Bilen var ama ben sana kusum sen bana cvb vermiyorsun
Neyse hadu bebisinn hatrina cvb veriyrm bnm 5+5baskadi kalP atisi duyulmadi kididn kisiye degisiyr bnm rahim bele donuk ustten dinlememiz 9.haftayi buldu ama hergittigmde alttn bakildi gorduk kalp atislarini hyrli olsun bebegin dr kimdi aral bey mi
Canım doktorum 2 ay bekleyelim dedi.Haziran adetimle tekrar deneyeceğiz.Kısmet inşallah olur.Senin başka dondurulmuşun var mı?
canım benim ben seni yakalayamadım hiç burda ki. zaten pek kullanmayı da bilmiyorum burayı :) doktorum ahmet bey. iki kere kimyasal gebelik oldu.şimdi çok şükür hamileyim.dün değerimin güzel katlandığını öğrendik.17sine randevu verdi.aşağıdan bakacakmış.o zman sanırım 6+4 olcam nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ki. kalp atışı aşağıdan bakınca duyabilir miyiz ki?bana yardımcı olur musun ben şimdi 4 haftalık mıyım?
Canlarım günaydın
Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle
Dün hastaneydim,hersey yolunda giderse Allah'ın izniyle bu ay transferim olacak.
Hastane dönüşü yemeğe misafirlerimiz geldi...
Bugün artık transfer öncesi evi yoğun bakıma almam gerekiyor...
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..
Günaydın güzeller, yeni bir ay hepimize güzellikler getirsin...
günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.........
tüm emekçi arkadaşlarımın bayramını kutluyorum
Slm arkadslarimm nasilsinz biz de dn geldik sukur prenses cok iyi yaklasik400gr olmusBoyuda uzamis kipirdayip duruyordu komik bir yats sekli var bas asagida popo havada karnimn sol tarafinda ayaklarda sag tarafta karnimda zaten iyle bir dikmis ki poposunu karnimin sol tarafi sivri belli birseyi oldugu orda minigimin ve bas parmagida surekli agzindaydi hafataya randevu alicam nasipse detayli organ tarama icin bizden hbrler bu kadar canlarimm biz gece kuzimla ve babamizla 4te kaltik cok dua ettik hepinize izellikle gulden teyzemize sonrada uyumam 6yi buldu hop 8de tekrr kalktik oglen uykusuna yatariz kizimla belki sizler nasilsinz
gunayddınlar nasılsınız bugun tatıl ve ben daha yenı kalktım neler var neler yok okuyup gelıyorum
günaydın arkadaşlar. beni de topiğinizin hamile listesine ekler misiniz? 17 mayısta ilk randevum var. keselerimizi görücez.ama kalp atışınıda duyucak mıyım bilmiyorum. kaç haftadan sonra kalp atışı duyulabilir, bilen var mı acaba ???
Cnm hyrli olsun rabbim kucagina almayi nadip etsin insallh cnm son adet tarin ne ona gore hesapla bilsem adet tarihini hesplarim evt cnm alttn bakiyrlr bnm de alttn bakildi alttn demisti dr hersey daha net diye usttn muaynede duyulur kalp atisi altn olanda goruyrsun ama pirinc kadar tik tik atiyor raht ol hersey cokguzel oluck bende senin gibi yasadim 2tane kimyasal gblik
Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
canım inşallah değerin yükselecek allahın izniyle herkes senin için dua ediyor bende.seni görmesemde senin güçlü dirayetli bi kadın olduğunu biliyorum bu yönlerinlede sana ayrı bi hayranlığım var..rabbim mucizesini gösterecek inşallah ve hep beraber kutlayacağız..
.
canım benim ya saOL CANIM ya çok heyecanlıyım son adet tarihim 2 nisan. hesaplarıma göre 4 hafta 1 günlüğüm. kesesi oluşmuş mudur bilmiyorum ama neden taaa 17 gün sonra bakıyo doktor.ancamı kalbi atıyor? sana da mı öle yaptılar? bide benm 13. gün hcg değerim 300 dü.tek midir sence senn kaç çıkmıştı değerin? böle arka arkaya sorular soruyorum k. bakma beni bilgilendiren yok napim. bisürü soru var kafamda.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.irenbeye gittiğinde tanışmayı çok isterim :)
saol canım...
zor günler gerçekten ne olduğunu anlayamadığım bir sonuç aldım...
genel olarak düşük bir değer ve kimyasal gibi görünüyor...
Tabii Rabbimden umut kesilmez belki bi mucize gelir bulur beni...
benim derdim net bi sonuç alamamak aslında...
negatif ya da pozitif olsa bu kadar kafa yormazdım...
Canım sabır sana.Yarın inşallah netleşir hamiş olduğun.Bu sıkıntılı süreci hemen atlatırsın.Çok iyi anlıyorum canım seni.
saol esincim gerçekten sabır istiyor ve beni aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok iyi anladığını biliyorum...
günlerce hastaneye gelip gitmek düşüncesi beni etkiliyor şu an..
neyse ne belli olsun istiyorum ona göre hayatıma devam etmek istiyorum..
şimdi ne hamile gibi ne değil gibi davranabiliyorum...
öyle kaldım sanki hayat durdu...
İstediğin kadar cok sor cnm zaten hepimiz diplomasin Dr olduk çıktık bu yolda şimdi cnm benim 14.gun degerim 333 tu yani bilemiyorumki çiftmi tek mı bnm tek bebeğim cnm neden o kadar bekletiyor keseyi görmek icin net gerçi beni aral bey 5ocakta öğrendik 14ocakta çağırdı kese icin yani testten 9gun sonra ve alttan muayene etti baktı kese vardı icin de yolk ku da gordum bu kesenin bozulmayacağı anlamına gelir icin rahat etsin dedi dediğin gibi sen gittiğin de 6+4gunluk olucaksin hemen hemen Benm biraz da kanama li oldu ben sık sık gittim cnm kontrole mecburen 5+5te ciddi kanmaa ölümle acil gittik aksam klinik kapanıyordu tek aral bey bizi bekledi ve Alttn aldı muayene ozaman gördük kalp atışını kizimn Rabbim herkese yaşatsın bunu kesesi ben ve bu hafta oluşuyordur cnm herhalde
son durumunu okudum canım...
zor olsada kabul etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok malesef...
çok uğraşıyoruz sonu iyi olsun istiyoruz ama bi yerden sonra herşey bizden çıkıyor...
bakalım bende kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum yarın çıksın istiyorum net bi sonuç ama bence az da olsa artış olacak ve ben 2 günde bir hastaneye kan vermeye gitmek zorunda kalacam düşüşe geçene kadar...çok uğraştıracak beni öyle hissediyorum...
teşekkürler ya.benimde içime tek doğuyo zaten ama yine de merak işte.17 gün sonra çağırmasının sebebi sanırım hem keseyi hemde kalp aışını aynı anda görmek için.boşuna masraf yapmayalım diye mi anlamadım :) bide sana ücreti sorcaktım artık biz her kontrole gittimizde para mı ödeyeceğiz?ona göre para ayarlamam lazım giderken.ne kadar ödicez?sen başka bi sgk ile anlaşmalı yere de muayene oluyo musun?doğumunu aral bey mi yaptırcak?allah kurtaemış ya bebeğini. çok korkuyorum ben düşürcem diye Allah korusun.bide bende kan pıhtılaşması var,gün aşırı iğne vuruluyorum.kanaman olduğunda nasıl geçirdin?allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasıp ettin cnm arkadaşm...
son durumunu okudum canım...
zor olsada kabul etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok malesef...
çok uğraşıyoruz sonu iyi olsun istiyoruz ama bi yerden sonra herşey bizden çıkıyor...
bakalım bende kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum yarın çıksın istiyorum net bi sonuç ama bence az da olsa artış olacak ve ben 2 günde bir hastaneye kan vermeye gitmek zorunda kalacam düşüşe geçene kadar...çok uğraştıracak beni öyle hissediyorum...
Canım inaşllah senin sonuç olumlu olur canı gönülden istiyorum bunu.Ama lütfen kendini yıpratma bu süreçte.Yarın inşallah senin için hayırlsı ne ise o olacak canım.
Bu ne şimdi boyleeee bakım ne uğraşırmasiYeğenime deme öyle bakım hicte uğraşmıcaksin cnmmm yarın gorucez insallh sen kimyasal geçiriyorum diye de düşünme ben sana ne diyorum ama unut o degeri konus onlarla hiç düşünme kimyasal diye ben inanmadım hiç yükseleceğine değerimin ondan yükselmedi Dr um bile demişti burda o kadar cok var ki senin gibi olan ve degeri istegimiz gibi olup gebelik devam edn ki senin hiç sorunun yok ama beynin hazir olmadıgı inanmadığı icin sen bunu yasıyorum haklidi aslında ruhum hazır degildi inanmadım kimyasal dedim yukselmicek dedim Benm inandığım oldu
Sana guzel olana inan lütfen cnmmm Benm hem ben hem kızım hem de babamiz dua etti senin icin gece kalktık 4te ailecek dua ettik hepimize bu gece de nasip şe kalkarız insallh yaaa teyzesi evet yaa cok tatlı o minicik parmağını ağzına götürüyor diğer parmakları acıyor darısı sana insallh
Canim ne hissettim bilemiyorum üzüldüm ama umudum da var kimyasal gebelik geçiren biri olarak deger takibi nasıl sıkıntılı iyi bilirim Allah yardımcın olsun benim 12. Gun degerim 5 di galiba ama 400 lere çıktı tam düzeldi birden düştü ama cok dusuk başladı ve düzenli artmadı acaba bugün 12. Gun bu gun de mı bı baksaydınsabır dilerim ama bitti diyemeyiz birden firlayanlari da gördüm yani bu arada zuzudan haber var mı
Bende biraz baktım nette, senin degerinde olup da normal gebelik yaşayanlarda var. Hemen öyle düşünme bence, ama yinede her ihtimali de düşünmek lazım sonra hayal kırıklığına uğruyor insan. İnşallah çok yükselir degerin de fazla uğraşmazsın. Bı zamandan sonra insan artık ne olursa olsun diyor. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?