canım ne yaptın tedavin başladı mı
Honeymooner Canım çok sevindim senin için.ne güzel ikizlerin geliyormuş.saglikla kucağına alırsın insallah.ben de istiyorum ikiz insallah benim gibi isteyen herkese nasip olur.
baya oldu takip etmeyeli sorunlu bir gebelik süreci ilk önce kahverengi lekeler oldiu hastanede yattım günlerdir baş agrısı bulantı uyku hali ayrıca rik var diye lekeden sora yağlı bir iğne kulanıyorum 5günde bir onun acısından tuvalete bile zor kalkıyorum hangi tarafa vuruyorsam o bacagım sakat gib neyse dün hastaneye kalp atışına gittim sabırsızlıkla baktı baktı bişey demedi bir sorun mu var dedim evet bebek çok küçük dedi 12gün geride çok panikti üstelik yanındaki hemşireye hocayı çagır hemen dedi o da görsün çok korktum rabbim bize saglıkla bağışlasın inşallah çok endişelilim ama hoca bakınca çok küçük degil desede içim parçalandı sanki
selam kızlar,,benim de akşamım kötü geçti,evde halıları kaldırmmıştım ben temizlik yaptığımda,2 haftadır halısız ev.terliklerle banyodan çıkıyordum ki ıslaktı birde terliklerim ve öyle bir kaydım ki,yere düşmemek için çok zorlandım ama maalesef dizimin üzerine düştüm,o kadar çok korktum ki,eşim gelip kaldırdı beni ,ona sarılıp başladım ağlamaya,ama nasıl ağlıyorum sel oldu gözlerim.çok şükür kalkıp oturdum başladım bebişimin hareketlerini dinlemeye,maşallah diyeyim hareketleri var,akşam uyuyamadım korkudan hep onu dinliyorum,bütün halıları koydu eşim tekrardan yerine,kirlensin yeterki sizden kıymetlimi diye söylendi bana,,gerçektende haklıydı bir an bile onu kaybetme tehlikesi mahvetti beni,toparlanamıyorum hala başım çatlıyor ağrıdan,gerçekten çok dikkatli olmak lazım..bugün biraz daha iyiyim çok şükür
öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim... cuma gecemi biliyosunuz.. ağla ağla sabahı sabah ettim .. gece ne nette sürekli okuduk hastalıkları nasıl anlaşılacağını..allah korusun öyle bir durum olursa neler yapabileceğimizi... rabbim kimsenin başına vermesin geçirdiğim en kötü geceydi.. ben 24. haftada olduğum için amniyosentez bile yeterli değilmiş kordonsentez yapılalıymış ve sorun varsa bile yasal olarak gebeliği sonlandırma hakkım yok.. birde dr. hastanedeyken pazartesi arayın amniyosentez için gün belirleyelim demiş eşim sonradan söyledi.. tabi ben artık eminim bi problem olduğuna..eşimle hem araştırıyoruz hemm ağlıyoruz kabus gibiydi.... sonra nette okuduklarımdan yapılan ayrıntılı ölçümlerle hastalık riski olup olmadığının büyük ölçüde anlaşılabileceğini okudukk ve hemen ankarada 4boyutlu bi ultrason aramaya başladık..sabaha karşı sızmışım eşim dinleneyim diye uyandırmamış kalkar kalkmazda düştük hastane yollarına... dedim en az iki yerde ölçümleri yaptırıcaz yoksa bana gün yüzü yok.. gittik hastaneye biraz bekledikden sonra aldılar bizi.. doktora anlattık durumu dr. zaten ağlak suratımı görünce acıdı bana uzun uzun herşeyini inceledi kızımın parmak arası mesafelerine kadar ölçtü, damar boylarını kemik boylarını bütün organlarını çalışma hızlarını.... tek tek anlattı herşeyi ve bu ölçümler doğrultusunda ekstra bi durum hariç problem çıkma olasılığının olmadığını söyledi... iki saat kalmışızdır orda çıktık bendeki rahatlamayı anlatamam.. sonra kendi dr.umuzu aradık çıkıp oraya gidicez... dediki sonuç geldi temiz gerek yok teste.... ama ben o kadar gerilmişimki eşime hala bi yere dahamı gitsek diyorum bu kabusun bittiğine inanamıyorum.. eşim eve gitmeyelim dolaşalım açılırsın dedi bişeyler yedik sonra bebişe bişeyler baktık falan derken akşam oldu.... eşimin işleri vardı sabahtan ama yapamadığı için onları hallettik akşam yemeğimizide yiyip gelmemiz geç oldu... netim olmadığı için size haber veremedim.... ama hamilelik haberini yeni almış gibi oldum gerçi korku insanın içine düşmeye görsün hala acabalarım var ama çok şükür kızımda bende iyiyyiz ve sizi çok seviyoruz.................iyiki varsınız..........
Akasyacığım tatlım çok üzüldüm canım.Keşke hiç böyle endişeler yaşayacağın sorunlar olmasaydı .ama maalesef canım hamilelikte böyle bişey heralde hep endiselerle geçiyor.insallah bişey çıkmayacak canım sen gönlünü ferah tut lütfen kalbimiz seninle...
canımmmmm esinim lütfen üzülme daha bir kaç hafta önce azize ve günay yaşadı biliyosun bunları ama şükür hiç birşey çıkmadı sizdede çıkmıcak arkadaşım endişe etme güldeninde dediği gibi sadece temkinli davranıyordur hulusi bey rabbim sana ferahlık versin güzel kalpli insan güldeninde dediği gibi gülümseyerek okuduğum yazının sonunda şok oldum dularım seninle canım heriey çok güzel olacak buna inan elifnaz işte adı üstünde hem elif hem nazlı kimilir neler yaptı ne haraketler yaptı ultrasonda adama oda dur ben bi bakayım dedi :)))
cnm kendini üzme demiyeceğim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.
ama kötü bir durum olsaydı 2'li testte belli olurdu.
anladığım kadarıyla doktorunuz çok temkinli davranıyor
alınabilecek bütün tedbirleri alıyor sen rahat olmaya çalış
ve test sonucunu bekle
baya oldu takip etmeyeli sorunlu bir gebelik süreci ilk önce kahverengi lekeler oldiu hastanede yattım günlerdir baş agrısı bulantı uyku hali ayrıca rik var diye lekeden sora yağlı bir iğne kulanıyorum 5günde bir onun acısından tuvalete bile zor kalkıyorum hangi tarafa vuruyorsam o bacagım sakat gib neyse dün hastaneye kalp atışına gittim sabırsızlıkla baktı baktı bişey demedi bir sorun mu var dedim evet bebek çok küçük dedi 12gün geride çok panikti üstelik yanındaki hemşireye hocayı çagır hemen dedi o da görsün çok korktum rabbim bize saglıkla bağışlasın inşallah çok endişelilim ama hoca bakınca çok küçük degil desede içim parçalandı sanki
dün topicten ayrıldığımdan beri ne kadar çok gelişme olmuş yahu, daha okumadığım kim bilir neler var.
haydibaby.. tebrikler... Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
akasya.. canım bence çok endişe etme, doktorun temkinli gidiyor ve en iyisini yapıyor, sağlıkla gelişimini sürdüreceğinden hiç şüphem yok Elifnaz'ın (ne güzel isim bu ama yaa)
verdi... miniğin şu anda seninle ve tüm kalbinle gelişiminin düzgün gideceğine inan, olumsuz her düşünce onları da etkiliyor unutma...
tebrik ederiiimmm :119::119::119::119: Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin....
Canım sakın hemen moralini bozma bak.. tekrar söylüyorum .. her şeyin yolunda olduğunu düşün... Öyle de zaten inşallah... Biliyorsun bebeklere kolay kolay birşey olmaz... Çok dayanıklıdır onlar... Anneside güçlü zaten...Teyzeleride yanınızda... Herşey yoluna girecek...
ay güldenhiç gülesim yoktu valla.. bugün bi durgunluk ve sinirlilik var üzerimde... hepsini unuttum şu yazını okurken
SOOON 3 GÜN... geri sayım başladı...
Ama ne zordur son 3 gün çok iyi bilirim.. Bırak günleri, saatler dakikalar geçmek bilmez...
Tebrik ederim..Galiba sen ikiz istiyorsun İnşallah ikizdir diyelim o zaman
Canım benim bu saat oldu gelmedin topiğe ama merak ediyorum sizi...
Arasammı kii:44:
Canım sana özelden yazıyorum inş.görürsün...
selam arkadaşlar nasılsınızz. badana, temizlik derken ayrı kaldım buradan. Sonunda bitti çok şükür... Dün kızçemi gördüm Allaha çok şükür herşey yolundaymış. Sanırım Akasya anladığım kadarıyla sıkıntılı anlar yaşamışsın. Canım inşallah hiç bir şey yoktur Elifciğinde. Zaten ikili test daha önemliymiş sizinde onda bir sıkıntı yoktu hiç üzme kendinide bebişinide Allahın izniyle gececek bu sıkıntı..
bu netten nefret ediyorum yaa,,tam msjı yazıyorum hopp kopuyo..canım sana özelden msj gönderdim ama gelmediyse yaz lütfen..cünkü o anda hat koptu anlamadım gittimi gitmedimi:26:şansa bak..
canımm güzell yürekli arkadaşımm benimmmdün yoktum o yüzden haberini bugün güldenden aldımm..çok üzüldüm inan ...
test sonucu gelene kadar kimsenin sölediği senin üzüntünü sıkıntını hafifletmicek biliyorum..ama yinede sölüyorum bence elifnaz gayet iyi..burda bir sürü arkadaşımız böle sorunlar yasadı çok şükür ki sonuçları güzel çıktı sende onlar gibi sonunda mutlu olcan..RABBİM YARDIMCIN OLSUNN DUALARIM ELİFNAZ İÇİNN...kalbini ferah tut kii herşey güzell olsunn..
senii sewiyorummm
Nasılsınız dunden berı sızden ayrı dustum kocıs uzuluyorum dıye ınternet paketlı yenı bır tel aldı ama alısamadım ne kullanmaya nede yazmaya gecmısı de okuyaamadım henuz. Pc me format atılıyor. Isı bıtsın ordan gırecem ıns.akasyam cok uzulmus bugun kıyamam elıfnazımız cok ıyı bıseyı yok ıns...dualarımdasınız sevıyorum sızı
Gece gece akasyadan amniyosenteze gerek kalmadığı haberi geldii..
Semuştan geldi hemde..
Akasyanın neti gitmişş ondan yazamamışş..
Aşkısııı pazartesi haber gelecekti merak ettim..Hulusi gece gündüz çalıştırıyor lab ıda galibaaa..
Ama yuppi diyorummmmmm çok mutluyumm
Elif nazımızaaaa maşallah annesi ile birlikte
Akasya dan güzel haberler varmışş ohh çok şükür yaaa Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın onada bizleredee
ben yazacaktım sen yazmışşsın güzeller güzeli çok şükür rabbime bu hafta bu benim ikinci pozitifim biri senden biri akasya ve elifnazımdan geldi ben buna kutlama yaparım arkadaşşş
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
iyi haberleri aldım ya bugün ağzım kulaklarımda neşe saçıyorum evin içinde......canımm napıonn bakalımmm?haberleriii ver bana nasılsınn?
Kizlar iyi aksamlar, dun giremedim, kuafordu falan kendime ayirdim ctesiyi, aksam gec geldik, bugun de epey okudum yani bu ne hiz?yeni arkadaslar gordum sanki aramizda.
Egunalcim nasil gidiyor? sormam sacma herhalde bal gibi biliyorum nasil gittiginisonuc guzel olacak insallah. Sakin erken test yaptirma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amin canim, darisi basina insallah
Canim yeni haber var mi? endise etme hemen dr un takip edecektir eminim. Yuregini ferah tut..
Ammaann dikkat et canim ya, bosver temizligi falan, ben evde totoyu kaldirmiyorum valla, sen de ugrasma temizlikle falan, kiymetli bizim bebeklerimiz..
Canim iyi haberlerini okudum icim ferahladi, zor gunler gecirmissin, tahmin edebiliyorum, Allah kimseye yasatmasin boyle endiseler, stresler...
evet canım gerçekten bu herşeyden zormuş... rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntı.... ömrümden ömür gitti...
Kizlar iyi aksamlar, dun giremedim, kuafordu falan kendime ayirdim ctesiyi, aksam gec geldik, bugun de epey okudum yani bu ne hiz?yeni arkadaslar gordum sanki aramizda.
Egunalcim nasil gidiyor? sormam sacma herhalde bal gibi biliyorum nasil gittiginisonuc guzel olacak insallah. Sakin erken test yaptirma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
hepinizi çoookkkkkkkkk seviyorum..............................
Hu hü kızlar nerdesiniz kimsesizler yok ama
canım gözün aydınnbenim dün 11. günümdü sonucum 144 çıktı.yarın ikinci kan tahlilimi vercem hayırlısıyla.ama ben test yapmaya 9. gün başladım çıktı.yani hiç merak etmiyo musun?ben her sabah bi test yapıp çizgilerin koyulaşmasına bakıyorum :) napim tutamıyorum valla kendimi :)
Hu hü kızlar nerdesiniz kimsesizler yok ama
Senin o minik bebelerini yerim ben ay maşallah senin bebelerine cnm benim teyzesi onlara hediye gönderecek insallh cinsiyetleri belli olsunda belki ben gelirim Dicem de neyse kargo ile gonderirirm günden gune cidden ağırlaştım ben ya sısko olmak beni bozduiyiyim canım saol...
bende sonucun güzel olacağına inanıyorum...inşallah güzel haberler verecem size..
ne güzel bakıma aldın demek kendini bende 1 aydır saldım haliyle bi bakım da ben istiyorum aslında..
ama ne kadar çok..
sokakların tavanı kadar deme ama başka bişi bul
aaaaa ben varım ayoollll..
hatta bebeklerimle biz varız ya teyzoşuu..
Senin o minik bebelerini yerim ben ay maşallah senin bebelerine cnm benim teyzesi onlara hediye gönderecek insallh cinsiyetleri belli olsunda belki ben gelirim Dicem de neyse kargo ile gonderirirm günden gune cidden ağırlaştım ben ya sısko olmak beni bozdu
Ben tek kaldım sandim yuppi sen varsın
nasılsınız canlarım.... cok sık gıremıyorum bu aralar.... özluyorum sizi.... ve cok merak edıyorum... hazalmert ne oldu? ekımce ne oldu_ egunal ve zuzu ıyı haberlerınızı beklıyom 2 gununuz kalmış... hadi hayırlısı... kacırdıgım baska biş varmı canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?