Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......

canıımm bu durumda ne hissedilir çok çok çooooook iyi biliyorum...
Rabbim kabul etme gücü versin...
en kısa zamanda evladını göndersin...

selam canım nasılsın?üzerinden atabildinmi gerginligini..evet canım sana özelden net yüzünden ulaşamadım ama yanındaydım..cok şükür herşey yolunda..

genel anlamda iyiyim canım... gerçi kızım az hareket edip üzüyo beni... suyum ne az ne de çokmuş bu yüzden olabilir dedi dr. birde gelişim olarak bir hafta geriden geliyomuş... dr bunları söyledi ama ben hasta olmadığı için o kadar sevindimki bunlara üzülemedim bile......
sen ve prenseslerin nasılsınız???

evet dinlemiyom işte bi gözümden girdi öteki gözümden çıktı yazdıkların iç sesim beni esir aldı kurtulmaya çalışıyorum...

bak bunları ilk kez okuyorum...
demek başka şeylerde söyledi doktor...
ama dediğin gibi önemli değil bence 1 hafta geride olsa nolur hiç bişeeyyy daha önemli sıkıntılar var..buna şükür..

medical park eurofertilde yapıldı ama doktorum dişardan sadece merkezi kullandık.evet maddi kısmı gerçekten zor.eşim bu zamana kadar tedaviye sıcak bakmıyordu.şimdi istiyor.bizde ev aldık borcumuz var .eldeki bütün parayı harcadık.eşim arabayı satacam 5 kez daha deneyeceğiz diyor.şuanda beni mutlu eden tek şey bu.

sağol canım.sen kendini şimdi üzme canım.bebişlerini düşün inşallah senden pozitif gelecek.

bak bunları ilk kez okuyorum...
demek başka şeylerde söyledi doktor...
ama dediğin gibi önemli değil bence 1 hafta geride olsa nolur hiç bişeeyyy daha önemli sıkıntılar var..buna şükür..

bende öyle düşündüm tatlım.. normalde olsa buna düşünür düşünür üzülürdüm ama öle bi badire korku atlattımki bunu hiç dert etmiyorum.. biraz daha bol su içip sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.....

canım sonucunu gördüm şimdi. Rabbim sabır versin sana.İnşallah en kısa zamanda gelsin meleğinn...
Uffff çok üzülüyorum böyle negatifleri duyunca. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

bencede şekerim en doğrusu bu sağlıklı beslemek bol su tüketmekk...
zaten önemli bişeyi yokki kuzunun...

egunal....
ya içimde bi sıkıntı hala keşke sendede belirli sonuç olsaydı oda tabi pozitif yine..
ama inşaallah rabbim güzel sonuçlarınıda gösterecek bize..
bigün bizde anne olucağız dediiğin gibi canım..rabbim yardım etsin sana...
akasya..
kendine dikakt et canım şükür öenmli bişey yok kaliteli beslen bol su herşeye şifa zaten..

merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk

acaba klinik ve doktor değiştirilmeli mi bende bilemiyorum negatif son ucu alalı 12 gün oldu ama hala içim buruk ve ne yapmalıyız bilmiyorum

valla bende diyorum keşke net bi sonuç olsaydı diye ama benim elimde değil maalesef...

kendinde hata arama sakın transferden sonra dikkat ettiysen yeter zaten...
bazen herşeyi yapsakta bişeylere engel olamıyoruz...
kendini tam olarak hazır hissettiğinde ve olumsuz düşünceleri aklından tamamen çıkardığında tedaviye başla...

kendini suçlaman yanlış bence canım.Rabbim nasip etmemiş.Biz ne yapsak ne etsek boş O istemedikçe olmaz.O yüzden hiç kendini suçlama.Ayrıca hiç umutsuzluga kapılma lütfen.meleklerimiz elbet bizimle olacaklar ama herşeyin zamanı var. seni çok iyi anlıyorum benimde 2 negatif denemem oldu ilkinde kalbim yerinden fırlıcakmış gibiydim ama nasip değilmiş. Allah'tan umut kesilmez.Üzme kendini sen canım benim.

acaba klinik ve doktor değiştirilmeli mi bende bilemiyorum negatif son ucu alalı 12 gün oldu ama hala içim buruk ve ne yapmalıyız bilmiyorum

doktor değiştirmekte çok anlamlı gelmiyor çünkü doktorumuz önceki tedavinini bütün ayrıntılarını biliyor bi sorun varsa daha kolay çözebilir gibi geliyor bilemiyorum

kendinde hata arama sakın transferden sonra dikkat ettiysen yeter zaten...
bazen herşeyi yapsakta bişeylere engel olamıyoruz...
kendini tam olarak hazır hissettiğinde ve olumsuz düşünceleri aklından tamamen çıkardığında tedaviye başla...[/QUOTE]

çok haklısın canım daha metanetli olmaya çalışıcam.zaten eşim olmazsa akıl sağlığımı yitirebilirdim ama Allahıma şükürler olsun bana böyle bir koca nasip ettiği için

Kizlar selam herkese gecmisi biraz okudum oyle geldim..Ben uzaniyorum kalkip dolasiyorum bir de igne yaptirmak icin 3 kat merdiven inip cikiyorum tabi cok yavas ve dikkatli bir sekilde.. Yine tum heyecan, korku ve merak duygularimi yitirmis durumdayim gayet sakinim hicbir endisem yok su anda tecrubeli oldugumdan midir nedir anlamadim bu sefer aslinda daha az umursuyorum sanirim.. Test gununde toplu olarak kaybettigim duygularimi kullanacagim gibi geliyor elimden gelen herseyi yaptim gerisini Rabbim bilir.. Insallah olumlu olur tabi olmazsa uzulecegim ama dunyanin sonu degil yine para biriktirir yine denerim Allahin izniyle... Ayy amma anlattim evde durmak bana yaramadi heralde yaa bir de ben hala iciyorum kendime cok kiziyorum ama icmeyince cok sinirli ve stresli oluyorum sadece eskisinden daha az iciyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…