Tüp Bebek Günlüğümüz !

keçi ve keçi ürünleri üstadı karasu anlat bakıyım dün ne buldun keçi ürünlerinden...

Cnm dün sadece peynir aldım 2farkli çeşit biri biraz tuzlu sabh suda beklettim bolca yedim birde ben keçi sütünden yoğurt yapıyorum yarın sabah ta Mado dn sipariş verdigim keçi şutum gelicek sutu içmesen bile kendine yoğurt yap bak o kokmuyor anlamıyor insan walla cnm mecburen keçi ürünleri kullanıyorum esime diyorum ki insallh kiz da keçi gibi inat olmaz Artık öyle bir tekmelemeye başladı ki bu sabah esim elini koydu resmen sut çekti babasına Anam hissettim hissettim diye bağırdı babamiz sevinçten sen devam et keçi sütüne diyor bana bebem keçi gibi tepikliyor beni birkaç gündür

Aynen canım varolan birşeyi görmezden gelmişler.
Artık buralardayim sıkı sık görüşür haberlesiriz misafir geliyormuş bana gelmeden etrafı biraz toparliyayim :))

sevindim canım artık görecez demek...
kolay gelsin şimdi sana

ne çamaşırı seriyon kızzzzzzzzımm elini kolunu kaldrımıyosun demiiiiiiiii huu alooo sana diyyimmm 3 çocuk annesi gülden..

anaammm kız çamaşır sermek yasakmıkiii
bebeleri sallandırmıyomki çamaşırları sallandırıyom ben

ohhh yarasın...
ama bana düşüncesi bile fena geliyoo ben inek sütünün pastörize olmayanını bile içemiyorum kaldi keçi sütüüü...
demek yoğurt hali kokmuyooo işte bu güzelmiş...
bizim kociş arada keçi peyniri vs.. takılır ama bana masaya koymak bile işkence geliyooo...
e tabii yedirsdiniz sabiye keçi ürünleri tekmeside çok olur tekmele teyzoşşş şuuuuttt ve goooolllll

Son düzenleme:

yukarlara asıyosundur diye söledim cnm bana duşa dahi yukarı uzanmıcaksınız demişlerdi değil çamaşır ipine uzanmak beni hep eşim yıkamıştı kafama şampuan bile sürdürmüdyo deli :)

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

ay ne bilim bnm komiğime geldi..eşiim kızdı ama çok

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

hayırlı olsun..Allah kucağını almaya nasib etsin..bence sonucun gayet iyi..

yukarlara asıyosundur diye söledim cnm bana duşa dahi yukarı uzanmıcaksınız demişlerdi değil çamaşır ipine uzanmak beni hep eşim yıkamıştı kafama şampuan bile sürdürmüdyo deli :)

hee anladım yok canım ben çamaşırlığa asıyorum ipe değil belim hizasında uzanmıyorum yanii..
uzanmamak gerektiğini biliyorum annem zaten peşimde gezdi kaç gün her hareketimde aman dikkat aman yavaş aman vs...fenalık geldi ama doğru diyodu kadın...5.günümde yıkandım artık dayanadadım onda da hemen girdim çıktım gibi bişi oldu...kocacında napsın tedbirli davranmış aferin yinede ona...bu kadar özenli olması güzel bence..

Ha haa komik kadınsin sen inslhh bebelerinde böyle sana çeker ve komik olurpist sana çamaşır asmak yasak kızım sen keyif yapıp oturana biraz yerine hava cok guzel çık bebelerini gezdir

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin
ben senin diğer topikten biliyorum
bu ikinci tüp bebeğin mi değerin düşük çıkmıştı hatta daha sonra yazdığın cevaplara baktım ama yazmamıştın birşey:44:

Sen nerdesin bakım kacak irenbeli once fırça alıcam sanaKayboldun ortalıktan sonrada tebrik edicem seni oh ohhh maşallah oldu bak hamilesin artık şükür Rabb'ime gözün Aydın cnm Degerin mükemmel cnm ben 12.gun degerim 140 yakındı aman tek çift farketmez Rabbim kucağına da almayı nasip etsin aral beydi dimi Dr un cnm

Maşallah hayırlı olsun...gayet güzel sonucun ama tek bebek gibi duruyor gerçi hiç belli de olmaz yani...

ay ne bilim bnm komiğime geldi..eşiim kızdı ama çok

niye kızıyooo kadın adınızı vererek bişi yapmamış sonuçta...
kendi adını bile vermemiş
bir dost kıvamında aramış...
gerçi işinize karışıp fikir vermesi bile bazen sinir bozucu olabilir ama sonuçta kötü niyet yok bunda...

evet 2 tane kimyasal gebelik yaşamıştım sonuçlarım hiç 20nin üstüne çıkmamıştı.umarım şimdi herşey iyi gider.hala kimseye söylemedim ya sonucum yine düşerse yükselmezse sağlıklı diye.pazartesi günü değerim katlanırsa o zman söylicem artık napalım yine düşük yatım demek istemiyorum insanlara çok yoruldum artık sence tek midir ikiz midir?

çok sağol ya. çok mutluyum. tek midir ki?umarım sonucum katlanarak devam eder.bundan öbce 2 tane kimyasal gebelik geçirdim. o kadar korkuyorum ki...

Biliyorsunbben de 2tane kimyasal gebelik yasadım fakat degerim hiç 140 olmamıştı merak eme aklına bile getirme sen artık hamilesin cnm tadını çıkar sev kuzunu konus onunla Rabbim tamamına erdirsin saglikla insallh lütfen iç olumsuz birşey düşünme

bu sefer değerin çok iyi çıkmış canım maşallah
ikinci kan testinide yaptırdıktan sonra söylersin herkese
inşallah ikizdir canım sağlıklı olsun da tek yada çift çok önemli değil zatennn

tebrik ederiiimmm :119::119::119::119: Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin....

Canım sakın hemen moralini bozma bak.. tekrar söylüyorum .. her şeyin yolunda olduğunu düşün... Öyle de zaten inşallah... Biliyorsun bebeklere kolay kolay birşey olmaz... Çok dayanıklıdır onlar... Anneside güçlü zaten... Teyzeleride yanınızda... Herşey yoluna girecek...

ay gülden hiç gülesim yoktu valla.. bugün bi durgunluk ve sinirlilik var üzerimde... hepsini unuttum şu yazını okurken

SOOON 3 GÜN... geri sayım başladı...

Ama ne zordur son 3 gün çok iyi bilirim.. Bırak günleri, saatler dakikalar geçmek bilmez...

Tebrik ederim.. Galiba sen ikiz istiyorsun İnşallah ikizdir diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…