ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......
selam canım nasılsın?üzerinden atabildinmi gerginligini..evet canım sana özelden net yüzünden ulaşamadım ama yanındaydım..cok şükür herşey yolunda..
canım ne desem boş,elimizden bişey gelmiyo,rabbim ol demedikce..dedigin gibi dogru ve hayırlı zaman degildi belki...inş.hayırlı ve dogru zamanda bebeginize kavuşursunuz..sevgiler..
Dünden beri ben sana ne diyorum sekerim bıyığım yok ki beni dinlemedinağzına alma su kimyasalı sen zaten hamilesin suanda ve diyorum yaa ben inanmadım sen inan yukselicek insallh Dr um bana kaç kere söyledi yukselicek inan diye ama ben inanmadım
genel anlamda iyiyim canım... gerçi kızım az hareket edip üzüyo beni... suyum ne az ne de çokmuş bu yüzden olabilir dedi dr. birde gelişim olarak bir hafta geriden geliyomuş... dr bunları söyledi ama ben hasta olmadığı için o kadar sevindimki bunlara üzülemedim bile......
sen ve prenseslerin nasılsınız???
bende geçen ay negatif sonuç aldım ve 8000 tl harcadık en az şu an boşlukta gibiyim hiç bişey bilmiyorum ve şu an istemiyorumda 6 kez deneyenlerin yazılarını okudum tebrik ediyorum maddi manevi çok zor bir süreç hangi merkezde yapılmıştı acaba ne diyecek doktorunuz benimki aramadı bile çok üzgünüm ki
sevefe cok uzuldum cnmm..Allah sabır ve guc versın ınsallah.. Sızlere oyle dua edıyorum kı.. Bu sabah namazı dınlerken hepınıze dua ettımmm Allahım kabul eder ınsallah...Hepımız buyuk emekler harcıyoruz bu benım 11. tedavım ama tup de ılk denemem..Keske dıgerlerıne o kadar masraf etmeseydım ve dırek tup yapsaydım..Ama hersey nasıp kısmet alın yazımızı yasıyoruzz..Insallah bebegını kucagna alacagın gunler yakında..
canıımm bu durumda ne hissedilir çok çok çooooook iyi biliyorum...
Rabbim kabul etme gücü versin...
en kısa zamanda evladını göndersin...
bak bunları ilk kez okuyorum...
demek başka şeylerde söyledi doktor...
ama dediğin gibi önemli değil bence 1 hafta geride olsa nolur hiç bişeeyyy daha önemli sıkıntılar var..buna şükür..
bende öyle düşündüm tatlım.. normalde olsa buna düşünür düşünür üzülürdüm ama öle bi badire korku atlattımki bunu hiç dert etmiyorum.. biraz daha bol su içip sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.....
sağol canım.sen kendini şimdi üzme canım.bebişlerini düşün inşallah senden pozitif gelecek.
merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk
egunal....
ya içimde bi sıkıntı hala keşke sendede belirli sonuç olsaydı oda tabi pozitif yine..
ama inşaallah rabbim güzel sonuçlarınıda gösterecek bize..
bigün bizde anne olucağız dediiğin gibi canım..rabbim yardım etsin sana...
akasya..
kendine dikakt et canım şükür öenmli bişey yok kaliteli beslen bol su herşeye şifa zaten..
merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk
acaba klinik ve doktor değiştirilmeli mi bende bilemiyorum negatif son ucu alalı 12 gün oldu ama hala içim buruk ve ne yapmalıyız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?