bebekte hesaplama farklımıymıymış neymiş.. o değere göre hesaplanırsa onun tahminine göre sınıra yakın çıkarmış ve amniyosentez gerekebilirmiş.. dünya tepeme yıkıldığı için söyledikleri bana çok uzaktan söleniyomuş gibi geldi ve çoğunu algılamadım... masadan nasıl kalktığımı odasına nasıl geçtiğimizi bile bilmiyorum... testi hemen labratuvara geri gönderdi tekrar heasaplanıp gelicek pazartesi anca çıkar dediler. pazartesi ara beni dedi. 2 hafta içinde şeker yüklemesi yapalım birde bebeğin kalbine bakalım dedi... kan ve idrar istedi. çıktık odadan ayakta duramıyorum ağlamamak için kendimi nasıl sıkıyorum bilemessiniz.. kendimi lavobaya zor attım elimi yüzümü yıkadım aşağıya kan vermeye indik kanımı aldı hemşire idrar kabını verdi ama salak ben az önce yaptığım için nerden bulayım çiş.. su içmeye çalışıyorum ne mümkün boğazımda koca bi düğüm... zorla zorla bir iki damla anca yapabildim dedim yok yapamıyom bu yetmesse pazartesi gelir bida veririm ama çıkalım burdan yoksa bayılıcam... arabaya binmemle pöyküre pöyküre ağlamam bir oldu.... evdede ağladım durdum anca rahatlayıp kendime geldim.. eşim sürekli teselli verdi daha ortada bişey yok diye ama düşüncesi bile beni bitirmeye yetti.. kötü geçen akşamımın kısa özeti budur.................
içimdeki ses ve benim diyaloglarım
-ben: test gününe kadar her koşulda hamileyim ona göre yaşayacam..
-içimdeki ses : ha ha haayyy ne hamilesi bi vücut ısın yükseldi arada bir de regl olacak gibi ağrıların oluyo diye hamilemi olacağını sandın...
-ben: evet olabilir bunları yaşayıp hamile olanlarda var hatta hiç belirti yaşamadan hamiş olduğunu görenlerde var
-içimdeki ses: o pek rastlanmayan bişi gelip senimi bulacak.
-ben: olabilir neden olmasın
-içimdeki ses: bi sürü idrar testi var kalk yapta boyunun ölçüsünü al
-ben: hayır daha çok erken hem idrar testleri yanıltıcı oluyor ben test günümü bekleyecem
-içimdeki ses: ama test gününden önce çift çizgiyi görenlerde var
-ben: imdaaatttt kurtarın beni bu iç sesimdennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?