afiyet olsun canım...
keçiler senin için üretimde zaten bol bol yeee..
Gulden geece cok panıklemıstımmm..Ama kesıldı acık pembe renklıydı camasırıma degmedı yanı pecetede gordum. Dr. aradaım panıkleme onemlı bır durum degıl ılaclara devam dedı.. Korkuyorum galıba gulden...Allah hayırlısı nasıp etsın..Ne bılım ylan yok cok panıkledım cnm
ne olur bu düşünceyi silin kafanızdan en azından sık sık dile getirmeyin yarın sevinrceğiz artık sizin için mutlu günler başlayacak bu defa tamam yarın sevinçli haberi duyacağız inanın inanmaya çalışın ......
Ben de transferden sonra 10.gun kan verdim öğrendiğim gun senin gibi aksam peceteye pembe kan geldi iç çamaşırına değil peceteye gelmişti istirahat et bence de bu senin hamile olduğunun işareti insallh ama cok dolanma dinlen bol bol uzat ayağını cnm hayrli olsun insallh şimdiden bebegin
ilk denemenizmiydi ?
karasu suan kalbımın atıslarını dısarıdan hıssedebılıyorum...Allahım herkese ıcındede bıze nasıp etsın(amın) Iyıkı varsınızzz...
ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......
ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......
Cnm hiç üzülme Benm de ilk denemem de kimyasal gebelikte kaldı dondurulmuş tedavi daha rahat ve daha kolay donmuş bebegin var ise bir ay dinlen git transfer yaptir bence varya opu dn sonra kadın dinlenmeli 1ay döndürülmeli embriyolar çünkü rahim cok yıpranıyor kadın da aynı sekilde stres cok oluyor gecen bunu konuştuk biz Dr umla donmuş daha iyi sonuc veriyor bence hayrlisi hakkın da insallh bebegin kendiliğindn gelsin buarada sana
tamamdır bundan sonra olumsuz yazmıyorum...
inşallah dediğin gibi olur...
bu söylediklerim için pişman olurum...
aslında bu tüp bebek merkezlerinin psikolojik destek de vermesi gerekiyor bence ilaçlarında etkisiyle insan gerçekten ciddi bir travma yaşıyor hem bir aylık zor bir süreç hem umut hem umutsuzluk hep uç duygular yaşıyorsunuz emek para ve umutlarınızı bir anda kaybediyorsunuz. gerçekten psikolojik destek lazım yada sizi anlayan diğer insanlarla dertleşmek iyi geliyor sabırlar diliyorum
teşekkür ederim.dondurulmuş malesef yok.3 tane yumoş vardı zaten 2 si döllendi ikisini koydular.
Gülden nasıl yanıı anlayamadımmm.. Böylemi oluyor.... Eger tutunmaysa teste cıkar artık dımııı askısııı... Ama once senden bu haberı beklıyorummmmm....Ankara ya gedıgımde senın bebıslerı sevıcem ınsallahhhhhhhhhh...
Ay sen varya alemsin cnm benimGuldenim insallh bu bebe keci gibi inatçı olmaz bu kadar keci ürünleri tüketmeye yaa zaten bu ay sonu sutu olmaz artık diyorlar doğuruyormuş keçiler depo yapım be ay sonuna kadar ama cidden gunde yarımlik sise icince ağır geldi boo sabah zor ictim bir bardak hır bakım dedim sizden ne hbr yine kaçıyorum yatmaya insallh bu sefer daha uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?