Cnm benim her muayene 180tl oduyorsun ben SSK ile anlaşmalı hastaneye gıtmıyorum doğumluda nasipse aral beyle kent Hastanesi'n de ya da medical Park'ta olucak insallh ama irenbe deki Dr lar dogu. İcin sadece 2500tl alıyor sen bir de hastane parası oduyorsun kentte Sezeyan ici. 2200tl yani Dr la beraber sana 4700 tl oluyor normal dogum da 4500i buluyor irenbe Dr U ile dogum yaparsn medicalde yaparsan SSK ile ödeyebiliyorsun hastane parasını ama Dr aynı cnm birde irenbede 2hafta sonra çağırırsa ahmet bey seni o zamn almaz fakat 2haftayi geçerse 180 tl oduyorsun ben 9nisanda gitmiştim sonrada bugün gittim 3hafta oldu ücret ödedim yani tekrar gerçi benim özel sigortam var ben verdigim paranin 140tl kadarını faturamı verince geri alıyorum sigortamdan gerçi kocam ödüyor ben ve Kızım aldığımız parayı yiyoruzOlan kocama oluyor yani
Bak sakin olumsuz düşünme ben o kadar kanama yasadım ki pet koyuyordum parça bile geldi ben dün rahat ol ben Rabb'ime teslim olmuştum aman diyordum napim insanlain kocaman evlatları oluyor bu ne ki diyordum Rabbim ona nefes verdiyse sen tepinsende düşüremezsin istenende cnm raht ol lütfen
inanamıyrum ben o kadar parayı ödeyemem ki...zaten tedaviden belimiz büküldü. Peki orda doğum yapmak zorunda mıyım yani başka bi hastanede devam etsem sorun olur mu? Bizimkiler özel bebek sonuçta başka bi doktorda devam etmeli miyim bilemiyorum...yoksa bizim doktorların doğum yaptırması mı daha iyi? Ahmet beyin ücreti 250 tl yaa...doğumu hiç düşünemiyorum artıkofff.
ben hemen ustume alınıyım çok sağol canım .................elifnazımız nasıltünaydın arkadaşlar..... hafta ortasında güzel bir tatil günü geçirmeniz dileğiyle.....
bende aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandır takipçinizdim.bizde nasipse 4. tüp denememize başlıycaz.başımdan geçenler özetle 2 aşılama 1.tüp kent hst.negatif 2.tüp smyrna pozitif 9.haftada kürtaj 3.tüp smyrna negatif 4.deneme inş acıbadem tayfun beyle 8 mayısta ist dayım...umarım bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.benide listeye eklerseniz sevinirim yaş 32 4.deneme acıbadem kadıköy sebepsiz infertilite...........
hamile olan arkadaşlar allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
egunal cim senin için çok dua ettim edicemde moralini bozma rabbim çok büyük bende gönülden inanıyorum sonucunun yükseliceğine
ben hemen ustume alınıyım çok sağol canım .................elifnazımız nasıl
hoşgeldinn canımm..
uzun zamandır takipte olduğunun farkındayım ve yazmanı bekliyordum..
aramıza katılmana çok sevindim..
4.deneme başlıyormuşsun Allah kolaylık versin inşallah bu kez son olur bebeklerine kavuşursun..
hemen ekliyorum listeye...
tedavi sonunda hamileler listesine ekleyeceğim günüde göstersin Rabbim...
hoşgeldinn canımm..
uzun zamandır takipte olduğunun farkındayım ve yazmanı bekliyordum..
aramıza katılmana çok sevindim..
4.deneme başlıyormuşsun Allah kolaylık versin inşallah bu kez son olur bebeklerine kavuşursun..
hemen ekliyorum listeye...
tedavi sonunda hamileler listesine ekleyeceğim günüde göstersin Rabbim...
erguvan beni listeye ekler misin?
inanamıyrum ben o kadar parayı ödeyemem ki...zaten tedaviden belimiz büküldü. peki orda doğum yapmak zorunda mıyım yani başka bi hastanede devam etsem sorun olur mu? bizimkiler özel bebek sonuçta başka bi doktorda devam etmeli miyim bilemiyorum...yoksa bizim doktorların doğum yaptırması mı daha iyi? ahmet beyin ücreti 250 tl yaa...doğumu hiç düşünemiyorum artıkofff.
amin canımmmm inşallah hep birlikte...
erguvanım........ seni çok seviyoz biliyosun dimi???
ben de takip ediyorum dün gece uyumadan önce sizin için dua ettim dilerim yarın sevinçli haberle mutlu oluruz ama ben çekim yasasına inanıyorum sizin umutsuz olduğunuzu ve sonucu kafanızda hazırladığınızı seziyorum yazılarınızdan ne olur değiştirmeye çalışın gerçekten istediğiniz sonucu düşünmeye çalışın hiç kolay değil biliyorum hele de tecrübeleriniz varken kolay değil pozitif kurgulamak ama en azından deneyin dilerim sevinçli haber alırız yarın.
tanımasamda sizi çok iyi anlıyorum. dua ediyorum ki bu mutlu son olur inşallah..
canım ne demek hoş geldının şu koca göbuşlu hamilelrimiz bıraz sıkısırsa sanada yer acarız özelliklede karasu ve akasyabende aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandır takipçinizdim.bizde nasipse 4. tüp denememize başlıycaz.başımdan geçenler özetle 2 aşılama 1.tüp kent hst.negatif 2.tüp smyrna pozitif 9.haftada kürtaj 3.tüp smyrna negatif 4.deneme inş acıbadem tayfun beyle 8 mayısta ist dayım...umarım bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.benide listeye eklerseniz sevinirim yaş 32 4.deneme acıbadem kadıköy sebepsiz infertilite...........
hamile olan arkadaşlar allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
egunal cim senin için çok dua ettim edicemde moralini bozma rabbim çok büyük bende gönülden inanıyorum sonucunun yükseliceğine
Canım arkadaslarım ben çıkıyorum biraz uzanicam yemek yicez karnım açıktıAksam üstü uğrarım yanınıza öptüm hepinizi
ama sen şimdi niye öle dedin........ biz bilmeden kırdıkmı seni????????
kırmak demeyelimde üzdün desek daha doğru olur...
şimdi annemdeyim ev kalabalık sonra konuşuruz bunu...
belki yazarım bilmiyorum şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?