Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allahımmmmm muradını versin kzuummmm etmemmi anam valla adınızı heepppp sayıyorum canımmm.Allah bizimde kucaklarımızı doldursun inşallahhhhhhh.

hoşbulduk kuzuummmmmmmmmmmmm.nasılsın bakalım belirti falan ne alemdee....ayyyyy heyecan dorukta.

evt heyecan dorukta canım resmen adet ağrıları yaşıyorum hemde acayip şekilde bazen çok şiddetli bazen hiç yok özellikle geceleri daha çok artıyor bi ateş basıyor bi titreme geliyor vücudumda ruhum gibi dengesiz likler yaşıyor tevekkül ediyorum ama zaman zaman gerçekten çok zorlanıyorum

zuzummm valla bana oldu bu kez gibi geliyo yaaaaa.inşallahhhhhh.Allahım büyük....hadi bakalım bende arkanızdan gelcem inşallahhhh.

zuzummm valla bana oldu bu kez gibi geliyo yaaaaa.inşallahhhhhh.Allahım büyük....hadi bakalım bende arkanızdan gelcem inşallahhhh.

bilmiyorum canım inşallah olmuştur bebişlerim benimledir bi yanım evet derken diğer yanım yok diyor bende cevabı salı günü öğrenecem her iki sonuçta da çok ağlayacam kesin ama biri mutluluktan biri üzüntüden olacakk

Allah mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallahhh

Allahımmmmm muradını versin kzuummmm etmemmi anam valla adınızı heepppp sayıyorum canımmm.Allah bizimde kucaklarımızı doldursun inşallahhhhhhh.

Amin canım hayırlısı ile tez vakitte çok aratmadann inşşşş..
Çok şeymi istedim nee

iyi geceler kızlar 11.gün için 6.13 çokmu düşük sizce birazda olsa umut etmelimiyim dr um pazartesi tekrar yaptır dedi çok üzülüyorum ben ama

iyi geceler kızlar 11.gün için 6.13 çokmu düşük sizce birazda olsa umut etmelimiyim dr um pazartesi tekrar yaptır dedi çok üzülüyorum ben ama

canım şimdilik biraz düşük gibi görünüyor ama hiiiç belli olmaz kuzum tekrar test yaptır iki kat yükselirse ok demektir canım.endişe etmme ve kendine dikkat et olurmu canım.

Mutluluktan olsun inşş..

cnm iyi geceler biraz canım sıkkın kız anlatırım birara..sinirlerim bozukta..sen nasılsın cnmm

Aaaa dime yaaaa..
Ben iyi canım napıyimm..
Malum test günü yaklaştıkça kızların bende acayip heyecanlanıyorum..
yarın gezmelere gidicemm..inş güsel geçerr..adapazarı yollarına düşeceğizz..

Canım tabiiki umudun varrr..Sen pazartesi ye odaklan Rabbim yüzünü güldürsün inş..

canım şimdilik biraz düşük gibi görünüyor ama hiiiç belli olmaz kuzum tekrar test yaptır iki kat yükselirse ok demektir canım.endişe etmme ve kendine dikkat et olurmu canım.

benimkiler 2. gün embiriyosuydu inşallah yükselmiştir çok merak ediyorum çatlayacam meraktan bu 3. denemem 1.de oldu ama sonrasında kürtaj oldum bunuda kaybetmke istemiyorum allah büyük inşallah bizimde yüzümüzü güldürür
teşeşkkr ederm cvp için

cnm iyi geceler biraz canım sıkkın kız anlatırım birara..sinirlerim bozukta..sen nasılsın cnmm

canım kim kızdırdı seni dök içini rahatla

canım bnormalde 5 ve üstü gebe sayılıyor ama biz tüpçüler için çok düşük rabbimin mucizesi bol yine de belli olmaz en azından umut var hala ...

seni anlıyorum benim test günüme de 2 gün kaldı bu acı hiçbirşeye benzemiyor

ayy ne güzel gezinin cnm valla..şimdiden iyi gezmeler..bnm koca yine maça gitti

bendede azda olsa var o umut göğüslermden dolayı çok acıyor ve şiş ilk hamileliğimdede böle şişmişti inşallah katlanmıştır değerim senind ehayırlısı olsun şimdiden allahım göbüşümüzü boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…