Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar iyi aksamlar, dun giremedim, kuafordu falan kendime ayirdim ctesiyi, aksam gec geldik, bugun de epey okudum yani bu ne hiz?yeni arkadaslar gordum sanki aramizda.
Egunalcim nasil gidiyor? sormam sacma herhalde bal gibi biliyorum nasil gittigini sonuc guzel olacak insallah. Sakin erken test yaptirma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Honeymooner Canım çok sevindim senin için.ne güzel ikizlerin geliyormuş.saglikla kucağına alırsın insallah.ben de istiyorum ikiz insallah benim gibi isteyen herkese nasip olur.

Amin canim, darisi basina insallah

Canim yeni haber var mi? endise etme hemen dr un takip edecektir eminim. Yuregini ferah tut..

Ammaann dikkat et canim ya, bosver temizligi falan, ben evde totoyu kaldirmiyorum valla, sen de ugrasma temizlikle falan, kiymetli bizim bebeklerimiz..

Canim iyi haberlerini okudum icim ferahladi, zor gunler gecirmissin, tahmin edebiliyorum, Allah kimseye yasatmasin boyle endiseler, stresler...

Son düzenleme:

Canım benim bu saat oldu gelmedin topiğe ama merak ediyorum sizi...
Arasammı kii:44:

Canım sana özelden yazıyorum inş.görürsün...

bu netten nefret ediyorum yaa,,tam msjı yazıyorum hopp kopuyo..canım sana özelden msj gönderdim ama gelmediyse yaz lütfen..cünkü o anda hat koptu anlamadım gittimi gitmedimi:26:şansa bak..

Akasya dan güzel haberler varmışş ohh çok şükür yaaa Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın onada bizleredee

hepinizi çoookkkkkkkkk seviyorum..............................

canımm napıonn bakalımmm?haberleriii ver bana nasılsınn?
iyi haberleri aldım ya bugün ağzım kulaklarımda neşe saçıyorum evin içinde......

evet canım gerçekten bu herşeyden zormuş... rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntı.... ömrümden ömür gitti...

iyiyim canım saol...
bende sonucun güzel olacağına inanıyorum...inşallah güzel haberler verecem size..
ne güzel bakıma aldın demek kendini bende 1 aydır saldım haliyle bi bakım da ben istiyorum aslında..

hepinizi çoookkkkkkkkk seviyorum..............................

ama ne kadar çok..
sokakların tavanı kadar deme ama başka bişi bul

Hu hü kızlar nerdesiniz kimsesizler yok ama

aaaaa ben varım ayoollll..
hatta bebeklerimle biz varız ya teyzoşuu..

canım gözün aydınnsağlıkla al kucağına işşallahhhh
Hu hü kızlar nerdesiniz kimsesizler yok ama

ben dee geldimmm....napıonn bakalımmm azraa hanımm napıo ii mii?

Senin o minik bebelerini yerim ben ay maşallah senin bebelerine cnm benim teyzesi onlara hediye gönderecek insallh cinsiyetleri belli olsunda belki ben gelirim Dicem de neyse kargo ile gonderirirm günden gune cidden ağırlaştım ben ya sısko olmak beni bozdu
Ben tek kaldım sandim yuppi sen varsın

ah canım benim düşünmen yeter...
sen göbişini beklet ben hemen büyütür yetişirim size..

nasılsınız canlarım.... cok sık gıremıyorum bu aralar.... özluyorum sizi.... ve cok merak edıyorum... hazalmert ne oldu? ekımce ne oldu_ egunal ve zuzu ıyı haberlerınızı beklıyom 2 gununuz kalmış... hadi hayırlısı... kacırdıgım baska biş varmı canlarım...

canım hazalmert ohss olduğundan ölümlerden dönmüş hastanede yatmış uzun süre sanırım hamile değil onunla ilgili bilgi vermemiş...
bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…