Tüp Bebek Günlüğümüz !

inanamıyrum ben o kadar parayı ödeyemem ki...zaten tedaviden belimiz büküldü. peki orda doğum yapmak zorunda mıyım yani başka bi hastanede devam etsem sorun olur mu? bizimkiler özel bebek sonuçta başka bi doktorda devam etmeli miyim bilemiyorum...yoksa bizim doktorların doğum yaptırması mı daha iyi? ahmet beyin ücreti 250 tl yaa...doğumu hiç düşünemiyorum artık offf.

yoksa beni para almak için mi 17 gün sonra çağırdı ???

bende aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandır takipçinizdim.bizde nasipse 4. tüp denememize başlıycaz.başımdan geçenler özetle 2 aşılama 1.tüp kent hst.negatif 2.tüp smyrna pozitif 9.haftada kürtaj 3.tüp smyrna negatif 4.deneme inş acıbadem tayfun beyle 8 mayısta ist dayım...umarım bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.benide listeye eklerseniz sevinirim yaş 32 4.deneme acıbadem kadıköy sebepsiz infertilite...........
hamile olan arkadaşlar allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
egunal cim senin için çok dua ettim edicemde moralini bozma rabbim çok büyük bende gönülden inanıyorum sonucunun yükseliceğine

hoşgeldinn canımm..
uzun zamandır takipte olduğunun farkındayım ve yazmanı bekliyordum..
aramıza katılmana çok sevindim..
4.deneme başlıyormuşsun Allah kolaylık versin inşallah bu kez son olur bebeklerine kavuşursun..
hemen ekliyorum listeye...
tedavi sonunda hamileler listesine ekleyeceğim günüde göstersin Rabbim...

amin canımmmm inşallah hep birlikte...

ben de takip ediyorum dün gece uyumadan önce sizin için dua ettim dilerim yarın sevinçli haberle mutlu oluruz ama ben çekim yasasına inanıyorum sizin umutsuz olduğunuzu ve sonucu kafanızda hazırladığınızı seziyorum yazılarınızdan ne olur değiştirmeye çalışın gerçekten istediğiniz sonucu düşünmeye çalışın hiç kolay değil biliyorum hele de tecrübeleriniz varken kolay değil pozitif kurgulamak ama en azından deneyin dilerim sevinçli haber alırız yarın.
tanımasamda sizi çok iyi anlıyorum. dua ediyorum ki bu mutlu son olur inşallah..

Ooooo senin Dr da pek bir sosyete be pahalımıs senin Dr dışarıda o ücrete Prof lar var doçent yanlış hatırlamıyorsam Ahmet by dimi walla cnm pahalı dogum ücreti ama dedim ya ben özel sigortaliyim 8yilldr her yıl diyordum bü yil nasipse bir doğurayım birdaha yaptırmicam sigorta diye diye diye suana kadar Bayadir para bayıldım yani insallh bu yıl acısını çıkaricam sigortadan onun icin ben değiştirmedim Dr ümü birde esim cok seviyor bnm aral Beyi degistrmeme karsı ama cnm tabiki sen biliyorsun bütçeni az para değil oraya vereceğin parayla bebeğine oda yaparsın sonuçta özel olup ta SSK anlaşmalı uygun hastaneler var dogum ücreti evet Ahmet beyin dogum ücreti fazladır cnm bnm ki 2500sadece irenbe alıcak

Canım arkadaslarım ben çıkıyorum biraz uzanicam yemek yicez karnım açıktı Aksam üstü uğrarım yanınıza öptüm hepinizi

amin canımmmm inşallah hep birlikte...

erguvanım........ seni çok seviyoz biliyosun dimi???

bundan emin değilim ben...

saol canımmm...
evet içimdekileri tüm samimiyetimle bu güne kadar hep paylaştım bu kez de böyle böyle düşünüyorum hiç toz pembe bakıp kendimi olumlu yönlendiremiyorum...bunun doğru olmadığı nı bilmeme rağmen bu ruh halinden çıkamıyorum...aslında genelde pozitif bir insanımdır ama bu sonucu aldıktan sonra pozitif görünen negatif bir insan olduğumu farkettim...güzel dilek ve sözlerin için çok teşekkür ediyorum canımm...

canım ne demek hoş geldının şu koca göbuşlu hamilelrimiz bıraz sıkısırsa sanada yer acarız özelliklede karasu ve akasya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…