Tüp Bebek Günlüğümüz !

Oooo çok ilaç kullanmışsın.Sonuç güzel oldu olsun.5. gün embriyosumuydu senin yani 5. gün mü donduruldu.Yoksa 3. gün donduruldu çözüldükten sonra beklettilerde 5. gün embriyosu mu oldu merak ettim.Benim 3. gün donduruldu da blast embriyoların daha iyi olduğu söyleniyor ya onun için sordum.Benim şansım daha mı az acaba diye yani.

Merhaba arkadaslar, bir kaç gündür giremedim. Test sonucum kesin negatif, dün sinucu aldim hamile değilim ;-(

Hayirlisi olsun yaa, inşallah degerin katlanır, bana öyle geliyor yaa;-) sonuc ne olursa olsun insan bir şekil atlatıyor. Önemli olan sabir ve dua.

3. gün dondurulmuştu, 6 tane embriyo açıldı 3 tanesi 2 gün içinde blast oldu, iki tanesi transfer edilip, 1 tanesi tekrar donduruldu canım.

iyi akşamlar kızlar nasılsınızz;?

egunalllll herşeyin hayırlısıı inşallah değerin artar canımm..

zuzucuğum seninde gözün aydın canım..

saol canım....

EVet kızlar 01:40 ta idi randevum ama erken gittik girdimm gelldimm..Dann dannn beynimde yankılanıyor halenn ses..Allahtan kısa süüryor yoksa off diyorum yanii:18::18::18:

geçmiş olsun kuzuuu .......

canım ya inşallah tutunma ile ilgilidir devamı geldi mi .....

günaydın güzeller..

günaydın canlarımmm günaydınnnnnnnnnnnnnn ........

Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..

Günaydın güzeller, yeni bir ay hepimize güzellikler getirsin...

günaydın güzeller

günaydın canım bebişlerine kavuşuyorsun ne güzel sonu güzel olsun
evi ne kadar bakıma alsanda eğer eşinle teksen hiiç bakılmamış gibi oluyor
boş ver bebiş gelsinde ev mühim değil

yaşananlar çok güzeldi canım heyecandan tam anlatamadım bile

inşallah rabbim egunalinde yüzünü güldürecek.....

darısı sana hepimize olsun

günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.........

tüm emekçi arkadaşlarımın bayramını kutluyorum

Günaydın, yaa hayırlı olsun degerin ne güzel çıkmış yeni gördüm, Rabbim kucağınada amayı nasib etsin inşallah ;-)

3. gün dondurulmuştu, 6 tane embriyo açıldı 3 tanesi 2 gün içinde blast oldu, iki tanesi transfer edilip, 1 tanesi tekrar donduruldu canım.

Canım benim sadece 3 tane dondurulmuşum var.senin ne güzel 6 taneymiş.6 taneden sadece 3 tanesimi yaşadı diğer 3 tanesi blast seviyeye ulaşmadımı.Ayy ben çok korkuyorum ya.Benimkilerde inşallah yaşarda senin gibi hamiş olurum canım.

Cnm benim de blast transfer edilmedi, 4 ve 5 hücreliydi, bazı doktorlar embriyoların yerleştirdikten sonra anne Rahmi'nde daha iyi geliştiğini düşünüyorlar. Benimde biraz kafama takılmıştı bu ama doktora güvendim. Herhalde Bizimkileri bir gün bile takip etmediler, hemen koydular. Arayıp sorcam ama gücüm yok şimdi onu konuşmaya.
5. Gün dondurmazlar zaten sanırım, yani mesela Almanya'da yasak. O zaman çok fazla gelişmiş oluyor. Hatta Almanya'da hemen döküleninde donduruyorlar. Türkiye'de yine ki üç gün takip ediyorlar.
Aslında bakarsan öyle yasa böyle hersey olacağına varıyor, kafaları hep karıştırıyoruz

Evet canım olmayacaksa her türlü olmuyor olacaksa da en kötü embriyo ile bile oluyor nasip kısmet.Senin çözüldükten hemen sonra mı transfer ettiler.Dondurulduğunda mı 4 ve 5 hücreliydi.Benimkiler 8-9-10 hücreli 3 tane kısmet bakalım ama çok heyecanlıım bir an önce haziran gelsin istiyorum.

Slm arkadslarimm nasilsinz biz de dn geldik sukur prenses cok iyi yaklasik400gr olmusBoyuda uzamis kipirdayip duruyordu komik bir yats sekli var bas asagida popo havada karnimn sol tarafinda ayaklarda sag tarafta karnimda zaten iyle bir dikmis ki poposunu karnimin sol tarafi sivri belli birseyi oldugu orda minigimin ve bas parmagida surekli agzindaydi hafataya randevu alicam nasipse detayli organ tarama icin bizden hbrler bu kadar canlarimm biz gece kuzimla ve babamizla 4te kaltik cok dua ettik hepinize izellikle gulden teyzemize sonrada uyumam 6yi buldu hop 8de tekrr kalktik oglen uykusuna yatariz kizimla belki sizler nasilsinz

gunayddınlar nasılsınız bugun tatıl ve ben daha yenı kalktım neler var neler yok okuyup gelıyorum

Bana aslında izleyeceklerini söylediler, ama transfer öncesi 4 ve 5 hücrelilileri koyacaklarını söylediler. Büyük ihtimalle izlemediler o zaman. Transfer heycanindanda sormaya unuttum, o an herhalde pekte önemsedim, olan olmuştu zaten.
Transferinin olmasini mı bekliyorsun? Adet olman gerekiyor yani?

günaydın arkadaşlar. beni de topiğinizin hamile listesine ekler misiniz? 17 mayısta ilk randevum var. keselerimizi görücez.ama kalp atışınıda duyucak mıyım bilmiyorum. kaç haftadan sonra kalp atışı duyulabilir, bilen var mı acaba ???

oh prensese bak rahat rahat yan gelıp yatıyo evet ya hayırlısıylada guldendende guzel haberler alırız

Canım doktorum 2 ay bekleyelim dedi.Haziran adetimle tekrar deneyeceğiz.Kısmet inşallah olur.Senin başka dondurulmuşun var mı?

Bilen var ama ben sana kusum sen bana cvb vermiyorsun

Neyse hadu bebisinn hatrina cvb veriyrm bnm 5+5baskadi kalP atisi duyulmadi kididn kisiye degisiyr bnm rahim bele donuk ustten dinlememiz 9.haftayi buldu ama hergittigmde alttn bakildi gorduk kalp atislarini hyrli olsun bebegin dr kimdi aral bey mi

oh prensese bak rahat rahat yan gelıp yatıyo evet ya hayırlısıylada guldendende guzel haberler alırız

Ha haa babasi iste ayni rahatina duskunnn İsimiz var yani teyzesi biri yetiyor zaten 2.si nasil oluck bilmiyorum ki neyse babasinn kizi zaten esim konusnca cilveleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…