Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim ben seni yakalayamadım hiç burda ki. zaten pek kullanmayı da bilmiyorum burayı :) doktorum ahmet bey. iki kere kimyasal gebelik oldu.şimdi çok şükür hamileyim.dün değerimin güzel katlandığını öğrendik.17sine randevu verdi.aşağıdan bakacakmış.o zman sanırım 6+4 olcam nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ki. kalp atışı aşağıdan bakınca duyabilir miyiz ki?bana yardımcı olur musun ben şimdi 4 haftalık mıyım?

Canım doktorum 2 ay bekleyelim dedi.Haziran adetimle tekrar deneyeceğiz.Kısmet inşallah olur.Senin başka dondurulmuşun var mı?

Benim 3 tane daha var, bida ki transferi ne zamana yaparım bilmiyorum. İlk fırsatta olsun istiyorum. Su yurtdışına git gel olmasa, izin filan :-(
Anladım cnm, inşallah güzel sonuclar alırsın.

Cnm hyrli olsun rabbim kucagina almayi nadip etsin insallh cnm son adet tarin ne ona gore hesapla bilsem adet tarihini hesplarim evt cnm alttn bakiyrlr bnm de alttn bakildi alttn demisti dr hersey daha net diye usttn muaynede duyulur kalp atisi altn olanda goruyrsun ama pirinc kadar tik tik atiyor raht ol hersey cokguzel oluck bende senin gibi yasadim 2tane kimyasal gblik

Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..

Günaydın güzeller, yeni bir ay hepimize güzellikler getirsin...

günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.........

tüm emekçi arkadaşlarımın bayramını kutluyorum

günaydınn arkadaşlar...

canımm çok sevindim...
prensesimiz keyifli demek annesinin göbişinde..
baş parmağı ağzında dedin ve hemen hayal ettim ne tatlıdır o şimdi yaaa...
Allahrazı olsun canım dua ettiğini bilirim ben senin...

gunayddınlar nasılsınız bugun tatıl ve ben daha yenı kalktım neler var neler yok okuyup gelıyorum

ohh ne güzel işte dinlen canım bugün...

eklerim tabii ama bilgilerin yok...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez ve son adet tarihini yaz hemen ekleyim listemize..

son durumunu okudum canım...
zor olsada kabul etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok malesef...
çok uğraşıyoruz sonu iyi olsun istiyoruz ama bi yerden sonra herşey bizden çıkıyor...
bakalım bende kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum yarın çıksın istiyorum net bi sonuç ama bence az da olsa artış olacak ve ben 2 günde bir hastaneye kan vermeye gitmek zorunda kalacam düşüşe geçene kadar...çok uğraştıracak beni öyle hissediyorum...

canım benim ya saOL CANIM ya çok heyecanlıyım son adet tarihim 2 nisan. hesaplarıma göre 4 hafta 1 günlüğüm. kesesi oluşmuş mudur bilmiyorum ama neden taaa 17 gün sonra bakıyo doktor.ancamı kalbi atıyor? sana da mı öle yaptılar? bide benm 13. gün hcg değerim 300 dü.tek midir sence senn kaç çıkmıştı değerin? böle arka arkaya sorular soruyorum k. bakma beni bilgilendiren yok napim. bisürü soru var kafamda.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.irenbeye gittiğinde tanışmayı çok isterim :)

canım inşallah değerin yükselecek allahın izniyle herkes senin için dua ediyor bende.seni görmesemde senin güçlü dirayetli bi kadın olduğunu biliyorum bu yönlerinlede sana ayrı bi hayranlığım var..rabbim mucizesini gösterecek inşallah ve hep beraber kutlayacağız..
.

saol canım...
zor günler gerçekten ne olduğunu anlayamadığım bir sonuç aldım...
genel olarak düşük bir değer ve kimyasal gibi görünüyor...
Tabii Rabbimden umut kesilmez belki bi mucize gelir bulur beni...
benim derdim net bi sonuç alamamak aslında...
negatif ya da pozitif olsa bu kadar kafa yormazdım...

İstediğin kadar cok sor cnm zaten hepimiz diplomasin Dr olduk çıktık bu yolda şimdi cnm benim 14.gun degerim 333 tu yani bilemiyorumki çiftmi tek mı bnm tek bebeğim cnm neden o kadar bekletiyor keseyi görmek icin net gerçi beni aral bey 5ocakta öğrendik 14ocakta çağırdı kese icin yani testten 9gun sonra ve alttan muayene etti baktı kese vardı icin de yolk ku da gordum bu kesenin bozulmayacağı anlamına gelir icin rahat etsin dedi dediğin gibi sen gittiğin de 6+4gunluk olucaksin hemen hemen Benm biraz da kanama li oldu ben sık sık gittim cnm kontrole mecburen 5+5te ciddi kanmaa ölümle acil gittik aksam klinik kapanıyordu tek aral bey bizi bekledi ve Alttn aldı muayene ozaman gördük kalp atışını kizimn Rabbim herkese yaşatsın bunu kesesi ben ve bu hafta oluşuyordur cnm herhalde

Canım sabır sana.Yarın inşallah netleşir hamiş olduğun.Bu sıkıntılı süreci hemen atlatırsın.Çok iyi anlıyorum canım seni.

Canım sabır sana.Yarın inşallah netleşir hamiş olduğun.Bu sıkıntılı süreci hemen atlatırsın.Çok iyi anlıyorum canım seni.

saol esincim gerçekten sabır istiyor ve beni aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok iyi anladığını biliyorum...
günlerce hastaneye gelip gitmek düşüncesi beni etkiliyor şu an..
neyse ne belli olsun istiyorum ona göre hayatıma devam etmek istiyorum..
şimdi ne hamile gibi ne değil gibi davranabiliyorum...
öyle kaldım sanki hayat durdu...

Canım inaşllah senin sonuç olumlu olur canı gönülden istiyorum bunu.Ama lütfen kendini yıpratma bu süreçte.Yarın inşallah senin için hayırlsı ne ise o olacak canım.

teşekkürler ya.benimde içime tek doğuyo zaten ama yine de merak işte.17 gün sonra çağırmasının sebebi sanırım hem keseyi hemde kalp aışını aynı anda görmek için.boşuna masraf yapmayalım diye mi anlamadım :) bide sana ücreti sorcaktım artık biz her kontrole gittimizde para mı ödeyeceğiz?ona göre para ayarlamam lazım giderken.ne kadar ödicez?sen başka bi sgk ile anlaşmalı yere de muayene oluyo musun?doğumunu aral bey mi yaptırcak?allah kurtaemış ya bebeğini. çok korkuyorum ben düşürcem diye Allah korusun.bide bende kan pıhtılaşması var,gün aşırı iğne vuruluyorum.kanaman olduğunda nasıl geçirdin?allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasıp ettin cnm arkadaşm...

Bu ne şimdi boyleeee bakım ne uğraşırmasi Yeğenime deme öyle bakım hicte uğraşmıcaksin cnmmm yarın gorucez insallh sen kimyasal geçiriyorum diye de düşünme ben sana ne diyorum ama unut o degeri konus onlarla hiç düşünme kimyasal diye ben inanmadım hiç yükseleceğine değerimin ondan yükselmedi Dr um bile demişti burda o kadar cok var ki senin gibi olan ve degeri istegimiz gibi olup gebelik devam edn ki senin hiç sorunun yok ama beynin hazir olmadıgı inanmadığı icin sen bunu yasıyorum haklidi aslında ruhum hazır degildi inanmadım kimyasal dedim yukselmicek dedim Benm inandığım oldu
Sana guzel olana inan lütfen cnmmm Benm hem ben hem kızım hem de babamiz dua etti senin icin gece kalktık 4te ailecek dua ettik hepimize bu gece de nasip şe kalkarız insallh yaaa teyzesi evet yaa cok tatlı o minicik parmağını ağzına götürüyor diğer parmakları acıyor darısı sana insallh

Canim ne hissettim bilemiyorum üzüldüm ama umudum da var kimyasal gebelik geçiren biri olarak deger takibi nasıl sıkıntılı iyi bilirim Allah yardımcın olsun benim 12. Gun degerim 5 di galiba ama 400 lere çıktı tam düzeldi birden düştü ama cok dusuk başladı ve düzenli artmadı acaba bugün 12. Gun bu gun de mı bı baksaydın sabır dilerim ama bitti diyemeyiz birden firlayanlari da gördüm yani bu arada zuzudan haber var mı

Cnm benim her muayene 180tl oduyorsun ben SSK ile anlaşmalı hastaneye gıtmıyorum doğumluda nasipse aral beyle kent Hastanesi'n de ya da medical Park'ta olucak insallh ama irenbe deki Dr lar dogu. İcin sadece 2500tl alıyor sen bir de hastane parası oduyorsun kentte Sezeyan ici. 2200tl yani Dr la beraber sana 4700 tl oluyor normal dogum da 4500i buluyor irenbe Dr U ile dogum yaparsn medicalde yaparsan SSK ile ödeyebiliyorsun hastane parasını ama Dr aynı cnm birde irenbede 2hafta sonra çağırırsa ahmet bey seni o zamn almaz fakat 2haftayi geçerse 180 tl oduyorsun ben 9nisanda gitmiştim sonrada bugün gittim 3hafta oldu ücret ödedim yani tekrar gerçi benim özel sigortam var ben verdigim paranin 140tl kadarını faturamı verince geri alıyorum sigortamdan gerçi kocam ödüyor ben ve Kızım aldığımız parayı yiyoruz Olan kocama oluyor yani

Bak sakin olumsuz düşünme ben o kadar kanama yasadım ki pet koyuyordum parça bile geldi ben dün rahat ol ben Rabb'ime teslim olmuştum aman diyordum napim insanlain kocaman evlatları oluyor bu ne ki diyordum Rabbim ona nefes verdiyse sen tepinsende düşüremezsin istenende cnm raht ol lütfen

Bende biraz baktım nette, senin degerinde olup da normal gebelik yaşayanlarda var. Hemen öyle düşünme bence, ama yinede her ihtimali de düşünmek lazım sonra hayal kırıklığına uğruyor insan. İnşallah çok yükselir degerin de fazla uğraşmazsın. Bı zamandan sonra insan artık ne olursa olsun diyor. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

arkadaşlar merhaba bugün bende aşılamaya başladım. kısaca hikayemi anlatayım kendiliğinden hamile kalıp 2 düşük yaşadım sonra 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu fakat evladıma hala kavuşamadım. en son çikolata kistinden ameliyat oldum. 4 aydır deniyoruz ama gebelik olmadı.Ankaradayım bugün aşılamaya başladık 1 kutu gonol f aldım 450 lik 4 gün vurulcam fakat 50 gr falan eksik kalıyo 50 gr içinde 1 kutu daha gonol f almak zor olucak maddi açıdan çünkü 400 gr boşa gidicek sizlerden ricam yeni tüp bebek yapan arkadaşlardan ellerinde gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi acaba allah rızası için hamile kaldılarsa ellerindede gonol f varsa 1 kutu benimle irtibata geçerlerse çok sevinirim lütfen simdiden hepinize teşekkür ederim allah razı olsun yoksada mecbur alıcam zaten ama genede şansımı denemek istedim.umarım bu sefer evladıma kavuşabilirim çok yoruldum ve tükendim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Amin

Canım inaşllah senin sonuç olumlu olur canı gönülden istiyorum bunu.Ama lütfen kendini yıpratma bu süreçte.Yarın inşallah senin için hayırlsı ne ise o olacak canım.

inşallah canım...

bende iyi düşünmek için zorluyorum kendimi...
bi yerden sonra yenik düşüyorummm...
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım...
benim şu anki tek derdim bi şekilde sonuca ulaşması bir an önce...

can sıkıcı moral bozucu bir durum bu...
seninki gibi artışa geçebilir ve bu yanıltıcı bir durum olabilir...
bu da bi sürü kan testi ve gergin bi bekleyiş demek...
bugünde baktırdım canım o da düşük...
dün 9.16 dı bugün 10.16 çıktı bugünki testi başka bi yerde yaptırdım...
yani anlayacağın artsa bile bi yerde düşüşe geçecek çok belii...

az bi ihtimalde olsa bi umut var tabii..
inşallah yarın daha anlaşılır bir sonuç alabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…