kizz bu saatte ne emari tr de saat 12 bucuk ?
bu saatte mi mr a gidiyon canımm
Aşkısııı netim gitti yaa bende pturup kraltv müzik ödüllerini izledimm..emara gidiyom şimdii..
maaşallah size ya nasıl başladı aşkınız
EVet kızlar 01:40 ta idi randevum ama erken gittik girdimm gelldimm..Dann dannn beynimde yankılanıyor halenn ses..Allahtan kısa süüryor yoksa off diyorum yanii:18::18::18:
Arkadaslar cnm cokkkk sıkkın..Saat 5 de kalkıp lavobaya gıttım pembe lekelenmeler vardı. cokkkk kotu hıssedıyorum kendımı...ynemı dedım kendı kendıme Cok kotuyum sıze anlatamammm Neden boyle oldu....Yıne mı husran yınemı gozyası varrrr tutunma kanaması desem 23 nısanda transfer oldu ve blast bu saate tutunmamı kalırrr Hadı gelın artık ben cok yanlızımmmmmm Esimede bırsey soyleyemedım bugun 1 mayıs goreve gıttı moralı bozulmasın dıye
hmm oyle canim transfer gunu yaklasdikcb heyecanim artiyo uyku tutmuyo biraz da korkuyom ya yine olmazsa diye icim icimi yiyo.Günaydınn canım..
benim her zamanki halim sen erkencisin bi keremmm...
ozelden sana cevap yazamadim kusura bakma. umarim bruksel ile ildili yazdiklarima ulasabilmissindir. eger okuyamadiysan tekrar yazarim senin icin.
haberini bekliyorum canim
EVet kızlar 01:40 ta idi randevum ama erken gittik girdimm gelldimm..Dann dannn beynimde yankılanıyor halenn ses..Allahtan kısa süüryor yoksa off diyorum yanii:18::18::18:
Arkadaslar cnm cokkkk sıkkın..Saat 5 de kalkıp lavobaya gıttım pembe lekelenmeler vardı. cokkkk kotu hıssedıyorum kendımı...ynemı dedım kendı kendıme Cok kotuyum sıze anlatamammm Neden boyle oldu....Yıne mı husran yınemı gozyası varrrr tutunma kanaması desem 23 nısanda transfer oldu ve blast bu saate tutunmamı kalırrr Hadı gelın artık ben cok yanlızımmmmmm Esimede bırsey soyleyemedım bugun 1 mayıs goreve gıttı moralı bozulmasın dıye
günaydın güzeller..
günaydın canlarımmm günaydınnnnnnnnnnnnnn ........
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
Günaydın güzeller, yeni bir ay hepimize güzellikler getirsin...
Günaydın canım.Nasıl gidiyor hamişlik.İnşallah değerin artar.Dondurulmuşlarla tedavi olmuştun sen değil mi.Hangi ilaçları kullnadın canım.Ben de haziran da deneyeceğim inşallah.Doktorum hiç ilaç kullanmayacağız doğal siklusunda olacak herşey dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?