yok gülüm keşke öyle olsa hani tartışıyorlar ya sayfalarca sürer o anlamda dedim
ama elimde bir test var ve şeytan hep dürtüklemekte
yani çok nötr bi haldeyim canım ama senin kızında sana destek diye birazda
canım benim senin geçerli bir sebebin var şuan çok daha önemli şeyler var kafanda. Ve allahın izniyle en güzel haberi alacaksın.
inşallah canımmmm......
Valla bilmiyorumki cesaret ister birazz..Yarın 10. günMillete yapmayın derken bende duramıyorum yerimde artık son günlerde
Valla farkındayım senin tilkilerin sayısı oldukça fazla şu günlerde..İnş sonunuz güzel olacakk güzelimm
valla öyle canım negatif çıksa tamam da ya pozitif çıkarsa bide ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yaptırdım. çok zor beklemek bide böyle gel gitlerle .....inşallah canım sonumuz güzel olsunn......
Allah seni gülmekten öldüm kakıştırsın bakalım gelsinde bebişlerrr.
bende iyiyim be kuzum kırmızılar geldi salı dr la görüşcem bakalım ne dicek.eee kuzummm sen nasılsın bebeişimmmm.
senin kırmızılar geldi demek hadi hayırlısı canım benim sonuç alacağım gün sende kontrole gideceksin hakkında hayırlısı olsun
Napıyimm kakıştırıyor günde 3 defa ikişer tane hemidee
Bende napıyim canım geçtiğimiz hafta doktora gittim yeni merkez yeni doktor..Solda iyi bir folikülüm var gibiymişş.Şimdilik ilaç falan kullanmadan çarşamba eğer 8-9 mm olmuş olursa denmeye kalkabilecek umudum olacakk..Çok sıkıldım artık 2 defa o kadar iğne vurun opuya gideme transferin yanından geçeme..Nasib tabii ama inş bakalımm..Dua et banada tammı..
Seninde daktırdan inş güzel haberler duyarızz..Gellsin bebişlerr hamişlerr
hoşbulduk kuzuummmmmmmmmmmmm.nasılsın bakalım belirti falan ne alemdee....ayyyyy heyecan dorukta.
inşallah canımmmm......
valla öyle canım negatif çıksa tamam da ya pozitif çıkarsa bide ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yaptırdım. çok zor beklemek bide böyle gel gitlerle .....inşallah canım sonumuz güzel olsunn......
senin kırmızılar geldi demek hadi hayırlısı canım benim sonuç alacağım gün sende kontrole gideceksin hakkında hayırlısı olsun
evet gülüm aynıgün inşallah hepimize uğrlu gelir ve unutamayacağımız güzellkte bir gün olur innnşaaalllaaaahhhh.
evt heyecan dorukta canım resmen adet ağrıları yaşıyorum hemde acayip şekilde bazen çok şiddetli bazen hiç yok özellikle geceleri daha çok artıyor bi ateş basıyor bi titreme geliyor vücudumda ruhum gibi dengesiz likler yaşıyor tevekkül ediyorum ama zaman zaman gerçekten çok zorlanıyorum
zuzummm valla bana oldu bu kez gibi geliyo yaaaaa.inşallahhhhhh.Allahım büyük....hadi bakalım bende arkanızdan gelcem inşallahhhh.
bilmiyorum canım inşallah olmuştur bebişlerim benimledir bi yanım evet derken diğer yanım yok diyor bende cevabı salı günü öğrenecem her iki sonuçta da çok ağlayacam kesin ama biri mutluluktan biri üzüntüden olacakk
Allahımmmmm muradını versin kzuummmm etmemmi anam valla adınızı heepppp sayıyorum canımmm.Allah bizimde kucaklarımızı doldursun inşallahhhhhhh.
julietta sesin çıksınnnn kızzzzzzzzzzz
Allah mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallahhh
iyi geceler kızlar 11.gün için 6.13 çokmu düşük sizce birazda olsa umut etmelimiyim dr um pazartesi tekrar yaptır dedi çok üzülüyorum ben ama
bilmiyorum canım inşallah olmuştur bebişlerim benimledir bi yanım evet derken diğer yanım yok diyor bende cevabı salı günü öğrenecem her iki sonuçta da çok ağlayacam kesin ama biri mutluluktan biri üzüntüden olacakk
cnm iyi geceler biraz canım sıkkın kız anlatırım birara..sinirlerim bozukta..sen nasılsın cnmm
iyi geceler kızlar 11.gün için 6.13 çokmu düşük sizce birazda olsa umut etmelimiyim dr um pazartesi tekrar yaptır dedi çok üzülüyorum ben ama
canım şimdilik biraz düşük gibi görünüyor ama hiiiç belli olmaz kuzum tekrar test yaptır iki kat yükselirse ok demektir canım.endişe etmme ve kendine dikkat et olurmu canım.
cnm iyi geceler biraz canım sıkkın kız anlatırım birara..sinirlerim bozukta..sen nasılsın cnmm
Aaaa dime yaaaa..
Ben iyi canım napıyimm..
Malum test günü yaklaştıkça kızların bende acayip heyecanlanıyorum..
yarın gezmelere gidicemm..inş güsel geçerr..adapazarı yollarına düşeceğizz..
Canım tabiiki umudun varrr..Sen pazartesi ye odaklan Rabbim yüzünü güldürsün inş..
canım kim kızdırdı seni dök içini rahatla
canım bnormalde 5 ve üstü gebe sayılıyor ama biz tüpçüler için çok düşük rabbimin mucizesi bol yine de belli olmaz en azından umut var hala ...
seni anlıyorum benim test günüme de 2 gün kaldı bu acı hiçbirşeye benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?