Evet canım dondurulmuşlar ile oldu. Estrofem bantları kullandım adet başlangıcından itibaren , halen kullanıyorum, sonra transfere yakın kan iğneleri var sabah akşam onları, bir de transferden 5 gün önce prognex iğne vurulmaya başladım, ona da hala devam ediyorum, bunların dışında elevit, balık yağı ve b 12 kullanıyorum, transferden hemen önce 5 gün antibiyotik kullandım, bir de prednol diye bir ilaç. İnsan yazarken yoruluyor..
Merhaba arkadaslar, bir kaç gündür giremedim. Test sonucum kesin negatif, dün sinucu aldim hamile değilim ;-(
Oooo çok ilaç kullanmışsın.Sonuç güzel oldu olsun.5. gün embriyosumuydu senin yani 5. gün mü donduruldu.Yoksa 3. gün donduruldu çözüldükten sonra beklettilerde 5. gün embriyosu mu oldu merak ettim.Benim 3. gün donduruldu da blast embriyoların daha iyi olduğu söyleniyor ya onun için sordum.Benim şansım daha mı az acaba diye yani.
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz;?
egunalllll herşeyin hayırlısıı inşallah değerin artar canımm..
zuzucuğum seninde gözün aydın canım..
EVet kızlar 01:40 ta idi randevum ama erken gittik girdimm gelldimm..Dann dannn beynimde yankılanıyor halenn ses..Allahtan kısa süüryor yoksa off diyorum yanii:18::18::18:
Arkadaslar cnm cokkkk sıkkın..Saat 5 de kalkıp lavobaya gıttım pembe lekelenmeler vardı. cokkkk kotu hıssedıyorum kendımı...ynemı dedım kendı kendıme Cok kotuyum sıze anlatamammm Neden boyle oldu....Yıne mı husran yınemı gozyası varrrr tutunma kanaması desem 23 nısanda transfer oldu ve blast bu saate tutunmamı kalırrr Hadı gelın artık ben cok yanlızımmmmmm Esimede bırsey soyleyemedım bugun 1 mayıs goreve gıttı moralı bozulmasın dıye
günaydın güzeller..
günaydın canlarımmm günaydınnnnnnnnnnnnnn ........
Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..
Günaydın güzeller, yeni bir ay hepimize güzellikler getirsin...
Canlarım günaydın
Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle
Dün hastaneydim,hersey yolunda giderse Allah'ın izniyle bu ay transferim olacak.
Hastane dönüşü yemeğe misafirlerimiz geldi...
Bugün artık transfer öncesi evi yoğun bakıma almam gerekiyor...
Canım Zuzum benim ne güzel yazmışsın...
Çok şükür Allah yüzümüzü güldürdü,yarın hayırlısıyla Egunalciğimde derin bir oh çekecek ...
Çok ama çok sevindim canım arkadaşım
Allah sağlıkla,hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.........
tüm emekçi arkadaşlarımın bayramını kutluyorum
3. gün dondurulmuştu, 6 tane embriyo açıldı 3 tanesi 2 gün içinde blast oldu, iki tanesi transfer edilip, 1 tanesi tekrar donduruldu canım.
Oooo çok ilaç kullanmışsın.Sonuç güzel oldu olsun.5. gün embriyosumuydu senin yani 5. gün mü donduruldu.Yoksa 3. gün donduruldu çözüldükten sonra beklettilerde 5. gün embriyosu mu oldu merak ettim.Benim 3. gün donduruldu da blast embriyoların daha iyi olduğu söyleniyor ya onun için sordum.Benim şansım daha mı az acaba diye yani.
Cnm benim de blast transfer edilmedi, 4 ve 5 hücreliydi, bazı doktorlar embriyoların yerleştirdikten sonra anne Rahmi'nde daha iyi geliştiğini düşünüyorlar. Benimde biraz kafama takılmıştı bu ama doktora güvendim. Herhalde Bizimkileri bir gün bile takip etmediler, hemen koydular. Arayıp sorcam ama gücüm yok şimdi onu konuşmaya.
5. Gün dondurmazlar zaten sanırım, yani mesela Almanya'da yasak. O zaman çok fazla gelişmiş oluyor. Hatta Almanya'da hemen döküleninde donduruyorlar. Türkiye'de yine ki üç gün takip ediyorlar.
Aslında bakarsan öyle yasa böyle hersey olacağına varıyor, kafaları hep karıştırıyoruz
Evet canım olmayacaksa her türlü olmuyor olacaksa da en kötü embriyo ile bile oluyor nasip kısmet.Senin çözüldükten hemen sonra mı transfer ettiler.Dondurulduğunda mı 4 ve 5 hücreliydi.Benimkiler 8-9-10 hücreli 3 tane kısmet bakalım ama çok heyecanlıım bir an önce haziran gelsin istiyorum.
Slm arkadslarimm nasilsinz biz de dn geldik sukur prenses cok iyi yaklasik400gr olmusBoyuda uzamis kipirdayip duruyordu komik bir yats sekli var bas asagida popo havada karnimn sol tarafinda ayaklarda sag tarafta karnimda zaten iyle bir dikmis ki poposunu karnimin sol tarafi sivri belli birseyi oldugu orda minigimin ve bas parmagida surekli agzindaydi hafataya randevu alicam nasipse detayli organ tarama icin bizden hbrler bu kadar canlarimm biz gece kuzimla ve babamizla 4te kaltik cok dua ettik hepinize izellikle gulden teyzemize sonrada uyumam 6yi buldu hop 8de tekrr kalktik oglen uykusuna yatariz kizimla belki sizler nasilsinz
Bana aslında izleyeceklerini söylediler, ama transfer öncesi 4 ve 5 hücrelilileri koyacaklarını söylediler. Büyük ihtimalle izlemediler o zaman. Transfer heycanindanda sormaya unuttum, o an herhalde pekte önemsedim, olan olmuştu zaten.
Transferinin olmasini mı bekliyorsun? Adet olman gerekiyor yani?
günaydın arkadaşlar. beni de topiğinizin hamile listesine ekler misiniz? 17 mayısta ilk randevum var. keselerimizi görücez.ama kalp atışınıda duyucak mıyım bilmiyorum. kaç haftadan sonra kalp atışı duyulabilir, bilen var mı acaba ???
neslii canım cok uzuldum rabbım sabır versın
oh prensese bak rahat rahat yan gelıp yatıyo evet ya hayırlısıylada guldendende guzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?