Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaslar cnm cokkkk sıkkın..Saat 5 de kalkıp lavobaya gıttım pembe lekelenmeler vardı. cokkkk kotu hıssedıyorum kendımı... ynemı dedım kendı kendıme Cok kotuyum sıze anlatamammmNeden boyle oldu....Yıne mı husran yınemı gozyası varrrrtutunma kanaması desem 23 nısanda transfer oldu ve blast bu saate tutunmamı kalırrrHadı gelın artık ben cok yanlızımmmmmmEsimede bırsey soyleyemedım bugun 1 mayıs goreve gıttı moralı bozulmasın dıye

Aşkısııı netim gitti yaa bende pturup kraltv müzik ödüllerini izledimm..emara gidiyom şimdii..

noluyoo bu net e anlamadım kaç gündür...
dün o kadar saat konuştuk emar aklımıza gelmedi aferin yani bize...

hiiiii kıyamam sana yaaa ben ikisine bisebepten teşekkür ettim onlar bilirler..senide seviyom ama ben..

maaşallah size ya nasıl başladı aşkınız

eski topikte gizli gizli birbirimizi takip ediyormuşuz ,olaylar karşısında hep aynı şeyleri düşünüyor olmak,aynı benim gibi dediğim insan ruh ikizim o benim...çok eskiye dayanır bizim aşkımız...

EVet kızlar 01:40 ta idi randevum ama erken gittik girdimm gelldimm..Dann dannn beynimde yankılanıyor halenn ses..Allahtan kısa süüryor yoksa off diyorum yanii:18::18::18:

ama sonuç ne zaman çıkıyooooo..

bence devam etmeyip lekelenme şeklinde kaldıysa iyi düşünmelisiinnn...
bunda üzülecek bişi yok canım...

Günaydınn canım..
benim her zamanki halim sen erkencisin bi keremmm...
hmm oyle canim transfer gunu yaklasdikcb heyecanim artiyo uyku tutmuyo biraz da korkuyom ya yine olmazsa diye icim icimi yiyo.
:18::18::18:senin moral nasil?sakin kotu dusunme.hakkinda hayirlisi olsun insallah

ozelden sana cevap yazamadim kusura bakma. umarim bruksel ile ildili yazdiklarima ulasabilmissindir. eger okuyamadiysan tekrar yazarim senin icin.
haberini bekliyorum canim

yok canım bruksel ile ilgili yazını okumadım bilgi verirsen sevinirim özellikle ımsı kullanıdımı % 100 sağlıklı sperm bulundumu ve kaçıncı gün transfer edildi bunlar çok önemli son 1 ay içinde 4.erkek faktörlü brukselde pozitif alansın bu yüzden sadece oraya odaklandım bu yüzden gelecek cevaplara ihtiyacım var teşekkür edderimm.

EVet kızlar 01:40 ta idi randevum ama erken gittik girdimm gelldimm..Dann dannn beynimde yankılanıyor halenn ses..Allahtan kısa süüryor yoksa off diyorum yanii:18::18::18:

geçmiş olsun cnmmm ...o dandandandandaaaannndaann sesler benide hasta ediyor :)) allah bidaha yaşatmasın bebeğim

korkmaaa lütfennnn kırmızı değilki pembe hem tutundu o ya yerleşiyor şimdi ondan oluyordur endişe etme :)

Canlarım günaydın

Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle

Dün hastaneydim,hersey yolunda giderse Allah'ın izniyle bu ay transferim olacak.

Hastane dönüşü yemeğe misafirlerimiz geldi...

Bugün artık transfer öncesi evi yoğun bakıma almam gerekiyor...

Canım Zuzum benim ne güzel yazmışsın...

Çok şükür Allah yüzümüzü güldürdü,yarın hayırlısıyla Egunalciğimde derin bir oh çekecek ...

Çok ama çok sevindim canım arkadaşım

Allah sağlıkla,hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın güzeller, yeni bir ay hepimize güzellikler getirsin...

Günaydın canım.Nasıl gidiyor hamişlik.İnşallah değerin artar.Dondurulmuşlarla tedavi olmuştun sen değil mi.Hangi ilaçları kullnadın canım.Ben de haziran da deneyeceğim inşallah.Doktorum hiç ilaç kullanmayacağız doğal siklusunda olacak herşey dedi.

Evet canım dondurulmuşlar ile oldu. Estrofem bantları kullandım adet başlangıcından itibaren , halen kullanıyorum, sonra transfere yakın kan iğneleri var sabah akşam onları, bir de transferden 5 gün önce prognex iğne vurulmaya başladım, ona da hala devam ediyorum, bunların dışında elevit, balık yağı ve b 12 kullanıyorum, transferden hemen önce 5 gün antibiyotik kullandım, bir de prednol diye bir ilaç. İnsan yazarken yoruluyor..

günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.........

tüm emekçi arkadaşlarımın bayramını kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…